Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ispanyol napıyorsun canım özledim ya seni çok iki ileri bir geri takılıyorum ama incelmişim yinede bu arada en azından sporlar boşa değilmiş
kuzummm ben de özledim senii
Merhaba kizlar bugun katildim araniza boy1,65 kilo malesef 75 hedef 65 insallah
hoş geldin canım
Merhaba arkadaşlar davetiniz için teşekkür ederim yeniyim ben de. Boy 1.63 kilo 69 desteklerinizi bekliyorum
hoşegldin canımm
ayy maaşallah 17 den sonra bişey yemiyorsan süper verirsin ..daha önce çok kısa sürede bu şekilde vermiştim kilo.. ama şimdi olmuyor..
hem tahinli kurabiye hem bitter olmamış. tek bitter ye bence .. diğerleri çok güzel
canımm geçmiş olsun kuzucuğaaa inşallah kısa sürede atlatır
Günaydın kizlar.
Kar geliyo galibaaa
ayy eveettt çok çok soğuk burası da

ya kızlar yenı oldugum ıcın pek bılgım yok konu acmak ıstıyorum ama bır turlu bulamadım yardımcı olurmusunuz

saol canım yaa aslında dr devapen400 verdı gunde 1 tane teredutluyum yaptırmada cok sık grıp oluyor ama bu sefer ates kusma bırazda ıshal var
anne sutu hıc almadı ondanmı cok tekrarlıyor hastalıgı sen bılırsın doktor hanım

Offf ya çıldırcam her gece niyetlenmiyorum adet olacağım diye olmuyorumda adet belirtisimi gebelik belirtisimi yaşıyorum onuda anlayamadım ya ben adet olmak istiyorum diyetteyim ama yaa
Kahvaltı 9,30
1 dilim ekmek
1 Dilim peynir 3 adet zeytin
1 Adet salatalık 1 bardak bitki çayı
Ara 12,00
1 adet portakal

bende adet olmadım lal bır yıl olacak ve bıan once olmak ıstıyorum doktorum adet olmamak kılo vermeyı yavaslattıgını soylemıstı

Sabah kalkar kalkmaz oda sicakliginda 2 bardak oda sıcaklığında ılık su içerek başladım güne kahvaltımı yazayım
3 kupa siyah çay
2 dilim tam buğday ekmeği
7 tane siyah zeytin
Çok az peynir
Bir de bol bol yeşillik yedim
Bu arada kilo bildirimi de yapayım
73 600gr

Dunku mnm
Kahvlti 6.30 1 dilim cvdr domates.1.5 k.k peynir
Ara salatalik.form cy.
Ogle 12.30 kabuska.3 ksk yogurt.salata
Ara yarim brdk tarcinli sut.2 cicibebe
Aksam. 18 00. 7 ksk barbunya.salata.1 kucuk kase ayranli corba
Ara seyyyy 1 dilim ekmk.accik tahinli pekmk
Su 2 lt yi gecti
Spor 45 dk leslie 20 dk yuruyus

canlanmıs buralar ne güzel :)

deadline , canım senin için menü yazıyorum artık birlikte yapıyormusuz gibi düşün ve dikkat et yoksa tepene çökerim aksam için davete gidecegim ne cıkarsa artık bahtıma cok yemem ama biliyorsun belki ögleden sonra bir sahlep ya da süt içerim

06.30 1 küçük boy muz / 2 dilim ekmege yapılan kasarlı tost
13.00 6 yemek kasıgı ıspanak / 4 yemek kasıgı bulgur pilavı

boğaz enfeksiyonu varsa yaptır kuzum.. bu yaşlarda sık oluyor enfeksiyon kuzuzm.. anne sütü aanlar elbette daha dirençli oluyorlar ama tamamen buna bğlamak doğru olmaz.. ben hiç almamışım anne sütü 40 gün almışım sadece.. ona rağmen çok hastalanmazdım.. hala da öyleyim ağır hasta olmam pek
bebiş ne kadarlıktı canım.. doğumdan sonra adetlerin düzene girmesi zaman alıyor
menü çok güzel bir de yumurta eklersen çok iyi olur.. 1 dilim ekmeği kes yerine 1 haşlanmış yumurta ye daha süper olur
akşamki ara dışında çok güzel.. özellikle de spooorr
canımmm ara öğün yap olur muuu

hahahah süper demişsin april ya. O Otimoti bunlara ne diyorsun tartın ne diyooor

özlüyoruz senii daha cok geel :)

