- 15 Mart 2015
- 102
- 24
- 18
- 28
evet yaz canım kontrol sağlıyorTamam yarın dan itibaren yazmaya başlıyorum tesekkur ediyorum
ApriL_2007 O Otimoti bizi gizlice dikizliyor ama yazmıyor buraya ay pro olmak çok iyi gizlice gelenleri görebiliyorum
aklımda kuzum yapacağımapril yeni gelen arkadaşlar listesi yapabilirmiyiz herkes birbirinne girdi yarın için böyle geldiği tarih başlangıç kilo hedef olarak yapabilirmisin acaba bir arabirde listeye girecek olan var mı bu hafta ya hiç takip edemedim
bende hiç diyet yapmamıştım zaten diyet mantığında değilim akşam belli bir saatten sonra mümkün olduğunca yemiyorum tatlı pasta börek uzak durmaya çalışıyorum birde spor ve bol su diyet olarak değilde sağlıklı beslenme olarak bakmak lazım
evet ya hurma diyeti yaptın izne çıktın al işte diyet yapmadançıksaydın şimdiye girmiştin listeye
bence güzel canım iyi başlangıç
ben hayatım boyunca 67 nin altına inmemiştim oti şua 61.9 um yani imkansız değil rahat bırakma kendini lütfen zaten az kalmış hedefe
Tamam yarın dan itibaren yazmaya başlıyorum tesekkur ediyorum
Sen hergün gel, denilenleri yap destek ve motive de bizdenTabiki heycanlandim :) damla 19 yasında bir çocuk annesi 1.58 boyunda 67 kilo bir bayanın ve çok mutsuzum artık gitmiyo bu kilolardan doğumda çok kilo aldım 64 le hamile kaldım ve 87 ile doğuma girdim çıktığımda 80 dim ve kendince birşeyler yapıp 66.600 oldum bu hafta biraz kacirdim ve 67 oldum 55 kilo olmak istiyorum cevrem benimle çok dalga geçiyor ve esimde zayıflaması istiyor giydigim hiç birşey yakışmıyor ve bu yaz oğlunu sünnet getiricem o yüzden herkeze o söyledikleri lafları tutturmak istiyorum yanı biraz destek ve motivasyona ihtiyacım var bende her turlu sizin yanınızda olacağım .damla.
bence bırakma bırakınca hemen geri geliyor şu 65 igör mezun ol istersen 10 yıl dur takımda korumak için azıcık sabret oti az kaldıİste ne bileyim. Su an ipekyolun 40 beden pantolonu cok rahat üstümde. Onun rahatlığıyla takılıyorum sanırım. Acele etmiyorum. Ama bıraksam hemen geri alırım onu da biliyorum. Yani ben 1-2 sene daha buralardayim
Hosgeldin
ApriL_2007 O Otimoti bizi gizlice dikizliyor ama yazmıyor buraya ay pro olmak çok iyi gizlice gelenleri görebiliyorum
Sen zaten gitmeİste ne bileyim. Su an ipekyolun 40 beden pantolonu cok rahat üstümde. Onun rahatlığıyla takılıyorum sanırım. Acele etmiyorum. Ama bıraksam hemen geri alırım onu da biliyorum. Yani ben 1-2 sene daha buralardayim
Hosgeldin
Hayyyy ağzına sağlıkMadem pro uyesin söyle atmasınlar beni dakkada bir. Deli oluciiim. Bu aradaaa ben oyle gizli isler çevirmem arkadasım! Çocuklarla uğraşıyorum bir yandan. Sen gibi oyle yesil cay elimde yorum yazmıyorum Pro pro
Sen zaten gitmeyoksa ben naparım? Kontrol altındasın tabiki burada aralarda da biriki gittimi kilolar amacımıza ulaşırız oticimleee
bi kere elimde türk kahvesi var sade yeşilçayı akşam yemeğinde 7li çayla beraber içmiş oldumMadem pro uyesin söyle atmasınlar beni dakkada bir. Deli oluciiim. Bu aradaaa ben oyle gizli isler çevirmem arkadasım! Çocuklarla uğraşıyorum bir yandan. Sen gibi oyle yesil cay elimde yorum yazmıyorum Pro pro
Biz bekarlar keyff yapıyoruz bende öyle kapıyorum cayımı yada kahvemi sohbet muhabnete dalıyorumbi kere elimde türk kahvesi var sade yeşilçayı akşam yemeğinde 7li çayla beraber içmiş oldumvalla beni kimse atmıyor bilmiyorum
Biz bekarlar keyff yapıyoruz bende öyle kapıyorum cayımı yada kahvemi sohbet muhabnete dalıyorum
bi kere elimde türk kahvesi var sade yeşilçayı akşam yemeğinde 7li çayla beraber içmiş oldumvalla beni kimse atmıyor bilmiyorum
Biz bekarlar keyff yapıyoruz bende öyle kapıyorum cayımı yada kahvemi sohbet muhabnete dalıyorum
bende diyroum nerdeyim beynimi döndürdün kız hoşgeldin takıma acaba nereye yazıyorumd edim bir an bekarlık böyle bişi
Aha! Al sana bı şımarık daha!
Sizin de o günlerinizi gorucez. Hele bı evlenip dogum yapıp kilo kilo yaglarinizla geri dönün ben size sorarım. Uzun sürecek belki ama olsun
Ama o çay elde keyfff olmazyoo niye öyle diyorsun ben evlenmeye karsı degilim hatta çok severim çocukları aşkolsoon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?