benimde küçük 23 aylık malesef gordüm o kilolarıda 2 yılda anca 77 oldum90 kg olunca gelir o azim diyeceğim ama Allah korusun. Siz siz olun, o hâle gelmeyin canım
Ay o 70leri ben de bir görsem :-|benimde küçük 23 aylık malesef gordüm o kilolarıda 2 yılda anca 77 oldumama son aylarda daha istekli ve istikrarlıyım tek eksiğim spor işte
özendim bak şimdi sanaŞu an itibariyle yemeyi kesmiş bulunuyorum canlar
Allah kabul etsin canım. Güzel iftarbugünkü iftar menüm: 1 kase çorba, 1 por. pırasa, 2d. ekmek, 1 br. ayran.
iftardan sonra az şekerli kahve içtim.
8 9 arası meyve salatası ve bitki çayıyla kapanış yapmayı düşünüyorum kaçamak olursa yazarım (umarım ki olmaz :) )
suan itibariyle 4 br. su içtim yatmadan 2.5 olur.
Sen de göreceksin canım azimlisin, bu şekilde gidersin bikaç aya istediklerine kavuşursunAy o 70leri ben de bir görsem :-|
Ben olum orucuna girsem yine de sporsuz pek kilo veremiyorum. Her gün yürümek gibisi yok. Bebisini kat arabaya, üstüne koruyucu. Sımsıkı giyin çık, hiç kış falan deme usenme. Alışkanlık olsun canım
Kanadın yağlı olduğu biliyorum ama ben derisini yiyemem zaten malum ızgarada yanıyor agzımda acı bi tat oluncada gitmiyor ayıklayıp öyle yiyorumVe işte yine upuzuuun bir cevap geliyor
dinleme sen onları, bazıları kıskanclıgından diyor. hedefine varana kadar devam!
hazır tavuk corbası yerine kendi yaptıgın corba olsa daha güzel olurmus. cünkü hazırlar içinde cok katkı maddesi var o da kalori miktarını arttırıyor ayrıca (bence) vucuda yabancı maddeler girdiği için zayıflamayı da etkiliyor.
karnın guruldaya guruldaya yatarsan bu diyet işi gitmez. onun yerine saglıklı beslenmelisin. sadece mandalina ya da hurmayı yesen yanına bir kase yogurt eklesen daha saglıklı. ya da bir kase corba yogurt. ya da aprilin dediği gibi köfte vs eklesen daha iyi. ögün atlamak acıktırır. uzun vadede devam etmeyi zorlastırır.
bakacaksın ya. simdi bakacaksın ki o tatlılara fit olasın, zayıf olasın. alısverise cıktıgında istediğin kıyafete uzaktan bakmayasın. ayda bir kendine yarım porsiyon sütlü tatlı ödülü verebilirsin. ya da kac kilo fazlan var bilmiyorum ama her 5 kilo verdiğinde gibi.
dogru biliyorsun canım, meyveyi ya yemekten yarım saat önce ya da süt ürünleri ile tüketmeli ki kan sekeri hızlı düşmesin hızlı acıkmayalım.
dogrudur. o listeyi kimler gelmiş diye hazırladım, takım listesine gireceginizde yeniden konusulur zaten.
aha! bu durum cok tehlikeli. evet arada sasırtmak lazım ama dikkat de etmek lazım. sasırtıyoruz derken tüm hafta verdiğini alan cok var. ben senin yerinde olsam 2 haftada bir bir gün tatil verirdim kendime
iyiyiz canım. cevap yazmadım sanıyordum ama yazmısım. yeniden yazmıs olayım. iyiyiz. yorulmusuz cok ondan olmus
tiroitlerin simdi düzeldi değil mi? ilaç kullanıyorum mu demiştin ? cünkü kilo verme/ alma ile cok alakalı bu durum.
bu 9 kilonun kacını hangi ayda aldıgını hatırlıyor musun ? kac kiloyla baslamıstın bir de boyunu tekrar yazar mısın ? messela ilk 5 ay su kadar sonra ayda su kadar gibi yazabilirsen nasıl mutlu olurum. Benim hedefimde 11-12 kilo ile kapatmak. yani doktorum daha asagısını pek tavsiye etmiyor. aöa ben daha cok alacagım diye tırsmaktayım
neyse darısı 3.ye otiyapacak gibi duruyorsun ay mahalle teyzelerine döndüm
ben bu diyetleri son derece saglıksız buluyorum. insanın vucudunun calısmasını bozuyor bence. verilenler misliyle geri alınıyor. cok sıkı diyete vucudunu alıstırırsan normal kalori alımına dönünce kilo alman kacınılmaz oluyor. ayrıca cok agır spor da aynı sekilde. bir süre sonra vucut alısıyor ve daha fazlasını istiyor. o yüzden normal düzenine dönsen daha hızlı verirsin bence ;
darısı 36 ve 38 bedenleregüle güle giy.
ay ben yazmadım sanıyordum buna cevap ama yazmısımyatıyorum bol bol.
