- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 38
Ve işte yine upuzuuun bir cevap geliyor
dinleme sen onları, bazıları kıskanclıgından diyor. hedefine varana kadar devam!
hazır tavuk corbası yerine kendi yaptıgın corba olsa daha güzel olurmus. cünkü hazırlar içinde cok katkı maddesi var o da kalori miktarını arttırıyor ayrıca (bence) vucuda yabancı maddeler girdiği için zayıflamayı da etkiliyor.
karnın guruldaya guruldaya yatarsan bu diyet işi gitmez. onun yerine saglıklı beslenmelisin. sadece mandalina ya da hurmayı yesen yanına bir kase yogurt eklesen daha saglıklı. ya da bir kase corba yogurt. ya da aprilin dediği gibi köfte vs eklesen daha iyi. ögün atlamak acıktırır. uzun vadede devam etmeyi zorlastırır.
bakacaksın ya. simdi bakacaksın ki o tatlılara fit olasın, zayıf olasın. alısverise cıktıgında istediğin kıyafete uzaktan bakmayasın. ayda bir kendine yarım porsiyon sütlü tatlı ödülü verebilirsin. ya da kac kilo fazlan var bilmiyorum ama her 5 kilo verdiğinde gibi.
dogru biliyorsun canım, meyveyi ya yemekten yarım saat önce ya da süt ürünleri ile tüketmeli ki kan sekeri hızlı düşmesin hızlı acıkmayalım.
dogrudur. o listeyi kimler gelmiş diye hazırladım, takım listesine gireceginizde yeniden konusulur zaten.
aha! bu durum cok tehlikeli. evet arada sasırtmak lazım ama dikkat de etmek lazım. sasırtıyoruz derken tüm hafta verdiğini alan cok var. ben senin yerinde olsam 2 haftada bir bir gün tatil verirdim kendime
iyiyiz canım. cevap yazmadım sanıyordum ama yazmısım. yeniden yazmıs olayım. iyiyiz. yorulmusuz cok ondan olmus
tiroitlerin simdi düzeldi değil mi? ilaç kullanıyorum mu demiştin ? cünkü kilo verme/ alma ile cok alakalı bu durum.
bu 9 kilonun kacını hangi ayda aldıgını hatırlıyor musun ? kac kiloyla baslamıstın bir de boyunu tekrar yazar mısın ? messela ilk 5 ay su kadar sonra ayda su kadar gibi yazabilirsen nasıl mutlu olurum. Benim hedefimde 11-12 kilo ile kapatmak. yani doktorum daha asagısını pek tavsiye etmiyor. aöa ben daha cok alacagım diye tırsmaktayım
neyse darısı 3.ye oti yapacak gibi duruyorsun ay mahalle teyzelerine döndüm
ben bu diyetleri son derece saglıksız buluyorum. insanın vucudunun calısmasını bozuyor bence. verilenler misliyle geri alınıyor. cok sıkı diyete vucudunu alıstırırsan normal kalori alımına dönünce kilo alman kacınılmaz oluyor. ayrıca cok agır spor da aynı sekilde. bir süre sonra vucut alısıyor ve daha fazlasını istiyor. o yüzden normal düzenine dönsen daha hızlı verirsin bence ;
darısı 36 ve 38 bedenlere güle güle giy.
ay ben yazmadım sanıyordum buna cevap ama yazmısım yatıyorum bol bol.
suya alısmana cok sevindim yarım kurabiye ısırıp sonra vicdan yapıp bırakmıs gibisin :)
cok cok gecmiş olsun. umarım iyisinizdir
trambolin hiç kullanmadım ama bir arkadasım cok güzel kilo verdirdiğini söylemişti.
cikolata olmasaymıs daha iyiymiş. balıgın ölçüsü ne kadar bilmiyorum ama makul ölcüdeyse gayet güzel :) Allah kabul etsin
ay o meyve suların beni öldürüyor her ne kadar ılık su ekleyip içsen de bir kere daha fazla seker alıyorsun. diyette sıkılmıs meyve suyu yasaktır. neden mi aynı anda 3-5 porsiyon meyve mideye indiği için. ayrıca posaları da kalıyor. bir kivi yesen ya da bir portakal daha saglıklı olacak bence.
