Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam yarın dan itibaren yazmaya başlıyorum tesekkur ediyorum
evet yaz canım kontrol sağlıyor birde 2 hafta deneme süren var perşembe sabahtan cuma 14,00 e kadar kilo bildirimi yapıyoruz geçen hafta bu hafta fark şeklinde hergün takıma uğrarsan hiç bir sıkıntı yok işte başka

Tamam bilgilendirdigin için çok tesekkur ederim kilo mu yazacağım menulerimide sizin tecrübelerini ihtiyacım var yaza kadar fit bir anne olmak istiyorum şuan pulbiber limonlu yoğurt yiyorum ve üzerine iki bardak su icicem

aklımda kuzum yapacağım

İste ne bileyim. Su an ipekyolun 40 beden pantolonu cok rahat üstümde. Onun rahatlığıyla takılıyorum sanırım. Acele etmiyorum. Ama bıraksam hemen geri alırım onu da biliyorum. Yani ben 1-2 sene daha buralardayim

Tamam yarın dan itibaren yazmaya başlıyorum tesekkur ediyorum

Hosgeldin

Sen hergün gel, denilenleri yap destek ve motive de bizden

bence bırakma bırakınca hemen geri geliyor şu 65 igör mezun ol istersen 10 yıl dur takımda korumak için azıcık sabret oti az kaldı

ApriL_2007 O Otimoti bizi gizlice dikizliyor ama yazmıyor buraya ay pro olmak çok iyi gizlice gelenleri görebiliyorum

Madem pro uyesin söyle atmasınlar beni dakkada bir. Deli oluciiim. Bu aradaaa ben oyle gizli isler çevirmem arkadasım! Çocuklarla uğraşıyorum bir yandan. Sen gibi oyle yesil cay elimde yorum yazmıyorum Pro pro

Sen zaten gitme yoksa ben naparım? Kontrol altındasın tabiki burada aralarda da biriki gittimi kilolar amacımıza ulaşırız oticimleee

Madem pro uyesin söyle atmasınlar beni dakkada bir. Deli oluciiim. Bu aradaaa ben oyle gizli isler çevirmem arkadasım! Çocuklarla uğraşıyorum bir yandan. Sen gibi oyle yesil cay elimde yorum yazmıyorum Pro pro
Hayyyy ağzına sağlık bide banada diyor 7/24 burdayım
Günün fırçası deadlinede

bi kere elimde türk kahvesi var sade yeşilçayı akşam yemeğinde 7li çayla beraber içmiş oldum valla beni kimse atmıyor bilmiyorum

bi kere elimde türk kahvesi var sade yeşilçayı akşam yemeğinde 7li çayla beraber içmiş oldum valla beni kimse atmıyor bilmiyorum

Biz bekarlar keyff yapıyoruz bende öyle kapıyorum cayımı yada kahvemi sohbet muhabnete dalıyorum

Aha! Al sana bı şımarık daha!
Sizin de o günlerinizi gorucez. Hele bı evlenip dogum yapıp kilo kilo yaglarinizla geri dönün ben size sorarım. Uzun sürecek belki ama olsun

Aha! Al sana bı şımarık daha!
Sizin de o günlerinizi gorucez. Hele bı evlenip dogum yapıp kilo kilo yaglarinizla geri dönün ben size sorarım. Uzun sürecek belki ama olsun
yoo niye öyle diyorsun ben evlenmeye karsı degilim hatta çok severim çocukları aşkolsoon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…