- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
özel bir şirkette muhsebeciyim canım resmi tatiller işlemiyo bize maalesef ama gerek olduğunda izin veriyorlar sağolsunlar 3 gündür oğlum hasta diye izinliydim zaten o daha önemli benim içinmezuniyetin hayırlı olsuuuuun!
ay cok fena ödem toplamıssın canım ya. cok mu tuzlu yedin yoksa reglerde hep böyle mi oluyor senin ?
ben mutlaka +1 olurdum reglken. sonra bitince pat giderdibünye meselesi. vucut su toplayıp sisiyor.
buraya da kaaar. ankarada dün günes vardı, bugunde masmavi hava. ama ayaz var. kar yagsa ayaz giderdi
canım sen ne iş yapıyorsun. bari resmi tatillere izin verseler
canım insllah birden pat diye gider bu fazlalıklar
mutluu yıllar ispanyol. özlüyoruz seniii daha cok geeel
nasıl oldu senin caki. bu arada caki ne demekyöresel bir kelime mi
Kuzum geçen haftaki mesajın bu, malesef bu hafta gelemiyorsun çünkü eksileri görmemişsin bu haftaKizlar misafir var kilo bildirimi yapip kacayim hemen baslangic 75 simdi 72,400
Aaaa yanlis hatirlamisim pardon o zaman ya ben 72,800 hatirliyodum ozur dilerim 300 gr verdim saniyodum 100 gr almisim neyse haftaya girerimKuzum geçen haftaki mesajın bu, malesef bu hafta gelemiyorsun çünkü eksileri görmemişsin bu haftaneyse haftaya alırız devam devam...
bacım bende 300 gr almışım bu hafta noldu bize:)Aaaa yanlis hatirlamisim pardon o zaman ya ben 72,800 hatirliyodum ozur dilerim 300 gr verdim saniyodum 100 gr almisim neyse haftaya girerim
şiştik anam nolucak ya nasılda sevinmiştim listedeyim diye totomun ustunde kaldım şimdi neyse ölmek var dönmek yokbacım bende 300 gr almışım bu hafta noldu bize:)
bacım bende 300 gr almışım bu hafta noldu bize:)
Ayyy çok komik
Çaki hoşgeldin yumurtalar ne oldu?
he yeni yumurta maceramız var dün marketten yumurta aldık üstüne balon koymuşlar banim sıpa rengini beğenmedi yeni yumurta almış dolaptan başka renk çıkar diyo balonu yumurtadan çıkıyo sanmış danaÇaki hoşgeldin yumurtalar ne oldu?
Sorun değil tatlım ne özrüAaaa yanlis hatirlamisim pardon o zaman ya ben 72,800 hatirliyodum ozur dilerim 300 gr verdim saniyodum 100 gr almisim neyse haftaya girerim
ağlama ağlama koşay evet ya şimdi buldum hep regl donemimden şişmişim işte eski mesajlarıma baktım 75 başlamışım sora 73,600 geçen hafta 72,400 aglamak istiyorum
bu hafta hiç spor yapamadım sancıdan benim çakiden bide ben ödemde tutarım neyse haftaya artık listedeyim inşallah ha iki gündürde ne bulduysam yedim hastanedeydikya bişey yapamadım yine az şişmişimSorun değil tatlım ne özrüolur öyle.
ağlama ağlama koş
Oooo senin bu yumurtalardan çok çekeceğin var
he yeni yumurta maceramız var dün marketten yumurta aldık üstüne balon koymuşlar banim sıpa rengini beğenmedi yeni yumurta almış dolaptan başka renk çıkar diyo balonu yumurtadan çıkıyo sanmış dana
İşte o ne bulduysan yemen sana +yı getirdi.bu hafta hiç spor yapamadım sancıdan benim çakiden bide ben ödemde tutarım neyse haftaya artık listedeyim inşallah ha iki gündürde ne bulduysam yedim hastanedeydikya bişey yapamadım yine az şişmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?