- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
merhaba bayanlar ben melek bende zayıflamak istiyorum 25 yaşındayım şu an çalışıyorum evliyim bir oğlum var aslında hersey doğumla basladı normalde cok fit bir kızdım hamilelikte cok kilo aldım bekarken 53-56 arasında olan 58 kilo ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım bu haziranın sonunda birkaç ay içinde hızla 62 ye kadar düştüm cok şükür ama artık durdu oğlum 6 aylık emmiyo emmeyi bıraktı belkide bu yüzden zayıflayamıyorum şimdi 63 kilo olmusum yine hedefim 56 kilo olmak inşallahhh
Cnm inş. Olursun ama emzirmekle bence zayiflanmiyo bebeğim 11 aylık ve hala emiyor ama bende tik yok üstelik gece gündüz hiç bırakmıyordu benimerhaba bayanlar ben melek bende zayıflamak istiyorum 25 yaşındayım şu an çalışıyorum evliyim bir oğlum var aslında hersey doğumla basladı normalde cok fit bir kızdım hamilelikte cok kilo aldım bekarken 53-56 arasında olan 58 kilo ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım bu haziranın sonunda birkaç ay içinde hızla 62 ye kadar düştüm cok şükür ama artık durdu oğlum 6 aylık emmiyo emmeyi bıraktı belkide bu yüzden zayıflayamıyorum şimdi 63 kilo olmusum yine hedefim 56 kilo olmak inşallahhh
Vee be öğlen usendim yemek yapmaya 2 portakal yedim bir bardak süt şimdide balık kizartiyorum biraz balık ve çorba icicem birde bir şey sormak istiyorum çekirdek kilo yapıyor mu
bende az yiyorsun ya doğumdan sonra direk hedefinde doğum yaparsan şaşmamcanlanmıs buralar ne güzel :)
deadline , canım senin için menü yazıyorum artık birlikte yapıyormusuz gibi düşün ve dikkat et yoksa tepene çökerim aksam için davete gidecegim ne cıkarsa artık bahtıma cok yemem ama biliyorsun belki ögleden sonra bir sahlep ya da süt içerim
06.30 1 küçük boy muz / 2 dilim ekmege yapılan kasarlı tost
13.00 6 yemek kasıgı ıspanak / 4 yemek kasıgı bulgur pilavı
hahahah süper demişsin april ya. O Otimoti bunlara ne diyorsun tartın ne diyooor
özlüyoruz senii daha cok geel :)
spor gibisi var mı ya, ne güzel stres attırıyor.
ver coskuyu deadim
hah. sen öyle 2 gün kacır ipin ucunu böyle 1 hafta ugras dur. neyseki kalmadı üstünde verdinmasallah sana.
ay masallah ne güzel
hoş geldin
hahahahahaha birisi eltim birisi görümcem ha. ay Allah iyiliğini versin otiii.ApriL_2007 canım duyuyor musun biz kilo veririz seni utandırmayız diyecegine bahane bulmus
sular kovalasın otiii seni emi. haftaya bomba gibi geri döön gecen haftaki haline plss
bir süre sonra miden küçülecegi için zaten doydugunu hissediyor olacaksınönemli olan abur cubur cok kalorili yememek ve spor yapmak
düş işte, salma kendini hemen. nasıl mutlu oluyor insan uzun süredir görmediği rakamı görünce
hoş geldin
ay evet kim kimdi kac kiloydu karıstırdım ben
azmin elinden ne kurtulmus ki, azmet yaza daha epey var. verilmeyecek gibi değil. verirsin kolayca
hahah beni de yakaladın mı aksam
ipekyolun 36-38ine sıgmadan zayıfım denmeeeez
üstüme alındım be! inşallah yagsız kilosuz dönerim
ikiz cok zor canım ya. dua ederken dikkat etbirini beslersin öteki acıkır birini uyutursun öteki uyanır. kısır döngü tek basına bakmak zor birisiyle cocuk bakmak daha zoır. zor yani. Allah hayırlı ve afiyetlisini versin cnaım
hem sekerli kahve hem kurabiye hem bitter. cok olmus. bitteri tüket sadecebir de avuc kuruyemişleri kapalı avuctur umarım
cok gecmiş olsun canım ya.
hep öyle olur yazmanın faydası orada. ne yediğinin daha cok farkına varıyorsun
a neden ara öğun yapma dedi merak ettim genelde ye derlerara ögün yapmazsam aclıktan gidebilirimaniden kurt gibi acıkıyorum :)) ama doktorum sabahla ögle arasına ara ögün koyma dedi ondan koymuyorum
yok canım kendim kendime zayıfladım yardım almadan oğlum aşırı gazlıydı hiç oturmuyordum bile sürekli kucak istiyordu yemek yemeye vakit bulamıyordum ve suyu cok içiyordum . daha önce takımda yarışmadım bu sistemi ilk defa bugün gördüm sizler nasıl ilerliyorsunuz kaç kilo verdinHosgeldin adasim
Ben de gördüm o 82yi. Ama iyi vermissin. Diyetisyen yardımı aldın mi nasil oldu?
