Kızlar oruçlu olduğum için günlük girip yazamıyorum dün gece 2 dilim ekmek peynir domates ayran
3 Bardak su içip niyetlendim
Akşamda iftarda tavuk haşlama yapabilirim
90 dk yürüdüm mecburen aç karnına yürüyorum iftardan sonra oğlum uyumuyor akşam 11 e kadar oturuyor bu seferde spor olmuyor o uyurken yağıyorum bende
kızlar maaşallah süpersiniz ..ben bu hafta kesın vermem lazım su 70 bi kırsam gerısı gelecek
sabahları işe bıle yuruyrek geliyorum ip atlıyorum sguat yapıyorum leslının bacak kaldırma hareketlerını yapıyorum kımsecıkler yokken hele bı cayverdı dıyetısyenım acayıp terletıyor tok tutuyor su bıe ıcesiım gelmıyor
İyiyim sen nasilsin canım benimcanım nasılsııınnnn
haftasonu annemlerdeyken ipin ucunu fena kaçırdım o nu toparlamaya çalışoıyorum hala
Süper süper süper250 ip atladım bugun lessi 2 mil kadar yaptım 60 sguat olmustur
eve gıdıncede göbek haraketı yapım dıyorum
Bana kalırsa 46 yı bırak bu kiloda kalmaya çalış.Gerçekten iyi kilo verdin.Sen herşeyden önemlisin canım.Beni düşün mutlu ol .Teşekkürler iyi kurtardım gene akşam yemeğine katılmayarak yarı yarıya ölçüyü tutturdum bakalım bundan sonra hesaplarım son 46 ya varma üzerine bu sefer azimliyim ama cok halsizim inanılmaz. Kardesim doktor kızıyor annem de kızıyor diyet yapmama. Kullandığım ilaçlar bağışıklık sistemimi azaltıyor ve direncim az vücutta demir vs de atıyor maalesef aslında yemem gerekiyor ama kilo da almak istemiyorum
Ha hayy ay benimle aynı duyguları paylaşanlar varmış.Bende malesef aynı durumdayım.Selamirooo beybiiiz
Neşeli girişime bakmayın; şimdi içerdeki gorile gidip dalasim var
Ama yapmiyciiim, ben intikamı soguk servis seviyorum canlar.
Bugün iştahım bı costu. Reglim yaklaşıyor olamaz sanırım unuttum tarihini de. İkindi öğünümde bı buyuk dilim kek, 1 Mekke hurmasi, 20ye ulasmis olmasi muhtemel findik yedim ve sutlu kahve ictim. Yine kesmedi ya. Aksam yemeğimi erkene aldım onu kazasiz geçirdim cok sukur:
1 kase yogurt
4 köfte
4-5 kasik zeytinyagli sebze yemeği
Hadi bu da menüm yerine geçsin bugün
İşin de zor kolay gelsin canım.Canım ben bi fırmada muhasebeye bakıyorum
Kızlar neredesiniz siz bakim??anlaşıldı artık ev hanımı mı? Alsak ne takıma
Sen çok iyi gidiyorsun maşallah.Azim ve iradenin birleşimi maşallah.Bu çayın tarifini vermiş miydin?ben bu hafta kesın vermem lazım su 70 bi kırsam gerısı gelecek
sabahları işe bıle yuruyrek geliyorum ip atlıyorum sguat yapıyorum leslının bacak kaldırma hareketlerını yapıyorum kımsecıkler yokken hele bı cayverdı dıyetısyenım acayıp terletıyor tok tutuyor su bıe ıcesiım gelmıyor
ben yapıyorum april salı günleri ama buraya yazmıyorum kendi kendime kontrol yapıyorumHep bir bahanesi var dimi bu bizim kilolarınartık ptesi kontrol tartisi yapmak şart oldu yoksa ipin ucunu kaçırıyor herkes ispanyolcum aman dikkat kilo almaa
evet alalım april ama 1 kişi sıkılır iki üç olması lazımKızlar neredesiniz siz bakim??anlaşıldı artık ev hanımı mı? Alsak ne takıma
ispanyol ben günlüklerde de takılıyorum ya orda bir çorba öğrendim vicdan çorbası diye ona bir baksana ben yarın akşam öğünüm de deniycem akşam güel bir çorbaya benziyor ama bakalım istersen tarif veririm nasıl yapacağını da söylerimcanım nasılsııınnnn
haftasonu annemlerdeyken ipin ucunu fena kaçırdım o nu toparlamaya çalışoıyorum hala
tamam canım gelip menünü yazsan çok iyi olur ama bir fırsat yazmaya çalış yine de birde cuma sabah kilo bildirimi yapmayı unutmaKızlar oruçlu olduğum için günlük girip yazamıyorum dün gece 2 dilim ekmek peynir domates ayran
3 Bardak su içip niyetlendim
Akşamda iftarda tavuk haşlama yapabilirim
90 dk yürüdüm mecburen aç karnına yürüyorum iftardan sonra oğlum uyumuyor akşam 11 e kadar oturuyor bu seferde spor olmuyor o uyurken yağıyorum bende
ne çayı merak ettim bende mi alsam bize de yaramı sence kızben bu hafta kesın vermem lazım su 70 bi kırsam gerısı gelecek
hayırlı olsun ne yapalım başa gelen çekilir bu hafta ben yaparım april boşum
sen çalışsa ev hanımısın senin gibi deil böyle çoluk çocuk daha büyük olmalı değil miBana kalırsa 46 yı bırak bu kiloda kalmaya çalış.Gerçekten iyi kilo verdin.Sen herşeyden önemlisin canım.Beni düşün mutlu ol .
