Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunki menüm.
Sabh 10 kahvaltı.3 yk kavrulmuş kıyma.
1\3 yufka ekmeği uc bardk çay
Ara öğün yapamadim hiç evde degildm.
17 .bi kase corba
.bi tavk baget iki yk pilav
21. 3 bardk çay.ne yazıkki bi kaç bisküvi.
İki kupa bitki çayı
3 litre su
40 dk hizli tempolu yuruys

mezuniyetin hayırlı olsuuuuun!

Kaptanim uzulerek bildirim yapcm regl yim affedin 73.3 odem patlamasi yasiyorum cok utandim ya

ay cok fena ödem toplamıssın canım ya. cok mu tuzlu yedin yoksa reglerde hep böyle mi oluyor senin ?

ben 60,7 cıktım canım ya gecen 60,4 cıkmıştım ama nasıl yani regl olunca artıyormu kilomuz azalacağına

ben mutlaka +1 olurdum reglken. sonra bitince pat giderdi bünye meselesi. vucut su toplayıp sisiyor.

Kar fena bastirdi kızlar, yine bata çıka gideceğiz yollarda gibi gözüküyor.

buraya da kaaar. ankarada dün günes vardı, bugunde masmavi hava. ama ayaz var. kar yagsa ayaz giderdi

aynen ya bebiş hasta diye kaç gündür evdeydim malesef resmi tatil falan yok sadece pazar gunu tatil

canım sen ne iş yapıyorsun. bari resmi tatillere izin verseler

bu haftada sabıt cıktım sabırrr cekıyorumm yaa ApriL_2007

canım insllah birden pat diye gider bu fazlalıklar

merhabalar arkadaşlar... yeni yılınızı şimdiden kutlarım.. umarım bol şanslı , çok mutlu, az kilolu bir yıl geçririiz.. hepinizi çok seviyorummmm

mutluu yıllar ispanyol. özlüyoruz seniii daha cok geeel

Mutlu yillar kizlar malum caki hasta pek giremedim kilo bildirimi yapip kacayim 72,500 regliyim bide

nasıl oldu senin caki. bu arada caki ne demek yöresel bir kelime mi

Ayyy bide vermiş, afferin kuzuma saygılar aman bizim kızlar duymasın bide yesek mi acaba derler

dur dur belki O Otimoti den az bile yemiş olabilirim yedim dediğim april küçük madlen cikolata ve 2 dilim kibrit kutusu büyüklüğünde börek. bir de 8 den sonra yemiyordum ama bu hafta meyve yedim bazı günler. o yüzden fazla cıkacagım diye korkmustum :)

Yok kiz ne yoreseli korku fili kahramani oyuncak bebek iyi guldum ha

iyi yıllar :)
bende zayıflamak sitiyorum.benim öyle çook aşırı verilecek kilom yok ama aldığım 4 kilo beni rahatsız ediyor.1,68 boy 62 kiloyum.58 kilo idealim.40 yaşındayım.daha ince dukan diyeti yaptım çokda severek yaptım yedikçe zayıfladım çok mutlu olmuştum ama çok zayıfladım yüzüm gözüm çöktü rsmen 54 gördüm.öle çok sıska sevmiyorum açıkçası. 4 kiloooo vermem lazım hemde acilen çünkiii çooook rahatsızım .lütfen yardım ne yapmalıyım nasıl beslenmeliyim.....

otinin eline kimse su dökemez o bu konuda müSmükemmel seside çıkmadı henüz

Kaptan listedemiyim
Geçen hafta kaçtın? Eğer verdiysen evet listedesin tatlım

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım , sen hergün menünü yaz su ve spor miktarını da ekleyerek şimdilik bu kadar. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum. Zaten belkide deneme süresinde gider o kilolar. Menülerine bakarak nerde doğru nerde yanlış yapıyorsun söyleriz biz sana.

Gecen hafta 72,800 dum bu hafta 300 gram vermisim ama reglyim odemde tutarim ben simdi

okey yani biz menüyü sunuyoruz siz onaylıyorsunuz.ne yiyip içecegimize kendimiz karar veriyoruz. ben daha farklı tahmin etmiştim.ama neyse bakalım ben çalışan biri oldugum için işim zorlaşıyor açıkçası

Ben gelmeyeli cok yeni arkadaslar gelmis mezun olsamda gelecegim hiccc bi kere kurtulamazsiniz sadece su son bi kac hafts cok yogundum bi de azmettim dedim dusmeden gelmicem tuttum kendimi geldim. Haydi kizlar yeni yilda incecik fit victorya secret kizlari gibi olmaya azmettik kim tutar bizi..

Kilo bildirimi yapmayı unutmayın takimcim bugün liste paylaşılacak ya saat 16.00 ya kadar herkes yapmış olursa süper olur aprilcigimle yorulmayiz Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Ay size hoşgeldiniz dememisim ben de kaptan yardimcisiyim sözde ama bu aralar izinde olduğumdan takıma pek ugrayamiyorum arada beni görürseniz bu da kim demeyin

Gecen hafta 72,800 dum bu hafta 300 gram vermisim ama reglyim odemde tutarim ben simdi
Oooo vermişsin süper tabiki listedesin ozaman hoşgeldin, daima başarılar dilerim canım benim.
Canım onaylamak demeyelim de, yardımcı olmak diyelim. Burada herkes zayıflamak istiyor sadece motive amaçlı birbirimize destek oluyoruz. Yani yine iş sen de bitecek

bizden kopamazsın ki sen gelmezsen biz zaten rahatsız ederiz seni kurtulmak yok
Oooo biz onlardan daha güzel olacağız yaz gelsin de bizi görsün dimi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…