Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım dahada güzel olacak menün şimdilik iyi. Karbonhidrat alımına dikkat ok? Spor güzel hergün mutlaka yapmalısın.

Perşembe cok yakiiiiiin

Regl olcam 1kg artidayim. Göğüslerim ağrıyo, boğazımı da tutamadım vay anam vaaaay
Evet çok yakın ama yinede zaman var dikkat edersen o artıyı gömersin gibi geliyor bana hatta eksi bile gelir.

kızlar kusura bakmayın biraz geç oldu sabah sınavım vardı sonra ders falan anca girebildim;
Dün;
sabah saat 9 bitki çayı
10 da biraz salata, 5 zeytin, bir dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta
10.30-11.30 arası yürüyüş
12.30 bir sade türk kahvesi
13.00 da menemen
14.40 da bir elma
15.00-16.00 arası yürüyüş
16.30 da biraz tavuk (göğüs) 1 kase yoğurt
19.00 da 3-4 tane havuç
21.00 da bir bardak bitki çayı
toplamda da 2 buçuk litre su içtim :)

Selam baby napion?
acaayyipp bir moddayım.. gerginim agresifim herşeye alınıyorum.. adet olucam ama daha 4-5 gün var .. bu kadar erken başlamamalıydı gerginliğim..
sen nasılsın neler yapıyorsun..
hiç giremiyorum siteye yaa.. bu duruma çözüm bulmalıyım

Yeni üyeler

@Gulicikkk 19 Aralık giriş kg 83.2 hedef kg 60
denizzeynep 25 Aralık giriş kg 85 hedef kg 72
@perihan90 28 Aralık giriş kg 97 hedef kg
Tekrar hosgeldiniz hanimlar

Hayran kaldim 4 lt suya hem de kisin yani
Hedefim.72 İnsallah karr verdim
Ohhh ne guzel boyumuz uzun galiba
Kendimi aştım ve yurys bandında bi saat yurudum
Masallh
Perşembe cok yakiiiiiin

Regl olcam 1kg artidayim. Göğüslerim ağrıyo, boğazımı da tutamadım vay anam vaaaay
Ay ben de yabugun ya yarin regl yim
Ozletme kendini sekerim

Pozitif hitlerim beniiiim

yiyerek zayıflamaya nolduuu otiiiii :)

Ne olacak ipin ucu kacti. Ama toparlarım ben yine. Su Regl bı başlasın bitsinn

Ay kizlarr bugün enerji m sıfır niyeyse yerinden kalkaslm yok.enerji vereck sözler duymaya ihtyacim var..

Hosbuldum. Emziriyrm ondan çok su iciyrm.boyun 170.hamilelikte önce 77 dim ama artk 72 istyrm İnsallah

Kuzum ahhhh geçsin o gerginlikler, ama toktorcum sende relakssss biraz amannn bosverelim bazen dimi ama? Derin derin nefes al o anlarda, sevdiğin şeylere yüklen.
Evet hep özleniyorsun düzelt de gel biz hep burdayız, sensiz de eksiğiz ama sıkmayayım seni uygun olunca gelirsin bilirim.
Ben iyiyim bu hafta tatilim, süperim hatta:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…