kokmazmı veya ne bileyim kötü bi görüntü oluşmazmı cnm bugünden koysam sabah ilk dersten sonra yenilekmiş yada yeşil soğanla l,monumu sonraya bıraksamBence herşeyi bugünden koyabilirsin. Ama limonu sakın koyma! Sulanır. Onu yarın koyarsın.
Birde kuru soğan da koyma, yeşil soğan yeterli güzelim.
neyyBen akşam çayın yanında abur cuburdan bi 500 kalori aldığım için önceden bu şimdilik iyi geliyordu bana
Geçmiş olsun canım,Rabbim şifa versin bu aralarda sizin veletler hep hastaKüçük oğlum bu hafta çok kötüydü. İki gün acildeydik.Krup virüsü varmış, boğazda ödem yapıyormuş. Mahfoldu çocuk öksürmekten.Buz gibi havada balkona çılıyoruz, buzdolabının önünde nefes aldırma derken şükür bugün daha az öksüryor.
ApriL_2007 brn bu hafta değil ,önümüzdeki hafta izinden dönüyorum değil mi ? Allahım iki haftadır ne bulsam yedim ve hiç tartıömadım. Sizinle olmak yemeyi etkiliyormuş.
Şöyle de yapabilirsin, yeşillikleri hazırla ayrı kapta, bulguru da hazırla ayrı kapta dolaba koy sabah hepsini karıştır limonu,yağı,salçayı karıştır tamam oldu işte. Yeni Yıl kutlaması mı yapacaklar?kokmazmı veya ne bileyim kötü bi görüntü oluşmazmı cnm bugünden koysam sabah ilk dersten sonra yenilekmiş yada yeşil soğanla l,monumu sonraya bıraksam
aksmları yesıllıklerı dogra soganını dogra sabahta hazırlanna kadar bulgur ıslanır sonra karıstırır sın hazır olunca hersey 20 dk sabahkı ısıkızlar meraba nereye yazacağımı bilemedim gözüme burası takıldı umarım yardımcı olan çıkar
yarın oğlum sınıfa kısır sözü vermiş
bu günden yapsam yağını limonunu baharatını salçasını bugün koysam
sabahta yeşilliklerini ilave etsem nasıl olur
birde kuru soğan koysammı kavurupta sadece yeşil soğanmı koysam
çok teşekkür ederim kızlarŞöyle de yapabilirsin, yeşillikleri hazırla ayrı kapta, bulguru da hazırla ayrı kapta dolaba koy sabah hepsini karıştır limonu,yağı,salçayı karıştır tamam oldu işte. Yeni Yıl kutlaması mı yapacaklar?
buda çok mantıklı geldi ama azdaha erken kalkmam gerekecek sanırımaksmları yesıllıklerı dogra soganını dogra sabahta hazırlanna kadar bulgur ıslanır sonra karıstırır sın hazır olunca hersey 20 dk sabahkı ısı
İnsallah perşembe herkes tartıda eksileri görür .her gün tartiliyrum..cuma 85.7idim.bakalım perşembe kaç cikicam heyecanliyimmmm
Çok geçmiş olsun canım tekrardan. Iyileşin de önemli olan oKizlar biz doktordan geldik ishal olmus atesde var bugun menu yazamiycam okuyamadimda ne kaynattiniz merak ediyorum iyi olursa yarin ugrarim yoksa persembe kesin burdayim optummm kocaman hepinizi
Küçük anaokuluna bu sene başladı. Bütün çocuklar hasta. Büyüğünün zaten bağışıklığı zayıf . Buna da şükür.neyyozaman iyiymiş.
Geçmiş olsun canım,Rabbim şifa versin bu aralarda sizin veletler hep hasta
Sen ne zaman istersen ozaman dön canım illa şart yok şu zaman diye. Ama tabi izne çıktığın kiloyla veya daha azıyla dönmen şarttabiki izin hiç bır zaman çözüm değil sadece ara verme gibi bişey oluyor amaca dahada uzaklaşıyor insan
Çok geçmiş olsun. Şu havalar tamamen soğumadıkça hastalıklar azalmayacak. Sürekli salgın var.Kizlar biz doktordan geldik ishal olmus atesde var bugun menu yazamiycam okuyamadimda ne kaynattiniz merak ediyorum iyi olursa yarin ugrarim yoksa persembe kesin burdayim optummm kocaman hepinizi
He heee bendeBende menumunsimdi yazayim.
Kahvaltı.10da
3-5 adet patats kızartması.peynir zeytin yogrt.reçel bi dilim ekmk
13de meyve
14 de bitki çayı
15.bi bardak sütlü kahve
17.30.2-3 kask ymk.bi tane tavuk bagt.iki kask pilav.
21 3 brdk çay bi ayva.
3 ltre su.yarım saat yuruys.
Ve saat 2 .30.hala uyanigimmm
devammmm@EFatos 14 aralık giriş kg 78 hedef kg 65
@thalia. 15 aralık giriş kg 72 hedef kg 65
keten prenses 16 aralık giriş kg 75 hedef kg 65
@melegim66 17 aralık giriş kg 63 hedef kg 56
Kızlar eğer ki sizde istiyorsanız, bu perşembe listedesiniz. Devamm mı?
Bu seferde kızım uyudu benim uyku kactiHe heee bendeuykum kaçtı. Senin bebiş mi uyumadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?