betty ciğim dagatesi eski üyemiz hemde hamile o nedenle onu görmezden gelebilirzkaşarlı tostta light kaşar ve kepek ekmeği kullanmışsındır diye düşünmek isterim
bende az yiyorsun ya doğumdan sonra direk hedefinde doğum yaparsan şaşmam
a neden ara öğun yapma dedi merak ettim genelde ye derler
kaşarlı tostta light kaşar ve kepek ekmeği kullanmışsındır diye düşünmek isterim
betty ciğim dagatesi eski üyemiz hemde hamile o nedenle onu görmezden gelebilirzaslında çok iddialıdır ama doğumdan sonra görcez artık gerçi bence hamile menüsüne göre baya sağlıklı ya
Sanırım uyumadikca acikacagim o yüzden ben uyumaya gidiyorum herkeze iyi geceler kizlarr
En iyisi uyumak evetSanırım uyumadikca acikacagim o yüzden ben uyumaya gidiyorum herkeze iyi geceler kizlarr
ya delisin dagatesi sen zaten gayet fittin de neyse bence doğru zamand ahamile kaldında kurtulduk
Ne oldu canım neren ağrıyor?Evet erken uyumak hem zayiflamaya yardimci hem de acligin gecer bu saatte ne yersen ye kilo cunku. Iyi geceler
ha diyeceksin sen ne diye ayaktasin agrim var uyuyamadim
Sen yine görürsün o rakamları , o pastadan 1 çatal aldıysan ve devamı gelmediyse5li rakamlari gorduydum diye ic cekiyorum surada
tskrler beybi bide oralara el atmış olurumkan sekerini hizli dusuru0 aciktiriyor sanirim o yuzden dedi ama emin degilim.
Kepek tuketmiyorum. Kepek cok saglikli degil. Tabi beyaza gire daha iyi. Ama tam bugday yerim hep. Ve light urunler cok da masum degil. Hamileyim zaten ondan peyniri yogurdu vs kismiyorum.
O Otimoti sizin mesajlari alintilamistim ama gelmemis tel.den oluncaApriL_2007 senninkilerde. Kisaca april yarismaya katil oyum sana :)) oti ipekyolun 36 38 ine giren herseye girer :)) bu arada hep agzinda 3. Bebek lafi. Gelecek de yolunu mu yapiyor bilemedim ))
ayrica kalan menum soyle
saat 16 peynir + sut 1 bardak
saat 19.30 1 kase corba / 2 kasik nohut / 1 kasik et / salata. Midem cok kotuydu yiyemedim maalesefAllahtan sut icmistim de tutty biraz.
saat 21. 1 catal pasta. Bilirsiniz yemem ama zorla hamilesiin gozun kaliiir laflarina anca yarim saat dayanabildimen son bir catal alayim da cumletrn rahatlamis olalim dedim.
Spor yuruyus. Su 2lt
hadi iyi geceler
örneksindeadline ApriL_2007 ben de 400 gramdan fazla almayayim diye hedef koymustum. Sanirim hic almadim. Yarin bi daha tartilirim
Bazen giremiyorum,birde yarın korkulu rüyam dişçi randevum var.Erkenden hatırlatayım dedim.tamam kız ben ekleyeceğim unutmadım
Zaten takıma bir faydam yok.59 kilo ile başladım hala 56-57 arası gidip geliyorum.Burası baya hareketlendi,gelen bayanlarda kilo verecekler, istekliler maşallah.Yılbaşından sonra geleceğim.Afferim çık bakalım
Geçmiş olaun neyin var,?Bu arada pasta konusunda kutlarım.Evet erken uyumak hem zayiflamaya yardimci hem de acligin gecer bu saatte ne yersen ye kilo cunku. Iyi geceler
ha diyeceksin sen ne diye ayaktasin agrim var uyuyamadim
Tatlım gitmek çözüm değil ama neyseBazen giremiyorum,birde yarın korkulu rüyam dişçi randevum var.Erkenden hatırlatayım dedim.
Zaten takıma bir faydam yok.59 kilo ile başladım hala 56-57 arası gidip geliyorum.Burası baya hareketlendi,gelen bayanlarda kilo verecekler, istekliler maşallah.Yılbaşından sonra geleceğim.
Geçmiş olaun neyin var,?Bu arada pasta konusunda kutlarım.
Kızlar ben 5 aydır ekmek 4 aydır makarna pilav yemiyorum ama artık öyle canım çekiyor ki dayanamaz duruma geliyorum yâa nefsime hakim olamiyorum ve yemekten korkuyorum
Yaa herkeze bana çok kilolusun diyor sürekli verdiğim kilolarimi almaktan çok korkuyorum alirsam daha beter dalga geçecekleri benimle ama canım şuan herşey istiyor resmen tatlı ozellikle
küçük bebeğim hastaancak fırsat bulup girebildim. bugün niyetliydim iftardan itibarenki menüm: bir porsiyon bamya, bir porsiyon barbunya, salata,2 d. ekmek. 9da bol çay ve bikaç kurabiye.
pazartesi 78 le başlamıştım sabah tartılıp yazcam.
iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?