- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Evet çoğalıyor Ben kışın hiç istemiyorum neredeyse günde iki bardak O da zorla içiyordum şimdi 3 litre yakın su içiyorum hem de ictogimide işaretliyorum bir haftada alıştımAnladım canım zamanla çoğalır belki
İyi fikir her hatirlatmada iki bardak su içilse çok rahat 3 litrede bulunur yanii:))))
Evet çoğalıyor Ben kışın hiç istemiyorum neredeyse günde iki bardak O da zorla içiyordum şimdi 3 litre yakın su içiyorum hem de ictogimide işaretliyorum bir haftada alıştım
Ben yaz kış farketmez sevmem zaten su içmeyi günde ancak bir bardak içerim bana kalsaYa Bu arada ben telden girdiğim için bazı kelimeler tuhaf çıkıyor kusura bakmayın
Ara öğün Hiç yatmıyor musunbenimde bugünkü menüm:
kahvaltı: 2 tane sigara böreği ve çay
öğle: 1 kepçe bamya, 1 y.k. pilav
akşam: balık, salata, 2 d. ekmek
saat 10dan öncede meyve yerim diye düşünüyorum.
Ara öğün mutlaka yapmalısın canımbenimde bugünkü menüm:
kahvaltı: 2 tane sigara böreği ve çay
öğle: 1 kepçe bamya, 1 y.k. pilav
akşam: balık, salata, 2 d. ekmek
saat 10dan öncede meyve yerim diye düşünüyorum.
malesef saatlerim düzensiz ara öğünlere vakit kalmıyor. Düzen oturtmaya çalışıyorum inşallah başarırımAra öğün Hiç yatmıyor musun
Kuzum zahmetlere girmişbettybooop 13 aralık - 57.3 hedef
sel
P pozitif - 64 kilo 14 aralık
Rosa_ 103 kilo 14 aralık
E ekke 78 kilo 14 aralık
@turuncupijama 67 kilo 15 aralık
H huzur_43 15 aralık
@thalia. 72 15 aralık
S -sevda- 69 kilo 16 aralık
keten prenses 75 kilo 16 aralık
damlardvayz 67 kilo 16 aralık
@melegim66 67 kilo 17 aralık
bugun gelen var mı bilmiyorum.ApriL_2007 deadline kim gelmiş neymiş bir görelim dedim ama takıma giriş günleri bir kez daha teyit edilse iyi olur listeye alınırken. bakalım kimlere bizimlasııın diyecegiz
Ay sonuç listesi hazırla taşı derken beynimdondu dağıtımı unutmuşum ya sonuç listesi hazırlamaya çalışıyordum dadeadline kuzum menun nerede. senin için menu yazıyorum sen yazmıyorsan bende yazmayım :)
Susma susmane gevezelik etmişim bu hafta! laklak bitmemiş hiç
Kuzum zahmetlere girmişçok teşekkürler bitanesin buradan sonrasına ben bakarım canım bakalım kimler kalacak
h.sonu indircen demi lüplüp mideye sonra aa vermemişimAy sonuç listesi hazırla taşı derken beynimdondu dağıtımı unutmuşum ya sonuç listesi hazırlamaya çalışıyordum dabirde teyzemdeyim bugunbyazcam da hafta sonu yazamayabilirim beraber yazmayalım hafta sonu sende yazma evde değilim ya dur bugünü yazayim
Eline sağlık canisibettybooop 13 aralık - 57.3 hedef
sel
P pozitif - 64 kilo 14 aralık
Rosa_ 103 kilo 14 aralık
E ekke 78 kilo 14 aralık
@turuncupijama 67 kilo 15 aralık
H huzur_43 15 aralık
@thalia. 72 15 aralık
keten prenses 75 kilo 16 aralık
damlardvayz 67 kilo 16 aralık
@melegim66 67 kilo 17 aralık
bugun gelen var mı bilmiyorum.ApriL_2007 deadline kim gelmiş neymiş bir görelim dedim ama takıma giriş günleri bir kez daha teyit edilse iyi olur listeye alınırken. bakalım kimlere bizimlasııın diyecegiz
Sen susarsan hiç anlamı kalmaz buralarinne gevezelik etmişim bu hafta! laklak bitmemiş hiç
Ya annem gelcek yarın yerim valla biseycikler napayım dagatesi ya ama canım annemi de yemeklerini de özledim amah.sonu indircen demi lüplüp mideye sonra aa vermemişim
Menüm
Kahvaltı 1 dilim tb ekmeği 1 bardak süt
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 servis kaşığı etli bezelye yemeğinin sadece taneleri 2 yk pilav
Ara bir avuç fındık kuru üzüm karışımı
Aksam 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 4 köfte salata
Ay ciss olarak teyzemdeyim bir avuç çekirdek yedim bunu söylemek istiyore
Yarım saat yürüyüş söyle ki otogardan eve yürüdüm yarım saat
Emekleriniz ödenmezAy sonuç listesi hazırla taşı derken beynimdondu dağıtımı unutmuşum ya sonuç listesi hazırlamaya çalışıyordum dabirde teyzemdeyim bugunbyazcam da hafta sonu yazamayabilirim beraber yazmayalım hafta sonu sende yazma evde değilim ya dur bugünü yazayim
üzüldümyatıyorum ya april. bugun hiç iyi degilim dün geceden beri. sabah doktora gidecegim. sıkıntıdan patlayacakken aklıma geldi yaptım
afiyet olsun canım cok kacırmaEline sağlık canisicoknsagol ya
Sen susarsan hiç anlamı kalmaz buralarin
Ya annem gelcek yarın yerim valla biseycikler napayım dagatesi ya ama canım annemi de yemeklerini de özledim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?