He heyyytttt 45 dk leslie 3 miles yaptim ohhhh sefam olsun nasil rahatladim

spor gibisi var mı ya, ne güzel stres attırıyor.

ver coskuyu deadim

bu sabah tartıldığıma göre geçen hafta aldığım 1.7 kg dan 1.1 kgımını vermiş bulunmaktayım izine ayrılmadan ki kiloma kaldı 600 gr güncel kg 61.9

hah. sen öyle 2 gün kacır ipin ucunu böyle 1 hafta ugras dur. neyseki kalmadı üstünde verdin masallah sana.

ay masallah ne güzel

Merhaba kizlar bugun katildim araniza boy1,65 kilo malesef 75 hedef 65 insallah

Merhaba arkadaşlar davetiniz için teşekkür ederim yeniyim ben de. Boy 1.63 kilo 69 desteklerinizi bekliyorum

hoş geldin

hahahahahaha birisi eltim birisi görümcem ha. ay Allah iyiliğini versin otiii. ApriL_2007 canım duyuyor musun biz kilo veririz seni utandırmayız diyecegine bahane bulmus

Aaaahh ahh
Bizim orda söyle bir laf vardır:
Kurbaga der ki cok şeyle bilurum ama diyemem; ağzuma su dolar!

sular kovalasın otiii seni emi. haftaya bomba gibi geri döön gecen haftaki haline plss

Evet hatalarimi biliyoeum ve cok kararliyim canim simdi en gec sat 19 aksam yemegimi yiyorum sporada basladim hic diyet yapmadim simdiye kadar. Doymadan kalkip ekmegi azalticam insallah. Bu aksam basladim bakalim hakkimizda hayirlisi

bir süre sonra miden küçülecegi için zaten doydugunu hissediyor olacaksın önemli olan abur cubur cok kalorili yememek ve spor yapmak

düş işte, salma kendini hemen. nasıl mutlu oluyor insan uzun süredir görmediği rakamı görünce

Merhaba ben damla araniza aldığınız için çok tesekkur ediyorum arkadaşlar

hoş geldin

ay evet kim kimdi kac kiloydu karıstırdım ben

azmin elinden ne kurtulmus ki, azmet yaza daha epey var. verilmeyecek gibi değil. verirsin kolayca

ApriL_2007 O Otimoti bizi gizlice dikizliyor ama yazmıyor buraya ay pro olmak çok iyi gizlice gelenleri görebiliyorum

hahah beni de yakaladın mı aksam

ipekyolun 36-38ine sıgmadan zayıfım denmeeeez

Aha! Al sana bı şımarık daha!
Sizin de o günlerinizi gorucez. Hele bı evlenip dogum yapıp kilo kilo yaglarinizla geri dönün ben size sorarım. Uzun sürecek belki ama olsun

üstüme alındım be! inşallah yagsız kilosuz dönerim

evet iki iyidir hatta ikiz olsalarda tek seferde oh mis bende evlendimde ikiz istiyorum

bak bu konuda haklısın oti galiba

ikiz cok zor canım ya. dua ederken dikkat et birini beslersin öteki acıkır birini uyutursun öteki uyanır. kısır döngü tek basına bakmak zor birisiyle cocuk bakmak daha zoır. zor yani. Allah hayırlı ve afiyetlisini versin cnaım

hem sekerli kahve hem kurabiye hem bitter. cok olmus. bitteri tüket sadece bir de avuc kuruyemişleri kapalı avuctur umarım

cok gecmiş olsun canım ya.

Yerken az gibi geldi yazınca ne çok şey yemisin ben yaaa ve benim bebek yoğurt kovasına kafayı sokmuş onu yıkandıktan sonra hemen geliyorum kizlar

hep öyle olur yazmanın faydası orada. ne yediğinin daha cok farkına varıyorsun

ara ögün yapmazsam aclıktan gidebilirim aniden kurt gibi acıkıyorum :)) ama doktorum sabahla ögle arasına ara ögün koyma dedi ondan koymuyorum

Tamam canim eklerim tesekkurler
bu arada kizlar tatli krizi yasayanlar 3 kasik yogurda iki kuru kayısı gün kurusu olacak iki tane hurma biraz kuru üzüm Küçük küçük doğrayıp tarcin serperek yiyebilir kabirde bir tatlı kaşığı yulaf ezmesi tatlı isteğini baskılar

Hosgeldin arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…