- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Ayyy bide vermiş, afferin kuzuma saygılarbnde bu hafta kilo vermişim yarım kilo kadar :/ neden acaba :) oysaki epey epey yemiştim.
Selam kızlar yazmamak için kendimi zor tuttum üç gün bekledim tartıldım her sabah normalde önceki haftalarda mezuniyet düsünüyordum ama kilo dalgalıydı fakat dört gündür çok şükür 46.8 46.9 şeklinde gidiyor ve yarın büyük ihtimal o şekilde gelecek tartıda ve ben bu hafta mezuniyet için kilo bildirimi yapacağım sonundaSon iki üc haftadır çok yoğundum ama o düzensizlikte yediklerimi abartmadım ve kilo çıkmadı inşallah vücudum yarın bi süpriz yapmaz ve güzel haberle gelirim gruptan mezuniyetimi yaparımmmm
Kaptanim uzulerek bildirim yapcm regl yim affedin 73.3 odem patlamasi yasiyorum cok utandim ya
ben 60,7 cıktım canım ya gecen 60,4 cıkmıştım ama nasıl yani regl olunca artıyormu kilomuz azalacağına
Kar fena bastirdi kızlar, yine bata çıka gideceğiz yollarda gibi gözüküyor.
aynen ya bebiş hasta diye kaç gündür evdeydim malesef resmi tatil falan yok sadece pazar gunu tatil
bu haftada sabıt cıktım sabırrr cekıyorumm yaaApriL_2007
merhabalar arkadaşlar... yeni yılınızı şimdiden kutlarım.. umarım bol şanslı , çok mutlu, az kilolu bir yıl geçririiz.. hepinizi çok seviyorummmm
Mutlu yillar kizlar malum caki hasta pek giremedim kilo bildirimi yapip kacayim 72,500 regliyim bide
Ayyy bide vermiş, afferin kuzuma saygılaraman bizim kızlar duymasın bide yesek mi acaba derler
Yok kiz ne yoreseli korku fili kahramani oyuncak bebek iyi guldum hamezuniyetin hayırlı olsuuuuun!
ay cok fena ödem toplamıssın canım ya. cok mu tuzlu yedin yoksa reglerde hep böyle mi oluyor senin ?
ben mutlaka +1 olurdum reglken. sonra bitince pat giderdibünye meselesi. vucut su toplayıp sisiyor.
buraya da kaaar. ankarada dün günes vardı, bugunde masmavi hava. ama ayaz var. kar yagsa ayaz giderdi
canım sen ne iş yapıyorsun. bari resmi tatillere izin verseler
canım insllah birden pat diye gider bu fazlalıklar
mutluu yıllar ispanyol. özlüyoruz seniii daha cok geeel
nasıl oldu senin caki. bu arada caki ne demekyöresel bir kelime mi
hahahahahah . ay bende bişeyin kısaltması fln mı demiştim. :))Yok kiz ne yoreseli korku fili kahramani oyuncak bebek iyi guldum ha
Ayyy bide vermiş, afferin kuzuma saygılaraman bizim kızlar duymasın bide yesek mi acaba derler
otinin eline kimse su dökemez o bu konuda müSmükemmel
Geçen hafta kaçtın? Eğer verdiysen evet listedesin tatlımKaptan listedemiyim
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım , sen hergün menünü yaz su ve spor miktarını da ekleyerek şimdilik bu kadar. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum. Zaten belkide deneme süresinde gider o kilolar. Menülerine bakarak nerde doğru nerde yanlış yapıyorsun söyleriz biz sana.iyi yıllar :)
bende zayıflamak sitiyorum.benim öyle çook aşırı verilecek kilom yok ama aldığım 4 kilo beni rahatsız ediyor.1,68 boy 62 kiloyum.58 kilo idealim.40 yaşındayım.daha ince dukan diyeti yaptım çokda severek yaptım yedikçe zayıfladımçok mutlu olmuştum ama çok zayıfladım yüzüm gözüm çöktü rsmen 54 gördüm.öle çok sıska sevmiyorum açıkçası. 4 kiloooo vermem lazım hemde acilen çünkiii çooook rahatsızım .lütfen yardım ne yapmalıyım nasıl beslenmeliyim.....
Gecen hafta 72,800 dum bu hafta 300 gram vermisim ama reglyim odemde tutarim ben simdiotinin eline kimse su dökemez o bu konuda müSmükemmelseside çıkmadı henüz
Geçen hafta kaçtın? Eğer verdiysen evet listedesin tatlım
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım , sen hergün menünü yaz su ve spor miktarını da ekleyerek şimdilik bu kadar. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum. Zaten belkide deneme süresinde gider o kilolar. Menülerine bakarak nerde doğru nerde yanlış yapıyorsun söyleriz biz sana.
okey yani biz menüyü sunuyoruz siz onaylıyorsunuz.ne yiyip içecegimize kendimiz karar veriyoruz.otinin eline kimse su dökemez o bu konuda müSmükemmelseside çıkmadı henüz
Geçen hafta kaçtın? Eğer verdiysen evet listedesin tatlım
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım , sen hergün menünü yaz su ve spor miktarını da ekleyerek şimdilik bu kadar. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum. Zaten belkide deneme süresinde gider o kilolar. Menülerine bakarak nerde doğru nerde yanlış yapıyorsun söyleriz biz sana.
Hos geldinn sen ne dusunmystun canumokey yani biz menüyü sunuyoruz siz onaylıyorsunuz.ne yiyip içecegimize kendimiz karar veriyoruz.ben daha farklı tahmin etmiştim.ama neyse bakalım ben çalışan biri oldugum için işim zorlaşıyor açıkçası
Oooo vermişsin süper tabiki listedesin ozaman hoşgeldin, daima başarılar dilerim canım benim.Gecen hafta 72,800 dum bu hafta 300 gram vermisim ama reglyim odemde tutarim ben simdi
Canım onaylamak demeyelim de, yardımcı olmak diyelim. Burada herkes zayıflamak istiyor sadece motive amaçlı birbirimize destek oluyoruz. Yani yine iş sen de bitecekokey yani biz menüyü sunuyoruz siz onaylıyorsunuz.ne yiyip içecegimize kendimiz karar veriyoruz.ben daha farklı tahmin etmiştim.ama neyse bakalım ben çalışan biri oldugum için işim zorlaşıyor açıkçası
bizden kopamazsın kiBen gelmeyeli cok yeni arkadaslar gelmis mezun olsamda gelecegim hiccc bi kere kurtulamazsiniz sadece su son bi kac hafts cok yogundum bi de azmettim dedim dusmeden gelmicem tuttum kendimi geldim. Haydi kizlar yeni yilda incecik fit victorya secret kizlari gibi olmaya azmettik kim tutar bizi..
Kilo bildirimi yapmayı unutmayın takimcim bugün liste paylaşılacak ya saat 16.00 ya kadar herkes yapmış olursa süper olur aprilcigimle yorulmayizBu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Ay size hoşgeldiniz dememisim ben de kaptan yardimcisiyim sözde ama bu aralar izinde olduğumdan takıma pek ugrayamiyorum arada beni görürseniz bu da kim demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?