et sote güzel bir alternatif canım. yaglı kısımlarını yemediğin ve ekmek ya da lavas vs ile tüketmediğin sürece. su kajuyu 3 de bırakabilenlere hayranım
diyetisyenin vermişti değil mi ? afiyet olsun
oy aprilim sorma. mart sonuna kadar ofisteyim ama sanırım sonrasında dogum izni de dahil evden calısmaya devam etmem gerekecek
o kanat ızgara bile olsa cok yaglı biliyorsun değil mi? bence menün gayet güzel ama belki bilmiyorsan diye yazmak istedim.
kek yerine canın cekince daha az kalorili seyler tüketebilirsin bir kac kuruyemiş yogurt meyve vs.
afiyet olsun! işte tam olarak bahsettiğim buydu. bu menuyu saat 6 da yesen daha güzel olurdu ama vucut ac kalınca ister istemez irade bir yerde kırılıyor.
gecmiş olsn canım doktor ne dedi?
hadi bakalıım güzel sonuclar gelsin
bu kadar sık olmasının sebebi vucudun sana sinyal gönderiyor. saglıklı beslenmeye geri dönmelisin. hey hey beni ac bırakıyorsun diye. ac kalarak kilo verilmez aksine vucut eyvah kıtlık geliyor ne yerse depolayım der.
aksam yemegini gecistirmş gibi oldugun için dayanamamıssın canım
arada bir vucudu dinlendirmeye almalı. temizlik de bir hareket biçimi. saglıksız ve fazla porsiyon yenildiği için kilo alınıyor.
Ay
Çarşamba gunu aile katılımı icin kizimin sınıfına gidip hikaye okumuştum. Soradan resimlerimi attılar da, ben degil fil oturmuş orda yaa. Bı de diyorlar daha zayiflama!
dinleme sen onları, bazıları kıskanclıgından diyor. hedefine varana kadar devam!
günaydın canlarım
valla bugun regl oldum sonunda
veee teyzeler ve kuzenlerle watsap uzerınden dıyet yapıyoz teyze ve yıgenler grubu :)
dün sabah 08,30 1 rafadan yumurta 1 kivi 1 kasık peynır 6 zeytin yesl 4 tane sunta bıskıvı yesıl çay
ara mandalına
öğlen 12,30 2 kase bol dereotlu hazir tavuk çorbası
ara kahve turk
aksam 18,30 taze fasulye etlı 1 kase +1 kase arabası corbası
ara 1 kivi 1 mandalına 1 dılım hurma
3 lt su 30 dk yuruyus
ve cuma inşallah duraklama evresı gecer sporu bu hafta artıracam yuruyuse ıp atlama mekık ekleyecem
hazır tavuk corbası yerine kendi yaptıgın corba olsa daha güzel olurmus. cünkü hazırlar içinde cok katkı maddesi var o da kalori miktarını arttırıyor ayrıca (bence) vucuda yabancı maddeler girdiği için zayıflamayı da etkiliyor.
ben dün siteye giremediğim için yazamadım şimdi yazayım
sabah yumurtalı pibaz
az peynir
azcık çikolata
form cayı
bir dilim ekmek
arada türk kahvesi
öğlen
soğan kebabı
salata turp
bir porsiyon irmik helvası
ekmek yemedim
üstüne siyah cay
ikindi
Trabzon hurması
iki mandalin
siyah çay
aksam
bir portakal
bir havuç
oyle ac yattım karnım guruldaya guruldaya aralarda başka çaylarda içmiş olabilirim tam hatırlayamadım
karnın guruldaya guruldaya yatarsan bu diyet işi gitmez. onun yerine saglıklı beslenmelisin. sadece mandalina ya da hurmayı yesen yanına bir kase yogurt eklesen daha saglıklı. ya da bir kase corba yogurt. ya da aprilin dediği gibi köfte vs eklesen daha iyi. ögün atlamak acıktırır. uzun vadede devam etmeyi zorlastırır.
gün içinde yanıma not alayım o zaman saatleri oyle yazarım canım abur cubur dikkat ederim de arada bir tatlı olmuyor mu azcık:) bizim iş yerinde öğlenleri bir porsiyon çıkar herkes yerken ben bakcam mı
bakacaksın ya. simdi bakacaksın ki o tatlılara fit olasın, zayıf olasın. alısverise cıktıgında istediğin kıyafete uzaktan bakmayasın. ayda bir kendine yarım porsiyon sütlü tatlı ödülü verebilirsin. ya da kac kilo fazlan var bilmiyorum ama her 5 kilo verdiğinde gibi.
