Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tatlım ilk önce abur cubur alışkanlığından vazgecmeni öneririm gerekirse ağzına bile sürmemelisin. Kurabiye bitter yeme unutsun bünye.
Birde menülerinde saatleri belirtirsen çok iyi olur. Akşamki tatlı yazılmadımı yoksa?

deadline göbek ve kalçadan çok güzel incelmişsin.Harikasın arkadaşım.

günaydın kızlar
yenılerde gelmısler :)
yaa ben 2 gündür hasatanedeyım ugrayamadım bı turlu bu ralara oğlan hasta ates kusma ıshal hepsı var uykusuzluk basıma vurdu resmen sabah 6 uyuttum ve 45 dk bı uykuyla işe geldim izin alamzdım 2 gündür ızınlıyım zaten menu desen yok acıktıkca yedım

Günaydın sabah erkenden çalışma saatim başladıgi için 9.30 bir kase mercimek çorbası ve 2 dilim ekmek yedim kahvaltıda sadece

Oyyyyy paşaya geçmiş olsun canım ya. Hastalık kötü bilirim bütün dengeler şaşıyor. Acil şifalar dilerim. Olsun artık bugün dikkat edersin kolaylıklar dilerim

Günaydın sabah erkenden çalışma saatim başladıgi için 9.30 bir kase mercimek çorbası ve 2 dilim ekmek yedim kahvaltıda sadece
İyi başlangıç

Sabah kahvaltim küçücük bir dilim peynir
5 adet yeşil zeytin
2 dilim salam
2 çay kaşığı pekmez
2 haşlanmış yumurta
1 küçük kase limon ve pul biberli yoğurt
1 su bardağı zencefilli tarcinli siyah cay

Yerken az gibi geldi yazınca ne çok şey yemisin ben yaaa ve benim bebek yoğurt kovasına kafayı sokmuş onu yıkandıktan sonra hemen geliyorum kizlar

Oyyyyy paşaya geçmiş olsun canım ya. Hastalık kötü bilirim bütün dengeler şaşıyor. Acil şifalar dilerim. Olsun artık bugün dikkat edersin kolaylıklar dilerim

İyi başlangıç
tesekkur edrim canım o hasta olmasında ben olım hep
esımde dayanamadı kaynanmı çagırmıs koyden sabaha kadar uyumuyor dıye yardımcı ol demıs
sağolsun oda hemen gelmıs evdeymıs sımdı kaynanam annemden daha ıyı bakıyor ogluma annem duymasında

Geçmiş olsun canım inş.bian önce sağlığına kavuşur bu aralar bizdede var bu sorunlar soğuklar başladı haliyle hastaliklarda

Ayy gecmis olsun. Pasa hemen iyileşir inşallah. En azından kv gelmiş iyi. Benim kv de bakmak degil de cok güzel oyalar cocukları. Annem de kucuk bebek bakımında iyidir. Gerçi uzakta annem. Sagolsun kv yardımcım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…