tesekkürler.Geçmiş olsun canım bebişebekliyorum bildirimi
1,5 ayda 9 kilo maşallah darısı bana inşallahMerhaba canım ben kendi diyetimden bahsedeyim bi destek almadım bu benim kendi kendime uyguladığım bi diyet
Günde 3 dilim tam bugday ekmeği yiyorum kahvaltıda 2 öğlen yemiyorum akşam 1 dilim bu değişebilir tabi ama 3 dilimi gecmemeye gayret ediyorum
10 11 Bardak kadar su içiyorum
Haftada 30 km yürüyüş yapıyorum
Kahvaltı klasik peynir zeytin yeşillik yumurta gibi şekersiz çay
Öğlen sebze yiyorsam akşam protein yada tam tersi salata yoğurtta yiyorum
2 Ara öğün yapıyorum birinde meyve diğerinde kuruyemiş yiyorum mesela 3 ceviz 10 adet fındık yada badem veya yer fıstığı bunlardan birini tercih ediyorum
1,5 Ayda 9 kilo verdim belkide 10 vermişimdir fakat bu hafta adetim gecikti 3 gün o yüzden şişkinliğim var
,***1. TAKIM 444.ETAP ***
ispanyol (68.9/69.2/0.3/%-0.43)
Sevim_mrt (74.2///%)kilosu sabit
sevilay 80 (72.6///%)kilosu sabit
gulfuren( 56.5///% )izne ayrıldı
Pptya87 ( 78.3///%)kilosu sabit
otimoti (70.7/70.3/0.4/%0.57)
Takım ortalamasi:
Kizlar ben dun menumu yazamadim ama bozacak hicbir seyde yapmadim hatta 5 km yuruyus yaptim misafirlerim gelmeden
simdi tartildim benim kilo ayni 78 adetim geciktigi icin siskinligim cok haftaya artik net kilomu bildiririm
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
2 Dilim ekmek
Biraz peynir 3 adet zeytin salatalik bitki cayi
Simdilik bu kadar
***1. TAKIM 444.ETAP ***
ispanyol (68.9/69.2/0.3/%-0.43)
Sevim_mrt (74.2///%)kilosu sabit
sevilay 80 (72.6///%)kilosu sabit
gulfuren( 56.5///% )izne ayrıldı
Pptya87 ( 78.3/78/0.3/0.38%)kilosu sabit
otimoti (70.7/70.3/0.4/%0.57)
Takım ortalamasi: %0.087
teşekkür ederim cvp verdiğin için öncelikle,ben hiç ekmek tuketmiyorum çok nadir yiyebiliyorum aslında düzenli besleniyorum fakat cips takıntısı var bende ona dur diyemiyorum bir türlü birde çok fazla kahve içiyorum ben,senin diyetinde çay kahve sınırlaması var mıMerhaba canım ben kendi diyetimden bahsedeyim bi destek almadım bu benim kendi kendime uyguladığım bi diyet
Günde 3 dilim tam bugday ekmeği yiyorum kahvaltıda 2 öğlen yemiyorum akşam 1 dilim bu değişebilir tabi ama 3 dilimi gecmemeye gayret ediyorum
10 11 Bardak kadar su içiyorum
Haftada 30 km yürüyüş yapıyorum
Kahvaltı klasik peynir zeytin yeşillik yumurta gibi şekersiz çay
Öğlen sebze yiyorsam akşam protein yada tam tersi salata yoğurtta yiyorum
2 Ara öğün yapıyorum birinde meyve diğerinde kuruyemiş yiyorum mesela 3 ceviz 10 adet fındık yada badem veya yer fıstığı bunlardan birini tercih ediyorum
1,5 Ayda 9 kilo verdim belkide 10 vermişimdir fakat bu hafta adetim gecikti 3 gün o yüzden şişkinliğim var
Sildim canımk,losu sabiti silmeyi unutma canım. april nerelerde acavba
Kuzum 69.5Sildim canımbilmiyorum listeye gireceğim acaba bu hafta ki yoksa taşıycam da
Kuzum 69.5tabiki de giriyorum kıskananlar çatlasın
teşekkür ederim cvp verdiğin için öncelikle,ben hiç ekmek tuketmiyorum çok nadir yiyebiliyorum aslında düzenli besleniyorum fakat cips takıntısı var bende ona dur diyemiyorum bir türlü birde çok fazla kahve içiyorum ben,senin diyetinde çay kahve sınırlaması var mı
Lütfen yanına demesek deAyy nihayet yanıma gelebildin
İçenlere özeniyorum ne güzel ben içemiyorumCay kahve zayiflamaya yardımcıdir aslında. Şekersiz ve kremasiz icersen tabi. Bir de kahve vücutta su tutar. Kahve içiyorsan suyu bir o kadar arttırmalisin
Lütfen yanına demesek deönüne desek
70.5 1 kilocuk canım yaaKaçtın gecen hafta?
70.5 1 kilocuk canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?