Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok cnm hic girmedim takimlara.deneme surecinde elenmemk icin ne yapmaliym kurallar neler? İns veririm aslında emzirmesem cok sert diyet yaparim ama be egime kiyamiyorm simdi
Canim bol bol egzersiz yap. Ve karbonhidrat, şeker, yağlı, abur cubur yememeye çalış. Yanına bir bir buçuk saat spor ekledim mi, fazla kilolarin 2/3 si uçup gider bir kaç ay içinde. Bir de anladigim kadariyla vermeye çok musait bir bunyen var. Yapabilirsin.
Inanirim. Eşimin arkadaşlarına oturmaya gitmeye utanıyordum, öyle ilginç bir psikoloji.
Ve evet, benim de 20 aylık bir oğlum var. Biraz daha buyudugunde yanında fit bir anne olarak görünmek istiyorum. Istiyorum ve uğraşıyorum işte. Azim ettikten sonra olur canım. Çok karamsar olma. Çok güzel 38 beden bir elbise al; paraya da kıy. Seni giyecegim yazın de. Ben büyük beden yeni elbise almadım iki aydır. Bir dolap dolusu kiyafetim var yeni (48 den 36 ya kadar). Büyük çoğunluğu da 38-40 beden. Onların içine gircem arkadaş

yok cnm hic girmedim takimlara.deneme surecinde elenmemk icin ne yapmaliym kurallar neler? İns veririm aslında emzirmesem cok sert diyet yaparim ama be egime kiyamiyorm simdi
Aslında tanışma süreci bu deneme, aktif üyelerle yollarımıza devam ediyoruz öyle katı kurallarimiz yok.Sadece hergün uğra fırsat buldukça o kadar. Ve tabiii sende bu süre zarfında kararını vermiş olursun.

takıma hosgeldiiin. ben daha emzirme duygusunu tatmayanlardanım fakat bu aralar cok okuyorum o konuyla ilgili. cok su içmek bir şeyler yemekten daha önemliymiş. günde 3-4 litreye yakın su tüketen arkadaslar var emzirme döneminde. ispanyol o sendin değil mi karıstırmıyorum. o yüzden faydalı seylerden (kalsiyum protein) ölcülü miktarda yersen neden veremeyesin. ayrıca sen bence cok güçlü bir insansın. o yüzden başaracagına inanıyorum. evde leslie yapabilirsin. leslie evde yürüyüş için gayet güzel. belki bebişle cıkamazsın. Allah bagıslasın ayrıca menülerini paylasırsan, sohbetlere katılırsan deneme süresinde elenme diye bir sey olmaz bazı arkadaslar gelip 2 hafta sebat etmeyip gidiyorlar bu süre onlar için biraz da.

He heee:))) haklısın bak yeni gelen listemizde 12 kişi vardı elde kalan sadece 4 şu anlık

Son perşembe 80.3 geldi kilom; dün 79.9 du.
Hedefim 60
Tamam canım , mutlaka perşembe günüde kilonu bildir çünkü öbür hafta listedesin:))))

İyi gitti canim henuz kacamak yokta regl olucam biraz zor doyup tatli istiyorum sen nasilsin
Süper o zaman kaçamak yoksa evet o malum durum haklısın umarım kolay atlatırsın sadece birazcık sık dişini hatta bu duruma engel olup başarıyla çıkarsan senden daha mutlusu olamaz

Bende iyiyim canım ne olsun h.sonum yoğun geçti biraz şimdide biraz isgüç var yapılacak o kadar . Tabiki evde olmak güzel Ohhh

Jbende dunki menumu yazayım.kahvaltı
9 da 2 yumurta.peynir zeytin.bi dilim ekmk ince
13.yemeğe davetliyduk çok israr ettiler.bi kase caorba.4 yk kuru fasulye.2 yemk ksgi et ve iki yk pilav bi dilim ekmk.ve iki küçük parça un helvasi
Saat 15 iki bardk bitki çayı
Saat 18.30 4 yk bezelye yemeği.iki ksk pilav
Saat 21 4 bardk çay ve 1 ayva
4 litre su ve bi saat (5km)yuruys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…