Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba bayanlar ben melek bende zayıflamak istiyorum 25 yaşındayım şu an çalışıyorum evliyim bir oğlum var aslında hersey doğumla basladı normalde cok fit bir kızdım hamilelikte cok kilo aldım bekarken 53-56 arasında olan 58 kilo ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım bu haziranın sonunda birkaç ay içinde hızla 62 ye kadar düştüm cok şükür ama artık durdu oğlum 6 aylık emmiyo emmeyi bıraktı belkide bu yüzden zayıflayamıyorum şimdi 63 kilo olmusum yine hedefim 56 kilo olmak inşallahhh

Hosgeldin adasim

Ben de gördüm o 82yi. Ama iyi vermissin. Diyetisyen yardımı aldın mi nasil oldu?
Bir de daha once bir takımda yarıştın mı?

Cnm inş. Olursun ama emzirmekle bence zayiflanmiyo bebeğim 11 aylık ve hala emiyor ama bende tik yok üstelik gece gündüz hiç bırakmıyordu beni

Vee be öğlen usendim yemek yapmaya 2 portakal yedim bir bardak süt şimdide balık kizartiyorum biraz balık ve çorba icicem birde bir şey sormak istiyorum çekirdek kilo yapıyor mu

bende az yiyorsun ya doğumdan sonra direk hedefinde doğum yaparsan şaşmam

ara ögün yapmazsam aclıktan gidebilirim aniden kurt gibi acıkıyorum :)) ama doktorum sabahla ögle arasına ara ögün koyma dedi ondan koymuyorum
a neden ara öğun yapma dedi merak ettim genelde ye derler

Hosgeldin adasim

Ben de gördüm o 82yi. Ama iyi vermissin. Diyetisyen yardımı aldın mi nasil oldu?
Bir de daha once bir takımda yarıştın mı?
yok canım kendim kendime zayıfladım yardım almadan oğlum aşırı gazlıydı hiç oturmuyordum bile sürekli kucak istiyordu yemek yemeye vakit bulamıyordum ve suyu cok içiyordum . daha önce takımda yarışmadım bu sistemi ilk defa bugün gördüm sizler nasıl ilerliyorsunuz kaç kilo verdin

Cnm inş. Olursun ama emzirmekle bence zayiflanmiyo bebeğim 11 aylık ve hala emiyor ama bende tik yok üstelik gece gündüz hiç bırakmıyordu beni
cevredekiler hep oyle diyor canım ya emse yaglar gider diyorlar ne bilim normal doğum yapmama ragmen göbeğim kaldı yani

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım hergün menünü yaz su ve spor miktarını da ekleyerek şimdilik bu kadar. 2 hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum.

Bende sezeyanliyim göbeğin neredeyse dümdüz oldu bunu yoğurt limon ve pulbiber sayesinde yaptım ve tabiki korse daha adet olmamama rağmen göbeğin çok az sanada tavsiye ederim canim gündüzleri tak hem kış sıcak tutuyor hem sikilastiriyir o yüzden sarkma olmadı

bende az yiyorsun ya doğumdan sonra direk hedefinde doğum yaparsan şaşmam

a neden ara öğun yapma dedi merak ettim genelde ye derler

Aynı fikirdeyim. O doğurup da ilk haftasında sifir beden olan ünlüler gibi olacak galiba. Bir de ipekyolun 36-38 bedeni diyorrrr. Ben oraları görmeden 3. Ye hamile kalırim

Huuu bildirim yapıyorum şekerler

Sabah 8.30
3 dilim light ekmek
Krem peynir
1 br yarım yağlı süt
1 büyük salatalık

Ara
Mandalina

Öğlen 12.30
8 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı
2 yemek kaşığı yoğurt

Ara
Mandalina

Akşam 17.00
1 br. Domates çorbası
1 dilim light ekmek
5 ince dilim hindi salam

Yeşil çay içiyorum şu anda...sabah işe yürüyerek gittim 20 dk. 1.5 lt su içtim...suyu çoğaltmak istiyorum ama olmuyor...Kış günü çok zorlanıyorum su içerken...bu günlük bu kadar...

Valla ben cok iyi bir ornek değilim. 1.5 yıldır inişler çıkışlar. 82 idim 70 küsürüm su an.

Birbirimizin menülerini takip edip gerekli uyarıları yapıyoruz birbirimize. Motivasyon icin cok faydalı burası

Bal bak seviyorum boyle neşeli karakterleri.
Güzel menü olmuş ama krem peynirden emin değilim. Beyaz peynir, dil peyniri, cecil peyniri filan kullanabilirsin. Bana diyetisyenim bunlari onermisti. Bu yarım yaglilari ve light ürünleri de pek önermiyorlar esasında

Birazcık bogazima göre takılıyorum canım...peynirle pek aram yok kremler i seviyorum..şimdilik idare ediyorum ama kilo vermem durursa değişikliğe gidicem...zaten 5ten sonra birsey yemedigim için kendimi gün içinde çok sıkmak da istemiyorum

Sonuc alacağın kesin. Takil yavrum yaa

Bakın kizlar; neşeli ve istahli bir arkadas daha

Sonuc alacağın kesin. Takil yavrum yaa

Bakın kizlar; neşeli ve istahli bir arkadas daha

Çok iştahliyimdir şu an çok iyi nefis terbiyesi yapıyorum. ..makarnayı pirinç pilavini tencere ile yerim...bir büyük yaş pastayı tek başıma bitirebilirim...bir çikolata Kesmez en az 7 8 tane yerim yediğim zaman...ama o günler geride kaldi

Bence memnun güzel canım bendebildirim yapım
Öğle 4 tane köfte
Salata
Yoğurt
Akşam:18.00 1 tane hamur kızartması(annem yapmış boğazını tutamadim
Salata
Su 2;5 lt içtim
Bide yürüyüş yaptım
Ha bide 200 tane IP atladim
Şimdide 10 bitkili çay iciyorum
Ha arada da 1 tane elma yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…