- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bir haftada 1500 vayyyRegl olamadım hala ama Regl bahanesiyle yedim 1 hafta boyunca. Bu sabah tartilamadim. Tartım kvnin evinde kalmıştı. Ama dün 71.3 filan tartildim indim hemen tartıdan.
Etti mı sana +1500
Cok utaniyoruuuum
Ama kahvaltıdan sonra kesin karar verdim. Ogun atlamak yok. Aksam saatini geçirmek yok! Sapitiyorum sonra
regl olmak uzereyim umarım ondandır.Aaa neden öyle olduki acaba?menülerinde iyiydi
aynen yaa bende bu günden sonra daha dikkat etmeliyim haydi bismillah :)Regl olamadım hala ama Regl bahanesiyle yedim 1 hafta boyunca. Bu sabah tartilamadim. Tartım kvnin evinde kalmıştı. Ama dün 71.3 filan tartildim indim hemen tartıdan.
Etti mı sana +1500
Cok utaniyoruuuum
Ama kahvaltıdan sonra kesin karar verdim. Ogun atlamak yok. Aksam saatini geçirmek yok! Sapitiyorum sonra
maşallah sana yaa senin durumun iraden benide hırslandırıyor vallaGünaydın hanımlar. Geçen hafta 80.3 tu bu hafta 79.1 geldi bu sabah.
Vunlar bize kotu ornek yiyolar zayifluyolar vizde isimize geleni goruruzya demi listedeniyim kaptan
otinin eline kimse su dökemez o bu konuda müSmükemmelseside çıkmadı henüz
Geçen hafta kaçtın? Eğer verdiysen evet listedesin tatlım
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım , sen hergün menünü yaz su ve spor miktarını da ekleyerek şimdilik bu kadar. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum. Zaten belkide deneme süresinde gider o kilolar. Menülerine bakarak nerde doğru nerde yanlış yapıyorsun söyleriz biz sana.
okey yani biz menüyü sunuyoruz siz onaylıyorsunuz.ne yiyip içecegimize kendimiz karar veriyoruz.ben daha farklı tahmin etmiştim.ama neyse bakalım ben çalışan biri oldugum için işim zorlaşıyor açıkçası
Kilo bildirimi yapmayı unutmayın takimcim bugün liste paylaşılacak ya saat 16.00 ya kadar herkes yapmış olursa süper olur aprilcigimle yorulmayizBu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Ay size hoşgeldiniz dememisim ben de kaptan yardimcisiyim sözde ama bu aralar izinde olduğumdan takıma pek ugrayamiyorum arada beni görürseniz bu da kim demeyin
özel bir şirkette muhsebeciyim canım resmi tatiller işlemiyo bize maalesef ama gerek olduğunda izin veriyorlar sağolsunlar 3 gündür oğlum hasta diye izinliydim zaten o daha önemli benim için
ay evet ya şimdi buldum hep regl donemimden şişmişim işte eski mesajlarıma baktım 75 başlamışım sora 73,600 geçen hafta 72,400 aglamak istiyorum
he yeni yumurta maceramız var dün marketten yumurta aldık üstüne balon koymuşlar banim sıpa rengini beğenmedi yeni yumurta almış dolaptan başka renk çıkar diyo balonu yumurtadan çıkıyo sanmış dana
Regl olamadım hala ama Regl bahanesiyle yedim 1 hafta boyunca. Bu sabah tartilamadim. Tartım kvnin evinde kalmıştı. Ama dün 71.3 filan tartildim indim hemen tartıdan.
Etti mı sana +1500
Cok utaniyoruuuum
biz alalım sen ver :)bnde bu hafta kilo vermişim yarım kilo kadar :/ neden acaba :) oysaki epey epey yemiştim.
Regl olamadım hala ama Regl bahanesiyle yedim 1 hafta boyunca. Bu sabah tartilamadim. Tartım kvnin evinde kalmıştı. Ama dün 71.3 filan tartildim indim hemen tartıdan.
