- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Hedefim.72 İnsallah karr verdimYeni üyeler
@Gulicikkk 19 Aralık giriş kg 83.2 hedef kg 60
denizzeynep 25 Aralık giriş kg 85 hedef kg 75
Canım dahada güzel olacak menün şimdilik iyi. Karbonhidrat alımına dikkat ok? Spor güzel hergün mutlaka yapmalısın.Jbende dunki menumu yazayım.kahvaltı
9 da 2 yumurta.peynir zeytin.bi dilim ekmk ince
13.yemeğe davetliyduk çok israr ettiler.bi kase caorba.4 yk kuru fasulye.2 yemk ksgi et ve iki yk pilav bi dilim ekmk.ve iki küçük parça un helvasi
Saat 15 iki bardk bitki çayı
Saat 18.30 4 yk bezelye yemeği.iki ksk pilav
Saat 21 4 bardk çay ve 1 ayva
4 litre su ve bi saat (5km)yuruys
Evet çok yakın ama yinede zaman var dikkat edersen o artıyı gömersin gibi geliyor bana hatta eksi bile gelir.Perşembe cok yakiiiiiin
Regl olcam 1kg artidayim. Göğüslerim ağrıyo, boğazımı da tutamadım vay anam vaaaay
Perşembe cok yakiiiiiin
Regl olcam 1kg artidayim. Göğüslerim ağrıyo, boğazımı da tutamadım vay anam vaaaay
devam canım hıc bırakırmıyımmNasıl gidiyor bakim? Haftasonu diyet nasıl gitti?
Sevimcim naber? Senin nasıl gidiyor? Devam dimi diyete cıssız??
Ya ben senin sporuna bayılıyorumtabi menüde süper
Selam baby napion?selam canlaaaarrrrr
acaayyipp bir moddayım.. gerginim agresifim herşeye alınıyorum.. adet olucam ama daha 4-5 gün var .. bu kadar erken başlamamalıydı gerginliğim..Selam baby napion?
Tekrar hosgeldiniz hanimlarYeni üyeler
@Gulicikkk 19 Aralık giriş kg 83.2 hedef kg 60
denizzeynep 25 Aralık giriş kg 85 hedef kg 72
@perihan90 28 Aralık giriş kg 97 hedef kg
Hayran kaldim 4 lt suya hem de kisin yaniJbende dunki menumu yazayım.kahvaltı
9 da 2 yumurta.peynir zeytin.bi dilim ekmk ince
13.yemeğe davetliyduk çok israr ettiler.bi kase caorba.4 yk kuru fasulye.2 yemk ksgi et ve iki yk pilav bi dilim ekmk.ve iki küçük parça un helvasi
Saat 15 iki bardk bitki çayı
Saat 18.30 4 yk bezelye yemeği.iki ksk pilav
Saat 21 4 bardk çay ve 1 ayva
4 litre su ve bi saat (5km)yuruys
Ohhh ne guzel boyumuz uzun galibaHedefim.72 İnsallah karr verdim
MasallhKendimi aştım ve yurys bandında bi saat yurudum
Ay ben de yabugun ya yarin regl yimPerşembe cok yakiiiiiin
Ozletme kendini sekerimacaayyipp bir moddayım.. gerginim agresifim herşeye alınıyorum.. adet olucam ama daha 4-5 gün var .. bu kadar erken başlamamalıydı gerginliğim..
sen nasılsın neler yapıyorsun..
hiç giremiyorum siteye yaa.. bu duruma çözüm bulmalıyım
Canım dahada güzel olacak menün şimdilik iyi. Karbonhidrat alımına dikkat ok? Spor güzel hergün mutlaka yapmalısın.
Evet çok yakın ama yinede zaman var dikkat edersen o artıyı gömersin gibi geliyor bana hatta eksi bile gelir.
yiyerek zayıflamaya nolduuu otiiiii :)
Bende öyleydim bugün ama kalktım şimdi hadi bakalım sende kalk, olmazki böyle:))) İyi gelecek inanAy kizlarr bugün enerji m sıfır niyeyse yerinden kalkaslm yok.enerji vereck sözler duymaya ihtyacim var..
Ben varim canim@EFatos 78 kilo 14 aralık
@thalia. 72 15 aralık
keten prenses 75 kilo 16 aralık
@melegim66 67 kilo 17 aralık
Kızlar eğer ki sizde istiyorsanız, bu perşembe listedesiniz. Devamm mı?
Süpersin, kararlı olmana sevindimBen varim canim
Kuzum ahhhh geçsin o gerginlikler, ama toktorcum sende relakssss biraz amannn bosverelim bazen dimi ama? Derin derin nefes al o anlarda, sevdiğin şeylere yüklen.acaayyipp bir moddayım.. gerginim agresifim herşeye alınıyorum.. adet olucam ama daha 4-5 gün var .. bu kadar erken başlamamalıydı gerginliğim..
sen nasılsın neler yapıyorsun..
hiç giremiyorum siteye yaa.. bu duruma çözüm bulmalıyım
Olmek var donmek yok canim 2 haftadir bosami ugrasmis olmak istemiyorum hazir 2 kiloda verdimSüpersin, kararlı olmana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?