Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hıh. bir kere o saglık için takıntı değil ama ben tipik bir basagım onu inkar etmiyorum

neyse ki sporu güzel yapmıssın görmezden geliyorum o minik kaseyi

deadline before &afterlar bir harika!!!

demi ! nasıl bir özgüven gelmiş insalara. harikaa

İşte bunu istiyorum.

canım öyle olabilmek düzenli sporla alakalı biraz da. kiloyu verirken düzenli karın bacak egzersizi yapmak lazım yaparsak hepimiz öyle olabiliriz

ya april şu aldıklarımı vermem ve artık mezun olmam lazım ya ayıp yani benim üstüme takımlardaki kişiler tur bindirdi mezun olup kilo alıp gelmişler düşün ben daha mezun olamadım

ay ay bu kız beni deli edecek. marifetmiş gibi bir de geri döndüler diyor surada yasam biçimi oturtmaya calısıyoruz eh bu da zaman alıyor. istiyorsan şok diyetlerle mezun olup sonra tıpış tıpış gelebilürsün

ben ara vermiştim son 2 hafta yarım yaptım ya ondan olmadı tabi ama ilk iki hafta baya spor yapıyordum 4 cm inceldi belim ama orda kaldım neyse belim 72 şu an inşallah inmeye devam edeceğim

bir heves ben de ölçeyim dedim de belim biraz kalınlasmıs mı yok bebek var diye mi bilemedim. gerisin geri oturdum. umarım kalıcı olmaz bu rakamlar

evet canım ince yerinden ölçüyorum ama ben baya spor yaptığım için daha zayıf duruyorum birde benim vucut tipim armut belim zaten vucuduma göre inceydi hep benim asıl şikayet basen kalça

aaa bunu okuyunca aklıma geldi soracaktım unutmusum. squat için bazı basen tiplerinde genişlemeye neden oluyor demiş birisi inst.da. dogru mudur acep
Olmaya çalışacağım ama tabi herşey nasip

Zaten son 1 kaç yıldır takımın demirbasları varr. İnan ben çok mutluyum onlar kendilerini biliyorlar onlarsız takım bir hiç

deadline bizden bahsetmiş april korkarım ben dönmeden mezun olacak. apriiil mezun olmaaa istediğin kiloya in ama gitmee. sensiz de takım bir hiiç

Ben kendimi kilo alinca cok kotu hissediyorum giuecek bisey bulamiyorum merdiven cikarken zorlaniyorum hantal hissediyorum iste.o yuzden ya zevkli zevkli yemekten vazgececem yada goruntumden dedim tekrar karar verdim zayiflamaya

nickin gibi pozitif düşün artık bir yola cıktın ve inşallah düzenli spor ve yediklerine dikkat edersen 1 ay sonra değişmiş olacaksın ve etrafındaki insanlarda bu değişimi hissedecek. zevkli yemek yemek mümkün ama saglıklı besinleri ve dogru porsiyon miktarlarında. zevkli yiyoruz diye abur cuburla saglıksız ne oldugu belirsiz seylerle midemizi çöplüğe cevirip vucudumuzu mahvetmeyelim.

sabah kahvaltılarını daha sıkı yaparsan daha az zorlanırsın

yanlıııııs !!! kendine cezayı yanlıs vermişsin. bir kere sabah yemeyince öglen kurt gibi acıkacaksın hadi iradene hakim olsun aksam bu sefer saldıracaksın. ceza vereceksen sabah kahvaltını yap yumurtanı hasla ye, ekmek yeme, üstüne 1,5 saat gecince spor yap her zaman yaptıgından daha cok yap daha cok kalori aldıgın için. ayrıca 20 dk yürüyüş başlangıc için güzel ama daha cok yürümek yag yaktırır bir de sen gecen hafta da balık temizlememiş miydin. ay masallah ben hep temizlenmiş alıyorum kokusu cıkmıyor elimden diye.

ispanyol bizde seni özledikk cabucak gel.

madem takiptesin ses versene ne o öyle. küstün sandık belki de.

hoş geldin. cok hızlı kan sekerin düşüyorsa bir tahlil yaptır dahiliyeden degerlerine baksınlar. degerlerinde problem varken ya kilo veremezsin ya da saglıgın bozulabilir. gece yeme alıskanlıgı için kendini sadece bugunluk yemeyelim diye motive edebilirsin, iştahını acacak fotograf ya da yemek muhabbetlerinden kacınabilirsin. her gün tek bugun diyerek alıskanlık kazanabilirsin. ya da su içebilirsin ya da erkenden uyuyabilirsin. erken uyamak da zayıflamaya yardımcı evde olman hareketsizlik anlamına gelmesin. leslie videoları var. netten onlarla yürüyebilirsin. cok da güzel olur ya da dısarıya cıkıp yürüme imkanın varsa daha güzel olur. bebiş de hava alır. ne demiş finlanddiyalılar kötü hava yoktur kötü kıyafet vardır bel ve sırt agrın için de doktorun fizik tedavi vermiştir eminim onları düzenli yapıp kaslarını güçlendirmelisin

dagatesi evet sizden bahsettim, ve bi kaç kişi daha nasılda anlamış gitmem gitmem kuzum burdan biryere siz oldukça gelme sebebimsiniz
Aslında pusuda değilim de bildirim geliyor hemen çağırıyorum maksat muhabbet olsun bir arkadaşım daha zayiflasin

