- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Çok geçmiş olsun canım. Benle oğluşumdan ona kocaman geçmiş olsun opucukleri gelsinGunaydin kizlar nasilsiniz benim cakim gece ateslendi teyzeleri bugunde pek tadi yok bi doktora goturucem ugrarim yine gecmusi okuyamadim gelince bakarim biseyi yoktur insallah kuzumun
Canım olabildine az almaya çalış son ay az yesen de kilo aliyisun nasl oluyo bilmiyrm.bnm midem 9 ay bulundu çok az yiyodum ama son ay bile 4 kilo almastmOyle olacak gibi aprilim. Pek istemiyor da cok cok israr edincd kacamayip bakariz fln yapiyor ama umut yok :)) insallah kolay rahat dogal normal bir dogum olur. Apriiil 5 ay bitmek uzere sadece 3 kilo aldim cok mutluyum :) darisi kalan zamanaaa. Son aylarda cok aliniyor diyorlar ama insallah almam. Hemen eski kiloma inio geri donerim :)
geçmiş olsnGunaydin kizlar nasilsiniz benim cakim gece ateslendi teyzeleri bugunde pek tadi yok bi doktora goturucem ugrarim yine gecmusi okuyamadim gelince bakarim biseyi yoktur insallah kuzumun
İnşaAllah canımOyle olacak gibi aprilim. Pek istemiyor da cok cok israr edincd kacamayip bakariz fln yapiyor ama umut yok :)) insallah kolay rahat dogal normal bir dogum olur. Apriiil 5 ay bitmek uzere sadece 3 kilo aldim cok mutluyum :) darisi kalan zamanaaa. Son aylarda cok aliniyor diyorlar ama insallah almam. Hemen eski kiloma inio geri donerim :)
Arkadasimin esi ikizleri olacagini duyunca doktarin yaninda bayildi.dr kadincagizi birakip adamla ilgilenmisti boyleleti de var cnm
İyiyim canım temizlik yapıyorum.Gunaydin kizlar nasilsiniz benim cakim gece ateslendi teyzeleri bugunde pek tadi yok bi doktora goturucem ugrarim yine gecmusi okuyamadim gelince bakarim biseyi yoktur insallah kuzumun
Sabır canim Sabır gececek bu günlerde.Bende menumu yazayım.iki gundr kızım uyutmuyo saat iki de uyuyrm.basım donuyo artk.dün ki menm
Sabah 10.30.kahvalti.
Uc y k menemn.peynir zeytin yogrt
Saat birde.sütlü kahve
15.bi elma
16.bi bardk bitki cayi.
17.30.4 y k yemk.2 ksk pilav .havc salatası yogrr
21.3 bardk çay.bi tane orta boy patates (sobada)
3 ltr su.yarım saat yurys
Bak oda varsa biraz çok olmuş. Birde neden akşamın 9 unda patates yedinki? Oda çokUç dilimde ekmek yedim unutmuş m
Gunaydin kizlar nasilsiniz benim cakim gece ateslendi teyzeleri bugunde pek tadi yok bi doktora goturucem ugrarim yine gecmusi okuyamadim gelince bakarim biseyi yoktur insallah kuzumun
Canım olabildine az almaya çalış son ay az yesen de kilo aliyisun nasl oluyo bilmiyrm.bnm midem 9 ay bulundu çok az yiyodum ama son ay bile 4 kilo almastm
İnşaAllah canım3 kilomu aldın? Çok iyi , sen bakma başka laflara herkesin bünyesi farklı sen zaten sağlıklı besleniyorsun. Düşünme canım sen tadını çıkar hamileliğin
masraflar aklına gelip de bayılmış da olabilir.
İyiyim canım temizlik yapıyorum.geçmiş olsun çakime umarım çabucak iyileşir kuzum. Gelince yaz merak ederim.
