- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
başak burçlarını severim ya biraz takıntılı ve düzenli oluyorlara ama sende varmı takıntı diycem de haini tavuk falan yemezsin falan bence azıcık var dagatesi
hoş geldin canım verilmeyecek kilolar değil az önce başka bir topikte arkadaşla konuşuyordum 9 ayda 40 kiloya yakın vermiş 100 kilodan 60 lara falan düşmüş ya süper yani istedikten sonra yapılmayacak bişey yok
süper menü ya tebrikler yine yine
hoşgeldin canım hergün gelip menün yazarsan sohbetlerimize katılırsan süper olur her perşembe yada cuma kilo bldiriyoruz bu kadar mkasat motivasyon bişey sormak istersen sorabilrisn her zaman bana yada april e akşama gelir zaten yine
hıh.
bugünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurtanın tamamı 1 tanesinindebeyazı ve bir cay bardağı süt 1 ceviz
öğle 1 kase kırmızı mercimek çorbası 1 servis kaşığı bezelye yemeği suyunu yemedim patatesini yemedim 1 dilim kepekli ekmek
ara 15 00 gibi 1 minik kase muzlu pudingay bu hiç olmadı ama arkadaş getirmiş o ara yedim ya
akşam 17.20 5 orta boy köfte 3 yk yoğurt 1 tane biber
su 5 bardak içtim 5 bardak daha hedefliyorum sporda yapacağım bişeyler yapınca yazarım
neyse ki sporu güzel yapmıssın görmezden geliyorum o minik kaseyi
deadline before &afterlar bir harika!!!
demi ! nasıl bir özgüven gelmiş insalara. harikaa
İşte bunu istiyorum.
canım öyle olabilmek düzenli sporla alakalı biraz da. kiloyu verirken düzenli karın bacak egzersizi yapmak lazım yaparsak hepimiz öyle olabiliriz
ya april şu aldıklarımı vermem ve artık mezun olmam lazım ya ayıp yani benim üstüme takımlardaki kişiler tur bindirdi mezun olup kilo alıp gelmişler düşün ben daha mezun olamadım
ay ay bu kız beni deli edecek. marifetmiş gibi bir de geri döndüler diyor
ben ara vermiştim son 2 hafta yarım yaptım ya ondan olmadı tabi ama ilk iki hafta baya spor yapıyordum 4 cm inceldi belim ama orda kaldım neyse belim 72 şu an inşallah inmeye devam edeceğim
bir heves ben de ölçeyim dedim de belim biraz kalınlasmıs mı yok bebek var diye mi bilemedim. gerisin geri oturdum.
evet canım ince yerinden ölçüyorum ama ben baya spor yaptığım için daha zayıf duruyorum birde benim vucut tipim armut belim zaten vucuduma göre inceydi hep benim asıl şikayet basen kalça
aaa bunu okuyunca aklıma geldi soracaktım unutmusum. squat için bazı basen tiplerinde genişlemeye neden oluyor demiş birisi inst.da. dogru mudur acep
Olmaya çalışacağım ama tabi herşey nasip
Zaten son 1 kaç yıldır takımın demirbasları varr. İnan ben çok mutluyum onlar kendilerini biliyorlaronlarsız takım bir hiç
Ben kendimi kilo alinca cok kotu hissediyorum giuecek bisey bulamiyorum merdiven cikarken zorlaniyorum hantal hissediyorum iste.o yuzden ya zevkli zevkli yemekten vazgececem yada goruntumden dedim tekrar karar verdim zayiflamaya
nickin gibi pozitif düşün
iyi geceler diyerekten bugünkü listemi yazıyorum:
SABAH: sütlü kahve,2 adet ceviz,2 badem,2 kaju
ÖĞLE:4 adet köfte,az salata,ayran
ARA:yarım muz,1 dal kara üzüm,yarım fincan kahve,2 ceviz,2 badem,2 kaju
