Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1. TAKIM 440.ETAP ***
sosyestetik (59.9////)izne ayrılmak istiyor
deadline (62.2/62/0.2/0.32)
ispanyol (69.2/68.9/0.3/%0.43)
Sevim_mrt (75.5/75/0.5/%0.66)

sevilay 80 (73.3/72,8/0,5/%0,68)
gulfuren( 56.4/56.7/ -0.3/-0.55)

Takım ortalamasi: %0.26

Free liste 430. Etap
April_2007 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
Otimoti(71.9/71,4/0,5/%0,71)

Pptya87 (87/84/ 82,3/1.7/%2.02)
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)
bayancokbilmis18 (73/72.6/0.4/0.55)

Free Takım Ortalaması:
%0.99

***1. TAKIM 441.ETAP ***
Deadline (62///%)
ispanyol (68.9///%))
Sevim_mrt (75///%))

sevilay 80 (72,8///%)
gulfuren( 56.7///%))

Takım ortalamasi:

Free liste 441. Etap
April_2007 (72.2//%)
Otimoti(71,4///%)

Pptya87 ( 82,3///%) başlangıç kilo 87
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)
bayancokbilmis18 (72.6///%) başlangıç 73

Free Takım Ortalaması:

1 TATLI KASIGI K. BİBER
1 TATLI KASIFI KARANFIL
1 KABUK TARCIN
1 ELMA
1 LİMON 2 LT SUDA 10 KAYNAT SÜZ İÇ

Günaydın kizlar

Azmime nazar değdi kizlar. Saçmaladim yine 2 gun. Abartmadım tabi ama diyetime uyamadim pek. Tuvalet sıkıntım da olunca karnım kocaman oldu yarın artı çıkmak istemiyoruuuum

Bir de spora gitmeyi planliyorum. Bfit ile görüştüm, çocukla gidebiliyormusum. Ama yüzyuze görüşüp hocalarını tanımam lazım. Yine cok yakınımda belediyenin yeni açılan kompleksi var. Ama şartlarını bilmiyorum oraya da bakicam

Oyyyyy ben mi nazar ettim acaba toparlan kuzum bak o sporlar iyi fikir

Oyyyyy ben mi nazar ettim acaba toparlan kuzum bak o sporlar iyi fikir

Eeveeet kesin senin nazarın! Bu hafta iyisin dimi? Çıkmıyo sesin. Seni gidiiii. Ben de bu hafta düştüğüm o rakami yarın göremezsem üzülcem

Valla şimdi Belediye'nin yerini aradım ama konuşmayı hic sevmeyen biri cevapladı. Yerine gidiciim bakıciim.

Vicdan çorbasını merak ettim.Tarifi nasıl deadline?
Senin listeler iyice düzeldi.Spor da var.Fark var mı?

cezaa çekecek ben varım bence ha birde kaptan ama o izinde napacaz tamam ben iki hafta yapayım boş oılurum muhtemel haber veririm belki 1 hafta yapamam hatta o zaman sen yap
Listelerin nasıl yapılacağını anlatın yardımcı olurum bayanlar.

İftardan sonra meyva eklesen, ifyarada yoğurt.Çom az yiyiyorsun, sonradan gözün dönmesin canım.

İnşallah spora başlarsın.İnsanın hali düzeliyor,daha enerjik hissediyorsun.Ben bugün düzene girdim şükür.Dün de abartmadım ama regl olacağım,ağrılarım başladı.

[QUOTE="gulfuren, post: 43762930 nasıl deadline?

Senin listeler iyice düzeldi.Spor da var.Fark var mı?

Listelerin nasıl yapılacağını anlatın yardımcı olurum bayanlar.

İftardan sonra meyva eklesen, ifyarada yoğurt.Çom az yiyiyorsun, sonradan gözün dönmesin canım.

İnşallah spora başlarsın.İnsanın hali düzeliyor,daha enerjik hissediyorsun.Ben bugün düzene girdim şükür.Dün de abartmadım ama regl olacağım,ağrılarım başladı.[/QUOTE]
Evet meyve yemedigimi farkettim dun gece sahurda 1 tane mandalina yedim

Slm kizlar dun gece sahurda 4 adet etimek peynir 3 adet zeytin salatalik kivircik 2 bardak cay ictim 1 tanede mandalina yedi 3 bardakta su
Iftarda da 1 kase mercimek corbasi ve kurufasulye salata yogurt yapacagim dunden kaldi yemeklerim :)
3 km yurudum yarinda orucluyum cmt pzr tutmayacagim

Kilo vermem çok zor benim normalde de yani en fazla 500 vermesidir şimdiye kadar ama bakalım yarın ne olacak benimde incelme var ama 3 cm benimde ve göbeğimide incelme var en azından ise yarıyor kilo yavaş gitse de vicdan çorbası yapcam birazdan yapayım yazayım sana da
Allah kabul etsin canım oruç olsada menu ve sporun güzel bakalım yarın kaç kilo geleceksin

kahvaltı 8.30 4 yk lor peyniri 1 yumurta 1dilim tb ekmeği çay yarım mandalina
öğle12.30 1 kepçe mercimek çorbası 2 servis kaşığı tavuklu pilav
ara 15,30 7 çiğ fındık
akşam 18.30 civarı planlıyorum vicdan çorbası daha pişmedi de yeni yapıyorum yanına yoğurt
türk kahvesi içerim birde
su 1 lt oldu spor yapacağım sanırım

gulfuren vicdan çorbası şöyle
2 kabak 2 domates yarım demet maydonoz biraz dereotu 2 minik soğan 2 yk bulgur 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz kırmızı biber ve kimyon 3 sb sıcak su
kabakları ve domatesleri soyup küp küp doğruyoruz maydonoz dereotunu da yıkayıp doğruyouz hepsini tencereye koyup kabukları soyulmuş soğanları bütün olarak tencereye atıyoruz sonra bulguru yağı tuzu kırmızı biberi ve kimyon ekleyip üzerine 3 bardak sıcak su koyup orta ateşte 25 dk pişiyor sonra soğanları çıkarıp atıyoruz geri kalan çorbayı blendırdan geçiriyoruz bu kadar tadını bilmiyorum henüz daha yemedim pişmek üzere

***1. TAKIM 441.ETAP ***
Deadline (62///%)
ispanyol (68.9///%))
Sevim_mrt (75///%))

sevilay 80 (72,8///%)
gulfuren( 56.7///%))

Takım ortalamasi:

Free liste 441. Etap
April_2007 (72.2//%)
Otimoti(71,4///%)

Pptya87 ( 82,3///%) başlangıç kilo 87
Ssaryms(64///)
Inci_ser (73///)
bayancokbilmis18 (72.6///%) başlangıç 73

Free Takım Ortalaması:

liste yukarda yarın 14.00 e kadar bildirim yapmayı unutmayalım lütfen kimse uğaramamış bugün ne işler karıştırıyorsunuz son gün acaba :d neyse yatıyorum ben iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…