Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

biz alalım sen ver :)
tam tersi olmalıydı ama

otiii hep boğazsın

hahahah nutella yemiyorum ben zararlı seyler onlar. kısın ortasında hamile kadına cilek milek hahah hakettim bence baksana takım olarak artıdayız
kendisi hep zararlılardan gittiği için normal geliyor onabide aşerdirecek

:) ben kek yedim poaça yedim bu hafta geçmiş olsuna gelenlerle
yedin ve karşılığını gördünşimdi sana geçmiş olsun

6.takimdan sevgiler Yeni yiliniz kutlu olsun kizlar 2016 hepimize huzur mutluluk ve fit gunler getirsinn
Sanada canım mutluuu yıllarsevgiler

3.takımdan hepinize musmutlu sağlıklı huzurlu ve kilo almadan geçirecek bir yıl dilerim
Aminn ama bizim takımda pek işlemez bualmadan gelen yok, teşekkür ederim canım.Sanada mutluu yıllarsevgiler

Nice guzel yillara arkadaslar
Çokk teşekkürler Berilcimsanada mutluu yıllarsevgiler

Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk ve barış getirsin.
Umalımki gelen gideni aratmasın....
Sanada canım umarımmutluu yıllarsevgiler

***1.Takım 446. Etap***

April_2007(68.7///%)kilosu sabit
ispanyol (69.5/69,8/-0,3/%-0,43)
Sevim_mrt (76,3///%)kilosu sabit

sevilay 80 (72.4/73.3/-0.9/%-1.24)
Pptya87 ( 76.8///%)bildirimde bulunmadı

otimoti (69.8/71,3/-1,5/%-2,15)
maviask (48,6/46,5/2,1/%0,31)434.etapta 2hafta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 14'e bölündü.Mezun olmak istiyor.

Takım ortalamasi: %-0,501

bu haftada sabıt cıktım sabırrr cekıyorumm yaa ApriL_2007
artıdan iyidir canım gecen haftaki bomba artından
merhabalar arkadaşlar... yeni yılınızı şimdiden kutlarım.. umarım bol şanslı , çok mutlu, az kilolu bir yıl geçririiz.. hepinizi çok seviyorummmm
sanada iyi senelerumarım baby,bizde seni çok seviyoruz
geçmişe biraz baktımda hepimiz aynı anda mı regl olduk yahuu..
ben de dün akşam oldum.. her nasıl olduysa sadece 300 gram fazla çıktım..
takım dökülüyor toktorcum
Bende geçen cuma 85.7 idim bugün.84.2 yimm.
çok güzel vermişsin canım,örnek alın millettt
paketli aburcur yassak

Sabah mısır patlattım nasıl patlatmışsam artık bir sürü gidip gelip yiyorum elimde bir avuç bir avuç. Ama düzgün yemek yemedim bir sürü çikolata bu madlenlerden ara ara. Akşam bi kase çikolata yedim yanında ekmeği fazla yedim gibi gerçi sabahtan beri başka bişey yemedim sabah bi kaşarlı tost yapmıştım işte arada yediğim madlen çikolatalar akşam çorba ekmek. Bugün menüsü kötü tek iyi yediğim mandalinalar. Artık koruma programına alsam iyi olacak kendimi.

3,5 yasinda ablasi seklini diyil caki gunduz oyuncak bebek gece canavqr oluyo benimkide disarda melek evde ne sen sor ne ben soyliyim

Coşmalar başlamış. Aman dikkat bigünde 3 kg alcan Mazallah:)))))
3,5 yasinda ablasi seklini diyil caki gunduz oyuncak bebek gece canavqr oluyo benimkide disarda melek evde ne sen sor ne ben soyliyim
Oyy annesi hep nazı sana işte

Akşam varmı parti?
Eşim yaş pastadan fındık fistiga kadar stok yapmış gelmiş. Ben yemem ihtimal, pek canım istemiyor. Ama gündüz 3 kurabiye yedim. Akşam da fırına tavuk atmıştım. Yanında patateslerle. Patatesler konusunda sınırı zorladim. Artık yarın 3+3 mil yaparım Leslie ile. -_- o da pek paklamaz ama

dur daha gün bitmedi bende anneme gideceğim tutmam lazım boğazımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…