Ne pazarı? Cuma
Canim bol bol egzersiz yap. Ve karbonhidrat, şeker, yağlı, abur cubur yememeye çalış. Yanına bir bir buçuk saat spor ekledim mi, fazla kilolarin 2/3 si uçup gider bir kaç ay içinde. Bir de anladigim kadariyla vermeye çok musait bir bunyen var. Yapabilirsin.yok cnm hic girmedim takimlara.deneme surecinde elenmemk icin ne yapmaliym kurallar neler? İns veririm aslında emzirmesem cok sert diyet yaparim ama be egime kiyamiyorm simdi
Inanirim. Eşimin arkadaşlarına oturmaya gitmeye utanıyordum, öyle ilginç bir psikoloji.evt cnm malesef,bu sirada psikolojik olarak da coktugum icin coj yedim.tabi bu bahane degil ama napiyim bnde durum busekilde oldu.artik yeni bisayfa actim anne oldum.mutsuz ve sisman ,kndini sevmeyen bir anne degil ozguveni yuksek hayatla barisik olmk istyrm.boylelikle aileme cocuguma daha faydali olurum.kilolu olmk beni depresif ve mutsuz yapiyo.inanirmsn disari cikmiyorm utancimdan;((
Aslında tanışma süreci bu deneme, aktif üyelerle yollarımıza devam ediyoruz öyle katı kurallarimiz yok.Sadece hergün uğra fırsat buldukça o kadar. Ve tabiii sende bu süre zarfında kararını vermiş olursun.yok cnm hic girmedim takimlara.deneme surecinde elenmemk icin ne yapmaliym kurallar neler? İns veririm aslında emzirmesem cok sert diyet yaparim ama be egime kiyamiyorm simdi
KIZLAR ALINAN KARARA GÖRE KİLO BİLDİRİMİ 31 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ YAPILACAKTIR. BİLGİNİZE.
@Otimoti @sevilay80ispanyol @sevim_mrt
@pptya87
Ve listede olmayan diğer arkadaşlarımız hepinizin bilgisi olsun.
Telefonun klavyesi sürçtu pardonNe pazarı? Cuma
evt cnm malesef,bu sirada psikolojik olarak da coktugum icin coj yedim.tabi bu bahane degil ama napiyim bnde durum busekilde oldu.artik yeni bisayfa actim anne oldum.mutsuz ve sisman ,kndini sevmeyen bir anne degil ozguveni yuksek hayatla barisik olmk istyrm.boylelikle aileme cocuguma daha faydali olurum.kilolu olmk beni depresif ve mutsuz yapiyo.inanirmsn disari cikmiyorm utancimdan;((
Tatlım senin hedef kilon kaçtı?Telefonun klavyesi sürçtu pardon
Son perşembe 80.3 geldi kilom; dün 79.9 du.Tatlım senin hedef kilon kaçtı?
İyi gitti canim henuz kacamak yokta regl olucam biraz zor doyup tatli istiyorum sen nasilsinNasıl gidiyor bakim? Haftasonu diyet nasıl gitti?
Sevimcim naber? Senin nasıl gidiyor? Devam dimi diyete cıssız??
Ya ben senin sporuna bayılıyorumtabi menüde süper
He heee:))) haklısın bak yeni gelen listemizde 12 kişi vardı elde kalan sadece 4 şu anlıktakıma hosgeldiiin. ben daha emzirme duygusunu tatmayanlardanım fakat bu aralar cok okuyorum o konuyla ilgili. cok su içmek bir şeyler yemekten daha önemliymiş. günde 3-4 litreye yakın su tüketen arkadaslar var emzirme döneminde.ispanyol o sendin değil mi karıstırmıyorum. o yüzden faydalı seylerden (kalsiyum protein) ölcülü miktarda yersen neden veremeyesin. ayrıca sen bence cok güçlü bir insansın. o yüzden başaracagına inanıyorum. evde leslie yapabilirsin. leslie evde yürüyüş için gayet güzel. belki bebişle cıkamazsın. Allah bagıslasın ayrıca menülerini paylasırsan, sohbetlere katılırsan deneme süresinde elenme diye bir sey olmaz bazı arkadaslar gelip 2 hafta sebat etmeyip gidiyorlar bu süre onlar için biraz da.
