Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tatlim bu listeyi nerden aldin bana hic saglikli gelmedide evet hizli verirsin ama verdiginide jet hiziyla geri alirsin. Sabah qc karnina icilen portakal veya greyfurt suyu kan sekerini cok hizli dusurup hipoglisemi yasamana sebep olur haberin olaun
Sabah limonlu su içip spor yapıyorum. Ardından üç ceviz yiyip (bunu sürekli yaptigimdan not geçmeyi unutuyorum) sonrasında portakal suyu iciyorum

Kac kilosun boyun kac

Normaldeki diyet listen çok güzel o da bize uyar birbirimize destek olalım da verelim kilocukları dimi ya?

Normaldeki diyet listen çok güzel o da bize uyar birbirimize destek olalım da verelim kilocukları dimi ya?
Aynen, defolsunlar hayatımızdan Bu sefer olacak. Hani 52 kg den 62,75,79 u gördüm ama 99 ne demek.. bir daha o kötülüğü asla yapmayacağım kendime. Bu arada hedef kilo,
1. 80
2.75
3.69
4.63
5. Ve son olarak 58.
Yaza kadar yolum var
Zannedersem o zamana kadar sporla iyice butunlesirim.
Bir de ben artık acikmiyorum, midem küçülme operasyonunu başlatmış bulunuyor olsa gerek. Bu güne kadar hiç bir diyetimde bu kadar uzun süre istikrarı saglamamistim. Iki defa Birkaç kestane dışında hiç kacamagim olmadı. Şeytan kulagina; böyle gitse benden iyisi yok

Gider canim sen yeterki azmet vazgecme benim hedef 63 73,500 kiloyum bende

Oooh neşesine nese katılmış!
38i de gor inşallahhh

Hosgeldin
Masallah azimle başlamışsın. Boyle devam eder hedefine ulaşırsın umarım

Yorulmam mı yarına Allah kerim artık
Gezdin geldin dimi sendeannenler nasıllar?

Ben aksamustu dondüm. Onların da 5 ve 2.5 yasında iki cocugu olduğu icin anca o kadar kalabildim.

İyiler Annemler. Yazın kemoterapiden dökülmüştü sacı bası. Şimdi çıkmış kaşları, rengi düzelmiş. İyi gördüm cok sukur.

Ne kadara yikattin koltukları?

Bu arada menümü düşüneyim.

Kahvaltı annemlerle gayet olculuydu. Klasik kahvaltımı yaptım.

14:30 Öğlen
Makarnali Yeşillikli salata 1 dolu kase
Tavuklu türlü yine 1 kase
Yarım kurabiye
2 ısırik simit

18 civarı
1 kase mercimek

22 gec oldu evet
Sutlu sekersiz kahve
2 hurma
Fındık 15-20 arası

Suyum cok arttı birkaç gundur. İcmek icin degil de isteyerek iciyorum cok enteresan. Yeterince içtiğim icin ölçü tutmuyorum artık. 2lt üstü

Ohhh oh sevindim. Şükür iyileşme sürecinde acil şifalar diliyorum Rabbim'den.
150 tl canım, bakalım sonuç yarına tam belli olur kurusun

Ohhh oh sevindim. Şükür iyileşme sürecinde acil şifalar diliyorum Rabbim'den.
150 tl canım, bakalım sonuç yarına tam belli olur kurusun

Güle güle kirlet canım.

Kalkıp evi bir dört donmem
Lazım. Yarın sabah gorumcemler gelecek kahvaltıya(kv.ye). Aksama da düğün var karşıda. Oyy kıyafetler hazırlanacak ütüler yerleşecek. E mutfak da var tabi.
Burdaysaniz bakarım yine. İyi geceler şimdilik muckk

Arkadaşlar ben iki gündüz menü yazamiyorum balık yemiştir bayatmis ve zehirlendim ve bebegimede anne sütünden geçmiş hastanede surunuyorduk şimdi ikimizde iyiyiz iki gündür çorba ve su iciyorum doktorum 3 gün böyle yapmamı söyledi sizi bırakmış değilim çok özür diliyorum

Allah şifa versin ,ne mutlu iyileşmiş.Çocuklu ortamda çocuklarla zor.Bizim zamanımızda diyeceğim,demek kş yaşlanıyorum biz çocukları aynı odaya koyarlardı.Sesimiz çıkmazdı.Şimdi bir araya geldiğimizde çocuklar geçinsin diye bin takla atıyoruz.Bşrvaraya gelmemşn anlamı kalmıyor.Sizde durum nasıldı?

iyi geceler hanımlar. listemi yazıyorum geç oldu ama ancak fırsat buldum. bugün niyetliydim inşallah uzun bir sürede orucuma devam etmeyi düşünüyorum.
1 kase mercimek çorbası
balık, salata, 2 d. ekmek
ve bitki çayı vee küçük bir kaçamak çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…