Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bence herşeyi bugünden koyabilirsin. Ama limonu sakın koyma! Sulanır. Onu yarın koyarsın.
Birde kuru soğan da koyma, yeşil soğan yeterli güzelim.
kokmazmı veya ne bileyim kötü bi görüntü oluşmazmı cnm bugünden koysam sabah ilk dersten sonra yenilekmiş yada yeşil soğanla l,monumu sonraya bıraksam

Ben akşam çayın yanında abur cuburdan bi 500 kalori aldığım için önceden bu şimdilik iyi geliyordu bana
neyy ozaman iyiymiş.

Geçmiş olsun canım,Rabbim şifa versin bu aralarda sizin veletler hep hasta
Sen ne zaman istersen ozaman dön canım illa şart yok şu zaman diye. Ama tabi izne çıktığın kiloyla veya daha azıyla dönmen şart tabiki izin hiç bır zaman çözüm değil sadece ara verme gibi bişey oluyor amaca dahada uzaklaşıyor insan

kokmazmı veya ne bileyim kötü bi görüntü oluşmazmı cnm bugünden koysam sabah ilk dersten sonra yenilekmiş yada yeşil soğanla l,monumu sonraya bıraksam
Şöyle de yapabilirsin, yeşillikleri hazırla ayrı kapta, bulguru da hazırla ayrı kapta dolaba koy sabah hepsini karıştır limonu,yağı,salçayı karıştır tamam oldu işte. Yeni Yıl kutlaması mı yapacaklar?

aksmları yesıllıklerı dogra soganını dogra sabahta hazırlanna kadar bulgur ıslanır sonra karıstırır sın hazır olunca hersey 20 dk sabahkı ısı

Yemeği 17:45 te kestim bugün hanımlar. Bir de azıcık hasta olur gibi oluyorum. Bir değişik bıkkınlık hâli. O yüzden fazla yazamadım bugün

Ayrıca bugün havalar soğumaya başladığı için oğluma Kıyamadigimdan, yürüyüşe cikmadim. Ama evde Leslie baciyla 4 mil yaptım.

çok teşekkür ederim kızlar
evet yeniyıl kutlaması yapcaklar
şimdi gittim malzemeleri aldım geldim dondum resmen buzz kar geliyor

aksmları yesıllıklerı dogra soganını dogra sabahta hazırlanna kadar bulgur ıslanır sonra karıstırır sın hazır olunca hersey 20 dk sabahkı ısı
buda çok mantıklı geldi ama azdaha erken kalkmam gerekecek sanırım

Kizlar biz doktordan geldik ishal olmus atesde var bugun menu yazamiycam okuyamadimda ne kaynattiniz merak ediyorum iyi olursa yarin ugrarim yoksa persembe kesin burdayim optummm kocaman hepinizi
Çok geçmiş olsun canım tekrardan. Iyileşin de önemli olan o

Küçük anaokuluna bu sene başladı. Bütün çocuklar hasta. Büyüğünün zaten bağışıklığı zayıf . Buna da şükür.

Kizlar biz doktordan geldik ishal olmus atesde var bugun menu yazamiycam okuyamadimda ne kaynattiniz merak ediyorum iyi olursa yarin ugrarim yoksa persembe kesin burdayim optummm kocaman hepinizi
Çok geçmiş olsun. Şu havalar tamamen soğumadıkça hastalıklar azalmayacak. Sürekli salgın var.

Bende menumunsimdi yazayim.
Kahvaltı.10da
3-5 adet patats kızartması.peynir zeytin yogrt.reçel bi dilim ekmk
13de meyve
14 de bitki çayı
15.bi bardak sütlü kahve
17.30.2-3 kask ymk.bi tane tavuk bagt.iki kask pilav.
21 3 brdk çay bi ayva.
3 ltre su.yarım saat yuruys.
Ve saat 2 .30.hala uyanigimmm

He heee bende uykum kaçtı. Senin bebiş mi uyumadı?

ay cok sukur bende regl oldum 3. gunum neyseki evdeyim is yerinde zor oluyirdu . dogumdan sonra bu ikinci olmam artik duzene biner heralde

Günaydın hanımlar. Yarın tartı günü, bugünü ona göre geçirin diyorum ve menümu yaziyorum;
7:00 bir bardak ılık limonlu su
9:00 üç ceviz ve bir porsiyon tam tahıl gevreği
11:30 iki salatalık
13.00 birer soğan, domates, acı biber, iki kepçe haşlanmış barbunya ve bir kızım maydanozla hazırladığım piyaz
14:30 bir kaç dilim elma ve bir kase yoğurt
17:00 bir avuç ceviz kattigim büyük bir tabak salata (biraz az gelebilir menü size ama dün çok halsiz hissediyordum. Öğlen piyaz ı kendimi zorlaya zorlaya yedim)
Spor
Leslie 4 mil,400 er dambil ve mekik.60 squat
3 lt su
Iki fincan yeşil çay ve bir fincan Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…