Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Olacak olacak sporların güzel

yarın sabah kg bildirimi unutma tatlım

Gunaydin kizlar kilo bildirimini bugun yapiyoruz demi bu arada bendemi bildirmeliyim dun katildimya araniza
tabiki herkes bildirecek eski yeni

Anaam April! Sana rakip olarak geliyorum. Barbunya lahana derken rusyayı tek basıma devirebilecek dogal enerjiyle doldum!

Sonuc alacağın kesin. Takil yavrum yaa

Bakın kizlar; neşeli ve istahli bir arkadas daha
yani yandaş

Aynı fikirdeyim. O doğurup da ilk haftasında sifir beden olan ünlüler gibi olacak galiba. Bir de ipekyolun 36-38 bedeni diyorrrr. Ben oraları görmeden 3. Ye hamile kalırim
oti ya ver şu kiloları da öyle hamile kal

Kızlar birsey sorucam eskiden kilo çizelgesi koyuyorduk imza yerine..hala yapabiliyor muyuz?
yok canım koyamıyorsun kaldırdılar imzayı normal üyelerde
Hiç bilgim yok canım
aa ben koyabiliyorum pro olunca benimkide görmemişin çocuğu olmuş olayına döndü ya april ben bir imza yapayım kendime

(Geçen haftamızı bir hatırlayalım)

***1. TAKIM 443.ETAP *** Yedinci
Deadline (61,6/61.3/0.3/%0,49) izne ayrılmak istiyor
ispanyol (68.9///%)sabit
Sevim_mrt (74.2///%)sabit

sevilay 80 (73/72.6/0.4/%0.55)
gulfuren( 56.5///% )sabit
Pptya87 ( 79/78.3/0,7/%0.89)
otimoti (71/70.7/0.3/%0.02) 425. etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü

Takım ortalamasi: % 0,278

Pro pro konuştu yine kıskanmadım ki hiç

kilom 61.9 daha inemedim april haftaya artık bu arada haftaya oruç tutmayı planlıyorum inşallah belki iyi gelir hem

Çok geçmiş olsun aman çabuk iyileşsin.Onlar hasta olunca insanın bütün keyfi kaçıyor.

bugünkü menüm
SABAH yarım muz,sütlü kahve
ARA siyah çay
ÖĞLE 4 adet köfte,yoğurt,1 adet kabak dolması
ARA 1 parça bitter
AKŞAM 1 kase çorba,1 tabak fasulye
ARA yeşil çay
***40dk yürüyüş
***1,5lt su

ben kilo bildirimimi bugünden yapayım; 57,3'ten 57,0'a ama pazartesi başladım.
Ve bayanlar gerçekten yediğim tatlı miktarı %90 azaldı,yine çok biliyorum zorlandım epeyce ama alıştıkça kurtulacağım bu aşkımdan diye düşünüyorum
hafta sonu anneme gideceğim,aktif olarak katılamazsam affedin ama dikkat etmeye devam edeceğim tabiki

kaşarlı tostta light kaşar ve kepek ekmeği kullanmışsındır diye düşünmek isterim

süper süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…