Tamam canım , mutlaka perşembe günüde kilonu bildir çünkü öbür hafta listedesin:))))Son perşembe 80.3 geldi kilom; dün 79.9 du.
Hedefim 60
Süper o zaman kaçamak yoksaİyi gitti canim henuz kacamak yokta regl olucam biraz zor doyup tatli istiyorum sen nasilsin
@EFatos 78 kilo 14 aralık
@thalia. 72 15 aralık
keten prenses 75 kilo 16 aralık
@melegim66 67 kilo 17 aralık
Kızlar eğer ki sizde istiyorsanız, bu perşembe listedesiniz. Devamm mı?
Tabiki ben zaten bildirim günü hepsini tekrar kontrol edeceğim kalan olursa@melegim66 daha düşük kiloyla geldim demişti listeye ona bir bakmak lazım canım
Merhaba beni de araniza alirmusiniZ?? Buraya davet edildim.kilom 97;(( bebegim 4 aylık.hayatımın en şişman halini yaşıyorum kilo hikayemi kısaca anlatayım.4 yıl önce evlendi.evlenirken 63 kiloydum boyum 168.yanı zayiftim.evlendikten sonra bijac kilo aldım 2-3 ay içinde ama öyle göze batan bi kilo değildi. Sonra 6 aylık evliykn hamile kaldım 2 aylıkken boş gebelik olduğu anlaşıldı ve kürtaj.1 ay sonrasnda tekrar hamile kaldım.hamileligim cokkotu geçiyordu.8 kilo verdim bulantidan.59 a filan dustum.5 aylıkken bebeğim ölü olarak doğdu bi gece.hiçbir sebep bulunamadı.göğsünden süt geldi onu kesmek için bi hormon ilacı kullandım.aşırı istahim açıldı.bi ogunde 2 döner yiyebiliyidum o derece...bide psikolojik olarak bitiktm.surekli yedim.o ay 12 kg aldım.71 olmustm.sonra tedavi sureci hormonlar ilaçlar.80 oldum.1 yıl snra hamile kaldım.o bebegim de 4 aylıkken ölü doğdu.en sonunda genetik tahlilde kan pıhtılaşma bozukluğu olduğu anlaşıldı.4. Kez hamile kaldığımda 84 tüm.95 le doğuma gittim.doğumdanbir hafta snra 85 ttim.süt yoktu azdı.kaynana basmda surekli ye ye diyordu3 ayda 12 kg aldim.sonuç 97 yim;(( yinede sukrediyom bebeğim yanımda.ama artık psikolojim kaldrmiyo.kndmden nefret edyrm.çok mutszm.2 yıl öncesine kadar 50 lerdeydim.bu kilom oturmuş bi kilo değil verecegime inanyrm.ama desteğe ve bir yol haritasına ihtycm var[/QUOTE hoşgeldin.Allahim bu yavruna uzun omurler versin İnsallah. Vefat edenleri de ahirette Şefaatçi yapsın İnsallah. Bende altı ay önce doğum yaptım eylül de bende 97 dim.
Bi gün k valdm.gorumceyle konuşurken.bnm için.100 kilo vardır deyince sinirlerin attı ve başladı m.eylül den kasima kadar 85 e düştüm.bi aydr 85dim.ve buraya başladım İnsallah çabuk verrz..benim hedfm de 73.bende emziriyrm.özellikle tavuk hasla.tavuk suyu iç.hem diyette yenilen bisey hemde sütü iyi yapiyo bence.ilk başta ben çok yiyordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?