- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Haklısın canım :))) böyle görünce öner tabiiiCanim cok gec bitiriyorsun yemeği. Bir de akşam menun öğlen menunle yer degistirmeli. Akşam menun ogleninkinden daha yoğun. Bilmiyorum sadece öneri
kimseyi gucendirmeden önericem. Ama diyet hassas ve zor mesele (özellikle 10 üstü kilomuz varsa). Onları da anlıyorum. Öyle gece yemesini kesmek hiç kolay olmamıştı. Benim şubattan kasim a on ayimi aldı. Ama sonunda olduHaklısın canım :))) böyle görünce öner tabiii
O kocadan bende de var -_- allahtan güzel evladım büyüdü de birbirimize uyum sagliyoruzBen yurus yaparken sıkılıyor m.ondan en fazla 40 dk yapabiliyor.zaten bebegimde o kadar duramaz eşim.anca 40 dk bakiyo
Evet canim 6, his iste ondan cinlamistirGuuuunaaaaydiiiiin
Dün aksam kulağım bir çınladı birr çınladı... Dedim sebastian birileri konuşuyorrr. Relaks beybi dedi, sisko muhabbeti iste
Guzel canim menunGünaydın hanımlar. Dünkü menum;
Sabah (7.00) bir bardak ılık limonlu su
7:15 bir kaşık pekmez ve bir mandalina
7:30-9:00 arası yürüyüş
9:45 bir yumurta, yeşillik,3 ceviz
11:00 bir bardak süt
12:30 3 kofte, bol salata ve bir ufak kase ezogelin çorbası
14:30 bir muz
16:30 bir kase yoğurt ve ebegumec yemegi bir buyuk tabak
17 den sonra yenmedi. 3 lt su, 1 fincan nescafe (55 cal) ve 1 fincan yeşil çay
400 er mekik dambil
40 squat ve 100 ip atlama
Merdiven sayilir tabi daha ne olucakta bana menu biras zayif geldi canim sadece meyveyle gecistirmissin gibi ama meyvedede meyve sekeri var daha cabuk aciktirirr canim hos geldin bu aradaGünaydın kızlar;
dün biraz geç kalktım malum haftasonu (tamam bu gün de öyle biliyorum)
10.30: Bir bardak bitki çayı
11.00: 2 ince dilim ekmek (beyaz), 5 zeytin, 2 domates ve 1 salatalıktan oluşan salata, 2 kibrit kutusu peynir
12.30-13.20:yürüyüş
13.40: Bir adet yeşil elma
17.00-18.00:yürüyüş
18.20: Yağsız süt(200 ml)
18.50:yarım kase yoğurt, bir yeşil elma
21.30: Bitki çayı
Bu kadar sınav haftam yaklaşıyor o yüzden pek spor yapamadım ama 35 kat merdiven çıktım onu saysak olur mu
Canim salata ve yesillik eklemelisin hem lif yonunden zengindir yesillikBende paylasiyim.dunki menumu.
Sabah 9kahvalti.2 yumurta peynir zeytin.iki kask yogrt ve biraz reçel
12 ye kadar iki kupa bitki çayı.
Saat 1 de bi kase mercimek çorbası.iki kask yogrt
Saat 2ide taze sıkılmış yarım su bardgi.meyve suyu
Saat 3.30 da sütlü turk kahvesi
5.30.da yemk.yarım kase tarhana.bitabk tavuk sote.iki ksk makrna.yoğurt.ekmek yok
Saat 9 uç bardak çay yarım ayva.iki cevz
Saat 11 de yarım portakal yarım elma
Yarım saat tempolu yurys.3 litreden fazla su
Benden on üzerinden on gelsinUleyn elim belime koydurmayin kimse benim menumu elestirmemis siz zayiflayin ben tombalakmi kalayim yok oyle yagma bende gider yuruyus yaparim hihh
ingilizce kursuna gidiyorum da kursta yemeği geçtim su dışında bir şey satmıyorlar o yüzden öğle yemeği yiyemedim :) hafta içi pek böyle olmuyor tabiNasıl spor yapmamışsın gayette yapmışsın yaama menünü beğenmedim çok da sağlıklı bişey yok öğle yemeği yok akşam yemeği yok geçiştirmek gibi olmuş yediklerin
110 dk yurumussun canım daha ne yapcan.Vallahi benim için 110 dk yürümek demek 14-15 km yol demek. Bir de ogleni elmayla gecistirmemelisin
Yurtta kalıyorum da o yüzden istediğim saate denk gelmiyor ama hafta içi çok daha düzenli oluyor :) Önerin için teşekkür ederim canımCanim kalorini çok azaltmissin.kaloriyi çok azaltinca vücut daha direnç gösterip kilo verimi azaliyomus.en azından çorba falan ic
Evet salatayi severimde. Küçük bi yerdeyim.ondan herşey bulunmuyor her zaman.ondan bol yogrt tuketyrm.Canim salata ve yesillik eklemelisin hem lif yonunden zengindir yesillik
Ben cogu zaman disarda uapiyorum cekiyorum esfmanlarii benim danayi atiyorum bebek arabaasina allah ne verdiyse 2 saat dolanip geliyorumÇok yuruys yapanlar sıkilmiyrmu.ben 45 dkda sonra sıkılıyorum yurys bandinda
Allah iyiiligini versin kundaklayaydin bideSahane pazarlar kizlar. Hava sahane bugün. Sabah çıktık çoluk cocuk kahvaltı gezinti eve geldik ama acayip uykum geldi. Huysuzlanan nerdeyse 5 yaşındaki kızımı ayağımda sallıyorum ortadan kalksın deyu
Kilo bildirimi sadece cumalar yapılıyor demi.
Evet canim cuma yapiyoruz seni motive idicekse sen istedigin zaman yap ama her cuma bildirmek zorunluKilo bildirimi sadece cumalar yapılıyor demi.
Allah iyiiligini versin kundaklayaydin bide
Çok yuruys yapanlar sıkilmiyrmu.ben 45 dkda sonra sıkılıyorum yurys bandinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?