Hahahaj ay oti Allah iyiligi versin. Doguma girsin cok istiyorum ama adam nikah icin benden kan alinirken kotu olup yatan/ bir yakinimiz icin kan verirken sonunda serum yeyip yatan biri. Girerse ben ona destek cikarim sanirim geldi gelecek hayatim kotuu olmaa dayaancok cok istiyorum ama pek ihtimal yok yani.
Tatlım bekliyoruz çok güzel bir haber buSelam kızlar yazmamak için kendimi zor tuttum üç gün bekledim tartıldım her sabah normalde önceki haftalarda mezuniyet düsünüyordum ama kilo dalgalıydı fakat dört gündür çok şükür 46.8 46.9 şeklinde gidiyor ve yarın büyük ihtimal o şekilde gelecek tartıda ve ben bu hafta mezuniyet için kilo bildirimi yapacağım sonundaSon iki üc haftadır çok yoğundum ama o düzensizlikte yediklerimi abartmadım ve kilo çıkmadı inşallah vücudum yarın bi süpriz yapmaz ve güzel haberle gelirim gruptan mezuniyetimi yaparımmmm
Kaptanim uzulerek bildirim yapcm regl yim affedin 73.3 odem patlamasi yasiyorum cok utandim ya
Hayyyy MaşallahKaptanim uzulerek bildirim yapcm regl yim affedin 73.3 odem patlamasi yasiyorum cok utandim ya
ben 60,7 cıktım canım ya gecen 60,4 cıkmıştım ama nasıl yani regl olunca artıyormu kilomuz azalacağına
ooo masallah ama 46 cok az deilmi ya aşırı zayıf olmadınmı 0 beden manken gibi:)Selam kızlar yazmamak için kendimi zor tuttum üç gün bekledim tartıldım her sabah normalde önceki haftalarda mezuniyet düsünüyordum ama kilo dalgalıydı fakat dört gündür çok şükür 46.8 46.9 şeklinde gidiyor ve yarın büyük ihtimal o şekilde gelecek tartıda ve ben bu hafta mezuniyet için kilo bildirimi yapacağım sonundaSon iki üc haftadır çok yoğundum ama o düzensizlikte yediklerimi abartmadım ve kilo çıkmadı inşallah vücudum yarın bi süpriz yapmaz ve güzel haberle gelirim gruptan mezuniyetimi yaparımmmm
Geçen cuma 60.4 sen eğer artı çıktığın için haftaya alalım seni ozaman listeye canım, bende regl zamanı pek farketmez ama farkeden bunyeler var tabii.ben 60,7 cıktım canım ya gecen 60,4 cıkmıştım ama nasıl yani regl olunca artıyormu kilomuz azalacağına
olur canım ilk defa düzenli tartıldığım için farkettim ya reglden ya da evde oturmak bana yaramadı geri aldım 300 gr bugün tkrar işe basladım veririm inşallah geri haftaya kadar . buraya geldiğimden beri toplamda 1 kilo vermişim iyi deilmi yinedeGeçen cuma 60.4 sen eğer artı çıktığın için haftaya alalım seni ozaman listeye canım, bende regl zamanı pek farketmez ama farkeden bunyeler var tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?