- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hadi bakalım hepimize kolay gelsin. Gitsin kilocuklar:)))Elimizden geleni yapariz kaptan
Canım menün güzel akşamın hafifliğini sevdimMenumu paylasiyim bu arada
sabah 8
2 dili yulafli ekmek
7 zeytim cok ince peynir
yesillik
arada 10 bitkili cay
ogle 13
4 kasik manti misafirlikteydimde orda bile tuttum bogazimi
salata
ara i
Tarcinli sut bi dilim kek
aksam 18
1 tane portakal
1 tane havuc
2,5 lt su yuruyus
spor yok regl olunca yapamiyorum ilk ikigun fena oluyorum da
Mantiyla keki goturunce aksam yemeyim fazla dedim canimCanım menün güzel akşamın hafifliğini sevdim
Gidicek insallah hepimizinkiHadi bakalım hepimize kolay gelsin. Gitsin kilocuklar:)))
hosgeldin aramıza. Allah bebeğine sağlık ve uzun ömür nasip etsin insallah. moralinide bozma kilolarda geldiği gibi gitcek insallah.Merhaba beni de araniza alirmusiniZ?? Buraya davet edildim.kilom 97;(( bebegim 4 aylık.hayatımın en şişman halini yaşıyorum kilo hikayemi kısaca anlatayım.4 yıl önce evlendi.evlenirken 63 kiloydum boyum 168.yanı zayiftim.evlendikten sonra bijac kilo aldım 2-3 ay içinde ama öyle göze batan bi kilo değildi. Sonra 6 aylık evliykn hamile kaldım 2 aylıkken boş gebelik olduğu anlaşıldı ve kürtaj.1 ay sonrasnda tekrar hamile kaldım.hamileligim cokkotu geçiyordu.8 kilo verdim bulantidan.59 a filan dustum.5 aylıkken bebeğim ölü olarak doğdu bi gece.hiçbir sebep bulunamadı.göğsünden süt geldi onu kesmek için bi hormon ilacı kullandım.aşırı istahim açıldı.bi ogunde 2 döner yiyebiliyidum o derece...bide psikolojik olarak bitiktm.surekli yedim.o ay 12 kg aldım.71 olmustm.sonra tedavi sureci hormonlar ilaçlar.80 oldum.1 yıl snra hamile kaldım.o bebegim de 4 aylıkken ölü doğdu.en sonunda genetik tahlilde kan pıhtılaşma bozukluğu olduğu anlaşıldı.4. Kez hamile kaldığımda 84 tüm.95 le doğuma gittim.doğumdanbir hafta snra 85 ttim.süt yoktu azdı.kaynana basmda surekli ye ye diyordu3 ayda 12 kg aldim.sonuç 97 yim;(( yinede sukrediyom bebeğim yanımda.ama artık psikolojim kaldrmiyo.kndmden nefret edyrm.çok mutszm.2 yıl öncesine kadar 50 lerdeydim.bu kilom oturmuş bi kilo değil verecegime inanyrm.ama desteğe ve bir yol haritasına ihtycm var
evvet istiyorum :) kaptanım listeye girdikten sonrada aynı sistem devammı yoksa farklımıE ekke 78 kilo 14 aralık
@thalia. 72 15 aralık
keten prenses 75 kilo 16 aralık
@melegim66 67 kilo 17 aralık
Kızlar eğer ki sizde istiyorsanız, bu perşembe listedesiniz. Devamm mı?
Herşey aynı canım sadece her cuma mutlaka kilo bildirimi yapmak zorundasın, ama sadece bu haftalık perşembe sabahı bildirimleri alacağız malum yılbaşı tatili cumaevvet istiyorum :) kaptanım listeye girdikten sonrada aynı sistem devammı yoksa farklımı
tamamdır :)Herşey aynı canım sadece her cuma mutlaka kilo bildirimi yapmak zorundasın, ama sadece bu haftalık perşembe sabahı bildirimleri alacağız malum yılbaşı tatili cuma
Artık yarından sonra daha dikkat edersin tatlımben bugün niyetliydim ama iftar menüm kötüydü. şimdi perşembeyi duyuncada tırstım :) reglı olacak listesinde bende varım :)
1 kase çorba, 2 dürüm çiğköfte, 2 br. ayran.
8de 1fincan kahve 1 avuç kuruyemiş.
2 lt su. bugun iş güç nasıl geçti anlamadım spor yapamadım malesef.
evet etmeliyim inşallahta edeceğim :)Artık yarından sonra daha dikkat edersin tatlım
İsi gucu bahane ediyosun ama iki durum cigkofteyi yiyince rehavet coktu demi yandik persembeben bugün niyetliydim ama iftar menüm kötüydü. şimdi perşembeyi duyuncada tırstım :) reglı olacak listesinde bende varım :)
1 kase çorba, 2 dürüm çiğköfte, 2 br. ayran.
8de 1fincan kahve 1 avuç kuruyemiş.
2 lt su. bugun iş güç nasıl geçti anlamadım spor yapamadım malesef.
Hayyyy ağzına sağlıkİsi gucu bahane ediyosun ama iki durum cigkofteyi yiyince rehavet coktu demi yandik persembe
Allahin sopasi yok cig kofte durume laf ettim tatli krizinden uyyamiyorum iyimi su seytana uymamak icin tarcinli sut hazirliyim kalkiyimda yoksa yatamiycamİsi gucu bahane ediyosun ama iki durum cigkofteyi yiyince rehavet coktu demi yandik persembe
can ben 61.7 ile geldmE ekke 78 kilo 14 aralık
@thalia. 72 15 aralık
cnm benim imternet paketim bitmis oglaan hasta diye ise de gitmiyorum yazamadim o yuzdeen ise gidince sayfalari okuyup yazcam insallahTamam canım , mutlaka perşembe günüde kilonu bildir çünkü öbür hafta listedesin:))))
Süper o zaman kaçamak yoksaevet o malum durum haklısın umarım kolay atlatırsın sadece birazcık sık dişini hatta bu duruma engel olup başarıyla çıkarsan senden daha mutlusu olamaz
Bende iyiyim canım ne olsun h.sonum yoğun geçti biraz şimdide biraz isgüç var yapılacak o kadar . Tabiki evde olmak güzel Ohhh
devAM TABIKI:)E ekke 78 kilo 14 aralık
@thalia. 72 15 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?