Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın ya ben dün siteye giremedim hata veriyo kural ihlali yapmışım ne yapmışım kı anlamadım yahu. bu sabah ac karna tartıldım tam olarak sizde mi oyle yapıyonuz normalde 63 gelirdim simdi 61,7 geldim ne kadar fark ediyo

ben normal doğurdum ama göbeğim kaldı hafif sanki yoğurtla limon pul biberi karıştırıp mı yiyorsun cnm

iyi vermişsin yine de en güzeli kilo hiç iyi değil :) motivasyona ihtiyaç var gercekten

ben dün siteye giremediğim için yazamadım şimdi yazayım
sabah yumurtalı pibaz
az peynir
azcık çikolata
form cayı
bir dilim ekmek

arada türk kahvesi

öğlen
soğan kebabı
salata turp
bir porsiyon irmik helvası
ekmek yemedim
üstüne siyah cay

ikindi
Trabzon hurması
iki mandalin
siyah çay

aksam
bir portakal
bir havuç
oyle ac yattım karnım guruldaya guruldaya aralarda başka çaylarda içmiş olabilirim tam hatırlayamadım

o zaman tekrar hoşgeldin tabiki gerçek kilomuz sabah aç karnına wcye çıktıktan sonrakidir

bir dahaki sefere saatleride ekleyerek yazarsan sevinirim. Yalnız menün karışık biraz cislarinda var. Burada dikkat edilmesi gereken hususlar paketli gıdalar aburcubur yenmemeli tatlı birsure yasak sağlıklı beslenmek ilk felsefemiz olacaktamam mı tatlım? Su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın menünü birdahakine

gün içinde yanıma not alayım o zaman saatleri oyle yazarım canım abur cubur dikkat ederim de arada bir tatlı olmuyor mu azcık:) bizim iş yerinde öğlenleri bir porsiyon çıkar herkes yerken ben bakcam mı

Meyve cok fazla olmamismi su ictinmi peki

hoşbulduk teşekkürler :) :) wc önemli maazallah kaç gr fark eder:)
bazen inanılmaz

gün içinde yanıma not alayım o zaman saatleri oyle yazarım canım abur cubur dikkat ederim de arada bir tatlı olmuyor mu azcık:) bizim iş yerinde öğlenleri bir porsiyon çıkar herkes yerken ben bakcam mı
Aaa tabiki de bakacaksın benim de hergün var yemiyorum ayda bir kez ancak kilo vermek için şart. Ne iş yapıyorsun?

su içtim de hesaplamadım canım ne bilim meyve tok tutar dedim birde gribim o yüzden cok mu olmus
Bence çok olmamışta besleyici oranları düşük gereksiz şeker alımı olmuş. Daha protein bakımından zengin beslenseydin karnın gurul gurul yatmazdin, mesela 3 köfte bir kase yoğurt salata akşam yeseydin süper olurdu

Canım yanlış alıntı yaptım herhalde ama Erzurum'da yaşıyorum Kayseriliyim 35 yaşındayım dün sormuştum da

Canım yanlış alıntı yaptım herhalde ama Erzurum'da yaşıyorum Kayseriliyim 35 yaşındayım dün sormuştum da
Bende İstanbul'da,34 yaşındayım. Sonra yine grsrz birazdan misafirlerim gelecek kahvaltıya ara ara uğrarım boş bırakmayın buraları kızlar size emanet

bazen inanılmaz

Aaa tabiki de bakacaksın benim de hergün var yemiyorum ayda bir kez ancak kilo vermek için şart. Ne iş yapıyorsun?
muhasebeciyim canım sohbet arasında löp diye gidiyo ya sen ne iş yapıyorsun doğumdan sonra bir bucuk ay oldu baslayalı tekrar işe

Öncelikle geçmiş olsun canım C vitamini aldığın iyi olmuş ama sadece meyve tüketin zaman da kan şekerinin düşmesine sebep olur diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
hm anladım canım aksam yemek yapamadım eşim dürüm tarzı yedi bende hiç yemiyim daha iyi dedim alışcam yavas yavas

evett yoğurt salata güzel olur aklımda kalsın zaten kısmet olursa köy yoğurdu alıp kendim mayalayacağım artık bebeğim ek gıdaya gectiği içn bende yerim taze taze:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…