AKŞAM: 1 kase şehriye çorbası,1 porsiyon nohut yemeği,az salata
ARA: 1 türk kahvesi,1 parça bitter çikolata
***40dk yürüyüş
***1,5 lt su
sabah kahvaltılarını daha sıkı yaparsan daha az zorlanırsın
günaydın bonjurrrrr
sabah kahvaltı yapmadım bı gun once kestane cok yedım dıye ceza verdım :)
ara 1 mandalina 1 yesılcay 1 avuç antep fıstıgı
öğlen 12,00 1 kase sebze sote (mantar sogan bıber patates ve havuçla yagıda 1 tatlı kasıgı kadar )
ara nescafe sade ve sutlu 2 sunta gıbı dıyet bıskıvı
aksam 1 bardak ayran +1 şiş kusbası yarım sııs tavuk gogsu ve salata
ara 1 bardak cay +1 fıncan nar +1 hurma trabzon
2 lt su oldu az ama neyse aksamda kuzenım esıne hedıye aramak ıcn tempolu bır sekılde yurudum 20 dk
ayyy bıde saat 11 den 12 kadar balık temızledım kocıs almısmı 2 kılo bıde balıklarda serce parmak gıbımı hem temızledım hem kufur ettım
yanlıııııs !!! kendine cezayı yanlıs vermişsin. bir kere sabah yemeyince öglen kurt gibi acıkacaksın hadi iradene hakim olsun aksam bu sefer saldıracaksın. ceza vereceksen sabah kahvaltını yap yumurtanı hasla ye, ekmek yeme, üstüne 1,5 saat gecince spor yap her zaman yaptıgından daha cok yap daha cok kalori aldıgın için. ayrıca 20 dk yürüyüş başlangıc için güzel ama daha cok yürümek yag yaktırır
günaydın canlarımmmm.. çok özledim siziiiiii..hepinizi çok öpüyorum..
deadline canım benimm birkaç güne aranızdayım eski halimle.. biraz yoğunum , ev ,iş darmadumanım.. ama birkaç güne sık sık girmek üzere dönücem
ispanyol bizde seni özledikk cabucak gel.
Günaydın kuslaaaar
3-4 gundur yokum sanırım. Ama takipteydim hep. Hakkımda da geyikler donmuş neşeli de istahli da
Seviyorum sizi canlarimm
Yeni gelen arkadaslar siz de hosgeldiniz. Yolunuz açık olsun inşallah.
April seni 108 kilo düşünemiyorum. Bir ara oncesi sonrasi yap bizlere piliiiz.
Deadline 71 bel mı? Bu ölçüyle nasil 40 beden giyemiyorsun? Ben mı yanlis hatırlıyorum. Ya da üst ve alt ölçün farklı?
madem takiptesin ses versene
Merhabalar, boyun 168 cm, 67 kiloyum, 6 ay önce doğum yaptım, hedef 55-57, omurga rahatsizligimdan dolayi bel ve sırt ağrım fazlaca var. Daha fazla beklemeden şu 10 kiloyu atmam lazım
Oncelikle inanılmaz bir tatlı düşkünlügüm var, yemedigimde elim ayağım titriyor diyebilirim. Bir türlü nasıl basedecegimi bulamadım, belki fikir veren bu konuda başarılı olan arkadaş vardır yardimci olabilecek.
Bir de gece yeme alışkanlığı
İşi bırakmış ve su an evde olmam da hareketsizlik getirdi malesef
Hepsi birleşince tartı 100 gr dahi oynamıyor.
Bir yerden başlamak lazım. Yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyorum
hoş geldin. cok hızlı kan sekerin düşüyorsa bir tahlil yaptır dahiliyeden degerlerine baksınlar. degerlerinde problem varken ya kilo veremezsin ya da saglıgın bozulabilir. gece yeme alıskanlıgı için kendini sadece bugunluk yemeyelim diye motive edebilirsin, iştahını acacak fotograf ya da yemek muhabbetlerinden kacınabilirsin. her gün tek bugun diyerek alıskanlık kazanabilirsin. ya da su içebilirsin ya da erkenden uyuyabilirsin. erken uyamak da zayıflamaya yardımcı