Allah iyiliğini versin, aynen katılmış bulunuyorumBos ver canim dengesizi bi laf vardir pekmezde bali begenmez o kendine baksin
sahurda diyetKizlar yarin oruc tutucam o yuzden simdi bol su icip bi kase nesfite tarcin la kuru meyve ekliyip yiycem sahur olarak
Dimi ama hııhhBos ver canim dengesizi bi laf vardir pekmezde bali begenmez o kendine baksin
valla doğru söylüyorsunuz ac kalınca sonraki öğünde daha cok yeniyoVe işte yine upuzuuun bir cevap geliyor
dinleme sen onları, bazıları kıskanclıgından diyor. hedefine varana kadar devam!
hazır tavuk corbası yerine kendi yaptıgın corba olsa daha güzel olurmus. cünkü hazırlar içinde cok katkı maddesi var o da kalori miktarını arttırıyor ayrıca (bence) vucuda yabancı maddeler girdiği için zayıflamayı da etkiliyor.
karnın guruldaya guruldaya yatarsan bu diyet işi gitmez. onun yerine saglıklı beslenmelisin. sadece mandalina ya da hurmayı yesen yanına bir kase yogurt eklesen daha saglıklı. ya da bir kase corba yogurt. ya da aprilin dediği gibi köfte vs eklesen daha iyi. ögün atlamak acıktırır. uzun vadede devam etmeyi zorlastırır.
bakacaksın ya. simdi bakacaksın ki o tatlılara fit olasın, zayıf olasın. alısverise cıktıgında istediğin kıyafete uzaktan bakmayasın. ayda bir kendine yarım porsiyon sütlü tatlı ödülü verebilirsin. ya da kac kilo fazlan var bilmiyorum ama her 5 kilo verdiğinde gibi.
dogru biliyorsun canım, meyveyi ya yemekten yarım saat önce ya da süt ürünleri ile tüketmeli ki kan sekeri hızlı düşmesin hızlı acıkmayalım.
dogrudur. o listeyi kimler gelmiş diye hazırladım, takım listesine gireceginizde yeniden konusulur zaten.
aha! bu durum cok tehlikeli. evet arada sasırtmak lazım ama dikkat de etmek lazım. sasırtıyoruz derken tüm hafta verdiğini alan cok var. ben senin yerinde olsam 2 haftada bir bir gün tatil verirdim kendime
iyiyiz canım. cevap yazmadım sanıyordum ama yazmısım. yeniden yazmıs olayım. iyiyiz. yorulmusuz cok ondan olmus
tiroitlerin simdi düzeldi değil mi? ilaç kullanıyorum mu demiştin ? cünkü kilo verme/ alma ile cok alakalı bu durum.
bu 9 kilonun kacını hangi ayda aldıgını hatırlıyor musun ? kac kiloyla baslamıstın bir de boyunu tekrar yazar mısın ? messela ilk 5 ay su kadar sonra ayda su kadar gibi yazabilirsen nasıl mutlu olurum. Benim hedefimde 11-12 kilo ile kapatmak. yani doktorum daha asagısını pek tavsiye etmiyor. aöa ben daha cok alacagım diye tırsmaktayım
neyse darısı 3.ye otiyapacak gibi duruyorsun ay mahalle teyzelerine döndüm
ben bu diyetleri son derece saglıksız buluyorum. insanın vucudunun calısmasını bozuyor bence. verilenler misliyle geri alınıyor. cok sıkı diyete vucudunu alıstırırsan normal kalori alımına dönünce kilo alman kacınılmaz oluyor. ayrıca cok agır spor da aynı sekilde. bir süre sonra vucut alısıyor ve daha fazlasını istiyor. o yüzden normal düzenine dönsen daha hızlı verirsin bence ;
darısı 36 ve 38 bedenleregüle güle giy.
ay ben yazmadım sanıyordum buna cevap ama yazmısımyatıyorum bol bol.
