- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tabii cnm çok iyi, sakın moralini bozma olur arada böyle şeyler. Herkes tatile çıkar sen bugun işe mi başladınolur canım ilk defa düzenli tartıldığım için farkettim ya reglden ya da evde oturmak bana yaramadı geri aldım 300 gr bugün tkrar işe basladım veririm inşallah geri haftaya kadar . buraya geldiğimden beri toplamda 1 kilo vermişim iyi deilmi yinede
Teşekkürler eriğimmutlu yillar kizlar
Aaa neden öyle olduki acaba?menülerinde iyiydiherkese günaydın. kilom 77.400 yaa geçen hafta 76.800 çıkmıştım 600 gr verdim diye sevinirken geri gelmiş
aynen ya bebiş hasta diye kaç gündür evdeydim malesef resmi tatil falan yok sadece pazar gunu tatilTabii cnm çok iyi, sakın moralini bozma olur arada böyle şeyler. Herkes tatile çıkar sen bugun işe mi başladınyeni yılda hep iş diyosuun yani
nolur masallh deme artmasin.3 aydr cok fazla oluyo regl im yuzum gozum sisiyo resmn.bi de 10 gun surmesi cabasiHayyyy Maşallahhaftaya daha çok çalışman gerekecek
nolur masallh deme artmasin kilom. 3 aydr cok fazla oluyo regl im yuzum gozum sisiyo resmn.bi de 10 gun surmesi cabasiHayyyy Maşallahhaftaya daha çok çalışman gerekecek
aynen ya bebiş hasta diye kaç gündür evdeydim malesef resmi tatil falan yok sadece pazar gunu tatilTabii cnm çok iyi, sakın moralini bozma olur arada böyle şeyler. Herkes tatile çıkar sen bugun işe mi başladınyeni yılda hep iş diyosuun yani
Evetttttttt canimmmmm tartildimm sabah 46.5 mezun et beni yeni yilin ilk mezunu olayim;D Seneye guzel bir moralle gireyim yillar onceki kiloma cok sukur dondum evet artik 46 li kilodayim emin bir sekilde diyebilirim cunku 5 gundur 46 li tartildim bugunde guzel oldu supriz yapmadi 46.5 olarak tarttiTatlım bekliyoruz çok güzel bir haber builk mezunumuz olacaksın ben buraya geldiğimden beri cokkkkk sevindim istediklerine de kavusmana nasıl peki sevdinmi bu kiloyu?
Tatlım bekliyoruz çok güzel bir haber builk mezunumuz olacaksın ben buraya geldiğimden beri cokkkkk sevindim istediklerine de kavusmana nasıl peki sevdinmi bu kiloyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?