Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende az yiyorsun ya doğumdan sonra direk hedefinde doğum yaparsan şaşmam

a neden ara öğun yapma dedi merak ettim genelde ye derler

kan sekerini hizli dusuru0 aciktiriyor sanirim o yuzden dedi ama emin degilim.

kaşarlı tostta light kaşar ve kepek ekmeği kullanmışsındır diye düşünmek isterim

Kepek tuketmiyorum. Kepek cok saglikli degil. Tabi beyaza gire daha iyi. Ama tam bugday yerim hep. Ve light urunler cok da masum degil. Hamileyim zaten ondan peyniri yogurdu vs kismiyorum.

O Otimoti sizin mesajlari alintilamistim ama gelmemis tel.den olunca ApriL_2007 senninkilerde. Kisaca april yarismaya katil oyum sana :)) oti ipekyolun 36 38 ine giren herseye girer :)) bu arada hep agzinda 3. Bebek lafi. Gelecek de yolunu mu yapiyor bilemedim ))

ayrica kalan menum soyle

saat 16 peynir + sut 1 bardak

saat 19.30 1 kase corba / 2 kasik nohut / 1 kasik et / salata. Midem cok kotuydu yiyemedim maalesef Allahtan sut icmistim de tutty biraz.

saat 21. 1 catal pasta. Bilirsiniz yemem ama zorla hamilesiin gozun kaliiir laflarina anca yarim saat dayanabildim en son bir catal alayim da cumletrn rahatlamis olalim dedim.

Spor yuruyus. Su 2lt

hadi iyi geceler

betty ciğim dagatesi eski üyemiz hemde hamile o nedenle onu görmezden gelebilirz aslında çok iddialıdır ama doğumdan sonra görcez artık gerçi bence hamile menüsüne göre baya sağlıklı ya

Gruba iyice incelecegim diye girip kaldim boyle herkes dobisik zannediyor galiba :)) dead'im anlat onlara aslinda nasil zayif oldugumu duysun O Otimoti ipekyol 36si giydigimi ah ah olculerim tam 90-61- 96yken hamile kalakaldigimi

Gruba iyice incelecegim diye girip kaldim boyle herkes dobisik zannediyor galiba :)) dead'im anlat onlara aslinda nasil zayif oldugumu duysun O Otimoti ipekyol 36si giydigimi ah ah olculerim tam 90-61- 96yken hamile kalakaldigimi
ya delisin dagatesi sen zaten gayet fittin de neyse bence doğru zamand ahamile kaldında kurtulduk

Kızlar ben 5 aydır ekmek 4 aydır makarna pilav yemiyorum ama artık öyle canım çekiyor ki dayanamaz duruma geliyorum yâa nefsime hakim olamiyorum ve yemekten korkuyorum

Yaa herkeze bana çok kilolusun diyor sürekli verdiğim kilolarimi almaktan çok korkuyorum alirsam daha beter dalga geçecekleri benimle ama canım şuan herşey istiyor resmen tatlı ozellikle

tskrler beybi bide oralara el atmış olurum otiiii bu zayiflamamak için 3. de yapabilir

deadline ApriL_2007 ben de 400 gramdan fazla almayayim diye hedef koymustum. Sanirim hic almadim. Yarin bi daha tartilirim
örneksin

tamam kız ben ekleyeceğim unutmadım
Bazen giremiyorum,birde yarın korkulu rüyam dişçi randevum var.Erkenden hatırlatayım dedim.

Afferim çık bakalım
Zaten takıma bir faydam yok.59 kilo ile başladım hala 56-57 arası gidip geliyorum.Burası baya hareketlendi,gelen bayanlarda kilo verecekler, istekliler maşallah.Yılbaşından sonra geleceğim.

Evet erken uyumak hem zayiflamaya yardimci hem de acligin gecer bu saatte ne yersen ye kilo cunku. Iyi geceler

ha diyeceksin sen ne diye ayaktasin agrim var uyuyamadim
Geçmiş olaun neyin var,?Bu arada pasta konusunda kutlarım.

Tatlım gitmek çözüm değil ama neyse sanırım senin de isteğin azalmış dilerim ki yine geri gelir istediğin kiloya ulaşırsın

küçük bebeğim hasta ancak fırsat bulup girebildim. bugün niyetliydim iftardan itibarenki menüm: bir porsiyon bamya, bir porsiyon barbunya, salata,2 d. ekmek. 9da bol çay ve bikaç kurabiye.
pazartesi 78 le başlamıştım sabah tartılıp yazcam.
iyi geceler.

Kızlar ben 5 aydır ekmek 4 aydır makarna pilav yemiyorum ama artık öyle canım çekiyor ki dayanamaz duruma geliyorum yâa nefsime hakim olamiyorum ve yemekten korkuyorum

canim kendine eziyet etme. Hic yememek de kotu. Oglen saatlerinde kucuk porsiyon yagsiz yogurtlu makarna yiyebilirsin. Sabah tam bugday ekmegi tuketebilirsin 2 dilim. Pilav icin 2 3 yemek kasigi bulgur tuketmende sorun yok. Muhim olan porsiyon miktarina ve saate dikkat etmek

Yaa herkeze bana çok kilolusun diyor sürekli verdiğim kilolarimi almaktan çok korkuyorum alirsam daha beter dalga geçecekleri benimle ama canım şuan herşey istiyor resmen tatlı ozellikle

milleti bosver. Benimle de dalga gecerlerdi gulup gecerdim. 88 kiloydum 3 sene falan once. Sonra cok guzel verdim. Bu sefer 6 aya alirsin. Yok evlenince alirsin yok bebis olursa alirsin. Catliyorlar anlayacagin. Geri de hic almadim cok sukur. Saatlere dikkat et 8 den sonra yememeye calis. 11 gibi uyumaya calis. Sabah erkenden kalkmaya calis. Kahvaltini guzelce yumurta vs ye doyur iyice karnini. Aksami gafif gecir. Cok ac olma corba ye mutlaka. Paketli hazir urun yeme. Abur cubur pasta borek tatli yeme. Odul olarak ayda bir iki ayda bir yiyebilirsin az az. Sporu eksik etme. Yaza kalmaz incecik olursun. O laflari diyenlerin de agzini tikarsin. Azim irade onemli. Sen yoluna bak bosver milleti. Burada destek olmak geri almamak icin variz. Onemli olan bu yeme bicimini yani saglikli beslenmeyi hayat bicimi yapmak yapabilmek.

cok gecmis olsun. Sahurunu bilmiyorum ama hem bamya hem barbunya cok gibi. Yogurt tuketsen daha tok tutabilir. Oruclu oldugun icin ve yeni basladigin icin gormezden gelebiliriz sanirim. bebegine de acil saglik afiyet diliyorum. Cabucak iyilessin. kurabiyeleri yemeyi de birakmak lazim kilo vermek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…