suya alısmana cok sevindimyarım kurabiye ısırıp sonra vicdan yapıp bırakmıs gibisin :)
cok cok gecmiş olsun. umarım iyisinizdir
trambolin hiç kullanmadım ama bir arkadasım cok güzel kilo verdirdiğini söylemişti.
cikolata olmasaymıs daha iyiymiş. balıgın ölçüsü ne kadar bilmiyorum ama makul ölcüdeyse gayet güzel :) Allah kabul etsin
ay o meyve suların beni öldürüyorher ne kadar ılık su ekleyip içsen de bir kere daha fazla seker alıyorsun. diyette sıkılmıs meyve suyu yasaktır. neden mi aynı anda 3-5 porsiyon meyve mideye indiği için. ayrıca posaları da kalıyor. bir kivi yesen ya da bir portakal daha saglıklı olacak bence.
et sote güzel bir alternatif canım. yaglı kısımlarını yemediğin ve ekmek ya da lavas vs ile tüketmediğin sürece. su kajuyu 3 de bırakabilenlere hayranım
diyetisyenin vermişti değil mi ? afiyet olsun
oy aprilim sorma. mart sonuna kadar ofisteyim ama sanırım sonrasında dogum izni de dahil evden calısmaya devam etmem gerekecek
o kanat ızgara bile olsa cok yaglı biliyorsun değil mi? bence menün gayet güzel ama belki bilmiyorsan diye yazmak istedim.
kek yerine canın cekince daha az kalorili seyler tüketebilirsin bir kac kuruyemiş yogurt meyve vs.
afiyet olsun! işte tam olarak bahsettiğim buydu. bu menuyu saat 6 da yesen daha güzel olurdu ama vucut ac kalınca ister istemez irade bir yerde kırılıyor.
gecmiş olsn canım doktor ne dedi?
hadi bakalıım güzel sonuclar gelsin
bu kadar sık olmasının sebebi vucudun sana sinyal gönderiyor. saglıklı beslenmeye geri dönmelisin. hey hey beni ac bırakıyorsun diye. ac kalarak kilo verilmez aksine vucut eyvah kıtlık geliyor ne yerse depolayım der.
aksam yemegini gecistirmş gibi oldugun için dayanamamıssın canım
arada bir vucudu dinlendirmeye almalı. temizlik de bir hareket biçimi. saglıksız ve fazla porsiyon yenildiği için kilo alınıyor.
Bende gebelik öncesi ve gebelikte kortizon tedavisi gördüğüm için 16 kilo aldım bi türlüde atamadım şimdi yavaş yavaş gidiyor kortizondan yırttık derken başıma birde nodül çıktı şimdide onun için ilaç kullanıyorumhatırlıyorum canım ilk 2 ay 1 kilo 3-4-5 ayda toplam 2 kilo 6. ay 1 kilo kalanını ayda 1,5 1,5 aldım canım
ha özel bir caba sarfetmedim zor kilo alıp cabuk veririm normalde o yuzden az aldım saglıksız diyildide canım 1 yıl kortizon tedavisi olunca bu kadar kilo aldım ben boyum 1,65
Merhaba
Kahvaltı 10.00
2 dilim ekmek biraz peynir 2 adet zeytin
Biber maydanoz salatalık domates
2 Bardak şekersiz çay
Öğlen 14.00
4 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
Ara öğün 16.00
1 adet mandalina ve sütlü tek şekerli türk kahvesi
Akşam 18.00
avuç içi kadar tavuk gögsü haşlanmış
2 Yemek kaşığı yagsız makarna 2 kaşık yoğurt
7 Km yürüdüm ve suya devam
Bende durum tam tersi senelerdir çalışıyorum hep kilo aldım. Bende dıyorum ki evde otursam daha iyi olur herşeye zaman var, özelliklede sporaApriL_2007 canım çalışıyorsun sen. Normal. Ben tam zamanlı anne ve ev hanimiyim. Oğlum iki yaşını doldurunca işe başlayacağım ben de. Nisan-mayisa kadar iyiyim yani. Sonrasını bilemem.
Sonra bazen de diyorum calissaydim böyle sismezdim. Çünkü çalışırken çok aktifim ve eve dönünce evi toparla et derken yemek pek umurumda olmuyor. Yorgunluktan canım çıktığı için ve uykuyu her zaman yemeğe tercih ettiğim için incecik kaliyordum. 78 kilo işe başlayıp bir buçuk senede 52 kiloya düştüğüm günleri özledim.
