- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kelimeler yetersiz evet. Boşver canım.Ya evet diycek kelime bulamiyorum zayen daha yeni banlandim aklimdakileri yazmiyim o yaratiga
Bu arada yakışıklımızda hoşgelmişler Allah bağışlasın çok tatlıadı ne? Ayyy o sıkılaşma programını alınca burda paylaşda bizde yapalım
Yok cnm AppStore'dan diyet koçum diye bir program@neyfucan canım o kalori ölçen programin adı ne? Google play den mi indirdin? ?
Hoş buldum cnm pekmez de 1 kaşıkçıkBence pekmezler cok olmus ama gerisi gayet guzel. Bu arada hosgeldin. Senin gelisini kacirmisim
Masallah annesi play storedaki program fatsecrett istersenCanım kadın Julian vs vs birseyler dedi. Daha internette arastiramadim.
Oğluşumun adı Abdullah Islam. Teşekkürler canım. Evlat gibisi yok. Allahım herkese versin.Burda bir yaşına yakındı. Şimdi 20 aylık. Eki Görüntüle 1727156 Bu güncel hâli. 8 ayını doldurana kadar gece 4 saat uyudugumu hatırlamıyorum. Ama şimdi uslu çok sukur (afacanligini saymazsak).
Ayy benim kayinvalidem de Dağdaki yemiş bahcelerinden topladığı uzumden pekmez yapıp göndermiş dün. Çok imreniyorum ama yiyemedim. Sabahları bir meyve yerine bir kaşık alsam mi ondan bilmem. Hiç şekersiz katkisizHoş buldum cnm pekmez de 1 kaşıkçık
Evet canim ya bugun kabul gunumdeyim zaten otobustede kavga ettim mahalle karilari gibi kadinin sacina yapismamak icin kendimi zor tuttum bide bu haberKelimeler yetersiz evet. Boşver canım.
Teşekkür ederiz teyzesi, size de maşallah. Allahım dertlerini göstermesin.Masallah annesi play storedaki program fatsecrett istersen
Cok guzel program ben kullaniyorum canim bide su icme peogrami var bi bak istersenTeşekkür ederiz teyzesi, size de maşallah. Allahım dertlerini göstermesin.
Baktım play store de yukluyorum şimdi. Teşekkürler
TamamCok guzel program ben kullaniyorum canim bide su icme peogrami var bi bak istersen
Water drink remender ismi
Maşallah bal annesi buCanım kadın Julian vs vs birseyler dedi. Daha internette arastiramadim.
Oğluşumun adı Abdullah Islam. Teşekkürler canım. Evlat gibisi yok. Allahım herkese versin.Burda bir yaşına yakındı. Şimdi 20 aylık. Eki Görüntüle 1727156 Bu güncel hâli. 8 ayını doldurana kadar gece 4 saat uyudugumu hatırlamıyorum. Ama şimdi uslu çok sukur (afacanligini saymazsak).
şekersiz olduğu için yiyebilirsin bence.Ayy benim kayinvalidem de Dağdaki yemiş bahcelerinden topladığı uzumden pekmez yapıp göndermiş dün. Çok imreniyorum ama yiyemedim. Sabahları bir meyve yerine bir kaşık alsam mi ondan bilmem. Hiç şekersiz katkisiz
bazen zorluyorlar evet neyse ki bişey olmamış.Evet canim ya bugun kabul gunumdeyim zaten otobustede kavga ettim mahalle karilari gibi kadinin sacina yapismamak icin kendimi zor tuttum bide bu haber
Evet ya bide nefret ederim toplum icinde sesimi yukseltmekten. He kadinin verilmis sadakasi varmis babam oyanimdaydi yoksa dovetdim heraldeMaşallah bal annesi buAminnn. Sağlıklı Olsun da yaramazlık ne ki :))))))
şekersiz olduğu için yiyebilirsin bence.
bazen zorluyorlar evet neyse ki bişey olmamış.
he heeEvet ya bide nefret ederim toplum icinde sesimi yukseltmekten. He kadinin verilmis sadakasi varmis babam oyanimdaydi yoksa dovetdim heralde
savulun uleyn deli kadir geliyor
tobe yarebbim
he heebide zaten diyet modundayız
Çok güzel menün canımBugunki menum
sabah 9
3 kupa cay
2 dilim cavdar ekmegi
3 tane siyah zeytin
3 tane yesil zeytin
1 dilim peynir
bol yesillik
domates salatalik 1 er tane
ara 11
Bogurtlen cayi
1 tane galeta
ogle 13
Bi kase yogurda kuru meyve dograyip tarcin serptim 2 tatli kasigida yulaf ezmezi
ekledim
ara
Havuc
aksam 18
1 porsyon ispanak
turp yesillik
yogurt
su 2 lt
spor daha yapmadim birazdan yapicam
Super super ozellikle suDünkü menüm
Sabah 07
İki dilim cavdar ekmegi
Bir kk peynir
Bir salatalık
1 çk bal
Ara 10
Bir kase yoğurt
Öğle 12
Bir kase tavuk çorba
İki kaşık patates oturtma
5 kaşık cacık
Ara 15
Bir galeta
Bir çay
Akşam 19
6 kaşık pırasa
Salata
3.5 litre su
Spor malesef çok yorgundum yapamadım
Akşam yemekten sonra yine acıkınca su yükseldiSuper super ozellikle su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?