Ha hayy ay benimle aynı duyguları paylaşanlar varmış.Bende malesef aynı durumdayım.
İşin de zor kolay gelsin canım.
Aaaa alınıyoruma ama.Ben ev hanımıyım ama her gün koşuşturma içinde geçiyor.Sabah çocukları okula bıraktım.Küçüğü hasta fiye aşı yaptırmak istemedim. Vuruluyormuş sakıncası yokmuş.Sağlık görevllilerini beklerken büyük oğlum anne nerdesin diye aradı.Hemen onun yanına gittim.Sınav çıkışına kadar bekledim.O arada arayanlara cevap ve dua ile geçti.Sınav bitti matematik zormuş,oğlumun morali bozuk diye yemeğe götürdüm.Kardeşini aldıö markete uğradık.Eve geldim iş iş iş.Daha yazamayacğım yoruldum.
Sen çok iyi gidiyorsun maşallah.Azim ve iradenin birleşimi maşallah.Bu çayın tarifini vermiş miydin?
cezaa çekecek ben varım bence ha birde kaptan ama o izinde napacazgulfuren tatlım üstüne alınma,tabiki ev hanımlığıda zor . Sadece sizler biraz daha zaman bulabilirsiniz çalışanlara nazaran düşün ki bizlerde çalışsak da sizinle aynı işleri yapıyoruz hemen hemen senin o tempona birde 10 saatlik bir iş ekle bizi daha iyi anlayacaksın Allah hepimize kolaylık versin
deadline napalm başa gelen çekilir haftayada ben yaparım sonrakileride cezaaaa iki arkadaş seçelim onlar yapsın
cezaa çekecek ben varım bence ha birde kaptan ama o izinde napacaztamam ben iki hafta yapayım boş oılurum muhtemel haber veririm belki 1 hafta yapamam hatta o zaman sen yap
bu hafta boşum haftaya allah kerim haber veririm 1 hfata boş olmam ya ondan ben yaparım canım senin bir cuman var eşinle takıl nasılsa evdeyim ya benim için sıkıntı değil çok zor durumda kalırsam haber veririm o zman yaparsınfedakar arkadaşım benim niye senin suçun olsun? Biz bir takımız bütünüz hepimizin sorumluluğu bu ok paslaşırız artık haftasonlarına yakın
Sen bitanesinbu hafta boşum haftaya allah kerim haber veririm 1 hfata boş olmam ya ondan ben yaparım canım senin bir cuman var eşinle takıl nasılsa evdeyim ya benim için sıkıntı değil çok zor durumda kalırsam haber veririm o zman yaparsın
Allah kabul etsin canımIyi akşamlar kızlar
Iftarda 1 kepçe mercimek çorbası
1 Dilim tam tahıllı ekmek ve 2 yemek kaşığı kurufasulye salata yedim
Full su içtim 90 dkda yürüyüş yapmıştım
Bu gece yine sahur yapacagım inş 2 dilim ekmek peynir domates salatalık yerim yarın yine spor yaparım çünkü cuma cmt yapamayacagım
Amin canım valla kendimi çok frenliyorum çok istiyorum zayıflamayı aç geziyorum ama mutluyumAllah kabul etsin canımiyi gitmişsin iftar da kendini çok güzel tutmuşsun süpersin...
Zaten bu iş beyinde biter, çok istemekte başarmanın yarısıdırAmin canım valla kendimi çok frenliyorum çok istiyorum zayıflamayı aç geziyorum ama mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?