agrı yüzündenEmekleriniz ödenmezçok teşekkürler
üzüldümgeçmiş olsun. ağrı nedeniyle mi?yoksa rutin kontrolmü?
Tamamafiyet olsun canım cok kacırmaaz az cok cesit ye
itiraf ediyorum bende 1 avuç yedimMenüm
Kahvaltı 1 dilim tb ekmeği 1 bardak süt
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 servis kaşığı etli bezelye yemeğinin sadece taneleri 2 yk pilav
Ara bir avuç fındık kuru üzüm karışımı
Aksam 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 4 köfte salata
Ay ciss olarak teyzemdeyim bir avuç çekirdek yedim bunu söylemek istiyore
Yarım saat yürüyüş söyle ki otogardan eve yürüdüm yarım saat
çok güzel menunneyse ceirdek olur arada diyore susuyoree. bugun benim menude sacma sapan.
sabah 1 küçük boy muz / 1 haslanmıs yumurta /yarım simit
öglen 1 haslanmış patates /3 zeytin / ceyrek simit / az kasar 1 kibrit kutusu gibi
ara 1 portakal 1 mandalina
aksam 1 kase corba / 4 yk fasulyeli yumurta/1 havuc
ay ben ööglen cok yedim gibiydi düşün düşün bulamadım. su 2 lt
Anladım canımagrı yüzünden( yoksa daha yeni gitmiştik
Gecmis olsun canim ilk bebeginmiagrı yüzünden( yoksa daha yeni gitmiştik
Tamambu arada geçmiş olsun ya belin mi ağrıyor geçmedi mi canim
itiraf ediyorum bende 1 avuç yedimama spor yapacağım yatmadan
çok güzel menunfasulyeli yumurta ilk defa duydum güzelmi?
Anladım canımcokkkkk geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Rabbim'den
Gecmis olsun canim ilk bebeginmi
Evet canim tanitmistim allah anali babali buyutsun insallah. İsmim Suna 1 tane oglum var 3 yasinda calismiyorum suan benim caki buyyene kadar kendim bakmak istiyorum bu kadarbelim karnım. dizim de agrıyo nedense
haydiii spora o zamaaan. saat 10 olmus. fasulye kuruturlar karadenizde. dible için fln. o kurutulmus fasulyeyi haslıyorsun sonra sogan ile kavurup yumurta ekliyorsun. ben dibleyi daha cok seviyorum ama bugun pek protein alamadım diye yumurta kırdım
evet ilk inşallah :) tesekkrler. sen kendini tanıtmıs mıydın. kim kimdi iyice corba oldu bende
Kaç yaşındasın? Nerede yaşıyorsun?Evet canim tanitmistim allah anali babali buyutsun insallah. İsmim Suna 1 tane oglum var 3 yasinda calismiyorum suan benim caki buyyene kadar kendim bakmak istiyorum bu kadar
birden cok kişi gelince karıstırdım. kusura bakma. kolay gelsin. ve amiin. isteyen herkese sağlıkla nasip olsun inşallahEvet canim tanitmistim allah anali babali buyutsun insallah. İsmim Suna 1 tane oglum var 3 yasinda calismiyorum suan benim caki buyyene kadar kendim bakmak istiyorum bu kadar
Geçmiş olsun canım ya niye ağrıyor kibelim karnım. dizim de agrıyo nedense
haydiii spora o zamaaan. saat 10 olmus. fasulye kuruturlar karadenizde. dible için fln. o kurutulmus fasulyeyi haslıyorsun sonra sogan ile kavurup yumurta ekliyorsun. ben dibleyi daha cok seviyorum ama bugun pek protein alamadım diye yumurta kırdım
evet ilk inşallah :) tesekkrler. sen kendini tanıtmıs mıydın. kim kimdi iyice corba oldu bende
Dible çok severimbelim karnım. dizim de agrıyo nedense
Uyu dinlen canım, iyi gecelerkızlar ben uyuyorum ya da deneyecegim diyelimiyi geceler hepinize.
Hayır spor yaptım, sen bilmezsinaç yatan sen olmayasın acaba yoksa senin o menülerle eksi görmen hiç de adil değil
Ohooo sen bı de benim paylas(a)madigim menülerimi gor hohohohohohooo
Teşekkürler babyTebrik ederim arkadasım. Gercekten buyuk basarı göstermişsin ve benden zayıfsin
Teşekkürler babyhaftaya yetis bana
Gelemezsin tabiYok kiiiz
O iddia bizde nerdeeee
Kimsecikler de yok bu gece
Gelemezsin tabi
Evet sessiz
Benimde yarın çok işim var. Ara ara uğrarım . İyi geceler tatlı rüyalar hepinizeYatayım bari. Sabah üstümde tepinecek veletler
İyi geceler kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?