Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydiiin kizlaar

O Otimoti ya tam ustune yazmissin. Ben esimi hep ilgili diye dusunuyordum dun farkettim sandigim kadar degilmis. Bebis hareket ettikce gel sende hisset diyorum bi deniyor sonra hissetmiyorum diye gidiyor

keten prenses canim ozelden alsam daha iyi.burayi da okuyorum gorurum mutlaka ama o an not alamazsam bulmak zor oluyor mesajlar birikince tesekkur ettim simdiden.

kizlar dun netten kilo takiplerine baktim. Yani hamilelikte. Sanirim iyi gidiyorum

Dunku mnm
Kahvlti 2 ceviz 1 armut
Ogle 2 yumurta 1 dilm cvdr domates 1 ymk ks peynir
Ara 1 brdk tarci li sut 2 mini kurabiye
1 orta boy portakal
Aksam peynir 5 zeutin donates 1 tatli ks bal 2 dilim cvdr
Ara 1 brdk sut
30 dk hizli yuruyus ev temizligi
2 lt su

Kiz bende bu menü olsa cümle aleme gururla gösteririm

Once hissedemezler sonra hissedince içleri bı hoş olur dokunamazlar
Doguma girer mı ne diyosun?

günaydın
sabah 1 yumurta 1 kırmızı biber 1 dilim ekmek ustu domateslı acı sos
ara kahve turk ve bıtkı cayı
öğlen pek bişey yıyemedım cayla kahveyle bitter cıkolata yedım 2 parca
aksam menemen yufka ekmek yarım ve peynır cay
1 mandalina
3,5 lt su 2,5 km yuruyus hızlı 20 mekık 50 ip atlama

Once hissedemezler sonra hissedince içleri bı hoş olur dokunamazlar
Doguma girer mı ne diyosun?

Hahahaj ay oti Allah iyiligi versin. Doguma girsin cok istiyorum ama adam nikah icin benden kan alinirken kotu olup yatan/ bir yakinimiz icin kan verirken sonunda serum yeyip yatan biri. Girerse ben ona destek cikarim sanirim geldi gelecek hayatim kotuu olmaa dayaan cok cok istiyorum ama pek ihtimal yok yani.

Günaydın bayanlar
Canim kötü değilmiş ya. Iyi atlatmissin

Bu arada dünkü menüm
Sabah (7:00) bir bardak ılık limonlu su ve üçer dilim elma-ayva
(7:30-9:00) 90 dk yürüyüş
200 er mekik-dambil
9:30 bir avuç ceviz ve tarçınlı bir porsiyon nesfit tam tahıl
11:30 100 gr yoğurt
13:00 bir tabak lahana salatası ve yarım alabalik (kiremitte)
15:00 bir bardak tarçınlı süt
17:00 2 köfte bir tabak salata
18:00 bir portakal
3 lt su
yatmadan 1 saat önce 200 er mekik-dambil ve 50 squat
1 er fincan yeşil çay ve Türk kahvesi (şekerini biraz fazla kacirmisim tiksindim cogunu icemedim)
Bu kadar

Gayette iyi menün ama şımarma perşembeye hazirlan dün hep kahvaltı tarzı gitmişsin bide şu kurabiyeler olmasın minikmis bide hahahhhh
ahhhh otiiii ah Neler ettin acaba? Bak diyorum perşembeye hazırlan hiç takmıyor

Canım güzel menün

Anlaşıldı dayanamaz seni öyle görünce boşuna adamın dengesini bozma canım. Zaten doğuma girsede, girmesede seni zaten anlamayacaktir. Acıyı çeken bilir o dışardan heyecanla bekleyen baba olsun.
çok güzel canım menün sekersizlige alıştıkça bünye sevmiyorsun işte artık ne güzel

Oyle olacak gibi aprilim. Pek istemiyor da cok cok israr edincd kacamayip bakariz fln yapiyor ama umut yok :)) insallah kolay rahat dogal normal bir dogum olur. Apriiil 5 ay bitmek uzere sadece 3 kilo aldim cok mutluyum :) darisi kalan zamanaaa. Son aylarda cok aliniyor diyorlar ama insallah almam. Hemen eski kiloma inio geri donerim :)

Babamiz belki de heyecandan korkuyordur cok farkli bi duygu cunku
Cnm kurabiyeleri gormuyodunz heralde
Sen de benim gibisin menulere bakinca az gorunuyo ama o kacmklar 2_3 tabk yemge bedel iste o an kendimi durdurabilsem anca yedikten sonra pisman oluyorum

Ya masallh rabbim senin ask sevkinden bana da versin

Bende korkuyorum gelsin yanimda olsun stres yapmayayim destek olsun istiyorum :)

Gel kardedim sen regl ol gel aramiza april hepimizi sopayla kovalasin
yeme nöbeti mi?
Kriz krizzzzzz olsam da kurtulsam regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…