Merhabalar, ben malesef yediğim ictigimden bir şey degistiremeyerek, sağlıksız beslenme düzenime devam ediyorum.
Egzersizi arttırdım, henüz 2 kere yaptım ama 1 saate yakın pilates yapıyorum. Her yerim ağrıyor hattabeslenme düzeninde güzel degisiklikler yapmaya başladığımda güzel olacak. Bakalım ne zaman
15 aralık katılım, 16 sinda ve 18 inde 1 saat pilates, 20 dakika yürüyüş.
Yediklerimi yazmaya utanıyorum
Geçmiş olsun canım ya niye ağrıyor ki
Uyu dinlen canım, iyi geceleryarın kontrolden sonra yaz merak ederim...
Yok kiiiz
O iddia bizde nerdeeee
Kimsecikler de yok bu gece
günaydın baby kesinlikleGunaydiin kizlar. Erken kalkan yok alirhaydi bakalim :)
Gunaydiin kizlar. Erken kalkan yok alirhaydi bakalim :)
Görmek istiyorum atsanaAy
Çarşamba gunu aile katılımı icin kizimin sınıfına gidip hikaye okumuştum. Soradan resimlerimi attılar da, ben degil fil oturmuş orda yaa. Bı de diyorlar daha zayiflama!
Görmek istiyorum atsana
WhatsApp at yine olmuyorsa gerçekten at duvara kırılsınAtardim İnan ama telefonumla hiçbir medyayı paylasamiyorum. Acil hafızasını bosaltip elden geçirtmem lazım ekranı da çatladı bayaği. Belki gorilim yeni telefon alır derdim Ay ama yoook arabanın arka kapısını vurdum bu sefeeeer
WhatsApp at yine olmuyorsa gerçekten at duvara kırılsınhaketti
Ayyy kıyamamZaten artık vatzaptan da atamıyorum o yüzden cok mağdurum. Herkes dalga geçiyor zaten. Acıyoruz sana diyollaaa
Ayyy kıyamam
Annemle kızkardeşim kahvaltıya gelecekler 11 de, sonrasında koltuklarımı yıkamaya gelecekler 15 de. Aralarda rutin işler işte.Senin ne isin var bakım bugün?
Yıkadın mı storlari
Ben Abi'm ve gorumceme (evliler tabi) gidiciim birazdan. Anne babam geldi de onları görucem.
Aaa abin görümcenle mi evli? Ne kurnazsin görümcene görümce olmuşsunSenin ne isin var bakım bugün?
Yıkadın mı storlari
Ben Abi'm ve gorumceme (evliler tabi) gidiciim birazdan. Anne babam geldi de onları görucem.
Çok güzel menün. Gruplarında çoğalıyor iyi ya, etrafın çevrildi kaçışın yokgünaydın canlarım
valla bugun regl oldum sonunda
veee teyzeler ve kuzenlerle watsap uzerınden dıyet yapıyoz teyze ve yıgenler grubu :)
dün sabah 08,30 1 rafadan yumurta 1 kivi 1 kasık peynır 6 zeytin yesl 4 tane sunta bıskıvı yesıl çay
ara mandalına
öğlen 12,30 2 kase bol dereotlu hazir tavuk çorbası
ara kahve turk
aksam 18,30 taze fasulye etlı 1 kase +1 kase arabası corbası
ara 1 kivi 1 mandalına 1 dılım hurma
3 lt su 30 dk yuruyus
ve cuma inşallah duraklama evresı gecer sporu bu hafta artıracam yuruyuse ıp atlama mekık ekleyecem
Ohhh çok şükürApriL_2007 canim bebis iyiymis cok sukur haber et demistin tahlil sonucu icin bekliyoruz insallah o da temiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?