Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet canim tanitmistim allah anali babali buyutsun insallah. İsmim Suna 1 tane oglum var 3 yasinda calismiyorum suan benim caki buyyene kadar kendim bakmak istiyorum bu kadar
Allah bağışlasın canım benimde bir oğlum var altı aylık ya mama sandalyesi kullandın mı gerekli mi ben almak istiyorum da annem bakıyor rahat etsin diye burada ikinci el bulamadım ikedan alim diyorum bizim burada yok netten alcam nasıl sence fiyatı uygun birde e bebekte var uygun olarak

kız ben 67 kilo değilim tok karna 63 ac karna 61,7 :))))

Ben almadim hic canim zaten bi muddet sonra oturmaz bence gerek yok esim mobilyaci hatta yapim dedi yaptirmadim bile ablqm aldi 2 ay ancq kullandi

Ben almadim hic canim zaten bi muddet sonra oturmaz bence gerek yok esim mobilyaci hatta yapim dedi yaptirmadim bile ablqm aldi 2 ay ancq kullandi
ne bilim annemgil hep masada yerler oğlanı da yere bıraksa ağlıyo kucağına alsa kendi yediğinden bişey anlamıyo o yüzden düşünüyorum

Günaydın kızlar bugün benim tatil günüm akşam 5 e kadar kendime izin veriyorum...haftada 1 gün yapıyorum bunu ki metabolizmayı şaşırtmak amaçlı...yarın yine kaldığım yerden devam...o yüzden bugün menu bildirimi yapmicam

yarın da benim tatil günüm ve her hafta cok güzel cok özenli bir kahvaltı yaparız esimle saatlerce sürer:) akşam yemeği de esime ait pazar günü protein ağırlıklı artık ekmeksiz yerim:)

Aaa abin görümcenle mi evli? Ne kurnazsin görümcene görümce olmuşsun

Heralde kiziiiim
Birini oyle tolere ettim ama kaldı 4 tane

Bence kesinlikle gerekli. Kızıma almakta gecikmiştim faydasını oğlanda gördüm. Hem kendi üst basın da batmıyor yedirirken. Bir de isim varken de altına bez serip eline kek meyve veriyordum istediği gibi yiyordu. Zaman geçiriyordu. İleadakiler cok uygun ve Portatif temizligi kolay. Kiliflilari önermem.

evet cok uygun kargoyla 73 e geliyo 300 -400 veremem ikeadan alayım o zaman teşekkürler yorumun için

Seninki ihtiyqca giriyor o zaman canim ama ccok kusa kullaniyolar 2, el takas bolumune bi bak istersen boyun kac canim senin
buradakilere baktım da canım kargoyla falan sıfırıyla aynı fiyata geliyo ya ikeadan alcaz uygun fiyatı az bile kullansam kardeşim hamile ona veririm nolcak:). benim boy 1,63

kızlar bu arada ben istediğim kiloya ulaşıp hamile kalmayı düşünüyorum oğlum bir yaşına girdiğinde hamile kalsam iki yasına yaklaşırken doğurmuş olurum bu kez hamilelikte cok kilo almamak şartıyla tabi 24 kilo aldım ilkinde

Merhaba arkadaslar oncelikle regl oldum ohh bee rahatladim tatli istegi siskinlik kalmadi
Kahvalti 9.30
2 dilim tam bugday ekmegi ile hazirlanmis peynirli tost bu tam bugday ekmegi dilimlenince uzun oluyor dilimi yuvarlak bi ekmek oldugu icin ben uzun 1 dilim aliyorum 2 ye boluyorum tostu oyle yapiyorum boylece 2 dilim ekmek kadar oluyor
Bitki cayi
8 km yurudum sonrasi oglen yemegi
Oglen 13.50
Etli kereviz yemegi ve yogurt
Ara ogun 14.00
Bir adet armut
Aksami daha yemedim fakat hazir saat 18.00 de yiyecegim ins
4 yemek kasigi karnabahar
Salata yogurt 1 dilim ekmek kadar tam bugday ekmegi
Sonrasi malum su

Bende oyle hedefliyorum ilkinde 16 kilo aldim ikinciye en fazla 10 kilo yeter benim tiroitlerim bozuldu metabolizmam durdu 4 kilo dogdu oglum doguma gittim 86 2 yil gecti halen 86 1 kilo bile gitmedi sanki icimden o 4 kilo cocukta cikmadi
Birde kiloluydum zaten hamile kaldigimda 70 kilo ile kaldim simdi 60 a kadar dusup hamile kalmzk istiyorum 70 sinirim olacak sonrasinda 5 6 kiloyu vermek kolay

evet ya doğum kilosu zor sen benim kadar almamışsın aslında 16 daha normal inşallah bir dahakine fit annişler oluruz:)

Hedefin kac senin canim zaten 61.700 kiloymusunya canim dikkat edersen almazsin ben 9 kilo almistim

Gayet guzel canim menun

kızlar bugünkü menümü yazayım yarın telden yazmam zor olur

sabah 08:00 limonlu su

10:30 yeşil zeytin
domates
peynir
tavada yumurta reçel
bir dilim ekmek
siyah çay

12:00 ıhlamur

13:30 bir porsiyon çorba
bir porsiyon sebzeli makarna

15:45 şekersiz sütlü türk kahvesi

akşamda 7 gibi özbek pilavı +ayran yapıcam

su cok içemiyormuşum hesapladım şimdiye kadar 1850 lt yaptı maşallah sizler 3 lt içiyonuz eve gidince yine biraz içerim
biraz da meyve yerim
spor yapamadım ama iş yerinde merdiven inip çıktım sayılır mı ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…