kuzummm ben de özledim seniiispanyol napıyorsun canım özledim ya seni çokiki ileri bir geri takılıyorum ama incelmişim yinede bu arada en azından sporlar boşa değilmiş
hoş geldin canımMerhaba kizlar bugun katildim araniza boy1,65 kilo malesef 75 hedef 65 insallah
hoşegldin canımmMerhaba arkadaşlar davetiniz için teşekkür ederim yeniyim ben de. Boy 1.63 kilo 69 desteklerinizi bekliyorum
ayy maaşallah 17 den sonra bişey yemiyorsan süper verirsin ..daha önce çok kısa sürede bu şekilde vermiştim kilo.. ama şimdi olmuyor..Selam kızlar ilk bildirimimi yapiyorum
Sabah 8.30 kahvaltı
3 dilim light ekmek
Krem peynir
1 br yarım yağlı süt
1 büyük salatalık
Ara
Mandalina
Öğlen 12.30
1 tabak domates yemeği
1 dilim light ekmek
Ara
Mandalina
Akşam 17.00
1 br kremalı mantar çorbası
1 dilim light ekmek
5 ince dilim hindi salam
Birazdan yeşil çayımı icicem
Benim menüm böyle akşam 5ten sonra sadece yeşil çay içiyorum sabah kahvaltım ve akşam yemegim genelde sabit öğle değişiyor...haftasonları ise hiç belli olmuyor ..sabah ise yürüyerek gittim 20 dk...callanectics bugün yapamadım mesaiye kaldım çünkü çok yorgunum yarın sabah yapicam...
1.5lt su içebildim bugün...benden bu kadar
hem tahinli kurabiye hem bitter olmamış. tek bitter ye bence .. diğerleri çok güzeliyi gecler bayanlar,bugünkü menüm;
SABAH çeyrek simit,1 kibrit kutusu peynir,siyah çay
ARA sütlü kahve (şeker attım ama)
ÖĞLE haşlanmış bir porisyon tavuk,1 ayran
ARA 1 adet tahinli kurabiye,2 parça bitter
AKŞAM şehriye çorbası 1 kase
ARA 1 avuç kuruyemiş,yeşil çay
***2lt su
***40 dk yürüyüş
işten dönünce olan açlık krizimi önleyebilsem hallolcak ama,üstüne tatlı yiyorum
canımm geçmiş olsun kuzucuğaaa inşallah kısa sürede atlatırgünaydın kızlar
yenılerde gelmısler :)
yaa ben 2 gündür hasatanedeyım ugrayamadım bı turlu bu ralara oğlan hasta ates kusma ıshal hepsı var uykusuzluk basıma vurdu resmen sabah 6 uyuttum ve 45 dk bı uykuyla işe geldim izin alamzdım 2 gündür ızınlıyım zaten menu desen yok acıktıkca yedım
ayy eveettt çok çok soğuk burası daGünaydın kizlar.
Kar geliyo galibaaa
saol canım yaa aslında dr devapen400 verdı gunde 1 tane teredutluyum yaptırmada cok sık grıp oluyor ama bu sefer ates kusma bırazda ıshal varkuzummm ben de özledim senii
hoş geldin canım
hoşegldin canımm
ayy maaşallah 17 den sonra bişey yemiyorsan süper verirsin ..daha önce çok kısa sürede bu şekilde vermiştim kilo.. ama şimdi olmuyor..