Öncelikle geçmiş olsun canım C vitamini aldığın iyi olmuş ama sadece meyve tüketin zaman da kan şekerinin düşmesine sebep olur diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
dogru biliyorsun canım, meyveyi ya yemekten yarım saat önce ya da süt ürünleri ile tüketmeli ki kan sekeri hızlı düşmesin hızlı acıkmayalım.
kız ben 67 kilo değilim tok karna 63 ac karna 61,7 :))))
dogrudur. o listeyi kimler gelmiş diye hazırladım, takım listesine gireceginizde yeniden konusulur zaten.
Günaydın kızlar bugün benim tatil günüm akşam 5 e kadar kendime izin veriyorum...haftada 1 gün yapıyorum bunu ki metabolizmayı şaşırtmak amaçlı...yarın yine kaldığım yerden devam...o yüzden bugün menu bildirimi yapmicam
aha! bu durum cok tehlikeli. evet arada sasırtmak lazım ama dikkat de etmek lazım. sasırtıyoruz derken tüm hafta verdiğini alan cok var. ben senin yerinde olsam 2 haftada bir bir gün tatil verirdim kendime
Bende dünden beri seni ve oğluşumuzu merak ettim.İyi olmanıza sevindim.
iyiyiz canım. cevap yazmadım sanıyordum ama yazmısım. yeniden yazmıs olayım. iyiyiz. yorulmusuz cok ondan olmus
Bende oyle hedefliyorum ilkinde 16 kilo aldim ikinciye en fazla 10 kilo yeter benim tiroitlerim bozuldu metabolizmam durdu 4 kilo dogdu oglum doguma gittim 86 2 yil gecti halen 86 1 kilo bile gitmedi sanki icimden o 4 kilo cocukta cikmadi
Birde kiloluydum zaten hamile kaldigimda 70 kilo ile kaldim simdi 60 a kadar dusup hamile kalmzk istiyorum 70 sinirim olacak sonrasinda 5 6 kiloyu vermek kolay
tiroitlerin simdi düzeldi değil mi? ilaç kullanıyorum mu demiştin ? cünkü kilo verme/ alma ile cok alakalı bu durum.
Hedefin kac senin canim zaten 61.700 kiloymusunya canim dikkat edersen almazsin ben 9 kilo almistim
bu 9 kilonun kacını hangi ayda aldıgını hatırlıyor musun ? kac kiloyla baslamıstın bir de boyunu tekrar yazar mısın ? messela ilk 5 ay su kadar sonra ayda su kadar gibi yazabilirsen nasıl mutlu olurum. Benim hedefimde 11-12 kilo ile kapatmak. yani doktorum daha asagısını pek tavsiye etmiyor. aöa ben daha cok alacagım diye tırsmaktayım
Ben de tam olarak oyle yaptım ama 71 kiloyla. Hadi kilolarını ver de 3 yılda 2 çocuklu for anne ol. Bak dagatesine cok özeniyorum. Aklım olaydı kilo verir, Hamileliklerimde de oyle beslenirdim.
Masallah sana kusuuuum
neyse darısı 3.ye oti
Eki Görüntüle 1722958 Diyet içeriği resimde canım. Çok sıkı bir diyetle başladığım için bu diyet beni pek zorlamiyor. Ufak tefek değişiklikler yapabiliyorum. Mesela bu aksam bir kase yoğurdu icine marul sarımsak doğrayıp sulandirip yedim.
Köyde ayagimi burktugum ve birkaç gün spor yapmayacağım için dünden beri yemeği 16 da kesiyorum. Ayrıca meyve suyu çok fazla şeker barındırdığı için sabah akşam birer çay bardağı taze sıkılmış meyve suyuna ılık su katıp öyle içiyorum. Böyle işte :) 23 aralıkta 1 hafta bitecek. 3 hafta kalacak geriye. Sonra diyetime geri döneceğim. Eki Görüntüle 1722958
ben bu diyetleri son derece saglıksız buluyorum. insanın vucudunun calısmasını bozuyor bence. verilenler misliyle geri alınıyor. cok sıkı diyete vucudunu alıstırırsan normal kalori alımına dönünce kilo alman kacınılmaz oluyor. ayrıca cok agır spor da aynı sekilde. bir süre sonra vucut alısıyor ve daha fazlasını istiyor. o yüzden normal düzenine dönsen daha hızlı verirsin bence ;
Kızlar bugün alışveriş merkezi ne gittik annemle...kaban aldım kendime 40 beden...Allahım nasıl güzel bir duygu anlatamam...hiçbir yemek tatlı o hazzı vermiyor...geçen sene 44 beden kabana zor sığıyordum...çok mutluyum cooooookkkkk
darısı 36 ve 38 bedenlere
Dagatesi haber yok senden. Tahlil sonucu alicaktik en son. Her sey yolundadir umarım
Aprilim bugün yoruldun sanırım yarın bı güzel dinlen
ay ben yazmadım sanıyordum buna cevap ama yazmısım
Bu arada menümü düşüneyim.
