Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gunaydin kizlar nasilsiniz benim cakim gece ateslendi teyzeleri bugunde pek tadi yok bi doktora goturucem ugrarim yine gecmusi okuyamadim gelince bakarim biseyi yoktur insallah kuzumun
Çok geçmiş olsun canım. Benle oğluşumdan ona kocaman geçmiş olsun opucukleri gelsin

Canım olabildine az almaya çalış son ay az yesen de kilo aliyisun nasl oluyo bilmiyrm.bnm midem 9 ay bulundu çok az yiyodum ama son ay bile 4 kilo almastm

Bende menumu yazayım.iki gundr kızım uyutmuyo saat iki de uyuyrm.basım donuyo artk.dün ki menm
Sabah 10.30.kahvalti.
Uc y k menemn.peynir zeytin yogrt
Saat birde.sütlü kahve
15.bi elma
16.bi bardk bitki cayi.
17.30.4 y k yemk.2 ksk pilav .havc salatası yogrr
21.3 bardk çay.bi tane orta boy patates (sobada)
3 ltr su.yarım saat yurys

İnşaAllah canım 3 kilomu aldın? Çok iyi , sen bakma başka laflara herkesin bünyesi farklı sen zaten sağlıklı besleniyorsun. Düşünme canım sen tadını çıkar hamileliğin

Arkadasimin esi ikizleri olacagini duyunca doktarin yaninda bayildi.dr kadincagizi birakip adamla ilgilenmisti boyleleti de var cnm
masraflar aklına gelip de bayılmış da olabilir.

Gunaydin kizlar nasilsiniz benim cakim gece ateslendi teyzeleri bugunde pek tadi yok bi doktora goturucem ugrarim yine gecmusi okuyamadim gelince bakarim biseyi yoktur insallah kuzumun
İyiyim canım temizlik yapıyorum. geçmiş olsun çakime umarım çabucak iyileşir kuzum. Gelince yaz merak ederim.

Sabır canim Sabır gececek bu günlerde.

gecmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur hemencecik iyi olur.

Canım olabildine az almaya çalış son ay az yesen de kilo aliyisun nasl oluyo bilmiyrm.bnm midem 9 ay bulundu çok az yiyodum ama son ay bile 4 kilo almastm

bir an toplamda 4 aldın sandım da nasıl yaniiii diyecektim. son ay ödem cok oluyormus benim doktorum tartmıyor son ay

kolay gelsin canım. inşallah cok cok almam ikizler için dediğine cok güldüm ikiz cok zor bence. Allah dagına göre veriyor işte. ay kar yagsa ne güzel olur. sis pus dagılır

Söylenti var yarın akşam başlayacak diye ama bakalım. Evet hava çok pis, birde o yetmiyor gibi yan binamızda yıkılıyor bugün onun pisliğide bitmez artık camları silecektim oldumu şimdi yatoz bulutu heryer. Bam güm çok korktum bide biraz önce dedim ahhhh bizim duvar yıkılacak bitsede kurtulsam kalpten götürecekler beni

bizim burada da bir ara park calısması vardı evin karsısında. cam balkon olmasına ragmen balkonlar toprak olmustu. aman bosver aprilim kıs günü ne camı. ben yazın bile pek silmiyorum. yaz basında bir kere bir de yaz ortasında sadece misafir odasının camını siliyorum o ama yandan bina yıkılması kötü ya, hem ses hem titresim hem de kir pis dediğin gibi.

Evet korkunç

Merhaba kızlar,nasılsınız,?

Evet onu bilerek yaptım, çünkü gün içinde iyi yedim. Sizinleyim evim evim güzel evim. Çarşamba misafirim var yarın başlarım hazırlıklara araara uğrarım ama tabiki yinede:))))
İzine ayrıldın değil mi? İyi tatiller hak ettin canım. Çok yoruldun.

Arkadasimin esi ikizleri olacagini duyunca doktarin yaninda bayildi.dr kadincagizi birakip adamla ilgilenmisti boyleleti de var cnm
Kıyamam ya adam iki çocuğa nasıl yetişeceğim diye bayılmıştır. Geçen gün dişçi de bir bayan ile konuştuk. Kadının sancısı tutmuş adam bayılmış. Çok güldüm ya.

Geçmiş olsun,Allah şifa versin.

Küçük oğlum bu hafta çok kötüydü. İki gün acildeydik.Krup virüsü varmış, boğazda ödem yapıyormuş. Mahfoldu çocuk öksürmekten.Buz gibi havada balkona çılıyoruz, buzdolabının önünde nefes aldırma derken şükür bugün daha az öksüryor.
ApriL_2007 brn bu hafta değil ,önümüzdeki hafta izinden dönüyorum değil mi ? Allahım iki haftadır ne bulsam yedim ve hiç tartıömadım. Sizinle olmak yemeyi etkiliyormuş.

cook gecmiş olsuun. inşallah artı cıkmazsın

kızlar meraba nereye yazacağımı bilemedim gözüme burası takıldı umarım yardımcı olan çıkar
yarın oğlum sınıfa kısır sözü vermiş
bu günden yapsam yağını limonunu baharatını salçasını bugün koysam
sabahta yeşilliklerini ilave etsem nasıl olur
birde kuru soğan koysammı kavurupta sadece yeşil soğanmı koysam

Bence herşeyi bugünden koyabilirsin. Ama limonu sakın koyma! Sulanır. Onu yarın koyarsın.
Birde kuru soğan da koyma, yeşil soğan yeterli güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…