Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

özel bir şirkette muhsebeciyim canım resmi tatiller işlemiyo bize maalesef ama gerek olduğunda izin veriyorlar sağolsunlar 3 gündür oğlum hasta diye izinliydim zaten o daha önemli benim için

ay evet ya şimdi buldum hep regl donemimden şişmişim işte eski mesajlarıma baktım 75 başlamışım sora 73,600 geçen hafta 72,400 aglamak istiyorum

Aaaa yanlis hatirlamisim pardon o zaman ya ben 72,800 hatirliyodum ozur dilerim 300 gr verdim saniyodum 100 gr almisim neyse haftaya girerim
Sorun değil tatlım ne özrüolur öyle.
ay evet ya şimdi buldum hep regl donemimden şişmişim işte eski mesajlarıma baktım 75 başlamışım sora 73,600 geçen hafta 72,400 aglamak istiyorum
ağlama ağlama koş

Oooo senin bu yumurtalardan çok çekeceğin varhep olmayacak şey istesin çaki bey, yap bi rafadan yesin

Regl olamadım hala ama Regl bahanesiyle yedim 1 hafta boyunca. Bu sabah tartilamadim. Tartım kvnin evinde kalmıştı. Ama dün 71.3 filan tartildim indim hemen tartıdan.

Etti mı sana +1500
Cok utaniyoruuuum

Ama kahvaltıdan sonra kesin karar verdim. Ogun atlamak yok. Aksam saatini geçirmek yok! Sapitiyorum sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…