Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhabalar, ben malesef yediğim ictigimden bir şey degistiremeyerek, sağlıksız beslenme düzenime devam ediyorum.
Egzersizi arttırdım, henüz 2 kere yaptım ama 1 saate yakın pilates yapıyorum. Her yerim ağrıyor hatta beslenme düzeninde güzel degisiklikler yapmaya başladığımda güzel olacak. Bakalım ne zaman
15 aralık katılım, 16 sinda ve 18 inde 1 saat pilates, 20 dakika yürüyüş.
Yediklerimi yazmaya utanıyorum

Merhabaaa. Utanma yaz. Cunku yazacaginj dusunmek bazi seyleri yemekten alikoyuyor insani. Spor tek basina sadece sıkılastirir ya da kilo almani engeller eger yedigine dikkat etmezsn. Yuruyusu biraz daha arttirmaya calis mesela bir gun 45 55 dk yuruyus diger gun pilates gibi. Ve sana tavsiyem bir sabah erkenden kalk bugun menuyu yazagim ona gore de kendine. Daha cok dikkat ettigini goreceksjn. Ilk zamanlar duzen oturturken oyle oluyor. Ve daha cok ugra lutfen o da seni motive eder

Geçmiş olsun canım ya niye ağrıyor ki

Sagol canim neden agriyor kestiremiyorum ki. Donem donem agriyordu da boyle siddetli dgildi

Uyu dinlen canım, iyi geceler yarın kontrolden sonra yaz merak ederim...

Yazarim insallah april

Yok kiiiz
O iddia bizde nerdeeee

Kimsecikler de yok bu gece

Canim saat gelmis 12 ye kim olacak. Erkenden uyumak zatiflama icin iyi. Erken kalkip erken yatmali derken hem de

Ay
Çarşamba gunu aile katılımı icin kizimin sınıfına gidip hikaye okumuştum. Soradan resimlerimi attılar da, ben degil fil oturmuş orda yaa. Bı de diyorlar daha zayiflama!

WhatsApp at yine olmuyorsa gerçekten at duvara kırılsın haketti

Senin ne isin var bakım bugün?
Yıkadın mı storlari
Ben Abi'm ve gorumceme (evliler tabi) gidiciim birazdan. Anne babam geldi de onları görucem.
Annemle kızkardeşim kahvaltıya gelecekler 11 de, sonrasında koltuklarımı yıkamaya gelecekler 15 de. Aralarda rutin işler işte.
Yok ben yikayamamki öyle bir olanağım yok banyom küçük, onlarida yıkamaya göndereceğim .

günaydın canlarım
valla bugun regl oldum sonunda
veee teyzeler ve kuzenlerle watsap uzerınden dıyet yapıyoz teyze ve yıgenler grubu :)
dün sabah 08,30 1 rafadan yumurta 1 kivi 1 kasık peynır 6 zeytin yesl 4 tane sunta bıskıvı yesıl çay
ara mandalına
öğlen 12,30 2 kase bol dereotlu hazir tavuk çorbası
ara kahve turk
aksam 18,30 taze fasulye etlı 1 kase +1 kase arabası corbası
ara 1 kivi 1 mandalına 1 dılım hurma
3 lt su 30 dk yuruyus

ve cuma inşallah duraklama evresı gecer sporu bu hafta artıracam yuruyuse ıp atlama mekık ekleyecem

Çok güzel menün. Gruplarında çoğalıyor iyi ya, etrafın çevrildi kaçışın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…