Akşam yemekten sonra yine acıkınca su yükseldi
((Geçen haftamızı bir hatırlayalım))
***1.Takım 444. Etap*** ETAP ONBİRİNCİSİ VE SONUNCUSUCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 444.ETAP SONUC LİSTELERİ
11-18Aralik 2015
April_2007(70/69.5/0.5/%0.04) 424. Etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 20 ye bölündü
ispanyol (68.9/69.2/0.3/%-0.43)
Sevim_mrt (74.2///%)kilosu sabit
sevilay 80 (72.6///%)kilosu sabit
gulfuren( 56.5///% )izne ayrıldı
Pptya87 ( 78.3/78/0.3/0.38%)
otimoti (70.7/70.3/0.4/%0.57)
Takım ortalamasi: %0.080
Hahahhyyy geçici oluyo ya gerek mi görmedik neAhahah ne güldüm
Gecen hafta grup birincisi olmuşum müthiş ortalamamla. Hicccccbirinizzz tebrik etmedinizzzz
O dündü canımBakıyorum da yarına fena hazırlanmissin bugün
O dündü canımbirde bugünü bilsen hazırlayacağım tabii yarın büyük gün sen kendinden haber ver
Ahaha cin iskencesi gibi onlar yesin sen lokmalarini say kosede hint fakiri gibiKızlar yarın annemin kabul günü var ama bnm evde dua edin bana dieti bozmayayım
İnşaAllahBen tirsmaktayim. İnşallah artı ya da sabit çıkmam yaa
bol çene yap yemek yemeye fırsatın kalmasın.Kızlar yarın annemin kabul günü var ama bnm evde dua edin bana dieti bozmayayım
Ahaha cin iskencesi gibi onlar yesin sen lokmalarini say kosede hint fakiri gibi
Evet hos canim ya sen kac kilosun boyun kacZayıf bir Hint fakiri kulağa hoş geliyor
Babanı tebrik ediyoruz burdan darısı cümlemizin başına inşallahKizlar kilo veremediysem cok bozulurum yarin babamda diyet yapiyor 1 haftadir tek fark o diyetisyene gidiyor ben gitmiyorum bugun tartildi 2 kilo vermis masallah
Savas tabi arkandayiz biz senin bende annemlerdeyim bu kis bitene kadar allahtan babam diyetteAnnemler bebiş için bende kalıyorlar cnm ne yazıkki tüm yiyecekler bnm evde kalacak savaşacağım onlarla söz
1,68 boy 73 kiloEvet hos canim ya sen kac kilosun boyun kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?