Sabah limonlu su içip spor yapıyorum. Ardından üç ceviz yiyip (bunu sürekli yaptigimdan not geçmeyi unutuyorum) sonrasında portakal suyu iciyorumTatlim bu listeyi nerden aldin bana hic saglikli gelmedide evet hizli verirsin ama verdiginide jet hiziyla geri alirsin. Sabah qc karnina icilen portakal veya greyfurt suyu kan sekerini cok hizli dusurup hipoglisemi yasamana sebep olur haberin olaun
Ha ceviz biraz tutabilir evet b ilgilendirmek istedim sadeceSabah limonlu su içip spor yapıyorum. Ardından üç ceviz yiyip (bunu sürekli yaptigimdan not geçmeyi unutuyorum) sonrasında portakal suyu iciyorum
Harika canim tebrik ederimmmKızlar bugün alışveriş merkezi ne gittik annemle...kaban aldım kendime 40 beden...Allahım nasıl güzel bir duygu anlatamam...hiçbir yemek tatlı o hazzı vermiyor...geçen sene 44 beden kabana zor sığıyordum...çok mutluyum cooooookkkkk
Anlıyorum ama canıma tak etti. Gardrobum elbise dolu ama hiçbirine sigamiyorum. Şöyle bir 75 i görsem çok daha motive olacağım.
Takım kurallariniz bana uyar aslında, hem beni fit olma isteğime daha yakın tutacaktır.
Eski programimi da paylaşmak istiyorum (spor ayni)
Sabahları 7:30/8:00 arası bir bardak limonlu ılık su içip Leslie ile 3 mil yürüyorum. Her gün 400 mekik cekip,500 dambıl (1,5 kg ile simdilik) çalışıyorum. 9:30/10:00 arası bir kase nesfit tahıl gevreğinin içine bir muz doğrayıp tüketiyorm ya da 2 yumurta, yeşillik, domates, salatalık ve bir kaşık lor yiyorum. Öğlen mutlaka tavuk eti ve ya üç kofte (ikisi de yagsiz) ve salata/yeşillik tüketiyorm. Akşamları bir kase yoğurt ve salata. Aralarda birer meyve tüketiyorm. 60-100 dk arası yürüyüp minimum 7500 adım atıyorum. Şekeri, ekmeği tamamen kesmiş olup onun yerine bir avuç ceviz yiyor meyvelerin sekerinden faydalanıyorm. Zayıflamak ve o kiloyu korumak istiyorum. Bu yüzden spor, ekmek&sekersiz hayata alışmaya çalışıyorum.
biliyorum, teşekkür ederim :)Ha ceviz biraz tutabilir evet b ilgilendirmek istedim sadece
Canim ben 165 boyunda 83.2 kg yimKac kilosun boyun kac
Normaldeki diyet listen çok güzelAnlıyorum ama canıma tak etti. Gardrobum elbise dolu ama hiçbirine sigamiyorum. Şöyle bir 75 i görsem çok daha motive olacağım.
Takım kurallariniz bana uyar aslında, hem beni fit olma isteğime daha yakın tutacaktır.
Eski programimi da paylaşmak istiyorum (spor ayni)
Sabahları 7:30/8:00 arası bir bardak limonlu ılık su içip Leslie ile 3 mil yürüyorum. Her gün 400 mekik cekip,500 dambıl (1,5 kg ile simdilik) çalışıyorum. 9:30/10:00 arası bir kase nesfit tahıl gevreğinin içine bir muz doğrayıp tüketiyorm ya da 2 yumurta, yeşillik, domates, salatalık ve bir kaşık lor yiyorum. Öğlen mutlaka tavuk eti ve ya üç kofte (ikisi de yagsiz) ve salata/yeşillik tüketiyorm. Akşamları bir kase yoğurt ve salata. Aralarda birer meyve tüketiyorm. 60-100 dk arası yürüyüp minimum 7500 adım atıyorum. Şekeri, ekmeği tamamen kesmiş olup onun yerine bir avuç ceviz yiyor meyvelerin sekerinden faydalanıyorm. Zayıflamak ve o kiloyu korumak istiyorum. Bu yüzden spor, ekmek&sekersiz hayata alışmaya çalışıyorum.
