Dahada cok gidecek emin olOlmek var donmek yok canim 2 haftadir bosami ugrasmis olmak istemiyorum hazir 2 kiloda verdim
Kuzum ahhhh geçsin o gerginlikler, ama toktorcum sende relakssss biraz amannn bosverelim bazen dimi ama? Derin derin nefes al o anlarda, sevdiğin şeylere yüklen.
Evet hep özleniyorsun düzelt de gel biz hep burdayız, sensiz de eksiğiz ama sıkmayayım seni uygun olunca gelirsin bilirim.
Ben iyiyim bu hafta tatilim, süperim hatta:)))
gayet güzel gidiyorsun canım ne bırakmasıOlmek var donmek yok canim 2 haftadir bosami ugrasmis olmak istemiyorum hazir 2 kiloda verdim
gayet güzel gidiyorsun canım ne bırakması
Kuzum ahhhh geçsin o gerginlikler, ama toktorcum sende relakssss biraz amannn bosverelim bazen dimi ama? Derin derin nefes al o anlarda, sevdiğin şeylere yüklen.
Evet hep özleniyorsun düzelt de gel biz hep burdayız, sensiz de eksiğiz ama sıkmayayım seni uygun olunca gelirsin bilirim.
Ben iyiyim bu hafta tatilim, süperim hatta:)))
acaayyipp bir moddayım.. gerginim agresifim herşeye alınıyorum.. adet olucam ama daha 4-5 gün var .. bu kadar erken başlamamalıydı gerginliğim..
sen nasılsın neler yapıyorsun..
hiç giremiyorum siteye yaa.. bu duruma çözüm bulmalıyım
Aksami hafuften gecistirmissin sanki tatlim ha bu hafta izindeysen buzimlesin deseneDünkü menüm
Sabah 10
Tost ekmegine kaşarlı tost
Bir çay
Öğle 15
İki ks pilav
İki kaşık tavuk
Bir ayran
Kucuk dilim un helvası
Akşam 19
Bir kase yoğurt pul biberli
Havuc salatası
Ara 21
Bir portakal
2 litre su
30 dk yürüyüş
3 mile leslie
Tabiki yoksa hep ağlarım bilirsinaa ondan sendromsuz pazartesi dediiin. ay ne güzel tadını cıkart canımm.
Perşembe günüde ben sana sarcam sankiAayy ben de aynı. Sardım bu aksam esime; neye uğradığını şaşırdı
Canim sana sut artirici cay tarifi vericem de ozeldenmi atiyim burdanmi paylasiyim not alamazsan diye karar veremedim ben cok faydasini gordumde belki sanada faydasi olurgayet güzel gidiyorsun canım ne bırakması
Valla yandik desene persembeTabiki yoksa hep ağlarım bilirsinSaol güzellik bakalım İnşaAllah.
Perşembe günüde ben sana sarcam sanki
Evet onu bilerek yaptım, çünkü gün içinde iyi yedim. Sizinleyim evim evim güzel evim. Çarşamba misafirim var yarın başlarım hazırlıklara araara uğrarım ama tabiki yinede:))))Aksami hafuften gecistirmissin sanki tatlim ha bu hafta izindeysen buzimlesin desene
Kilo vermeyen topikten içeriye adımını atmasınValla yandik desene persembe
Anam yandik desene ben bude regl pldum sistim patliycam yaKilo vermeyen topikten içeriye adımını atmasın
bahane yok, çalışın çabalayın son iki gün:))))Anam yandik desene ben bude regl pldum sistim patliycam ya
Elimizden geleni yapariz kaptanbahane yok, çalışın çabalayın son iki gün:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?