Söylenti var yarın akşam başlayacak diye ama bakalım.gecmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur hemencecik iyi olur.
bir an toplamda 4 aldın sandım da nasıl yaniiii diyecektim. son ay ödem cok oluyormus benim doktorum tartmıyor son ay
kolay gelsin canım. inşallah cok cok almamikizler için dediğine cok güldüm ikiz cok zor bence. Allah dagına göre veriyor işte. ay kar yagsa ne güzel olur. sis pus dagılır
bizim burada da bir ara park calısması vardı evin karsısında. cam balkon olmasına ragmen balkonlar toprak olmustu. aman bosver aprilim kıs günü ne camı.Söylenti var yarın akşam başlayacak diye ama bakalım.Evet hava çok pis, birde o yetmiyor gibi yan binamızda yıkılıyor bugün onun pisliğide bitmez artık camları silecektim oldumu şimdi ya toz bulutu heryer. Bam güm çok korktum bide biraz önce dedim ahhhh bizim duvar yıkılacak bitsede kurtulsam kalpten götürecekler beni
Evet korkunçbizim burada da bir ara park calısması vardı evin karsısında. cam balkon olmasına ragmen balkonlar toprak olmustu. aman bosver aprilim kıs günü ne camı.ben yazın bile pek silmiyorum. yaz basında bir kere bir de yaz ortasında sadece misafir odasının camını siliyorum o ama yandan bina yıkılması kötü ya, hem ses hem titresim hem de kir pis dediğin gibi.
İzine ayrıldın değil mi? İyi tatiller hak ettin canım. Çok yoruldun.Evet onu bilerek yaptım, çünkü gün içinde iyi yedim. Sizinleyim evim evim güzel evim. Çarşamba misafirim var yarın başlarım hazırlıklara araara uğrarım ama tabiki yinede:))))
Kıyamam ya adam iki çocuğa nasıl yetişeceğim diye bayılmıştır. Geçen gün dişçi de bir bayan ile konuştuk. Kadının sancısı tutmuş adam bayılmış. Çok güldüm ya.Arkadasimin esi ikizleri olacagini duyunca doktarin yaninda bayildi.dr kadincagizi birakip adamla ilgilenmisti boyleleti de var cnm
Geçmiş olsun,Allah şifa versin.Gunaydin kizlar nasilsiniz benim cakim gece ateslendi teyzeleri bugunde pek tadi yok bi doktora goturucem ugrarim yine gecmusi okuyamadim gelince bakarim biseyi yoktur insallah kuzumun
Ben akşam çayın yanında abur cuburdan bi 500 kalori aldığım için önceden bu şimdilik iyi geliyordu banaBak oda varsa biraz çok olmuş. Birde neden akşamın 9 unda patates yedinki? Oda çok
Küçük oğlum bu hafta çok kötüydü. İki gün acildeydik.Krup virüsü varmış, boğazda ödem yapıyormuş. Mahfoldu çocuk öksürmekten.Buz gibi havada balkona çılıyoruz, buzdolabının önünde nefes aldırma derken şükür bugün daha az öksüryor.
ApriL_2007 brn bu hafta değil ,önümüzdeki hafta izinden dönüyorum değil mi ? Allahım iki haftadır ne bulsam yedim ve hiç tartıömadım. Sizinle olmak yemeyi etkiliyormuş.
Çok çıkmam sanırım bol su içtim bir de ara sıra tramboline çıkıp zıplıyorum.Haftaya cumaya listeye gireceğim inşallah.cook gecmiş olsuun. inşallah artı cıkmazsın
Bence herşeyi bugünden koyabilirsin. Ama limonu sakın koyma! Sulanır. Onu yarın koyarsın.kızlar meraba nereye yazacağımı bilemedim gözüme burası takıldı umarım yardımcı olan çıkar
yarın oğlum sınıfa kısır sözü vermiş
bu günden yapsam yağını limonunu baharatını salçasını bugün koysam
sabahta yeşilliklerini ilave etsem nasıl olur
birde kuru soğan koysammı kavurupta sadece yeşil soğanmı koysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?