Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bir haftada 1500 vayyydemekki senin yeme işi tutmadı bu hafta.
Hadi bakalım sen hergün uğra buraya haber ver bakim gelmeyince sen oralarda bişeyler karıştırıyorsun

aynen yaa bende bu günden sonra daha dikkat etmeliyim haydi bismillah :)

Vunlar bize kotu ornek yiyolar zayifluyolar vizde isimize geleni goruruzya demi listedeniyim kaptan

aa aaa ApriL_2007 kötü örnek dedi ha bana bi kere ben bu hafta spor da yaptım hıh (dil cıkaran smiley )

oti baya müsmükemmel olmus kaptan baya baya

hoşgeldiin. saglıksız paketli ürünler, kızartma, fazla tuzlu seyler ya da hamurişlerinden uzak durmak gerekiyor. spor yaparsan saglıklı beslenirsen, suyunu da güzel içersen günde 2lt kadar verilmeyecek kilo yok. menüleri yazdıkca birbirimize cok yemişsin ya da su saglıksız su fazla kalorili gibi yorumlar yapıyoruz. verecegin kilo az oldugu için belli olsun daha fit görüneyim diyorsan spor yapman sart

hıh. ben sana küstüm. bir haftadır surada gel diye bekliyorum. önce veriyorsun coskuyu sonra ben hadi menü paylasıyorum bir bakıyorum hooop hatun kayıplarda. hıh.

özel bir şirkette muhsebeciyim canım resmi tatiller işlemiyo bize maalesef ama gerek olduğunda izin veriyorlar sağolsunlar 3 gündür oğlum hasta diye izinliydim zaten o daha önemli benim için

ay bu muhasebe işleri hep böyle yogun yogun. yine de hem hasta diye izin alabilmen hem de resmi tatillerde izinli olman lazım bence. işci haklarıı

ay evet ya şimdi buldum hep regl donemimden şişmişim işte eski mesajlarıma baktım 75 başlamışım sora 73,600 geçen hafta 72,400 aglamak istiyorum

kuzum niye aglıyorsun. 2 haftada 3 kiloya yakın vermişsin. bu hafta oglun hasta diye biraz bozulmus düzenin toparlarsın. moral bozmak yoook.

ay bu pek cirkinmiş be insan kendi oglunu sunun adıyla sever mi ayrıca korkunc da

hahahahah. masallah bu hafta takımca çökmüş haldeyiz

hahahah kac yasında senin kuzu. ay masallah. cocugun yumurta tarafından cekilip duruyor yumurtalara karsı koyamamazlık

ay ay ay yiyorum veriyorum diye hava atarken. of off otii april seni cig cig yiyecek az sonra :/

Benimde tam 7 gun kalmis son 10 gun sismeyebaslar cikolatalara saldiririm ayiptir soylemesi sabahtir cikolata fena yiyorum tutun beni (( adete iki gun kala kesiliyor filan bosver bitince o fazlalik gider.

46.5 ama kacla izne ayrildim unuttum :) Yarin kep atma toreni yapacaksiniz bana unutmayin bakkk

Bir haftada 1500 vayyydemekki senin yeme işi tutmadı bu hafta.
Hadi bakalım sen hergün uğra buraya haber ver bakim gelmeyince sen oralarda bişeyler karıştırıyorsun

Oyyy dogru soyluyosun aprilimm

aynen yaa bende bu günden sonra daha dikkat etmeliyim haydi bismillah :)

Edelim bacım edelinm

Gec dalganı geeeeeeccc
Düşene bir tekme de sen vuuuurrr

Hamileyken spor yapıyormuş kilo veriyormuşsss peeeeeehhh
Yesene kizim! Al nutellayi benmari isit, al muzu, çileği batir batir ye! Ben oyle yapardım!

hahahah nutella yemiyorum ben zararlı seyler onlar. kısın ortasında hamile kadına cilek milek hahah hakettim bence baksana takım olarak artıdayız

Benimde tam 7 gun kalmis son 10 gun sismeyebaslar cikolatalara saldiririm ayiptir soylemesi sabahtir cikolata fena yiyorum tutun beni (( adete iki gun kala kesiliyor filan bosver bitince o fazlalik gider.

İnşallah canım, ben de gitmelerini umut ediyorum

hahahah nutella yemiyorum ben zararlı seyler onlar. kısın ortasında hamile kadına cilek milek hahah hakettim bence baksana takım olarak artıdayız

Hakettin tabi. 36 beden hamile seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…