Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tabii cnm çok iyi, sakın moralini bozma olur arada böyle şeyler. Herkes tatile çıkar sen bugun işe mi başladın yeni yılda hep iş diyosuun yani

Kar fena bastirdi kızlar, yine bata çıka gideceğiz yollarda gibi gözüküyor.

herkese günaydın. kilom 77.400 yaa geçen hafta 76.800 çıkmıştım 600 gr verdim diye sevinirken geri gelmiş

Tabii cnm çok iyi, sakın moralini bozma olur arada böyle şeyler. Herkes tatile çıkar sen bugun işe mi başladın yeni yılda hep iş diyosuun yani
aynen ya bebiş hasta diye kaç gündür evdeydim malesef resmi tatil falan yok sadece pazar gunu tatil

aynen ya bebiş hasta diye kaç gündür evdeydim malesef resmi tatil falan yok sadece pazar gunu tatil

Tatlım bekliyoruz çok güzel bir haber bu ilk mezunumuz olacaksın ben buraya geldiğimden beri cokkkkk sevindim istediklerine de kavusmana nasıl peki sevdinmi bu kiloyu?
Evetttttttt canimmmmm tartildimm sabah 46.5 mezun et beni yeni yilin ilk mezunu olayim;D Seneye guzel bir moralle gireyim yillar onceki kiloma cok sukur dondum evet artik 46 li kilodayim emin bir sekilde diyebilirim cunku 5 gundur 46 li tartildim bugunde guzel oldu supriz yapmadi 46.5 olarak tartti Darisi basiniza insallahhhhhhh

Dünkü menüm;
sabah 7:30 da Leslie ile 4 mil yürüdüm. 9.30 da bir kase gevrek yedim.12:30 da bir şiş kebap ve bol salata.arada bir kase yoğurt. Akşam bir tabak kuru fasulye yedim. 18.20 de 3 kestane.
Bir fincan yeşil çay ve Türk Kahvesi içtim.
3 lt su
4500şer mekik&dambil
60 squat

Tatlım bekliyoruz çok güzel bir haber bu ilk mezunumuz olacaksın ben buraya geldiğimden beri cokkkkk sevindim istediklerine de kavusmana nasıl peki sevdinmi bu kiloyu?

Sevinme konusuna gelince hep eski kiyafetlerimi giyiyordum yeni kiloma uygun tek duz elbise aldim bi kac tane ve giydim okuldakiler herkes goren harika olmussun cok guzel kilo vermissin dediler. O kadar iyi hissettim ki o kilo da o elbise icinde kendimi yandan cikan onden portleyen yok ve gayet guzel oluyorsun. Neden bi tabak fazla yiyecegim derdine bu histen mahrum kalayim hem açta kalmadim sadece midemi kucultup doyma miktarimi asagi cektim gene guzel beslendim gene yedim cikolata da yedim veliler guzel seyler getirdi hayir demedim yedim ama olcusunce doydugumu bildigim anda biraktim. Elbisenin guzel olmasi kendimi iyi hissetmem herseye deger

merhabalar arkadaşlar... yeni yılınızı şimdiden kutlarım.. umarım bol şanslı , çok mutlu, az kilolu bir yıl geçririiz.. hepinizi çok seviyorummmm

geçmişe biraz baktımda hepimiz aynı anda mı regl olduk yahuu..
ben de dün akşam oldum.. her nasıl olduysa sadece 300 gram fazla çıktım..

***1.Takım 446. Etap***

April_2007(68.7///%)
ispanyol (69.5/69.8/+0.3/%-0.43)
Sevim_mrt (76,3///%)
sevilay 80 (72.4/73.3/-0.9/%-1.24)
Pptya87 ( 76.8///%)
otimoti (69.8///%)

Takım ortalamasi: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…