suya alısmana cok sevindimyarım kurabiye ısırıp sonra vicdan yapıp bırakmıs gibisin :)
cok cok gecmiş olsun. umarım iyisinizdir
trambolin hiç kullanmadım ama bir arkadasım cok güzel kilo verdirdiğini söylemişti.
cikolata olmasaymıs daha iyiymiş. balıgın ölçüsü ne kadar bilmiyorum ama makul ölcüdeyse gayet güzel :) Allah kabul etsin
ay o meyve suların beni öldürüyorher ne kadar ılık su ekleyip içsen de bir kere daha fazla seker alıyorsun. diyette sıkılmıs meyve suyu yasaktır. neden mi aynı anda 3-5 porsiyon meyve mideye indiği için. ayrıca posaları da kalıyor. bir kivi yesen ya da bir portakal daha saglıklı olacak bence.
et sote güzel bir alternatif canım. yaglı kısımlarını yemediğin ve ekmek ya da lavas vs ile tüketmediğin sürece. su kajuyu 3 de bırakabilenlere hayranım
diyetisyenin vermişti değil mi ? afiyet olsun
oy aprilim sorma. mart sonuna kadar ofisteyim ama sanırım sonrasında dogum izni de dahil evden calısmaya devam etmem gerekecek
o kanat ızgara bile olsa cok yaglı biliyorsun değil mi? bence menün gayet güzel ama belki bilmiyorsan diye yazmak istedim.
kek yerine canın cekince daha az kalorili seyler tüketebilirsin bir kac kuruyemiş yogurt meyve vs.
afiyet olsun! işte tam olarak bahsettiğim buydu. bu menuyu saat 6 da yesen daha güzel olurdu ama vucut ac kalınca ister istemez irade bir yerde kırılıyor.
gecmiş olsn canım doktor ne dedi?
hadi bakalıım güzel sonuclar gelsin
bu kadar sık olmasının sebebi vucudun sana sinyal gönderiyor. saglıklı beslenmeye geri dönmelisin. hey hey beni ac bırakıyorsun diye. ac kalarak kilo verilmez aksine vucut eyvah kıtlık geliyor ne yerse depolayım der.
aksam yemegini gecistirmş gibi oldugun için dayanamamıssın canım
arada bir vucudu dinlendirmeye almalı. temizlik de bir hareket biçimi. saglıksız ve fazla porsiyon yenildiği için kilo alınıyor.
Yerleştim canım. ..bir de bana sor hala çok yorgunumKolaylıklar diliyorum zor taşınma işleri, menün o yoğunluğa göre iyi canım. Ne yaptın yerlestinmi bugün peki?
bazen oluyor öyle geçer canım. menün gayet güzel su spor harika
amin canım maşallah zor oldu mu peki senin için su an bile sorun oluyor muBiri 4 bucuk digeri 2 bucuk yasında. 21 ay var aralarında. Allah herkesin gönlüne göre verdin. İkisine de 71 kılo ile başlayıp 18 kilo kadar aldım.
aynı bende senin gibiyim ben 7 de evde oluyom o saatten sonra yemek yap ye diyene kadar ssaat kaç oluyo yaözendim bak şimdi sanane iyi etmişsin. Malesef çalıştığım için en erken 19 da yiyebiliyorum akşam yemeğini
Allah kabul etsin canım. Güzel iftar
Sen de göreceksin canım azimlisin, bu şekilde gidersin bikaç aya istediklerine kavuşursun
tatlım sen hamişsin nasıl diyet uyguluyorsun nasıl bas ediyorsun kaç kilo aldın cok soru sordum ama hamileyken cok zor yaaaagünaydııın kızlar.