Etti mı sana +1500
Cok utaniyoruuuum
46.5 ama kacla izne ayrildim unuttum :) Yarin kep atma toreni yapacaksiniz bana unutmayin bakkkKilo bildirimi yapmayı unutmayın takimcim bugün liste paylaşılacak ya saat 16.00 ya kadar herkes yapmış olursa süper olur aprilcigimle yorulmayizBu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Ay size hoşgeldiniz dememisim ben de kaptan yardimcisiyim sözde ama bu aralar izinde olduğumdan takıma pek ugrayamiyorum arada beni görürseniz bu da kim demeyin
Bir haftada 1500 vayyydemekki senin yeme işi tutmadı bu hafta.
Hadi bakalım sen hergün uğra buraya haber ver bakim gelmeyince sen oralarda bişeyler karıştırıyorsun
aynen yaa bende bu günden sonra daha dikkat etmeliyim haydi bismillah :)
aa aaaApriL_2007 kötü örnek dedi ha bana bi kere ben bu hafta spor da yaptım hıh (dil cıkaran smiley )
oti baya müsmükemmel olmus kaptan baya baya
hoşgeldiin. saglıksız paketli ürünler, kızartma, fazla tuzlu seyler ya da hamurişlerinden uzak durmak gerekiyor. spor yaparsan saglıklı beslenirsen, suyunu da güzel içersen günde 2lt kadar verilmeyecek kilo yok. menüleri yazdıkca birbirimize cok yemişsin ya da su saglıksız su fazla kalorili gibi yorumlar yapıyoruz. verecegin kilo az oldugu için belli olsun daha fit görüneyim diyorsan spor yapman sart
hıh. ben sana küstüm. bir haftadır surada gel diye bekliyorum. önce veriyorsun coskuyu sonra ben hadi menü paylasıyorum bir bakıyorum hooop hatun kayıplarda. hıh.
ay bu muhasebe işleri hep böyle yogun yogun. yine de hem hasta diye izin alabilmen hem de resmi tatillerde izinli olman lazım bence. işci haklarıı
kuzum niye aglıyorsun. 2 haftada 3 kiloya yakın vermişsin. bu hafta oglun hasta diye biraz bozulmus düzenin toparlarsın. moral bozmak yoook.
ay bu pek cirkinmiş beinsan kendi oglunu sunun adıyla sever mi ayrıca korkunc da
hahahahah. masallah bu hafta takımca çökmüş haldeyiz
hahahah kac yasında senin kuzu. ay masallah. cocugun yumurta tarafından cekilip duruyoryumurtalara karsı koyamamazlık
ay ay ay yiyorum veriyorum diye hava atarken. of off otii april seni cig cig yiyecek az sonra :/
Oyyy dogru soyluyosun aprilimm
Edelim bacım edelinm
Gec dalganı geeeeeeccc
Düşene bir tekme de sen vuuuurrr
Hamileyken spor yapıyormuş kilo veriyormuşsss peeeeeehhh
Yesene kizim! Al nutellayi benmari isit, al muzu, çileği batir batir ye! Ben oyle yapardım!
darısı size diyelim :)biz alalım sen ver :)
Benimde tam 7 gun kalmis son 10 gun sismeyebaslar cikolatalara saldiririm ayiptir soylemesi sabahtir cikolata fena yiyorum tutun beni(( adete iki gun kala kesiliyor filan bosver bitince o fazlalik gider.
hahahah nutella yemiyorum benzararlı seyler onlar. kısın ortasında hamile kadına cilek milek hahah hakettim bence baksana takım olarak artıdayız
:) ben kek yedim poaça yedim bu hafta geçmiş olsuna gelenlerle
Yaptim kilo bildirimi mi 46.5 tartildim. Ama kac kilodan izne ayrildigimi unuttum.Amor-a kilo bildirimi yapacaksan bugün yap listeleri bugün hazırlıyoruz bu hafta yarın tatil diye yoksa senin kez töreni haftaya kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?