Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ve işte yine upuzuuun bir cevap geliyor

Ay
Çarşamba gunu aile katılımı icin kizimin sınıfına gidip hikaye okumuştum. Soradan resimlerimi attılar da, ben degil fil oturmuş orda yaa. Bı de diyorlar daha zayiflama!

dinleme sen onları, bazıları kıskanclıgından diyor. hedefine varana kadar devam!

hazır tavuk corbası yerine kendi yaptıgın corba olsa daha güzel olurmus. cünkü hazırlar içinde cok katkı maddesi var o da kalori miktarını arttırıyor ayrıca (bence) vucuda yabancı maddeler girdiği için zayıflamayı da etkiliyor.

karnın guruldaya guruldaya yatarsan bu diyet işi gitmez. onun yerine saglıklı beslenmelisin. sadece mandalina ya da hurmayı yesen yanına bir kase yogurt eklesen daha saglıklı. ya da bir kase corba yogurt. ya da aprilin dediği gibi köfte vs eklesen daha iyi. ögün atlamak acıktırır. uzun vadede devam etmeyi zorlastırır.

gün içinde yanıma not alayım o zaman saatleri oyle yazarım canım abur cubur dikkat ederim de arada bir tatlı olmuyor mu azcık:) bizim iş yerinde öğlenleri bir porsiyon çıkar herkes yerken ben bakcam mı

bakacaksın ya. simdi bakacaksın ki o tatlılara fit olasın, zayıf olasın. alısverise cıktıgında istediğin kıyafete uzaktan bakmayasın. ayda bir kendine yarım porsiyon sütlü tatlı ödülü verebilirsin. ya da kac kilo fazlan var bilmiyorum ama her 5 kilo verdiğinde gibi.

Öncelikle geçmiş olsun canım C vitamini aldığın iyi olmuş ama sadece meyve tüketin zaman da kan şekerinin düşmesine sebep olur diye biliyorum yanlış bilmiyorsam

dogru biliyorsun canım, meyveyi ya yemekten yarım saat önce ya da süt ürünleri ile tüketmeli ki kan sekeri hızlı düşmesin hızlı acıkmayalım.

kız ben 67 kilo değilim tok karna 63 ac karna 61,7 :))))

dogrudur. o listeyi kimler gelmiş diye hazırladım, takım listesine gireceginizde yeniden konusulur zaten.

aha! bu durum cok tehlikeli. evet arada sasırtmak lazım ama dikkat de etmek lazım. sasırtıyoruz derken tüm hafta verdiğini alan cok var. ben senin yerinde olsam 2 haftada bir bir gün tatil verirdim kendime

Bende dünden beri seni ve oğluşumuzu merak ettim.İyi olmanıza sevindim.

iyiyiz canım. cevap yazmadım sanıyordum ama yazmısım. yeniden yazmıs olayım. iyiyiz. yorulmusuz cok ondan olmus

tiroitlerin simdi düzeldi değil mi? ilaç kullanıyorum mu demiştin ? cünkü kilo verme/ alma ile cok alakalı bu durum.

Hedefin kac senin canim zaten 61.700 kiloymusunya canim dikkat edersen almazsin ben 9 kilo almistim

bu 9 kilonun kacını hangi ayda aldıgını hatırlıyor musun ? kac kiloyla baslamıstın bir de boyunu tekrar yazar mısın ? messela ilk 5 ay su kadar sonra ayda su kadar gibi yazabilirsen nasıl mutlu olurum. Benim hedefimde 11-12 kilo ile kapatmak. yani doktorum daha asagısını pek tavsiye etmiyor. aöa ben daha cok alacagım diye tırsmaktayım

Ben de tam olarak oyle yaptım ama 71 kiloyla. Hadi kilolarını ver de 3 yılda 2 çocuklu for anne ol. Bak dagatesine cok özeniyorum. Aklım olaydı kilo verir, Hamileliklerimde de oyle beslenirdim.

Masallah sana kusuuuum

neyse darısı 3.ye oti yapacak gibi duruyorsun ay mahalle teyzelerine döndüm

ben bu diyetleri son derece saglıksız buluyorum. insanın vucudunun calısmasını bozuyor bence. verilenler misliyle geri alınıyor. cok sıkı diyete vucudunu alıstırırsan normal kalori alımına dönünce kilo alman kacınılmaz oluyor. ayrıca cok agır spor da aynı sekilde. bir süre sonra vucut alısıyor ve daha fazlasını istiyor. o yüzden normal düzenine dönsen daha hızlı verirsin bence ;

darısı 36 ve 38 bedenlere güle güle giy.

Dagatesi haber yok senden. Tahlil sonucu alicaktik en son. Her sey yolundadir umarım

Aprilim bugün yoruldun sanırım yarın bı güzel dinlen

ay ben yazmadım sanıyordum buna cevap ama yazmısım yatıyorum bol bol.

suya alısmana cok sevindim yarım kurabiye ısırıp sonra vicdan yapıp bırakmıs gibisin :)

cok cok gecmiş olsun. umarım iyisinizdir

Kızlar eve trambolini çıkardım.İki gündür on dakika zıplıyorum,hareketler yapıyorum.Diyet yapmıyorum ama abartmıyorum.

trambolin hiç kullanmadım ama bir arkadasım cok güzel kilo verdirdiğini söylemişti.