hem tahinli kurabiye hem bitter olmamış. tek bitter ye bence .. diğerleri çok güzel
canımm geçmiş olsun kuzucuğaaa inşallah kısa sürede atlatır
ayy eveettt çok çok soğuk burası da
bende adet olmadım lal bır yıl olacak ve bıan once olmak ıstıyorum doktorum adet olmamak kılo vermeyı yavaslattıgını soylemıstıOfff ya çıldırcam her gece niyetlenmiyorum adet olacağım diye olmuyorumda adet belirtisimi gebelik belirtisimi yaşıyorum onuda anlayamadım ya ben adet olmak istiyorum diyetteyim ama yaa
Kahvaltı 9,30
1 dilim ekmek
1 Dilim peynir 3 adet zeytin
1 Adet salatalık 1 bardak bitki çayı
Ara 12,00
1 adet portakal
sabah kalkınca acken tartıldıysan yap yarın 14,00 kadarda yapabılırsınGunaydin kizlar kilo bildirimini bugun yapiyoruz demi bu arada bendemi bildirmeliyim dun katildimya araniza
Tamam canim sagulsabah kalkınca acken tartıldıysan yap yarın 14,00 kadarda yapabılırsın
boğaz enfeksiyonu varsa yaptır kuzum.. bu yaşlarda sık oluyor enfeksiyon kuzuzm.. anne sütü aanlar elbette daha dirençli oluyorlar ama tamamen buna bğlamak doğru olmaz.. ben hiç almamışım anne sütü 40 gün almışım sadece.. ona rağmen çok hastalanmazdım.. hala da öyleyim ağır hasta olmam peksaol canım yaa aslında dr devapen400 verdı gunde 1 tane teredutluyum yaptırmada cok sık grıp oluyor ama bu sefer ates kusma bırazda ıshal var
anne sutu hıc almadı ondanmı cok tekrarlıyor hastalıgı sen bılırsın doktor hanım
bebiş ne kadarlıktı canım.. doğumdan sonra adetlerin düzene girmesi zaman alıyorOfff ya çıldırcam her gece niyetlenmiyorum adet olacağım diye olmuyorumda adet belirtisimi gebelik belirtisimi yaşıyorum onuda anlayamadım ya ben adet olmak istiyorum diyetteyim ama yaa
Kahvaltı 9,30
1 dilim ekmek
1 Dilim peynir 3 adet zeytin
1 Adet salatalık 1 bardak bitki çayı
Ara 12,00
1 adet portakal
menü çok güzel bir de yumurta eklersen çok iyi olur.. 1 dilim ekmeği kes yerine 1 haşlanmış yumurta ye daha süper olurSabah kalkar kalkmaz oda sicakliginda 2 bardak oda sıcaklığında ılık su içerek başladım güne kahvaltımı yazayım
3 kupa siyah çay
2 dilim tam buğday ekmeği
7 tane siyah zeytin
Çok az peynir
Bir de bol bol yeşillik yedim
Bu arada kilo bildirimi de yapayım
73 600gr
akşamki ara dışında çok güzel.. özellikle de spooorrDunku mnm
Kahvlti 6.30 1 dilim cvdr domates.1.5 k.k peynir
Ara salatalik.form cy.
Ogle 12.30 kabuska.3 ksk yogurt.salata
Ara yarim brdk tarcinli sut.2 cicibebe
Aksam. 18 00. 7 ksk barbunya.salata.1 kucuk kase ayranli corba
Ara seyyyy 1 dilim ekmk.accik tahinli pekmk
Su 2 lt yi gecti
Spor 45 dk leslie 20 dk yuruyus
canımmm ara öğün yap olur muuucanlanmıs buralar ne güzel :)
deadline , canım senin için menü yazıyorum artık birlikte yapıyormusuz gibi düşün ve dikkat et yoksa tepene çökerim aksam için davete gidecegim ne cıkarsa artık bahtıma cok yemem ama biliyorsun belki ögleden sonra bir sahlep ya da süt içerim
06.30 1 küçük boy muz / 2 dilim ekmege yapılan kasarlı tost
13.00 6 yemek kasıgı ıspanak / 4 yemek kasıgı bulgur pilavı
Haklısın ama zaten benim tanıdığım ispanyol çabucak kendine gelir, çünkü oda çok zayıflamak istiyor
Otiiiinin ise açıklaması ne acaba meraktayım aslında hevesi de tam gelmişti ama ! Ben dedim seninki uzun sürmez istahli o :))))
Yap bakalım bir deneme:))))
amiiiiiinnnn
hahhaaaa bombacı april...
biraz mıııı bence en çok bana bağırın ..
canlaruuummmmm.. kazadan sonra biraz saldım kendimi evet.. hele haftasonuuu ...