Kahvaltı annemlerle gayet olculuydu. Klasik kahvaltımı yaptım.
14:30 Öğlen
Makarnali Yeşillikli salata 1 dolu kase
Tavuklu türlü yine 1 kase
Yarım kurabiye
2 ısırik simit
18 civarı
1 kase mercimek
22 gec oldu evet
Sutlu sekersiz kahve
2 hurma
Fındık 15-20 arası
Suyum cok arttı birkaç gundur. İcmek icin degil de isteyerek iciyorum cok enteresan. Yeterince içtiğim icin ölçü tutmuyorum artık. 2lt üstü
suya alısmana cok sevindim
Arkadaşlar ben iki gündüz menü yazamiyorum balık yemiştir bayatmis ve zehirlendim ve bebegimede anne sütünden geçmiş hastanede surunuyorduk şimdi ikimizde iyiyiz iki gündür çorba ve su iciyorum doktorum 3 gün böyle yapmamı söyledi sizi bırakmış değilim çok özür diliyorum
cok cok gecmiş olsun. umarım iyisinizdir
Kızlar eve trambolini çıkardım.İki gündür on dakika zıplıyorum,hareketler yapıyorum.Diyet yapmıyorum ama abartmıyorum.
trambolin hiç kullanmadım ama bir arkadasım cok güzel kilo verdirdiğini söylemişti.
iyi geceler hanımlar. listemi yazıyorum geç oldu ama ancak fırsat buldum. bugün niyetliydim inşallah uzun bir sürede orucuma devam etmeyi düşünüyorum.
1 kase mercimek çorbası
balık, salata, 2 d. ekmek
ve bitki çayı vee küçük bir kaçamak çikolata
cikolata olmasaymıs daha iyiymiş. balıgın ölçüsü ne kadar bilmiyorum ama makul ölcüdeyse gayet güzel :) Allah kabul etsin
Günaydın arkadaşlar. Dünkü menumu bildirmek istiyorum.
Sabah:1 bardak ılık limonlu su. 3 ceviz,1 bardak portakal&greyfurt suyu
Ara:1 bardak süt
Oglen; 2 kase mantar çorbası. 1 bardak ayran
Ara:1 bardak kivi&portakal&elma suyu
Akşam: bir kase yoğurda marul ve sarımsak dogranip yendi. 16 da yemeyi hiç kaçamaksiz bıraktım.
Ayrıca dün 3 fincan yeşil çay ve 3lt su içtim
Aksam dayanamayip Leslie 3 mil yaptım. Sabah ve akşam 200 er mekik çekip 280 er dambıl çalıştım.
Menumun az olduğunun farkındayım. O yüzden sabahları portakal suyundan sonra bir kase tahıl gevreği de tuketecegim.
Bugün yürüyüşlerime ufaktan devam edeceğim. :)
ay o meyve suların beni öldürüyor
Dunku mnm
Ac karnina yarim armut
Kahvalti 1 donates 1 kirmizi biber.peynir 4 yesil zeytin 1 dilim ekmk
Ara 3 kaju 3 findik
Ogle ( esimle yemege ciktik alternatif yoktu gittigimz yerde) 2 icli kofte 3 ymk ks et sote 1 ayran salata cacik
Ara yarim armut
Aksam 3 ksk gevrek 1 brdk sut
Ara 3 badem 3 findik
Spor yok ev temzligi yaptim
Su 2.5 lt
et sote güzel bir alternatif canım. yaglı kısımlarını yemediğin ve ekmek ya da lavas vs ile tüketmediğin sürece. su kajuyu 3 de bırakabilenlere hayranım
Bu da benim bitki cym metabolizma hizlandirici ve detoks etkili
diyetisyenin vermişti değil mi ? afiyet olsun
Çokkk hırslısın ne güzel
Tatlım işe ne kadar devam edeceksin? Yoruluyorsundur muhtemelen akşamları bacaklarını uzat dinlen.
