Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Buraya gelip de iştahım yok diyene inanma zaten kih kih kih

Şımarık simariiiiikk
Sen grubun simarigisin. Su an karar verdim Pro hanım

Yok kiz korunma yöntemime guveniyorumm. Allah bilir gerisini tabi. Rabbim isteyenlere versin. Esim biraz yardımcı bir es olsa cesaret edebilirdim belki ama daha 4 bucuk ve iki bucuk yasında benimkiler

Gruba iyice incelecegim diye girip kaldim boyle herkes dobisik zannediyor galiba :)) dead'im anlat onlara aslinda nasil zayif oldugumu duysun O Otimoti ipekyol 36si giydigimi ah ah olculerim tam 90-61- 96yken hamile kalakaldigimi

Yavrum benim sen istediğin kadar simarabilirsin

Yaa herkeze bana çok kilolusun diyor sürekli verdiğim kilolarimi almaktan çok korkuyorum alirsam daha beter dalga geçecekleri benimle ama canım şuan herşey istiyor resmen tatlı ozellikle

Once kendin icin savaş canım. Bosver onların ne dediklerini. Zaten kilo verdikce kendine olan saygın ve güvenin artıyor. Bosver konuşmak isteyen konuşacak cok sey bulur. Kilon gider burnuna takarlar kulagin kepce derler anladın mı? Sen onların olumsuz etkilerine kendini kapat

ben utancımdan yazamıyacam kılomu adette olamadım kı stresten sabıt yazsak olmazmı

Caniim cok tatlisin. Bu hafta senden iyi haber bekliyoduk ama haftaya artık. Cok iyi su tuttuğunu biliyoruz artık. Boooool su iç

***1. TAKIM 444.ETAP ***

ispanyol (68.9///%)
Sevim_mrt (74.2///%)

sevilay 80 (72.6///%)
gulfuren( 56.5///% )
Pptya87 ( 78.3///%)
otimoti (70.7///%)

Takım ortalamasi:

Listedekiler bakın kilo vermedik falan diyenle bozuşuruz!akşama kadar süreniz var tartılın bakalım

Şimdi tartilsim ve 67 kilo 300 gram çıktım ya benimde bebeğim hasta şimdi hastaneye gideceğiz ama akşam burda olurum veee tabiki herkeze gunaydinnnn sağlıklı huzurlu mutlu gün dilerim

selam kızlar bildirime geldim. Geçen hafta 75.8 olan ben bu gün 76.0 çıktım + 200 yani

Canim oglum 28 aylik dogumdan 2 ay sonra adet oldum o gun bugundur duzenli fakat bugun 3 gun oldu hala adet olmadim

Kizlar ben dun menumu yazamadim ama bozacak hicbir seyde yapmadim hatta 5 km yuruyus yaptim misafirlerim gelmeden
simdi tartildim benim kilo ayni 78 adetim geciktigi icin siskinligim cok haftaya artik net kilomu bildiririm
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
2 Dilim ekmek
Biraz peynir 3 adet zeytin salatalik bitki cayi
Simdilik bu kadar

Cilt yatırımın sonuc verdi mı peki? Kullaniyo musun kremleri
Evet 1 kez mezoterapi yaptirdim uzman sut pilingi de onerdi ama emxiriyorum hala olmadi.dermaseutic adli bi firmanin urunleri yanaklarimdaki kucukler nerdeyse kaybolck
Dudak uzeri ise zorluyo beni ama orads da ciddi azalma var. Kapatici kullnmiyorum kullnsam belli olmick belki

***1. TAKIM 444.ETAP ***

ispanyol (68.9///%)
Sevim_mrt (74.2///%)

sevilay 80 (72.6///%)
gulfuren( 56.5///% )izne ayrıldı
Pptya87 ( 78.3///%)kilosu sabit
otimoti (70.7/70.3/0.4/%0.57)

Takım ortalamasi:

***1. TAKIM 444.ETAP ***

ispanyol (68.9/69.2/+0.3/%-0.43)
Sevim_mrt (74.2///%)

sevilay 80 (72.6///%)

Takım ortalamasi:

***1. TAKIM 444.ETAP ***

ispanyol (68.9///%)
Sevim_mrt (74.2///%)sabit

sevilay 80 (72.6///%)

Takım ortalamasi:

Merhaba ben 1.64 82 kiloyum
Yaptığınız diyetler nasıl oluyor,ne yenilir ne içilir,bilgi alabilir miyim
Merhaba canım ben kendi diyetimden bahsedeyim bi destek almadım bu benim kendi kendime uyguladığım bi diyet
Günde 3 dilim tam bugday ekmeği yiyorum kahvaltıda 2 öğlen yemiyorum akşam 1 dilim bu değişebilir tabi ama 3 dilimi gecmemeye gayret ediyorum
10 11 Bardak kadar su içiyorum
Haftada 30 km yürüyüş yapıyorum
Kahvaltı klasik peynir zeytin yeşillik yumurta gibi şekersiz çay
Öğlen sebze yiyorsam akşam protein yada tam tersi salata yoğurtta yiyorum
2 Ara öğün yapıyorum birinde meyve diğerinde kuruyemiş yiyorum mesela 3 ceviz 10 adet fındık yada badem veya yer fıstığı bunlardan birini tercih ediyorum
1,5 Ayda 9 kilo verdim belkide 10 vermişimdir fakat bu hafta adetim gecikti 3 gün o yüzden şişkinliğim var

tesekkur ederım. sahur yapmıyorum bol su yetıyor :) evet yaa herseyi biliyorum ama irade ve motive düşük inşallah oda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…