- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Geçmiş olsun canım bebişeküçük bebeğim hastaancak fırsat bulup girebildim. bugün niyetliydim iftardan itibarenki menüm: bir porsiyon bamya, bir porsiyon barbunya, salata,2 d. ekmek. 9da bol çay ve bikaç kurabiye.
pazartesi 78 le başlamıştım sabah tartılıp yazcam.
iyi geceler.
Geçmiş olsun sabır bebeğim. Olur bu tarz ağrılar hamilelikte yoklamış azcık seniGunaydiiin kizlar.ApriL_2007 @gulfuren karnimin ve belimin agrisindan uyuyamadim. 2 yi geciyordu sanirim.
Cnm gecicek oyle dusun sonuc bi mucize dogack insGunaydiiin kizlar.ApriL_2007 @gulfuren karnimin ve belimin agrisindan uyuyamadim. 2 yi geciyordu sanirim.
Sana da hayirlu cumalarGünaydın hayırlı cumalar arkadaşlar
Tebrik ederim 1 kilo gitmisKızlar kilo bildirimi yapıyorum
6 aralıkta en son tartilmisim 72.600müş
Bugün tartildim 71.600 olmuşum
Ben yüzde hesaplama yi bilmiyorum bana bir yardımcı oluverin gaaaariii
Noldu cnm + mi ciktinben utancımdan yazamıyacam kılomu adette olamadım kı stresten sabıt yazsak olmazmı
Ayyyy uyku demeyin bana hastlretim uykuya ama vucut buna da alisiyomusEn iyisi uyumak evet
bıraktım yuruyus bandını alınca tercıh yapmak zorunda kaldımNoldu cnm + mi ciktin
Sen diyetsyene gidiyodun dimi
Adetliyken zaten vücutta ödem de oluyor canımBende kilo bildirimimi yapayim 12 aralik en son tartildim 64 kiloydum
Bugun sabah 63.4 ciktim adetliyim ama genede az gitmis
Ay ben de biraktim 3 hafta once keske devam edebilseydim.benimki de maddi sebepten cildime yatirim yaptimbıraktım yuruyus bandını alınca tercıh yapmak zorunda kaldım
Günaydın kızlar Geçmişi okuyorum ama telden girdiğim için çok alıntı yapamıyorum dün sabah kilo bildirimi yapmıştım ama Bugün tekrar yapayım Pazartesi tartıldığımda 75tim bu sabah 73,600 um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?