Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

benimde küçük 23 aylık malesef gordüm o kilolarıda 2 yılda anca 77 oldum ama son aylarda daha istekli ve istikrarlıyım tek eksiğim spor işte
Ay o 70leri ben de bir görsem :-|
Ben olum orucuna girsem yine de sporsuz pek kilo veremiyorum. Her gün yürümek gibisi yok. Bebisini kat arabaya, üstüne koruyucu. Sımsıkı giyin çık, hiç kış falan deme usenme. Alışkanlık olsun canım

Şu an itibariyle yemeyi kesmiş bulunuyorum canlar
özendim bak şimdi sana ne iyi etmişsin. Malesef çalıştığım için en erken 19 da yiyebiliyorum akşam yemeğini

Allah kabul etsin canım. Güzel iftar

Sen de göreceksin canım azimlisin, bu şekilde gidersin bikaç aya istediklerine kavuşursun

ApriL_2007 canım çalışıyorsun sen. Normal. Ben tam zamanlı anne ve ev hanimiyim. Oğlum iki yaşını doldurunca işe başlayacağım ben de. Nisan-mayisa kadar iyiyim yani. Sonrasını bilemem.
Sonra bazen de diyorum calissaydim böyle sismezdim. Çünkü çalışırken çok aktifim ve eve dönünce evi toparla et derken yemek pek umurumda olmuyor. Yorgunluktan canım çıktığı için ve uykuyu her zaman yemeğe tercih ettiğim için incecik kaliyordum. 78 kilo işe başlayıp bir buçuk senede 52 kiloya düştüğüm günleri özledim.
Ama calissam spor olmayacak... kim ne derse desin günde üç saat bile ortalama 5 km ile yurusem gene bikmam gene bikmam. Iyısı mi bu dort-alti ay sporun keyfini sürüp sonra iş temposuna kendimi kaptirmak. Zaten 83 kglik bir hatunu kimse kolay kolay eleman listesine dahil etmek istemez -_-

Kanadın yağlı olduğu biliyorum ama ben derisini yiyemem zaten malum ızgarada yanıyor agzımda acı bi tat oluncada gitmiyor ayıklayıp öyle yiyorum
2 aydır ilaç kullanıyorum şubatta kontrolüm var bakalım ne olacak ama benim kilo vermeme yardımcı olmadı çünkü sıkı diyetteyim

Merhaba
Kahvaltı 10.00
2 dilim ekmek biraz peynir 2 adet zeytin
Biber maydanoz salatalık domates
2 Bardak şekersiz çay
Öğlen 14.00
4 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
Ara öğün 16.00
1 adet mandalina ve sütlü tek şekerli türk kahvesi
Akşam 18.00
avuç içi kadar tavuk gögsü haşlanmış
2 Yemek kaşığı yagsız makarna 2 kaşık yoğurt
7 Km yürüdüm ve suya devam

Bende gebelik öncesi ve gebelikte kortizon tedavisi gördüğüm için 16 kilo aldım bi türlüde atamadım şimdi yavaş yavaş gidiyor kortizondan yırttık derken başıma birde nodül çıktı şimdide onun için ilaç kullanıyorum

annemin yanından dönüş ve diyete devam
SABAH sütlü kahve
ÖĞLE kepek ekmeği 2 dilim,5 köfte,ayran,salata
ARA sade türk kahvesi
AKŞAM 1 kase tahıl gevreği,light sütle
ARA yarım paket altınbaşak bisküvi,kahve(laktozsuz sütle)
ARA 1 kutu aktivia yoğurt,2 fincan yeşil çay
***1,5lt su
***60 dk yürüyüş
Bugün çikolata yok,dikkatinizi çekerim

harika

Bende durum tam tersi senelerdir çalışıyorum hep kilo aldım. Bende dıyorum ki evde otursam daha iyi olur herşeye zaman var, özelliklede spora
Hahhahhh daha neler sanki herkes zayıf? Ama tabi sen yinede zayıfla

süper hele o yürüyüş

Çokkk geçmiş olsun kuzum acil şifalar diliyorum.
güzel canım menün ama kahvaltıyı lütfen daha besleyici yap. Çok önemli birde vakitlere saati eklersen sevinirim. Daha iyi yorumlarız.

Bende evdeyim canim benim caki 3 yasinda alirlar senden iyisinimi bulucaklar

Lqktoz alerjinmi var canim bu arada kepek ekmegi yerine tam bugday cavdar vs.. Yemeni tavsiye eferim kepek ekmegi beyaz una kepek serpip yapiliyo cunki diherleri islem gormemis undan yapiliyo

ayyy adarısı bana otımm

İnnnsallahhhh
Cok isterim gercekten

Aaa hakikaten kiz! Senden zayıf olucam nihohohohoo

bende artık o 6 yı görmek istiyoruuum

İnşallah en yakın zamanda görürsün. Ben bı gördüm ama bu sabah göremedim
Ama napiyoruuuz? Moral bozmuyoruz. Tekrar göreceğimize inanıyoruz. Bugün fena yedim ama suya dadandim. Bakalım yarın ne diyecek tartı.

Bende evdeyim canim benim caki 3 yasinda alirlar senden iyisinimi bulucaklar
Allah bagislasin tatlim.Teşekkürler canım güzel yüreğine. Ama pek öyle olmuyor. Mesela devlet hastanesine cv doldurmaya gittim. Kadın kafasını çevirdi, şöyle bir baktı: açığımız yok dedi. Daha sabahında arkadaşım form doldurmuş. Prosedür o zaten. Boşluk olmayabilir ama boşluk durumunda değerlendirmeye tâbi tutulacak on başvurular lazım. Vallahi bir suzdu (kendi de en az 90 vardı hee) açığımız yok dedi. Ayy öl git dedim kendi kendime

Bos ver canim dengesizi bi laf vardir pekmezde bali begenmez o kendine baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…