Ama calissam spor olmayacak... kim ne derse desin günde üç saat bile ortalama 5 km ile yurusem gene bikmam gene bikmam. Iyısı mi bu dort-alti ay sporun keyfini sürüp sonra iş temposuna kendimi kaptirmak. Zaten 83 kglik bir hatunu kimse kolay kolay eleman listesine dahil etmek istemez -_-
Merhaba
Kahvaltı 10.00
2 dilim ekmek biraz peynir 2 adet zeytin
Biber maydanoz salatalık domates
2 Bardak şekersiz çay
Öğlen 14.00
4 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
Ara öğün 16.00
1 adet mandalina ve sütlü tek şekerli türk kahvesi
Akşam 18.00
avuç içi kadar tavuk gögsü haşlanmış
2 Yemek kaşığı yagsız makarna 2 kaşık yoğurt
7 Km yürüdüm ve suya devam
Çokkk geçmiş olsun kuzumBende gebelik öncesi ve gebelikte kortizon tedavisi gördüğüm için 16 kilo aldım bi türlüde atamadım şimdi yavaş yavaş gidiyor kortizondan yırttık derken başıma birde nodül çıktı şimdide onun için ilaç kullanıyorum
annemin yanından dönüş ve diyete devam
SABAH sütlü kahve
ÖĞLE kepek ekmeği 2 dilim,5 köfte,ayran,salata
ARA sade türk kahvesi
AKŞAM 1 kase tahıl gevreği,light sütle
ARA yarım paket altınbaşak bisküvi,kahve(laktozsuz sütle)
ARA 1 kutu aktivia yoğurt,2 fincan yeşil çay
***1,5lt su
***60 dk yürüyüş
Bugün çikolata yok,dikkatinizi çekerim
Ya bende insallah iftar menun cok guzel yarin bende oruc tutucam insallahbende artık o 6 yı görmek istiyoruuum
Bende evdeyim canim benim caki 3 yasinda alirlar senden iyisinimi bulucaklarApriL_2007 canım çalışıyorsun sen. Normal. Ben tam zamanlı anne ve ev hanimiyim. Oğlum iki yaşını doldurunca işe başlayacağım ben de. Nisan-mayisa kadar iyiyim yani. Sonrasını bilemem.
Sonra bazen de diyorum calissaydim böyle sismezdim. Çünkü çalışırken çok aktifim ve eve dönünce evi toparla et derken yemek pek umurumda olmuyor. Yorgunluktan canım çıktığı için ve uykuyu her zaman yemeğe tercih ettiğim için incecik kaliyordum. 78 kilo işe başlayıp bir buçuk senede 52 kiloya düştüğüm günleri özledim.
Ama calissam spor olmayacak... kim ne derse desin günde üç saat bile ortalama 5 km ile yurusem gene bikmam gene bikmam. Iyısı mi bu dort-alti ay sporun keyfini sürüp sonra iş temposuna kendimi kaptirmak. Zaten 83 kglik bir hatunu kimse kolay kolay eleman listesine dahil etmek istemez -_-
Lqktoz alerjinmi var canim bu arada kepek ekmegi yerine tam bugday cavdar vs.. Yemeni tavsiye eferim kepek ekmegi beyaz una kepek serpip yapiliyo cunki diherleri islem gormemis undan yapiliyoannemin yanından dönüş ve diyete devam
SABAH sütlü kahve
ÖĞLE kepek ekmeği 2 dilim,5 köfte,ayran,salata
ARA sade türk kahvesi
AKŞAM 1 kase tahıl gevreği,light sütle
ARA yarım paket altınbaşak bisküvi,kahve(laktozsuz sütle)
ARA 1 kutu aktivia yoğurt,2 fincan yeşil çay
***1,5lt su
***60 dk yürüyüş
Bugün çikolata yok,dikkatinizi çekerim
ayyy adarısı bana otımm
bende artık o 6 yı görmek istiyoruuum
Kizlar yarin oruc tutucam o yuzden simdi bol su icip bi kase nesfite tarcin la kuru meyve ekliyip yiycem sahur olarak
Allah bagislasin tatlim.Teşekkürler canım güzel yüreğine. Ama pek öyle olmuyor. Mesela devlet hastanesine cv doldurmaya gittim. Kadın kafasını çevirdi, şöyle bir baktı: açığımız yok dedi. Daha sabahında arkadaşım form doldurmuş. Prosedür o zaten. Boşluk olmayabilir ama boşluk durumunda değerlendirmeye tâbi tutulacak on başvurular lazım. Vallahi bir suzdu (kendi de en az 90 vardı hee) açığımız yok dedi. Ayy öl git dedim kendi kendimeBende evdeyim canim benim caki 3 yasinda alirlar senden iyisinimi bulucaklar
Hayirlisi canim hakkindaBen de tutup tutmama arasindayim. Sabaha kadar bir karar veririm artık!
Bos ver canim dengesizi bi laf vardir pekmezde bali begenmez o kendine baksinAllah bagislasin tatlim.Teşekkürler canım güzel yüreğine. Ama pek öyle olmuyor. Mesela devlet hastanesine cv doldurmaya gittim. Kadın kafasını çevirdi, şöyle bir baktı: açığımız yok dedi. Daha sabahında arkadaşım form doldurmuş. Prosedür o zaten. Boşluk olmayabilir ama boşluk durumunda değerlendirmeye tâbi tutulacak on başvurular lazım. Vallahi bir suzdu (kendi de en az 90 vardı hee) açığımız yok dedi. Ayy öl git dedim kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?