- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
tbende kayserılıyımmmm:)
iyi canım ya cok kalmamıs darısı banabenim hedefim 56 canım ya eski kıyafetlerime girmek istiyorum hiç değilse:) bugün hamile kalmadan önceki kabanımı giydim düğmeler kapanmadı
evet canım meyve tok tutar iyi olur suda metebolizmayı hızlandırıyo mutlaka artırkızlar bugünkü menümü yazayım yarın telden yazmam zor olur
sabah 08:00 limonlu su
10:30 yeşil zeytin
domates
peynir
tavada yumurta reçel
bir dilim ekmek
siyah çay
12:00 ıhlamur
13:30 bir porsiyon çorba
bir porsiyon sebzeli makarna
15:45 şekersiz sütlü türk kahvesi
akşamda 7 gibi özbek pilavı +ayran yapıcam
su cok içemiyormuşum hesapladım şimdiye kadar 1850 lt yaptı maşallah sizler 3 lt içiyonuz eve gidince yine biraz içerim
biraz da meyve yerim
spor yapamadım ama iş yerinde merdiven inip çıktım sayılır mı ki:)
hadi bakim inşallaht
vay topraımmm nerde yasıyosun peki
iyi canım ya cok kalmamıs darısı bana
evet canım meyve tok tutar iyi olur suda metebolizmayı hızlandırıyo mutlaka artır
kızlar bu arada ben istediğim kiloya ulaşıp hamile kalmayı düşünüyorum oğlum bir yaşına girdiğinde hamile kalsam iki yasına yaklaşırken doğurmuş olurum bu kez hamilelikte cok kilo almamak şartıyla tabi 24 kilo aldım ilkinde
şimdi iki bebişin mi var canım Allah bağışlasın kaçar kilo aldın aradaki yaş farkı ne kadarBen de tam olarak oyle yaptım ama 71 kiloyla. Hadi kilolarını ver de 3 yılda 2 çocuklu for anne ol. Bak dagatesine cok özeniyorum. Aklım olaydı kilo verir, Hamileliklerimde de oyle beslenirdim.
Masallah sana kusuuuum
Su ikinci cocugu dusunen annelerin onunde egilesim geliyor hele bide dogranlarin masallahhBen de tam olarak oyle yaptım ama 71 kiloyla. Hadi kilolarını ver de 3 yılda 2 çocuklu for anne ol. Bak dagatesine cok özeniyorum. Aklım olaydı kilo verir, Hamileliklerimde de oyle beslenirdim.
Masallah sana kusuuuum
şimdi iki bebişin mi var canım Allah bağışlasın kaçar kilo aldın aradaki yaş farkı ne kadar
Cok guzel canimDünkü menüm
Sabah 07
İki dilim tam buğday ekmeği
Bir kk peynir
Bir yumurta
Öğle 11:30
İki kaşık tavuk döner
İki kaşık pilav
Ayran
Ara 16
Bir elma
Bir galeta
Akşam 19
Bir kase ezogelin
İki köfte
Bir kase pul biberli yoğurt
3 lt su
50 dk yürüyüş
Tatlım hoşgeldin. Bu diyetinin içeriğini biraz acarmisin?Merhabalar hanımlar, beni de aranıza alır mısınız lütfen
Güzel canım su spor harikaBugunki menumu yazim kizlar
sabah uyaninca 2 buyuk bardak su
kahvalti 9 da
2 dilim koy ekmegi
5 tane zeytin
bol yesillik
1 kucuk dilim kasar
2 dilim salam
Ogle 13:00
1 kase nestle nesfit icine kuru meyve ekliyp tarcin serptim
ara 1 tane galeta
aksam 18;00
4 yemek kasigi manti
bol salata
3 lt su
spor 1 saat yuruyus simdi ip atliycam 200 tane
Tatlım hoşgeldin. Bu diyetinin içeriğini biraz acarmisin?
Peki 3 hafta sonra bu sıvı diyetin bitecek başka bir diyetemi başlayacaksın?Eki Görüntüle 1722958 Diyet içeriği resimde canım. Çok sıkı bir diyetle başladığım için bu diyet beni pek zorlamiyor. Ufak tefek değişiklikler yapabiliyorum. Mesela bu aksam bir kase yoğurdu icine marul sarımsak doğrayıp sulandirip yedim.
Köyde ayagimi burktugum ve birkaç gün spor yapmayacağım için dünden beri yemeği 16 da kesiyorum. Ayrıca meyve suyu çok fazla şeker barındırdığı için sabah akşam birer çay bardağı taze sıkılmış meyve suyuna ılık su katıp öyle içiyorum. Böyle işte :) 23 aralıkta 1 hafta bitecek. 3 hafta kalacak geriye. Sonra diyetime geri döneceğim. Eki Görüntüle 1722958
Peki 3 hafta sonra bu sıvı diyetin bitecek başka bir diyetemi başlayacaksın?
Anladım canım ama bu biraz şok diyet tabiki sağlıksız bizim takımımızda yaşam biçimi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Sende sonrasında normal diyetine dönünce kilo alımıyla karşılaşabilirsin tabiki bu bir varsayımZaten diyetteydim. Sıvı diyetime başladım. Bu bitince eski programima geri döneceğim.
Tatlim bu listeyi nerden aldin bana hic saglikli gelmedide evet hizli verirsin ama verdiginide jet hiziyla geri alirsin. Sabah qc karnina icilen portakal veya greyfurt suyu kan sekerini cok hizli dusurup hipoglisemi yasamana sebep olur haberin olaunEki Görüntüle 1722958 Diyet içeriği resimde canım. Çok sıkı bir diyetle başladığım için bu diyet beni pek zorlamiyor. Ufak tefek değişiklikler yapabiliyorum. Mesela bu aksam bir kase yoğurdu icine marul sarımsak doğrayıp sulandirip yedim.
Köyde ayagimi burktugum ve birkaç gün spor yapmayacağım için dünden beri yemeği 16 da kesiyorum. Ayrıca meyve suyu çok fazla şeker barındırdığı için sabah akşam birer çay bardağı taze sıkılmış meyve suyuna ılık su katıp öyle içiyorum. Böyle işte :) 23 aralıkta 1 hafta bitecek. 3 hafta kalacak geriye. Sonra diyetime geri döneceğim. Eki Görüntüle 1722958
Anlıyorum ama canıma tak etti. Gardrobum elbise dolu ama hiçbirine sigamiyorum. Şöyle bir 75 i görsem çok daha motive olacağım.Anladım canım ama bu biraz şok diyet tabiki sağlıksız bizim takımımızda yaşam biçimi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Sende sonrasında normal diyetine dönünce kilo alımıyla karşılaşabilirsin tabiki bu bir varsayım
Gelelim bizim takım kurallarına, hergün mutlaka menü paylaşıyoruz. Yeni gelen arkadaşların iki hafta deneme süresi oluyor. Sonrasında takım listesine giriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?