Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ApriL_2007 bu hırs bu sefer ise yarasin inşallah. Bir de sizi dinledim. Bu sabah tahıl gevreği de tukettim. Haftaya bir öğüne kofte yada tavuk eti de ekleyecegim her gün. Birden değişime gitmek metobolizmami yavaslatabilir ve bu motivasyonumu dusurebilir :-|

İnşaAllah sevindim eklemelerine. Protein çok önemli iyi yapmışsın yoksa saçların tırnakların vücut direncini bozarsan ne anlamı kaldı yapılan diyetin? Çok doğru bir karar

Aynen. Misafirin yanına bile çıkamazdık. Şimdi bu Cocuklara ayrı odalar yapıyoruz. Masaları boyaları hamurları cedit çeşit oyuncakları var ama ya birbirlerini Yiyolar ya bizi

ne o temizlik mi yapiyo

Hayirdr naptin temizlik mi gerci sen bugun de calisiyodun sanki

Sporu yaxmayi unutmussun sanki

Oooo yogunsun bugun spor niyetine bolca oyna bari

Sporum yok maalesef
Düğünlerde de oynamam ama gun icinde cok hareketliyim ona güveniyorum biraz.
Sporu salladım ama yarın bı yere bakicam orası olmazsa bfit düşünüyorum

senin koşu bandı noldu? Yapsana

Iyi akşamlar herkese
Kahvaltı 10.00
2 dilim ekmek şekersiz çay
1 Dilim peynir 2 adet zeytin
Domates salatalık
Öğlen 2.00
4 kaşık karnabahar
1 Kase yoğurt
Ara öğün 4.15
yarım ayva
Akşam 18.30
3 adet ızgara kanat 3 adet ızgara köfte
2 Adet acı sivri biber salata
Yarım yufka ekmeği (kağıt gibiydi )
10 km yürüyüş ve 10 bardak su

Saygılarımla

slmlr herkese. menüm: kahvaltı: 1 yumurta, 1 y.k. lor peyniri, 3 zeytin, 2 d. ekmek.
öğle: meyve salatası, 5 çubuk kraker, bitki çayı
akşam: 1kase çorba, 1por. pırasa, salata, 2y.k. pilav.
9da hain bir keke yenildim 1 d.kek
2.5 lt. su yatmadan 3 lt. olur. birde 30 dk. zumba yaptım.

Kızlar kacamaktan sayılır mi bilmem, dokuzdan sonra kriz tuttu. On tane mantar attım fırına yedim üzerine de bir bardak ayran içtim :-|

Herkese Günaydın canlar. Dün güne ılık limonlu suyla başlayıp Leslie 3 mil yaptım. Ardından 3 ceviz ve bir bardak portakal suyu tüketim. Sonrasında da nesfit tahıl gevreği. Sabah öğlen arası bir bardak süt de içtim.
Öğlen de brokoli çorbası tüketim. Arada bir bardak portakal suyu içtim. Akşam da yoğurt ve yeşillik salatami tukettim.
Ayrıca 14-15 arası 45 dk yürüdüm.
Yemeği 17 de kesmistim ama inanılmaz şekilde acıktım gece dokuzda ve fırına 10 tane mantar sürüp yedim afiyetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…