Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben yurus yaparken sıkılıyor m.ondan en fazla 40 dk yapabiliyor.zaten bebegimde o kadar duramaz eşim.anca 40 dk bakiyo

Haklısın canım :))) böyle görünce öner tabiii
kimseyi gucendirmeden önericem. Ama diyet hassas ve zor mesele (özellikle 10 üstü kilomuz varsa). Onları da anlıyorum. Öyle gece yemesini kesmek hiç kolay olmamıştı. Benim şubattan kasim a on ayimi aldı. Ama sonunda oldu

Guzel canim menun

Merdiven sayilir tabi daha ne olucakta bana menu biras zayif geldi canim sadece meyveyle gecistirmissin gibi ama meyvedede meyve sekeri var daha cabuk aciktirirr canim hos geldin bu arada

Canim salata ve yesillik eklemelisin hem lif yonunden zengindir yesillik

Nasıl spor yapmamışsın gayette yapmışsın ya ama menünü beğenmedim çok da sağlıklı bişey yok öğle yemeği yok akşam yemeği yok geçiştirmek gibi olmuş yediklerin
ingilizce kursuna gidiyorum da kursta yemeği geçtim su dışında bir şey satmıyorlar o yüzden öğle yemeği yiyemedim :) hafta içi pek böyle olmuyor tabi
110 dk yurumussun canım daha ne yapcan. Vallahi benim için 110 dk yürümek demek 14-15 km yol demek. Bir de ogleni elmayla gecistirmemelisin

daha çok dikkat ederim bundan sonra teşekkür ederim
Canim kalorini çok azaltmissin.kaloriyi çok azaltinca vücut daha direnç gösterip kilo verimi azaliyomus.en azından çorba falan ic
Yurtta kalıyorum da o yüzden istediğim saate denk gelmiyor ama hafta içi çok daha düzenli oluyor :) Önerin için teşekkür ederim canım

Sahane pazarlar kizlar. Hava sahane bugün. Sabah çıktık çoluk cocuk kahvaltı gezinti eve geldik ama acayip uykum geldi. Huysuzlanan nerdeyse 5 yaşındaki kızımı ayağımda sallıyorum ortadan kalksın deyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…