götür beni gittiğin yereadamı soke ederim sen derseysen ben ordayım kuzum
ya bende severim aslında ama şimdilik iyiyiz ya benceyoo niye öyle diyorsun ben evlenmeye karsı degilim hatta çok severim çocukları aşkolsoon
feraceli bakma sen ya ama bak april haklıAma o çay elde keyfff olmazonlarda seni çok sevecek çünkü
Uzun sürecek derkenAha! Al sana bı şımarık daha!
Sizin de o günlerinizi gorucez. Hele bı evlenip dogum yapıp kilo kilo yaglarinizla geri dönün ben size sorarım. Uzun sürecek belki ama olsun
Olsun çaysız kalmayız hoşAma o çay elde keyfff olmazonlarda seni çok sevecek çünkü
İyiyiz kız suss suss aramızda kalsın bekarlık harbi sultanlıkgötür beni gittiğin yere
ya bende severim aslında ama şimdilik iyiyiz ya bence
feraceli bakma sen ya ama bak april haklı
yoo niye öyle diyorsun ben evlenmeye karsı degilim hatta çok severim çocukları aşkolsoon
İyiyiz kız suss suss aramızda kalsın bekarlık harbi sultanlık
çaysız olur mu ya gerçi demir eksikliğim çıktı çayı yasakladılar bana ya off olur mu banaOlsun çaysız kalmayız hoş
oh oh baya rahatız işte bu yaşalr birdaha gelmez diyip tadını çıkaralım ilerde düşünürüz artıkİyiyiz kız suss suss aramızda kalsın bekarlık harbi sultanlık
Uzun sürecek derkeno kadar vahim mi diyorsun
allahım oti neden 5 e atladın ki ya bu ne biçim bir dua beddua karışımıSev tabi seeev
5 dene birden yap e miii
kardeşlerine örnek olurlar işte oti ne var yani olsunBaksana kuşum bunlar anca birbirlerini takip ediyorlar. Koca bulacaklar da kandıracaklar da oo hooo..
Hadi attırdılar imzayı cocuk yapmaları da uzun sürer. Benimkiler uniye başlamış olur iste naapiciiin
Olduuu 2 tanede fazla yok karsimSev tabi seeev
5 dene birden yap e miii
Ahahaha ya bu çok iyiymis
Aynen daha çok gençükçaysız olur mu ya gerçi demir eksikliğim çıktı çayı yasakladılar bana ya off olur mu bana
oh oh baya rahatız işte bu yaşalr birdaha gelmez diyip tadını çıkaralım ilerde düşünürüz artık
Olsun çaysız kalmayız hoş
İnşallah 2 dane yiterallahım oti neden 5 e atladın ki ya bu ne biçim bir dua beddua karışımıFeraceli inşallah istediğin kadar olur çocuğun
ay çok iyi ya
İyisinBaksana kuşum bunlar anca birbirlerini takip ediyorlar. Koca bulacaklar da kandıracaklar da oo hooo..
Hadi attırdılar imzayı cocuk yapmaları da uzun sürer. Benimkiler uniye başlamış olur iste naapiciiin
DoğruCaysız kalmazsınız da o çayları sicak icemezsiniz birkaç sene
evet iki iyidir hatta ikiz olsalarda tek seferde oh misOlduuu 2 tanede fazla yok karsim
Ahahaha ya bu çok iyiymis
Aynen daha çok gençük
bak bu konuda haklısın oti galibaCaysız kalmazsınız da o çayları sicak icemezsiniz birkaç sene
kardeşlerine örnek olurlar işte oti ne var yani olsun
evet iki iyidir hatta ikiz olsalarda tek seferde oh misbende evlendimde ikiz istiyorum
bak bu konuda haklısın oti galiba
Baksana kuşum bunlar anca birbirlerini takip ediyorlar. Koca bulacaklar da kandıracaklar da oo hooo..
Sen bitaneyi bak da hayyy Allah'ımevet iki iyidir hatta ikiz olsalarda tek seferde oh misbende evlendimde ikiz istiyorum
bak bu konuda haklısın oti galiba
Sen bitaneyi bak da hayyy Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?