yazacagım cok sey var ama h.sonu telefondan alıntılamaya üşendim. belki gün içinde gecmişe bakar yazarım. ben az kilo alırsam @Otimoti de az verirse aynı kiloya gelecegiz ya
canım tırnaklı ekmek arası nohut yazmıssın bizim buralar sanki hemşerimiyiz acaba:) ben G. antep liyimDunku mnm
Kahvlati. 2 dilim ekmk.biraz peynir.4 yesil zeytin domates salatalik.4 yuvarlk sucuk 1 cy ks bal
Ara 1 mandalina
Ogle 3 ksk gevrek tarcin yarim elma 2.5 ksk yogurt
Ara ceyrek muz.5 findik 5 badem
Aksam 1 kucuk kase yogurt tarcinli.1 parmk tirnakli ekmk arasinda nohut ezmesi
Ara 4 ksk asure
Vurun beni kovalayin esim sanki aseriyodu ona hazirladikca ben de tirtikladim dayanamdm
Spor 45dk leslie 3 miles
Su 2.5 lt
Kesinlikle herkes bunu bilsinvalla doğru söylüyorsunuz ac kalınca sonraki öğünde daha cok yeniyo
Sen nerde oturuyordun? Ama sonrası güzel bunlar tatlı yorgunluklarYerleştim canım. ..bir de bana sor hala çok yorgunum
Kuzum sen çok az yiyorsunmerhaba bayanlar bende menü bildirimi yapayım
sabah 10:30 limonlu su
01:00 bir dilim ekmekle tüm kahvaltı çeşitleri
siyah çay
05:00 patatesli karnabaharlı kabaklı pirinc corbası(oğlum içindi bende yedim:) )
09:00 yarım kase kadar kestane kücücük bir dilim şam tatlısı
1 saat yürüyüş 2 lt su
bugün orucum sahurda ceyrek dilim ekmekle 500 ml su içtim
birde dün yoğurt mayaladım ilk defa kızlar bakalım nasıl olacak hem anasına hem danasına
Çeken bilir tabisiaynı bende senin gibiyim ben 7 de evde oluyom o saatten sonra yemek yap ye diyene kadar ssaat kaç oluyo ya
Gel gel spora gel beeeeGünaydın güzel bayanlar. Hepinize harika bir gün diliyorum.
Dünkü menüm
Güne Bir bardak limonlu suyla başlandı
Devaminda; 3 ceviz, bir kase nesfit ve bir bardak portakal suyu
Ara; bir bardak süt
Oglen; 1 büyük kase ıspanak çorbası (oglusumdan kalan)
Ara; bir bardak portakal suyu
Akşam; bol yesillikli salata ve bir büyük kase yogurt (200 gr)
Yarından sonra menume protein de ekleyecegim hanımlar.
Spor olarak da 400 mekik (200-200)
Dambıl 500(250-250 )
Leslie 3 mil (sabah 7:15)
45-50 dk yürüyüş (aksama dogru)
3 lt su
3 fincan yeşil çay
Türk kahvesi (orta sekerli)
özellikle yeni arkadaşlar süppersinizdün pazartsei yoğunluğundan uğrayamadım ama geçmişi okudum , maaşaallah herkes tam gaz devam ediyoır süppersiniz
Kim spora gelir bilmem ama ben baya gaza geliyorum şu ânKesinlikle herkes bunu bilsin
Sen nerde oturuyordun? Ama sonrası güzel bunlar tatlı yorgunluklar
Kuzum sen çok az yiyorsunbeğenemedi0n menüyü 9 çok geç ordada yanlış var.
Ellerine sağlık bakalım nasıl olacak
Çeken bilir tabisi
Gel gel spora gel beeeesüpersin
özellikle yeni arkadaşlar süppersiniz
SariyerdeKesinlikle herkes bunu bilsin
Çeken bilir tabisi
Hic yemeden yatmak iatemedim canim cok tok hissediyodum onu bile zor yedim zaten ama iftarda saldirmayim sofraya diye yesimsahurda diyet
Dimi ama hııhh
canım tam düzen oturtamadım ben daha ya mesela dün o dokuzdaki öğün misafirliğe gittik ve cok ısrar ettiler sonuçta bizim için hazırlanmıs emek verilmişti o yuzden mecbur yedim az da olsa . siz nasıl yapıyorsunuz misafirliğe falan gidince .Kesinlikle herkes bunu bilsin
Çeken bilir tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?