Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba beni de araniza alirmusiniZ?? Buraya davet edildim.kilom 97;(( bebegim 4 aylık.hayatımın en şişman halini yaşıyorum kilo hikayemi kısaca anlatayım.4 yıl önce evlendi.evlenirken 63 kiloydum boyum 168.yanı zayiftim.evlendikten sonra bijac kilo aldım 2-3 ay içinde ama öyle göze batan bi kilo değildi. Sonra 6 aylık evliykn hamile kaldım 2 aylıkken boş gebelik olduğu anlaşıldı ve kürtaj.1 ay sonrasnda tekrar hamile kaldım.hamileligim cokkotu geçiyordu.8 kilo verdim bulantidan.59 a filan dustum.5 aylıkken bebeğim ölü olarak doğdu bi gece.hiçbir sebep bulunamadı.göğsünden süt geldi onu kesmek için bi hormon ilacı kullandım.aşırı istahim açıldı.bi ogunde 2 döner yiyebiliyidum o derece...bide psikolojik olarak bitiktm.surekli yedim.o ay 12 kg aldım.71 olmustm.sonra tedavi sureci hormonlar ilaçlar.80 oldum.1 yıl snra hamile kaldım.o bebegim de 4 aylıkken ölü doğdu.en sonunda genetik tahlilde kan pıhtılaşma bozukluğu olduğu anlaşıldı.4. Kez hamile kaldığımda 84 tüm.95 le doğuma gittim.doğumdanbir hafta snra 85 ttim.süt yoktu azdı.kaynana basmda surekli ye ye diyordu3 ayda 12 kg aldim.sonuç 97 yim;(( yinede sukrediyom bebeğim yanımda.ama artık psikolojim kaldrmiyo.kndmden nefret edyrm.çok mutszm.2 yıl öncesine kadar 50 lerdeydim.bu kilom oturmuş bi kilo değil verecegime inanyrm.ama desteğe ve bir yol haritasına ihtycm var

Hos geldin canim karar verdiysen yarisi gitti demektir merak etme basarirsin

sağol cnm işte bronşit olmuş midesini de üşütmüş galiba bünyesi hassas anne sütü almadığı için oğluşumun hemen gücü kuvvveti gidiyo
ayyy oyle deneme benım oglanda hıc emmedı hemen hasta oöluyor bızde gecen gunlerde o sıkayetlerden gtıtk pensılın vurulduk buhar makınasıyla gectı bıde salgın varmıs

Hoşgeldin canım. Talihsiz günler gecirmissin. Allah çocuğunu bagislasin sana. Ben 99 kilodan 80 e kadar düştüm hâlâ bi o kadar da vercem (165 boy). Isteyince üstesinden gelinmeyecek mesele değil kilo vermek. Verirsin.

Günaydın güzel hanımlar. Iyi haftalar diliyorum size. Der ve dünkü menumu girerim;
Sabah 7 de ılık limonlu su içildi.
Ardından bir kaşık pekmez ve bir kivi
7.30-9 arası 90 dk yürüyüş. 200 mekik ve 30 squat
9:30 bir yumurta, yeşillik, zeytin peynir iki ceviz
Ara bir bardak süt
Öğlen
13.00 1 tabak Buharda pişmiş brokoli-karnibahar bir küçük kase tarhana çorbası ve 100 gr tavuk göğsü (firinda)
Akşam da
16.30
Yoğurt ve salata
3 lt su tuketildi
1 fincan yeşil çay
1 fincan Türk kahvesi (az sekerli)
Ve 400 er dambil ve mekik
50 squat

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı? Şimdi iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar.
Eğer ki çok istersen,azimliysen gider o kilolar sen merak etme. Yeterki çok iste vazgeçme! Burada çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız oldu takip et menülerimizi

Hos geldin canim karar verdiysen yarisi gitti demektir merak etme basarirsin
Nasıl gidiyor bakim? Haftasonu diyet nasıl gitti?

ayy onu ben ıstıyordum iskenderi oda et ıstiyormus:)
Sevimcim naber? Senin nasıl gidiyor? Devam dimi diyete cıssız??

Ya ben senin sporuna bayılıyorum tabi menüde süper

yok cnm hic girmedim takimlara.deneme surecinde elenmemk icin ne yapmaliym kurallar neler? İns veririm aslında emzirmesem cok sert diyet yaparim ama be egime kiyamiyorm simdi

evt cnm malesef,bu sirada psikolojik olarak da coktugum icin coj yedim.tabi bu bahane degil ama napiyim bnde durum busekilde oldu.artik yeni bisayfa actim anne oldum.mutsuz ve sisman ,kndini sevmeyen bir anne degil ozguveni yuksek hayatla barisik olmk istyrm.boylelikle aileme cocuguma daha faydali olurum.kilolu olmk beni depresif ve mutsuz yapiyo.inanirmsn disari cikmiyorm utancimdan;((

Hosgeldin canım.
Anlattığına göre cok zor seyler yasamissin. Tam bir savasciymissin sonunda kavusmussun yavruna. İnan kilo vermek cok daha kolay bu yaşadıklarından. Yeter ki gercekten karar vermiş ol.

Arkadaslar anlatmış zaten neler yapman gerektiğini. Buralarda kal ve imkanın varsa bir diyetisyenle görüş. Burda olmanın cok faydasını göreceksin emin ol. Kolay gelsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…