Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende kayserılıyımmmm:)
t
vay topraımmm nerde yasıyosun peki
benim hedefim 56 canım ya eski kıyafetlerime girmek istiyorum hiç değilse:) bugün hamile kalmadan önceki kabanımı giydim düğmeler kapanmadı
iyi canım ya cok kalmamıs darısı bana
evet canım meyve tok tutar iyi olur suda metebolizmayı hızlandırıyo mutlaka artır

Ben de tam olarak oyle yaptım ama 71 kiloyla. Hadi kilolarını ver de 3 yılda 2 çocuklu for anne ol. Bak dagatesine cok özeniyorum. Aklım olaydı kilo verir, Hamileliklerimde de oyle beslenirdim.

Masallah sana kusuuuum

Ben de tam olarak oyle yaptım ama 71 kiloyla. Hadi kilolarını ver de 3 yılda 2 çocuklu for anne ol. Bak dagatesine cok özeniyorum. Aklım olaydı kilo verir, Hamileliklerimde de oyle beslenirdim.

Masallah sana kusuuuum
şimdi iki bebişin mi var canım Allah bağışlasın kaçar kilo aldın aradaki yaş farkı ne kadar

Masallah sana kusuuuum
Su ikinci cocugu dusunen annelerin onunde egilesim geliyor hele bide dogranlarin masallahh

Dünkü menüm
Sabah 07
İki dilim tam buğday ekmeği
Bir kk peynir
Bir yumurta
Öğle 11:30
İki kaşık tavuk döner
İki kaşık pilav
Ayran
Ara 16
Bir elma
Bir galeta
Akşam 19
Bir kase ezogelin
İki köfte
Bir kase pul biberli yoğurt
3 lt su
50 dk yürüyüş

Merhabalar hanımlar, beni de aranıza alır mısınız lütfen

Bugunki menumu yazim kizlar
sabah uyaninca 2 buyuk bardak su
kahvalti 9 da
2 dilim koy ekmegi
5 tane zeytin
bol yesillik
1 kucuk dilim kasar
2 dilim salam
Ogle 13:00
1 kase nestle nesfit icine kuru meyve ekliyp tarcin serptim
ara 1 tane galeta
aksam 18;00
4 yemek kasigi manti
bol salata
3 lt su
spor 1 saat yuruyus simdi ip atliycam 200 tane

Güzel canım su spor harika

Tatlım hoşgeldin. Bu diyetinin içeriğini biraz acarmisin?
Diyet içeriği resimde canım. Çok sıkı bir diyetle başladığım için bu diyet beni pek zorlamiyor. Ufak tefek değişiklikler yapabiliyorum. Mesela bu aksam bir kase yoğurdu icine marul sarımsak doğrayıp sulandirip yedim.
Köyde ayagimi burktugum ve birkaç gün spor yapmayacağım için dünden beri yemeği 16 da kesiyorum. Ayrıca meyve suyu çok fazla şeker barındırdığı için sabah akşam birer çay bardağı taze sıkılmış meyve suyuna ılık su katıp öyle içiyorum. Böyle işte :) 23 aralıkta 1 hafta bitecek. 3 hafta kalacak geriye. Sonra diyetime geri döneceğim.

Peki 3 hafta sonra bu sıvı diyetin bitecek başka bir diyetemi başlayacaksın?

Zaten diyetteydim. Sıvı diyetime başladım. Bu bitince eski programima geri döneceğim.
Anladım canım ama bu biraz şok diyet tabiki sağlıksız bizim takımımızda yaşam biçimi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Sende sonrasında normal diyetine dönünce kilo alımıyla karşılaşabilirsin tabiki bu bir varsayım
Gelelim bizim takım kurallarına, hergün mutlaka menü paylaşıyoruz. Yeni gelen arkadaşların iki hafta deneme süresi oluyor. Sonrasında takım listesine giriliyor.

Tatlim bu listeyi nerden aldin bana hic saglikli gelmedide evet hizli verirsin ama verdiginide jet hiziyla geri alirsin. Sabah qc karnina icilen portakal veya greyfurt suyu kan sekerini cok hizli dusurup hipoglisemi yasamana sebep olur haberin olaun

Anlıyorum ama canıma tak etti. Gardrobum elbise dolu ama hiçbirine sigamiyorum. Şöyle bir 75 i görsem çok daha motive olacağım.
Takım kurallariniz bana uyar aslında, hem beni fit olma isteğime daha yakın tutacaktır.
Eski programimi da paylaşmak istiyorum (spor ayni)
Sabahları 7:30/8:00 arası bir bardak limonlu ılık su içip Leslie ile 3 mil yürüyorum. Her gün 400 mekik cekip,500 dambıl (1,5 kg ile simdilik) çalışıyorum. 9:30/10:00 arası bir kase nesfit tahıl gevreğinin içine bir muz doğrayıp tüketiyorm ya da 2 yumurta, yeşillik, domates, salatalık ve bir kaşık lor yiyorum. Öğlen mutlaka tavuk eti ve ya üç kofte (ikisi de yagsiz) ve salata/yeşillik tüketiyorm. Akşamları bir kase yoğurt ve salata. Aralarda birer meyve tüketiyorm. 60-100 dk arası yürüyüp minimum 7500 adım atıyorum. Şekeri, ekmeği tamamen kesmiş olup onun yerine bir avuç ceviz yiyor meyvelerin sekerinden faydalanıyorm. Zayıflamak ve o kiloyu korumak istiyorum. Bu yüzden spor, ekmek&sekersiz hayata alışmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…