- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tatlım ilk önce abur cubur alışkanlığından vazgecmeni öneririm gerekirse ağzına bile sürmemelisin. Kurabiye bitter yeme unutsun bünye.iyi gecler bayanlar,bugünkü menüm;
SABAH çeyrek simit,1 kibrit kutusu peynir,siyah çay
ARA sütlü kahve (şeker attım ama)
ÖĞLE haşlanmış bir porisyon tavuk,1 ayran
ARA 1 adet tahinli kurabiye,2 parça bitter
AKŞAM şehriye çorbası 1 kase
ARA 1 avuç kuruyemiş,yeşil çay
***2lt su
***40 dk yürüyüş
işten dönünce olan açlık krizimi önleyebilsem hallolcak ama,üstüne tatlı yiyorum
gulfuren ölçülerimi sormuştun ya bu sabah ölçtüm canım
göğüs 86
bel 70.5 4 hafta önce 74 tü incelmişim
göbek 96
basen 101,5
bacak 58
böyle başlamıştım o zamandan beri ölçmemiştim baya oldu
Göğüs eski 91
Bel eski 84
Göbek eski 101
basen eski 111
Bacak eski 62
Günaydın canım.İzmirde fırtınalı bugün.Günaydın yağmurlu soğuk bir perşembedenheeee bide kasvetli
İste ne bileyim. Su an ipekyolun 40 beden pantolonu cok rahat üstümde. Onun rahatlığıyla takılıyorum sanırım. Acele etmiyorum. Ama bıraksam hemen geri alırım onu da biliyorum. Yani ben 1-2 sene daha buralardayim
Hosgeldin
Oyyyyy paşaya geçmiş olsun canım ya. Hastalık kötü bilirim bütün dengeler şaşıyor. Acil şifalar dilerim. Olsun artık bugün dikkat edersin kolaylıklar dilerimgünaydın kızlar
yenılerde gelmısler :)
yaa ben 2 gündür hasatanedeyım ugrayamadım bı turlu bu ralara oğlan hasta ates kusma ıshal hepsı var uykusuzluk basıma vurdu resmen sabah 6 uyuttum ve 45 dk bı uykuyla işe geldim izin alamzdım 2 gündür ızınlıyım zaten menu desen yok acıktıkca yedım
İyi başlangıçGünaydın sabah erkenden çalışma saatim başladıgi için 9.30 bir kase mercimek çorbası ve 2 dilim ekmek yedim kahvaltıda sadece
tesekkur edrim canım o hasta olmasında ben olım hepOyyyyy paşaya geçmiş olsun canım ya. Hastalık kötü bilirim bütün dengeler şaşıyor. Acil şifalar dilerim. Olsun artık bugün dikkat edersin kolaylıklar dilerim
İyi başlangıç
arsızmı ne bebekYerken az gibi geldi yazınca ne çok şey yemisin ben yaaa ve benim bebek yoğurt kovasına kafayı sokmuş onu yıkandıktan sonra hemen geliyorum kizlar
Geçmiş olsun canım inş.bian önce sağlığına kavuşur bu aralar bizdede var bu sorunlar soğuklar başladı haliyle hastaliklardagünaydın kızlar
yenılerde gelmısler :)
yaa ben 2 gündür hasatanedeyım ugrayamadım bı turlu bu ralara oğlan hasta ates kusma ıshal hepsı var uykusuzluk basıma vurdu resmen sabah 6 uyuttum ve 45 dk bı uykuyla işe geldim izin alamzdım 2 gündür ızınlıyım zaten menu desen yok acıktıkca yedım
Yaramaz yâa şuan bile ağlıyor uykusu geldi banyodan sonra tekrar dönüş yapicamarsızmı ne bebek
tesekkur edrim canım o hasta olmasında ben olım hep
esımde dayanamadı kaynanmı çagırmıs koyden sabaha kadar uyumuyor dıye yardımcı ol demıs
sağolsun oda hemen gelmıs evdeymıs sımdı kaynanam annemden daha ıyı bakıyor ogluma annem duymasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?