ben yapıyorum april salı günleri ama buraya yazmıyorum kendi kendime kontrol yapıyorum
evet alalım april ama 1 kişi sıkılır iki üç olması lazımkız daha üye yakalayamıyoruz bir de ev hanımı mı seçellim
ispanyol ben günlüklerde de takılıyorum ya orda bir çorba öğrendim vicdan çorbası diye ona bir baksana ben yarın akşam öğünüm de deniycem akşam güel bir çorbaya benziyor ama bakalım istersen tarif veririm nasıl yapacağını da söylerim
tamam canım gelip menünü yazsan çok iyi olur ama bir fırsat yazmaya çalış yine de birde cuma sabah kilo bildirimi yapmayı unutma
ne çayı merak ettim bende mi alsam bize de yaramı sence kızvalla ben kendimi zor durduruyorum
hayırlı olsun ne yapalım başa gelen çekilir bu hafta ben yaparım april boşum
sen çalışsa ev hanımısın senin gibi deil böyle çoluk çocuk daha büyük olmalı değil mibzi kriter yayınlayalım ne dersin senin için daha zor valla kolay gelsin
günaydın canım yarın tartılacam ben
Oyyyyy ben mi nazar ettim acabaGünaydın kizlar
Azmime nazar değdi kizlar. Saçmaladim yine 2 gun. Abartmadım tabi ama diyetime uyamadim pek. Tuvalet sıkıntım da olunca karnım kocaman olduyarın artı çıkmak istemiyoruuuum
Bir de spora gitmeyi planliyorum. Bfit ile görüştüm, çocukla gidebiliyormusum. Ama yüzyuze görüşüp hocalarını tanımam lazım. Yine cok yakınımda belediyenin yeni açılan kompleksi var. Ama şartlarını bilmiyorum oraya da bakicam
Oyyyyy ben mi nazar ettim acabatoparlan kuzum bak o sporlar iyi fikir
Vicdan çorbasını merak ettim.Tarifi nasıl deadline?ben yapıyorum april salı günleri ama buraya yazmıyorum kendi kendime kontrol yapıyorum
evet alalım april ama 1 kişi sıkılır iki üç olması lazımkız daha üye yakalayamıyoruz bir de ev hanımı mı seçellim
ispanyol ben günlüklerde de takılıyorum ya orda bir çorba öğrendim vicdan çorbası diye ona bir baksana ben yarın akşam öğünüm de deniycem akşam güel bir çorbaya benziyor ama bakalım istersen tarif veririm nasıl yapacağını da söylerim
tamam canım gelip menünü yazsan çok iyi olur ama bir fırsat yazmaya çalış yine de birde cuma sabah kilo bildirimi yapmayı unutma
ne çayı merak ettim bende mi alsam bize de yaramı sence kızvalla ben kendimi zor durduruyorum
hayırlı olsun ne yapalım başa gelen çekilir bu hafta ben yaparım april boşum
sen çalışsa ev hanımısın senin gibi deil böyle çoluk çocuk daha büyük olmalı değil mibzi kriter yayınlayalım ne dersin senin için daha zor valla kolay gelsin
Senin listeler iyice düzeldi.Spor da var.Fark var mı?bugün menüm
kahvaltı: 1 dilim tb ekmeği 4 yk lor peyniri 2 zeytin
öğle: 1 kepçe çorba 5 yk ıspanak yemeği yarım dilim ekmek 1 mandalina
akşam salata bol limonlu yağsız tavada kıymalı soğanlı yumurta
ara olarak 1 az şekerli türk kahvesi
1 lt su oldu 1.5 u geçicem inşalah spor henüz yok
ay birde unuttum öğle akşam arası 2 kaşık sütlaç yedimdi ama yakmışımdır bence
Listelerin nasıl yapılacağını anlatın yardımcı olurum bayanlar.cezaa çekecek ben varım bence ha birde kaptan ama o izinde napacaztamam ben iki hafta yapayım boş oılurum muhtemel haber veririm belki 1 hafta yapamam hatta o zaman sen yap
İftardan sonra meyva eklesen, ifyarada yoğurt.Çom az yiyiyorsun, sonradan gözün dönmesin canım.Iyi akşamlar kızlar
Iftarda 1 kepçe mercimek çorbası
1 Dilim tam tahıllı ekmek ve 2 yemek kaşığı kurufasulye salata yedim
Full su içtim 90 dkda yürüyüş yapmıştım
Bu gece yine sahur yapacagım inş 2 dilim ekmek peynir domates salatalık yerim yarın yine spor yaparım çünkü cuma cmt yapamayacagım
İnşallah spora başlarsın.İnsanın hali düzeliyor,daha enerjik hissediyorsun.Ben bugün düzene girdim şükür.Dün de abartmadım ama regl olacağım,ağrılarım başladı.Günaydın kizlar
Azmime nazar değdi kizlar. Saçmaladim yine 2 gun. Abartmadım tabi ama diyetime uyamadim pek. Tuvalet sıkıntım da olunca karnım kocaman olduyarın artı çıkmak istemiyoruuuum
Bir de spora gitmeyi planliyorum. Bfit ile görüştüm, çocukla gidebiliyormusum. Ama yüzyuze görüşüp hocalarını tanımam lazım. Yine cok yakınımda belediyenin yeni açılan kompleksi var. Ama şartlarını bilmiyorum oraya da bakicam
Kilo vermem çok zor benim normalde de yani en fazla 500 vermesidir şimdiye kadarVicdan çorbasını merak ettim.Tarifi nasıl deadline?
Senin listeler iyice düzeldi.Spor da var.Fark var mı?
Listelerin nasıl yapılacağını anlatın yardımcı olurum bayanlar.
İftardan sonra meyva eklesen, ifyarada yoğurt.Çom az yiyiyorsun, sonradan gözün dönmesin canım.
İnşallah spora başlarsın.İnsanın hali düzeliyor,daha enerjik hissediyorsun.Ben bugün düzene girdim şükür.Dün de abartmadım ama regl olacağım,ağrılarım başladı.
Allah kabul etsin canım oruç olsada menu ve sporun güzel bakalım yarın kaç kilo geleceksinSlm kizlar dun gece sahurda 4 adet etimek peynir 3 adet zeytin salatalik kivircik 2 bardak cay ictim 1 tanede mandalina yedi 3 bardakta su
Iftarda da 1 kase mercimek corbasi ve kurufasulye salata yogurt yapacagim dunden kaldi yemeklerim :)
3 km yurudum yarinda orucluyum cmt pzr tutmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?