ama toparlayacağım inşallah .. sıkı sıkı başladım tekrardan.. anladım ki buraya girmezsem kaçamak daha çok yapıyorum.. o yüzden bir şeklide hasta aralarında falan girmeye çalışıyorum..
sizi seviyom kiiiiiiiiii
He heyyytttt 45 dk leslie 3 miles yaptim ohhhh sefam olsun nasil rahatladim
ya dagatesi bencede yapar yadagatesi çok çalışkan birisi bence
gulfuren biraz listeden çıkmak istiyor april böye daha çok stres yapıyor sanırım geçen konuştuk burda bende kilo alamzsan tamam dedimgeri geleceğine inenıyorum baksana insan gidemiyor
bu sabah tartıldığıma göre geçen hafta aldığım 1.7 kg dan 1.1 kgımını vermiş bulunmaktayım izine ayrılmadan ki kiloma kaldı 600 grgüncel kg 61.9
@gulfuren ölçülerimi sormuştun ya bu sabah ölçtüm canım
göğüs 86
bel 70.5 4 hafta önce 74 tü incelmişim
göbek 96
basen 101,5
bacak 58
böyle başlamıştım o zamandan beri ölçmemiştim baya oldu
Göğüs eski 91
Bel eski 84
Göbek eski 101
basen eski 111
Bacak eski 62
Merhaba kizlar bugun katildim araniza boy1,65 kilo malesef 75 hedef 65 insallah
Merhaba arkadaşlar davetiniz için teşekkür ederim yeniyim ben de. Boy 1.63 kilo 69 desteklerinizi bekliyorum
Basına düşersek bitimizi eltim birimizi de gorumcem diye tanitirsin anlayış gösterirler sorun olmaz
Himm demek Mısır oyle hee
Pazar aksami sinemaya gittik eşimle. Gun içindeki hareketim ve alsam yemeğini hafif geçirmiş olmanın huzurunu yaşarken esim bı kova Mısır aldı. Gerisini anlatamiyciiim
Aaaahh ahh
Bizim orda söyle bir laf vardır:
Kurbaga der ki cok şeyle bilurum ama diyemem; ağzuma su dolar!
Evet hatalarimi biliyoeum ve cok kararliyim canim simdi en gec sat 19 aksam yemegimi yiyorum sporada basladim hic diyet yapmadim simdiye kadar. Doymadan kalkip ekmegi azalticam insallah. Bu aksam basladim bakalim hakkimizda hayirlisi
Mağlubiyetten kıskançlık doğabilir tabi its nooormıııl
Saka bı yana 70 benim duvarım. Evlenirken 69 idim. 4 ay sonra 71 ile hamile kaldım. İkinci hamileligime de 71 ile başladım. Yani 5 yıldır 70in altını görmedim.
Merhaba ben damla araniza aldığınız için çok tesekkur ediyorum arkadaşlar
april yeni gelen arkadaşlar listesi yapabilirmiyiz herkes birbirinne girdi yarın için böyle geldiği tarih başlangıç kilo hedef olarak yapabilirmisin acaba bir arabirde listeye girecek olan var mı bu hafta ya hiç takip edemedim
Tabiki heycanlandim :) damla 19 yasında bir çocuk annesi 1.58 boyunda 67 kilo bir bayanın ve çok mutsuzum artık gitmiyo bu kilolardan doğumda çok kilo aldım 64 le hamile kaldım ve 87 ile doğuma girdim çıktığımda 80 dim ve kendince birşeyler yapıp 66.600 oldum bu hafta biraz kacirdim ve 67 oldum 55 kilo olmak istiyorum cevrem benimle çok dalga geçiyor ve esimde zayıflaması istiyor giydigim hiç birşey yakışmıyor ve bu yaz oğlunu sünnet getiricem o yüzden herkeze o söyledikleri lafları tutturmak istiyorum yanı biraz destek ve motivasyona ihtiyacım var bende her turlu sizin yanınızda olacağım .damla.