cikolata olmasaymıs daha iyiymiş. balıgın ölçüsü ne kadar bilmiyorum ama makul ölcüdeyse gayet güzel :) Allah kabul etsin

ay o meyve suların beni öldürüyor her ne kadar ılık su ekleyip içsen de bir kere daha fazla seker alıyorsun. diyette sıkılmıs meyve suyu yasaktır. neden mi aynı anda 3-5 porsiyon meyve mideye indiği için. ayrıca posaları da kalıyor. bir kivi yesen ya da bir portakal daha saglıklı olacak bence.

et sote güzel bir alternatif canım. yaglı kısımlarını yemediğin ve ekmek ya da lavas vs ile tüketmediğin sürece. su kajuyu 3 de bırakabilenlere hayranım

Bu da benim bitki cym metabolizma hizlandirici ve detoks etkili

diyetisyenin vermişti değil mi ? afiyet olsun

oy aprilim sorma. mart sonuna kadar ofisteyim ama sanırım sonrasında dogum izni de dahil evden calısmaya devam etmem gerekecek

o kanat ızgara bile olsa cok yaglı biliyorsun değil mi? bence menün gayet güzel ama belki bilmiyorsan diye yazmak istedim.

kek yerine canın cekince daha az kalorili seyler tüketebilirsin bir kac kuruyemiş yogurt meyve vs.

Kızlar kacamaktan sayılır mi bilmem, dokuzdan sonra kriz tuttu. On tane mantar attım fırına yedim üzerine de bir bardak ayran içtim :-|

afiyet olsun! işte tam olarak bahsettiğim buydu. bu menuyu saat 6 da yesen daha güzel olurdu ama vucut ac kalınca ister istemez irade bir yerde kırılıyor.

günaydın kızlar nettım yoktu giremedım oglan ıyılesemedı sımdıde burnu kanıyor bırazdan cıkıp dr. göturecem

gecmiş olsn canım doktor ne dedi?

hafta sonu hiç kacamak yapmadımmmm :) cokta spor yaptım bakalım sonuc ne olcak cumaya

hadi bakalıım güzel sonuclar gelsin

Günaydın canım. Biliyorum kilo almam ama akşam dokuzda yemeyeydim iyiydi. 29. Günde 3.kez oluyor. Dur demeli

bu kadar sık olmasının sebebi vucudun sana sinyal gönderiyor. saglıklı beslenmeye geri dönmelisin. hey hey beni ac bırakıyorsun diye. ac kalarak kilo verilmez aksine vucut eyvah kıtlık geliyor ne yerse depolayım der.

aksam yemegini gecistirmş gibi oldugun için dayanamamıssın canım

arada bir vucudu dinlendirmeye almalı. temizlik de bir hareket biçimi. saglıksız ve fazla porsiyon yenildiği için kilo alınıyor.

Ya pazar günü misafirim geldi hazırladığım pastadan 1 dilim 1 de börek yedim ilk haftadan ilk kaçamak sonra pişman oldum

böyle kacamak durumlarında hemen o gün ya da ertesi günü spor miktarımızı biraz arttırıyoruz ve o kalorileri harcıyoruz. yoksa yag deposuna gidiyor.

Selam kızlar dün nete giremedim taşınma durumları vardı öldüm yorgunluktan...dün 2 mandalina 1 elma yedim aksama doğru da birkaç yaprak sarma ile gecistirdim...yemek yemeye fırsat bulamadım zaten...bugün sabah bir tost yedim kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli yanında bir salatalık yedim...öğlen 2 mandalina 1 dilim tam buğday ekmeği az krem peynir...akşam 5 te 1 dilim buğday ekmeği bir bardak çorba icicem yine bir salatalık yer günü kapatırım. ..öpüyorum hepinizi

Ya kızlar bizim nette bir sorun var bugün Bir türlü alıntı yapamıyorum habire Bağlantı kopuyor Neyse gunluk bildirimimi yazayım
uyanır uyanmaz iki bardak oda sıcaklığında su

tam buğday ekmeğ
Bir dilim
bir tane haşlanmış yumurta
bol yeşillik
5 tane siyah zeytin
ara yarım ayv
öğlen 1 de
4 tane kuru köfte
bol salata bir kepçe mercimek çorba
arada Bir kupa böğürtlen çayı

Akşam altıda Bir porsiyon pırasa yiyeceğim

yanında yoğurt yükleye

Kolaylıklar diliyorum zor taşınma işleri, menün o yoğunluğa göre iyi canım. Ne yaptın yerlestinmi bugün peki?

bazen oluyor öyle geçer canım. menün gayet güzel su spor harika

hatırlıyorum canım ilk 2 ay 1 kilo 3-4-5 ayda toplam 2 kilo 6. ay 1 kilo kalanını ayda 1,5 1,5 aldım canım
ha özel bir caba sarfetmedim zor kilo alıp cabuk veririm normalde o yuzden az aldım saglıksız diyildide canım 1 yıl kortizon tedavisi olunca bu kadar kilo aldım ben boyum 1,65

bugünkü iftar menüm: 1 kase çorba, 1 por. pırasa, 2d. ekmek, 1 br. ayran.
iftardan sonra az şekerli kahve içtim.
8 9 arası meyve salatası ve bitki çayıyla kapanış yapmayı düşünüyorum kaçamak olursa yazarım (umarım ki olmaz :) )
suan itibariyle 4 br. su içtim yatmadan 2.5 olur.

Allah kabul etsin canım

valla masallah tebrik ediyorum bu azim bana ne zaman uğrayacak bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…