- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hiç bilgim yok canımKızlar birsey sorucam eskiden kilo çizelgesi koyuyorduk imza yerine..hala yapabiliyor muyuz?
Olacak olacakBence memnun güzel canım bendebildirim yapım
Öğle 4 tane köfte
Salata
Yoğurt
Akşam:18.00 1 tane hamur kızartması(annem yapmış boğazını tutamadim
Salata
Su 2;5 lt içtim
Bide yürüyüş yaptım
Ha bide 200 tane IP atladim
Şimdide 10 bitkili çay iciyorum
Ha arada da 1 tane elma yedim
yarın sabah kg bildirimi unutma tatlımOfff ya çıldırcam her gece niyetlenmiyorum adet olacağım diye olmuyorumda adet belirtisimi gebelik belirtisimi yaşıyorum onuda anlayamadım ya ben adet olmak istiyorum diyetteyim ama yaa
Kahvaltı 9,30
1 dilim ekmek
1 Dilim peynir 3 adet zeytin
1 Adet salatalık 1 bardak bitki çayı
Ara 12,00
1 adet portakal
tabiki herkes bildirecek eski yeniGunaydin kizlar kilo bildirimini bugun yapiyoruz demi bu arada bendemi bildirmeliyim dun katildimya araniza
Anaam April! Sana rakip olarak geliyorum. Barbunya lahana derken rusyayı tek basıma devirebilecek dogal enerjiyle doldum!
yani yandaşSonuc alacağın kesin. Takil yavrum yaa
Bakın kizlar; neşeli ve istahli bir arkadas daha
Aynı fikirdeyim. O doğurup da ilk haftasında sifir beden olan ünlüler gibi olacak galiba. Bir de ipekyolun 36-38 bedeni diyorrrr. Ben oraları görmeden 3. Ye hamile kalırim
yok canım koyamıyorsun kaldırdılar imzayı normal üyelerdeKızlar birsey sorucam eskiden kilo çizelgesi koyuyorduk imza yerine..hala yapabiliyor muyuz?
aa ben koyabiliyorum pro oluncaHiç bilgim yok canım
Pro pro konuştu yineoti ya ver şu kiloları da öyle hamile kal
yok canım koyamıyorsun kaldırdılar imzayı normal üyelerde
aa ben koyabiliyorum pro oluncabenimkide görmemişin çocuğu olmuş olayına döndü ya april ben bir imza yapayım kendime
Pro pro konuştu yinekıskanmadım ki hiç
Çok isteyince olunuyorsa ya ben!ben!ben! Hep istedim ama daha yokya ama çok iyi hep istemişimdir pro olmak
ne kadar yarışma varsa katıldım april ya artıkÇok isteyince olunuyorsa ya ben!ben!ben! Hep istedim ama daha yok
Kuzum fırsat kolluyorum ama bana 24 saat yetmiyorkine kadar yarışma varsa katıldım april ya artıkbak diyet yemeklerine katıl diyorum sana sansın varsa belki olur
Çok geçmiş olsun aman çabuk iyileşsin.Onlar hasta olunca insanın bütün keyfi kaçıyor.günaydın kızlar
yenılerde gelmısler :)
yaa ben 2 gündür hasatanedeyım ugrayamadım bı turlu bu ralara oğlan hasta ates kusma ıshal hepsı var uykusuzluk basıma vurdu resmen sabah 6 uyuttum ve 45 dk bı uykuyla işe geldim izin alamzdım 2 gündür ızınlıyım zaten menu desen yok acıktıkca yedım
tamam kız ben ekleyeceğim unutmadımApriL_2007 ben izne çıkıyorum bilgin olsun canım.
Afferim çık bakalımApriL_2007 ben izne çıkıyorum bilgin olsun canım.
kaşarlı tostta light kaşar ve kepek ekmeği kullanmışsındır diye düşünmek isterimcanlanmıs buralar ne güzel :)
deadline , canım senin için menü yazıyorum artık birlikte yapıyormusuz gibi düşün ve dikkat et yoksa tepene çökerim aksam için davete gidecegim ne cıkarsa artık bahtıma cok yemem ama biliyorsun belki ögleden sonra bir sahlep ya da süt içerim
06.30 1 küçük boy muz / 2 dilim ekmege yapılan kasarlı tost
13.00 6 yemek kasıgı ıspanak / 4 yemek kasıgı bulgur pilavı
süper süperSabah kalkar kalkmaz oda sicakliginda 2 bardak oda sıcaklığında ılık su içerek başladım güne kahvaltımı yazayım
3 kupa siyah çay
2 dilim tam buğday ekmeği
7 tane siyah zeytin
Çok az peynir
Bir de bol bol yeşillik yedim
Bu arada kilo bildirimi de yapayım
73 600gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?