Liste nerdeeeeeelisteye giren var mıydı bu hafta eskilerden yenilerden
bende maddı durumdan bıraktım canımmmAy ben de biraktim 3 hafta once keske devam edebilseydim.benimki de maddi sebepten cildime yatirim yaptim
Çok iştahliyimdir şu an çok iyi nefis terbiyesi yapıyorum. ..makarnayı pirinç pilavini tencere ile yerim...bir büyük yaş pastayı tek başıma bitirebilirim...bir çikolata Kesmez en az 7 8 tane yerim yediğim zaman...ama o günler geride kaldi
oti ya ver şu kiloları da öyle hamile kal
yok canım koyamıyorsun kaldırdılar imzayı normal üyelerde
aa ben koyabiliyorum pro oluncabenimkide görmemişin çocuğu olmuş olayına döndü ya april ben bir imza yapayım kendime
kan sekerini hizli dusuru0 aciktiriyor sanirim o yuzden dedi ama emin degilim.
Kepek tuketmiyorum. Kepek cok saglikli degil. Tabi beyaza gire daha iyi. Ama tam bugday yerim hep. Ve light urunler cok da masum degil. Hamileyim zaten ondan peyniri yogurdu vs kismiyorum.
O Otimoti sizin mesajlari alintilamistim ama gelmemis tel.den oluncaApriL_2007 senninkilerde. Kisaca april yarismaya katil oyum sana :)) oti ipekyolun 36 38 ine giren herseye girer :)) bu arada hep agzinda 3. Bebek lafi. Gelecek de yolunu mu yapiyor bilemedim ))
ayrica kalan menum soyle
saat 16 peynir + sut 1 bardak
saat 19.30 1 kase corba / 2 kasik nohut / 1 kasik et / salata. Midem cok kotuydu yiyemedim maalesefAllahtan sut icmistim de tutty biraz.
saat 21. 1 catal pasta. Bilirsiniz yemem ama zorla hamilesiin gozun kaliiir laflarina anca yarim saat dayanabildimen son bir catal alayim da cumletrn rahatlamis olalim dedim.
Spor yuruyus. Su 2lt
hadi iyi geceler
Yaa herkeze bana çok kilolusun diyor sürekli verdiğim kilolarimi almaktan çok korkuyorum alirsam daha beter dalga geçecekleri benimle ama canım şuan herşey istiyor resmen tatlı ozellikle
ben utancımdan yazamıyacam kılomu adette olamadım kı stresten sabıt yazsak olmazmı
Ay ben de biraktim 3 hafta once keske devam edebilseydim.benimki de maddi sebepten cildime yatirim yaptim
Listedekiler bakın kilo vermedik falan diyenle bozuşuruz!akşama kadar süreniz var tartılın bakalım
Canim oglum 28 aylik dogumdan 2 ay sonra adet oldum o gun bugundur duzenli fakat bugun 3 gun oldu hala adet olmadimboğaz enfeksiyonu varsa yaptır kuzumyaşlarda sık oluyor enfeksiyon kuzuzm.. anne sütü aanlar elbette daha dirençli oluyorlar ama tamamen buna bğlamak doğru olmaz.. ben hiç almamışım anne sütü 40 gün almışım sadece.. ona rağmen çok hastalanmazdım.. hala da öyleyim ağır hasta olmam pek
bebiş ne kadarlıktı canım.. doğumdan sonra adetlerin düzene girmesi zaman alıyor
menü çok güzel bir de yumurta eklersen çok iyi olur.. 1 dilim ekmeği kes yerine 1 haşlanmış yumurta ye daha süper olur
akşamki ara dışında çok güzel.. özellikle de spooorr
canımmm ara öğün yap olur muuu
Evet 1 kez mezoterapi yaptirdim uzman sut pilingi de onerdi ama emxiriyorum hala olmadi.dermaseutic adli bi firmanin urunleri yanaklarimdaki kucukler nerdeyse kaybolckCilt yatırımın sonuc verdi mı peki? Kullaniyo musun kremleri
Merhaba canım ben kendi diyetimden bahsedeyim bi destek almadım bu benim kendi kendime uyguladığım bi diyetMerhaba ben 1.64 82 kiloyum
Yaptığınız diyetler nasıl oluyor,ne yenilir ne içilir,bilgi alabilir miyim
tesekkur ederım. sahur yapmıyorum bol su yetıyor :) evet yaa herseyi biliyorum ama irade ve motive düşük inşallah oda olacakcanim kendine eziyet etme. Hic yememek de kotu. Oglen saatlerinde kucuk porsiyon yagsiz yogurtlu makarna yiyebilirsin. Sabah tam bugday ekmegi tuketebilirsin 2 dilim. Pilav icin 2 3 yemek kasigi bulgur tuketmende sorun yok. Muhim olan porsiyon miktarina ve saate dikkat etmek
milleti bosver. Benimle de dalga gecerlerdi gulup gecerdim. 88 kiloydum 3 sene falan once. Sonra cok guzel verdim. Bu sefer 6 aya alirsin. Yok evlenince alirsin yok bebis olursa alirsin. Catliyorlar anlayacagin. Geri de hic almadim cok sukur. Saatlere dikkat et 8 den sonra yememeye calis. 11 gibi uyumaya calis. Sabah erkenden kalkmaya calis. Kahvaltini guzelce yumurta vs ye doyur iyice karnini. Aksami gafif gecir. Cok ac olma corba ye mutlaka. Paketli hazir urun yeme. Abur cubur pasta borek tatli yeme. Odul olarak ayda bir iki ayda bir yiyebilirsin az az. Sporu eksik etme. Yaza kalmaz incecik olursun. O laflari diyenlerin de agzini tikarsin. Azim irade onemli. Sen yoluna bak bosver milleti. Burada destek olmak geri almamak icin variz. Onemli olan bu yeme bicimini yani saglikli beslenmeyi hayat bicimi yapmak yapabilmek.
cok gecmis olsun. Sahurunu bilmiyorum ama hem bamya hem barbunya cok gibi. Yogurt tuketsen daha tok tutabilir. Oruclu oldugun icin ve yeni basladigin icin gormezden gelebiliriz sanirim. bebegine de acil saglik afiyet diliyorum. Cabucak iyilessin. kurabiyeleri yemeyi de birakmak lazim kilo vermek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?