Bir de daha once bir takımda yarıştın mı?
cevredekiler hep oyle diyor canım ya emse yaglar gider diyorlar ne bilim normal doğum yapmama ragmen göbeğim kaldı yaniCnm inş. Olursun ama emzirmekle bence zayiflanmiyo bebeğim 11 aylık ve hala emiyor ama bende tik yok üstelik gece gündüz hiç bırakmıyordu beni
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlımmerhaba bayanlar ben melek bende zayıflamak istiyorum 25 yaşındayım şu an çalışıyorum evliyim bir oğlum var aslında hersey doğumla basladı normalde cok fit bir kızdım hamilelikte cok kilo aldım bekarken 53-56 arasında olan 58 kilo ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım bu haziranın sonunda birkaç ay içinde hızla 62 ye kadar düştüm cok şükür ama artık durdu oğlum 6 aylık emmiyo emmeyi bıraktı belkide bu yüzden zayıflayamıyorum şimdi 63 kilo olmusum yine hedefim 56 kilo olmak inşallahhh
Bende sezeyanliyim göbeğin neredeyse dümdüz oldu bunu yoğurt limon ve pulbiber sayesinde yaptım ve tabiki korse daha adet olmamama rağmen göbeğin çok az sanada tavsiye ederim canim gündüzleri tak hem kış sıcak tutuyor hem sikilastiriyir o yüzden sarkma olmadıyok canım kendim kendime zayıfladım yardım almadan oğlum aşırı gazlıydı hiç oturmuyordum bile sürekli kucak istiyordu yemek yemeye vakit bulamıyordum ve suyu cok içiyordum . daha önce takımda yarışmadım bu sistemi ilk defa bugün gördüm sizler nasıl ilerliyorsunuz kaç kilo verdin
cevredekiler hep oyle diyor canım ya emse yaglar gider diyorlar ne bilim normal doğum yapmama ragmen göbeğim kaldı yani
bende az yiyorsun ya doğumdan sonra direk hedefinde doğum yaparsan şaşmam
a neden ara öğun yapma dedi merak ettim genelde ye derler
yok canım kendim kendime zayıfladım yardım almadan oğlum aşırı gazlıydı hiç oturmuyordum bile sürekli kucak istiyordu yemek yemeye vakit bulamıyordum ve suyu cok içiyordum . daha önce takımda yarışmadım bu sistemi ilk defa bugün gördüm sizler nasıl ilerliyorsunuz kaç kilo verdin
cevredekiler hep oyle diyor canım ya emse yaglar gider diyorlar ne bilim normal doğum yapmama ragmen göbeğim kaldı yani
Huuu bildirim yapıyorum şekerler
Sabah 8.30
3 dilim light ekmek
Krem peynir
1 br yarım yağlı süt
1 büyük salatalık
Ara
Mandalina
Öğlen 12.30
8 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara
Mandalina
Akşam 17.00
1 br. Domates çorbası
1 dilim light ekmek
Yeşil çay içiyorum şu anda...sabah işe yürüyerek gittim 20 dk. 1.5 lt su içtim...suyu çoğaltmak istiyorum ama olmuyor...Kış günü çok zorlanıyorum su içerken...bu günlük bu kadar...
Bal bak seviyorum boyle neşeli karakterleri.
Güzel menü olmuş ama krem peynirden emin değilim. Beyaz peynir, dil peyniri, cecil peyniri filan kullanabilirsin. Bana diyetisyenim bunlari onermisti. Bu yarım yaglilari ve light ürünleri de pek önermiyorlar esasında
Birazcık bogazima göre takılıyorum canım...peynirle pek aram yok kremler i seviyorum..şimdilik idare ediyorum ama kilo vermem durursa değişikliğe gidicem...zaten 5ten sonra birsey yemedigim için kendimi gün içinde çok sıkmak da istemiyorum
Sonuc alacağın kesin. Takil yavrum yaa
Bakın kizlar; neşeli ve istahli bir arkadas daha
Bence memnun güzel canım bendebildirim yapımHuuu bildirim yapıyorum şekerler
Sabah 8.30
3 dilim light ekmek
Krem peynir
1 br yarım yağlı süt
1 büyük salatalık
Ara
Mandalina
Öğlen 12.30
8 yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı
2 yemek kaşığı yoğurt
Ara
Mandalina
Akşam 17.00
1 br. Domates çorbası
1 dilim light ekmek
5 ince dilim hindi salam
Yeşil çay içiyorum şu anda...sabah işe yürüyerek gittim 20 dk. 1.5 lt su içtim...suyu çoğaltmak istiyorum ama olmuyor...Kış günü çok zorlanıyorum su içerken...bu günlük bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?