- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
tam tersi olmalıydı amabiz alalım sen ver :)
otiii hep boğazsınOyyy dogru soyluyosun aprilimm
Edelim bacım edelinm
Gec dalganı geeeeeeccc
Düşene bir tekme de sen vuuuurrr
Hamileyken spor yapıyormuş kilo veriyormuşsss peeeeeehhh
Yesene kizim! Al nutellayi benmari isit, al muzu, çileği batir batir ye! Ben oyle yapardım!
kendisi hep zararlılardan gittiği için normal geliyor onahahahah nutella yemiyorum benzararlı seyler onlar. kısın ortasında hamile kadına cilek milek hahah hakettim bence baksana takım olarak artıdayız
yedin ve karşılığını gördün:) ben kek yedim poaça yedim bu hafta geçmiş olsuna gelenlerle
Sanada canım mutluuu yıllar6.takimdan sevgilerYeni yiliniz kutlu olsun kizlar 2016 hepimize huzur mutluluk ve fit gunler getirsinn
Aminn ama bizim takımda pek işlemez bu3.takımdan hepinize musmutlu sağlıklı huzurlu ve kilo almadan geçirecek bir yıl dilerim
Çokk teşekkürler BerilcimNice guzel yillara arkadaslar
Sanada canım umarımYeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve barış getirsin.
Umalımki gelen gideni aratmasın....
he walla evde olmak bana yaramıyotam tersi olmalıydı ama
otiii hep boğazsın
kendisi hep zararlılardan gittiği için normal geliyor onabide aşerdirecek
yedin ve karşılığını gördünşimdi sana geçmiş olsun
bendede durum tam tersi evdeyken tek ögün yetiyorhe walla evde olmak bana yaramıyo
evde hadi mısır patlatalım yiyelim hadi birer kahve içelim yanına cıkolata lokum iş yerinde çay kahve su :)bendede durum tam tersi evdeyken tek ögün yetiyor
Aminn ama bizim takımda pek işlemez bualmadan gelen yok, teşekkür ederim canım.Sanada mutluu yıllar sevgiler
İşteeee zayıflamak istiyorsan yapmıyacaksın bunlarıevde hadi mısır patlatalım yiyelim hadi birer kahve içelim yanına cıkolata lokum iş yerinde çay kahve su :)
o güzel menülerden sonra eksileri görmemek olmazdı süpersinGünaydın hanımlar. Geçen hafta 80.3 tu bu hafta 79.1 geldi bu sabah.
artıdan iyidir canım gecen haftaki bomba artındanbu haftada sabıt cıktım sabırrr cekıyorumm yaaApriL_2007
sanada iyi senelermerhabalar arkadaşlar... yeni yılınızı şimdiden kutlarım.. umarım bol şanslı , çok mutlu, az kilolu bir yıl geçririiz.. hepinizi çok seviyorummmm
takım dökülüyor toktorcumgeçmişe biraz baktımda hepimiz aynı anda mı regl olduk yahuu..
ben de dün akşam oldum.. her nasıl olduysa sadece 300 gram fazla çıktım..
çok güzel vermişsin canım,örnek alın milletttBende geçen cuma 85.7 idim bugün.84.2 yimm.
paketli aburcur yassakDunki menüm.
Sabh 10 kahvaltı.3 yk kavrulmuş kıyma.
1\3 yufka ekmeği uc bardk çay
Ara öğün yapamadim hiç evde degildm.
17 .bi kase corba
.bi tavk baget iki yk pilav
21. 3 bardk çay.ne yazıkki bi kaç bisküvi.
İki kupa bitki çayı
3 litre su
40 dk hizli tempolu yuruys
Bugün birazcık abartı olmadı değil ama sınırdao güzel menülerden sonra eksileri görmemek olmazdı süpersin
Akşam varmı parti?Bugün birazcık abartı olmadı değil ama sınırda
3,5 yasinda ablasi seklini diyil caki gunduz oyuncak bebek gece canavqr oluyo benimkide disarda melek evde ne sen sor ne ben soyliyimaa aaaApriL_2007 kötü örnek dedi ha bana bi kere ben bu hafta spor da yaptım hıh (dil cıkaran smiley )
oti baya müsmükemmel olmus kaptan baya baya
hoşgeldiin. saglıksız paketli ürünler, kızartma, fazla tuzlu seyler ya da hamurişlerinden uzak durmak gerekiyor. spor yaparsan saglıklı beslenirsen, suyunu da güzel içersen günde 2lt kadar verilmeyecek kilo yok. menüleri yazdıkca birbirimize cok yemişsin ya da su saglıksız su fazla kalorili gibi yorumlar yapıyoruz. verecegin kilo az oldugu için belli olsun daha fit görüneyim diyorsan spor yapman sart
hıh. ben sana küstüm. bir haftadır surada gel diye bekliyorum. önce veriyorsun coskuyu sonra ben hadi menü paylasıyorum bir bakıyorum hooop hatun kayıplarda. hıh.
ay bu muhasebe işleri hep böyle yogun yogun. yine de hem hasta diye izin alabilmen hem de resmi tatillerde izinli olman lazım bence. işci haklarıı
kuzum niye aglıyorsun. 2 haftada 3 kiloya yakın vermişsin. bu hafta oglun hasta diye biraz bozulmus düzenin toparlarsın. moral bozmak yoook.
ay bu pek cirkinmiş beinsan kendi oglunu sunun adıyla sever mi ayrıca korkunc da
hahahahah. masallah bu hafta takımca çökmüş haldeyiz
hahahah kac yasında senin kuzu. ay masallah. cocugun yumurta tarafından cekilip duruyoryumurtalara karsı koyamamazlık
ay ay ay yiyorum veriyorum diye hava atarken. of off otii april seni cig cig yiyecek az sonra :/
Coşmalar başlamış. Aman dikkat bigünde 3 kg alcan Mazallah:)))))Sabah mısır patlattım nasıl patlatmışsam artık bir sürü gidip gelip yiyorum elimde bir avuç bir avuç. Ama düzgün yemek yemedim bir sürü çikolata bu madlenlerden ara ara. Akşam bi kase çikolata yedim yanında ekmeği fazla yedim gibi gerçi sabahtan beri başka bişey yemedim sabah bi kaşarlı tost yapmıştım işte arada yediğim madlen çikolatalar akşam çorba ekmek. Bugün menüsü kötü tek iyi yediğim mandalinalar. Artık koruma programına alsam iyi olacak kendimi.
Oyy annesi hep nazı sana işte3,5 yasinda ablasi seklini diyil caki gunduz oyuncak bebek gece canavqr oluyo benimkide disarda melek evde ne sen sor ne ben soyliyim
Eşim yaş pastadan fındık fistiga kadar stok yapmış gelmiş. Ben yemem ihtimal, pek canım istemiyor. Ama gündüz 3 kurabiye yedim. Akşam da fırına tavuk atmıştım. Yanında patateslerle. Patatesler konusunda sınırı zorladim. Artık yarın 3+3 mil yaparım Leslie ile. -_- o da pek paklamaz amaAkşam varmı parti?
dur daha gün bitmediEşim yaş pastadan fındık fistiga kadar stok yapmış gelmiş. Ben yemem ihtimal, pek canım istemiyor. Ama gündüz 3 kurabiye yedim. Akşam da fırına tavuk atmıştım. Yanında patateslerle. Patatesler konusunda sınırı zorladim. Artık yarın 3+3 mil yaparım Leslie ile. -_- o da pek paklamaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?