Sanki bana fazla almayacaksın gibi geliyor bilinçlisin çünkü :)))))
Evet temizlikler yapıyorum her boşlukta bikaç iş:)))) yoo çalışmadım yoğun olduğumuzda çalışıyorum...
oy aprilim sorma. mart sonuna kadar ofisteyim ama sanırım sonrasında dogum izni de dahil evden calısmaya devam etmem gerekecek
Iyi akşamlar herkese
Kahvaltı 10.00
2 dilim ekmek şekersiz çay
1 Dilim peynir 2 adet zeytin
Domates salatalık
Öğlen 2.00
4 kaşık karnabahar
1 Kase yoğurt
Ara öğün 4.15
yarım ayva
Akşam 18.30
3 adet ızgara kanat 3 adet ızgara köfte
2 Adet acı sivri biber salata
Yarım yufka ekmeği (kağıt gibiydi )
10 km yürüyüş ve 10 bardak su
o kanat ızgara bile olsa cok yaglı biliyorsun değil mi? bence menün gayet güzel ama belki bilmiyorsan diye yazmak istedim.
slmlr herkese. menüm: kahvaltı: 1 yumurta, 1 y.k. lor peyniri, 3 zeytin, 2 d. ekmek.
öğle: meyve salatası, 5 çubuk kraker, bitki çayı
akşam: 1kase çorba, 1por. pırasa, salata, 2y.k. pilav.
9da hain bir keke yenildim 1 d.kek
2.5 lt. su yatmadan 3 lt. olur. birde 30 dk. zumba yaptım.
kek yerine canın cekince daha az kalorili seyler tüketebilirsin bir kac kuruyemiş yogurt meyve vs.
Kızlar kacamaktan sayılır mi bilmem, dokuzdan sonra kriz tuttu. On tane mantar attım fırına yedim üzerine de bir bardak ayran içtim :-|
afiyet olsun! işte tam olarak bahsettiğim buydu. bu menuyu saat 6 da yesen daha güzel olurdu ama vucut ac kalınca ister istemez irade bir yerde kırılıyor.
günaydın kızlar nettım yoktu giremedım oglan ıyılesemedı sımdıde burnu kanıyor bırazdan cıkıp dr. göturecem
gecmiş olsn canım doktor ne dedi?
hafta sonu hiç kacamak yapmadımmmm :) cokta spor yaptım bakalım sonuc ne olcak cumaya
hadi bakalıım güzel sonuclar gelsin
Günaydın canım. Biliyorum kilo almam ama akşam dokuzda yemeyeydim iyiydi. 29. Günde 3.kez oluyor. Dur demeli
bu kadar sık olmasının sebebi vucudun sana sinyal gönderiyor. saglıklı beslenmeye geri dönmelisin. hey hey beni ac bırakıyorsun diye. ac kalarak kilo verilmez aksine vucut eyvah kıtlık geliyor ne yerse depolayım der.
Dunku mnm
Kahvlati. 2 dilim ekmk.biraz peynir.4 yesil zeytin domates salatalik.4 yuvarlk sucuk 1 cy ks bal
Ara 1 mandalina
Ogle 3 ksk gevrek tarcin yarim elma 2.5 ksk yogurt
Ara ceyrek muz.5 findik 5 badem
Aksam 1 kucuk kase yogurt tarcinli.1 parmk tirnakli ekmk arasinda nohut ezmesi
Ara 4 ksk asure
Vurun beni kovalayin esim sanki aseriyodu ona hazirladikca ben de tirtikladim dayanamdm
Spor 45dk leslie 3 miles
Su 2.5 lt
aksam yemegini gecistirmş gibi oldugun için dayanamamıssın canım
Ama temizlik konusu var. Yoğun spor ve Çocuktan çamaşır balkon işleri ve dip köşe temizlik haftada bir oluyor. Bugün o gün. Yürüyüş de aksayabilir o yüzden Bugün ama akşam bir daha Leslie üç mille telafi edeceğim.
Ammaaan diyorum bazen kızlar. .. Bu güne kadar aman temizlik aman bu su o... Afedersiniz duba gibi olmamı engelledi mi?? Bundan sonra biraz da BEN
arada bir vucudu dinlendirmeye almalı. temizlik de bir hareket biçimi. saglıksız ve fazla porsiyon yenildiği için kilo alınıyor.