dagatesi guzel tavsiyeler tahlil yapıldı, boğazıma düşkün olmam dışında bir sağlık problemim yok. Erken yatma işi harika çözüm ancak her gece 2 ye 3 e kadar uyumayan bir bebeğim var. Düzenini değiştirme başarısını gösteremedim bir türlü aslında günde 20 dakika yürüyüş yapıyorum ama sanırım ancak kilo mu korumaya yarıyor. Arttırmaya çalışayım yada Leslie olabilir.
Aslında biraz tüyoya ihtiyacım var. Önceden şekerli çay içerdim mesela. Biri önerdi karanfil at çayına diye o şekilde şekeri bıraktım. Bunun gibi tatlı krizinde ise yarar çözümler, yada geç saatte yememek için uzun süreli tok tutan yiyecek vs.. 100 lerce sayfa olunca hepsini okuyamadim
Bakına bakına fikir edinmeye çalışıyorum

canlaaaaarrr artık her fırsat bulduğumda gireceğim böyle olmuyor çünkü.. hazır hastayı filme gönderdim bir bakayım dedim..
birara da menümü azayım di mi... gram oynamıyor haftalardır .. ahtta bu haftasonu çoookkk abarttım pazartesi tartıya çıktım aklımı kaybedecektim nerdeyse.. cumaya toparlarım inşallah

bu arada yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz ...umarım sağlıklı ve keyifli kilocuklarınızı verirsiniz

bir sıkıntı yoksa ben de tatlı krizleri için sunu öneririm. suyuna sabahtan cubuk tarcın at ogleden sonra o suyu tüket. ya da tatlı yemek istersen elmayı rendele, üstüne ceviz üstüne bir kasık toz tarcın. bu da cok güzel bir tatlıdır. günlük 20 dakika sporu sadece spora yeni baslandıgı günlerde tavsiye ediyorlar sonra yavas yavas arttırmalı ve 45 -55 dk yapmalısın.

gec saatte yememek için protein agırlıklı beslenmelisin. en son aksam atıyorum 7 de yemek yiyorsan bir kase yogurt tüket mutlaka. pirinc beyaz ekmegi azalt ki hızlı acıkmayasın. havucun kalorisi yüksek olmasına ragmen gec acıktırır. pilav yapacaksan bulgur tüket ki o da pirince göre gec acıktırır. meyve tüketiyorsan aksam tüketme. cig badem ceviz kaju fındık vs tüket ama kapalı bir avuctan fazla olmamalı. meyveleri yemekten yarım saat önce tüket cünkü meyve de hızlı acıktırır.
aksam 6 da yemek yiyorsan gece 1 de acıkman normal her gece 2-3 e kadar durup sonra gecenin bir vaktinde cok aklorili yiyorsan, bir de emziriyorsan acıkırsın tabi. 9 gibi süt içebilirsin. o da seni tutar. bunları bir dene olmazsa baska cözümler bulmaya calısalım. bir de ne olursa olsun 12 den sonra yemek yeme. işte orası biraz irade işi.

Teşekkür ederim bundan sonra ne yapmaliyim yönlendirirseniz sevinirim

huzur arkadaslar yine bilgilendirir ama ben de kısaca yazmıs olayım. ilk 2 hafta deneme süresi. günlük menünü yemelisin. neyi saat kacta ve ne kadar tükettin. bir kase mercimek corbası saat 2 gibi. ayrıca ne kadar su içtiğimizi de yazıyoruz ve günlük 2 lt ortalamanın altına düşersek birbirimizi uyarıyoruz. bir de spor meselesi var. her gün kac dk yürüdün ya da hangi sporu yapıyorsan onu yazıyorsun. persembe günleri tartı günü. persembe sabah en gec cuma öglene kadar kilonu bildirmen gerekiyor. bildirmezsen uyarı alıyorsun. simdi sizin deneme süreniz ama takımdaymıs gibi sayın kendinizi. bu süre sonunda uyum saglarsanız listeye giriyorsunuz. güzel kilo vermeler. bir de kendini tanıtmıs mıydın orayı kacırdım kac kilosun boyun yasın calısıyor musun vs yazarsan güzel olur.

güzel yapıyorsun canım. bir ara hep yeni gelenleri baska takımlara kaptırıyorduk cok azalmıstık ya o yüzden pusu dedim

hoşgeldiin ispanyol. daha bugun okudum alınan fazla kaloriler yaga dönmeden önce bir süre vucutta tutuluyormus 1 gün kadar. eger o bir gün fazla spor yapılırsa yaga dönmüyor tabiki sen daha iyi bilebilirsin vucut olaylarını özledik senii

Slm arkadaşlar regli olacağım diye niyetlenmedim olmadımda :) neyse menüyü yazıyım
Kahvaltı
1 Dilim tam bugday ekmeği
2 Kaşık sucuklu yumurta
Biraz peynir ve bitki çayı
Öğlen
Yarım simit 4 adet köfte 1 bardak ayran
Sögüş salata
4 Km yürüdüm devamınıda akşam yazarım

Öglendeki yarım simit olmayaydı iyiydi

yavyumm döktürmüşsün yineeeee
haklısın tatlım ama spor yapamıyorumki.. bende kalori kıstım biraz cık..
15 dk bari başlayayım diyorum ama yok vakit yok.. kaza yaptığımdan itibaren metroyla gidip geliyorum günde 40 dk yürüme mesafem var.. spordan sayılırsa tabi
ooo süpersin .. bence çöok iyi

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 40 gr beyaz peynir
09:30 şekersiz türk kahvesi
12:30 ızgara tavuk ve haşlanmış karışık sebze (sıcak tavuk salata)
16:00 12 badem, nescafe (sütlü - şekersiz)
19:00 1 tabak kabak yemeği (1.5 porsiyon diyebilrim), 3 kaşık yoğurt, 1 kaşık pilav (tadımlık), 1-2 dilim salatalık turşusu (bu da tadımlık)
su:2 lt
spor ıı ıııhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…