ApriL_2007 O Otimoti bizi gizlice dikizliyor ama yazmıyor buraya ay pro olmak çok iyi gizlice gelenleri görebiliyorum
İste ne bileyim. Su an ipekyolun 40 beden pantolonu cok rahat üstümde. Onun rahatlığıyla takılıyorum sanırım. Acele etmiyorum. Ama bıraksam hemen geri alırım onu da biliyorum. Yani ben 1-2 sene daha buralardayim
Hosgeldin
Aha! Al sana bı şımarık daha!
Sizin de o günlerinizi gorucez. Hele bı evlenip dogum yapıp kilo kilo yaglarinizla geri dönün ben size sorarım. Uzun sürecek belki ama olsun
evet iki iyidir hatta ikiz olsalarda tek seferde oh misbende evlendimde ikiz istiyorum
bak bu konuda haklısın oti galiba
iyi gecler bayanlar,bugünkü menüm;
SABAH çeyrek simit,1 kibrit kutusu peynir,siyah çay
ARA sütlü kahve (şeker attım ama)
ÖĞLE haşlanmış bir porisyon tavuk,1 ayran
ARA 1 adet tahinli kurabiye,2 parça bitter
AKŞAM şehriye çorbası 1 kase
ARA 1 avuç kuruyemiş,yeşil çay
***2lt su
***40 dk yürüyüş
işten dönünce olan açlık krizimi önleyebilsem hallolcak ama,üstüne tatlı yiyorum
günaydın kızlar
yenılerde gelmısler :)
yaa ben 2 gündür hasatanedeyım ugrayamadım bı turlu bu ralara oğlan hasta ates kusma ıshal hepsı var uykusuzluk basıma vurdu resmen sabah 6 uyuttum ve 45 dk bı uykuyla işe geldim izin alamzdım 2 gündür ızınlıyım zaten menu desen yok acıktıkca yedım
Yerken az gibi geldi yazınca ne çok şey yemisin ben yaaa ve benim bebek yoğurt kovasına kafayı sokmuş onu yıkandıktan sonra hemen geliyorum kizlar
boğaz enfeksiyonu varsa yaptır kuzum.. bu yaşlarda sık oluyor enfeksiyon kuzuzm.. anne sütü aanlar elbette daha dirençli oluyorlar ama tamamen buna bğlamak doğru olmaz.. ben hiç almamışım anne sütü 40 gün almışım sadece.. ona rağmen çok hastalanmazdım.. hala da öyleyim ağır hasta olmam pek
bebiş ne kadarlıktı canım.. doğumdan sonra adetlerin düzene girmesi zaman alıyor
menü çok güzel bir de yumurta eklersen çok iyi olur.. 1 dilim ekmeği kes yerine 1 haşlanmış yumurta ye daha süper olur
akşamki ara dışında çok güzel.. özellikle de spooorr
canımmm ara öğün yap olur muuu
Tamam canim eklerim tesekkurlerboğaz enfeksiyonu varsa yaptır kuzum.. bu yaşlarda sık oluyor enfeksiyon kuzuzm.. anne sütü aanlar elbette daha dirençli oluyorlar ama tamamen buna bğlamak doğru olmaz.. ben hiç almamışım anne sütü 40 gün almışım sadece.. ona rağmen çok hastalanmazdım.. hala da öyleyim ağır hasta olmam pek
bebiş ne kadarlıktı canım.. doğumdan sonra adetlerin düzene girmesi zaman alıyor
menü çok güzel bir de yumurta eklersen çok iyi olur.. 1 dilim ekmeği kes yerine 1 haşlanmış yumurta ye daha süper olur
akşamki ara dışında çok güzel.. özellikle de spooorr
canımmm ara öğün yap olur muuu
Hosgeldin arkadasimSabah kalkar kalkmaz oda sicakliginda 2 bardak oda sıcaklığında ılık su içerek başladım güne kahvaltımı yazayım
3 kupa siyah çay
2 dilim tam buğday ekmeği
7 tane siyah zeytin
Çok az peynir
Bir de bol bol yeşillik yedim
Bu arada kilo bildirimi de yapayım
73 600gr
Hoşbulduk canım sağolHosgeldin arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?