Aynen, defolsunlar hayatımızdanNormaldeki diyet listen çok güzelo da bize uyar birbirimize destek olalım da verelim kilocukları dimi ya?
Gider canim sen yeterki azmet vazgecme benim hedef 63 73,500 kiloyum bendeAynen, defolsunlar hayatımızdanBu sefer olacak. Hani 52 kg den 62,75,79 u gördüm ama 99 ne demek.. bir daha o kötülüğü asla yapmayacağım kendime. Bu arada hedef kilo,
1. 80
2.75
3.69
4.63
5. Ve son olarak 58.
Yaza kadar yolum var
Zannedersem o zamana kadar sporla iyice butunlesirim.
Bir de ben artık acikmiyorum, midem küçülme operasyonunu başlatmış bulunuyor olsa gerek. Bu güne kadar hiç bir diyetimde bu kadar uzun süre istikrarı saglamamistim. Iki defa Birkaç kestane dışında hiç kacamagim olmadı. Şeytan kulagina; böyle gitse benden iyisi yok
Kızlar bugün alışveriş merkezi ne gittik annemle...kaban aldım kendime 40 beden...Allahım nasıl güzel bir duygu anlatamam...hiçbir yemek tatlı o hazzı vermiyor...geçen sene 44 beden kabana zor sığıyordum...çok mutluyum cooooookkkkk
Aynen, defolsunlar hayatımızdanBu sefer olacak. Hani 52 kg den 62,75,79 u gördüm ama 99 ne demek.. bir daha o kötülüğü asla yapmayacağım kendime. Bu arada hedef kilo,
1. 80
2.75
3.69
4.63
5. Ve son olarak 58.
Yaza kadar yolum var
Zannedersem o zamana kadar sporla iyice butunlesirim.
Bir de ben artık acikmiyorum, midem küçülme operasyonunu başlatmış bulunuyor olsa gerek. Bu güne kadar hiç bir diyetimde bu kadar uzun süre istikrarı saglamamistim. Iki defa Birkaç kestane dışında hiç kacamagim olmadı. Şeytan kulagina; böyle gitse benden iyisi yok
Yorulmam mıDagatesi haber yok senden. Tahlil sonucu alicaktik en son. Her sey yolundadir umarım
Aprilim bugün yoruldun sanırım yarın bı güzel dinlen
Yorulmam mıyarına Allah kerim artık
Gezdin geldin dimi sendeannenler nasıllar?
Ohhh oh sevindim. Şükür iyileşme sürecinde acil şifalar diliyorum Rabbim'den.Ben aksamustu dondüm. Onların da 5 ve 2.5 yasında iki cocugu olduğu icin anca o kadar kalabildim.
İyiler Annemler. Yazın kemoterapiden dökülmüştü sacı bası. Şimdi çıkmış kaşları, rengi düzelmiş. İyi gördüm cok sukur.
Ne kadara yikattin koltukları?
Ohhh oh sevindim. Şükür iyileşme sürecinde acil şifalar diliyorum Rabbim'den.
150 tl canım, bakalım sonuç yarına tam belli olur kurusun
Allah şifa versin ,ne mutlu iyileşmiş.Çocuklu ortamda çocuklarla zor.Bizim zamanımızda diyeceğim,demek kş yaşlanıyorumBen aksamustu dondüm. Onların da 5 ve 2.5 yasında iki cocugu olduğu icin anca o kadar kalabildim.
İyiler Annemler. Yazın kemoterapiden dökülmüştü sacı bası. Şimdi çıkmış kaşları, rengi düzelmiş. İyi gördüm cok sukur.
Ne kadara yikattin koltukları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?