Yok almam regl öncesi krizlerim normaldirCoşmalar başlamış. Aman dikkat bigünde 3 kg alcan Mazallah:)))))
heehh iyi o zaman sıfır bedenimizYok almam regl öncesi krizlerim normaldirGene iyi gidiyor şükür çok abartmıyorum şimdilik bakalım..
zaten hepimiz sıfır bedeniz sadece biraz şişkinlik var onu atmaya çalışıyoruzheehh iyi o zaman sıfır bedenimiz
bizimkiler şişkinlik değil , atom bombasızaten hepimiz sıfır bedeniz sadece biraz şişkinlik var onu atmaya çalışıyoruz
vayy be süperSelam kizlar menumu bildiriyim
sabah 8
1 kk peynir
7 zeytin
Bol yesillik
2dilim cavdar ekmegi
ara 10 bitkili cay
oglen bi porsyon pirasa
1 tabak yogurt
ogle elma
aksam10 tane hamsi
1 kepce mercimek corbasi
bol salata
2,5 lt su
200ip atlama
Bugunki 100 gram artidan sonra siki bi giris yapim dedimvayy be süper
iyi yapmışsın haftaya gell artık listemizeBugunki 100 gram artidan sonra siki bi giris yapim dedim
Kosa kosa gelicem hemde regl olmasam o 100 gram olmazfida neyse savulun len ben geliyorum dermisimiyi yapmışsın haftaya gell artık listemize
sanki bir otii daha geliyor gibi geldiKosa kosa gelicem hemde regl olmasam o 100 gram olmazfida neyse savulun len ben geliyorum dermisim
bendede çikolata reklamıKazen bizimle dalga geciyo heralde zayiflama topiginin altida nesguik reklami
Ben incecik kaliyimda sen o zaman gor dermisimsanki bir otii daha geliyor gibi geldi
bendede çikolata reklamı
hayaller hayatlarBen incecik kaliyimda sen o zaman gor dermisim
Aynen. . Mısır patlattim şimdi de kestane istiyorlar babalı ogulludur daha gün bitmedibende anneme gideceğim tutmam lazım boğazımı
sanki bir otii daha geliyor gibi geldi
bendede çikolata reklamı
Evet kesin reklamlardir bizde hic suc ypk zatenValla benzemiyo degilll
Beni de reklamlar yediriyor olmasın!
Sanada canimKızlar 2016 yılı hepimize sağlık, huzur, mutluluk, tüm dünyaya barış getirmesini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?