Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dagatesi kusme ama lütfen evde değilim siteye bile giremiyorum o nedenle yoksa uğramam mi

Bana ne bana ne kustum isteee.

evde hadi mısır patlatalım yiyelim hadi birer kahve içelim yanına cıkolata lokum iş yerinde çay kahve su :)

Bende ApriL_2007 gibi dusunuyorum evde olunca daha guzel. Hem ogunleri ayarliyorsun hem de spor icin daha cok vakit oluyor. Ama bunye meselesi tabiki

3,5 yasinda ablasi seklini diyil caki gunduz oyuncak bebek gece canavqr oluyo benimkide disarda melek evde ne sen sor ne ben soyliyim
Oy masallah. Hahah Allah kolaylik versin sana

Aynen. . Mısır patlattim şimdi de kestane istiyorlar babalı ogullu daha pastası kolasi cerezi de var. Bu gece bitmez

Oy oy oy. Bir su bardagi yagsiz tuzsuz patlamis misir 1 dilim ekmek yerine gecer. Kestanenin de 4 tanesi bir porsiyon. Umarim cok yememissindir kola fln okudum. Siz hala kola mi aliyorsunuuuuuz!

İnşallah canım, ben de gitmelerini umut ediyorum

Hakettin tabi. 36 beden hamile seniiii
Yaa sormaa simdi gobegim cikiyor ya bir aya giyemem o 36 bedenleri. Zaten bir elbisem vardi boydan icine girsem de fermar kapanmiyor gogus bolgesine gelince. Goguslerim buyumus.

Selam kizlar menumu bildiriyim

sabah 8
1 kk peynir
7 zeytin
Bol yesillik
2dilim cavdar ekmegi
ara 10 bitkili cay
oglen bi porsyon pirasa
1 tabak yogurt
ogle elma
aksam10 tane hamsi
1 kepce mercimek corbasi
bol salata
2,5 lt su
200ip atlama

Dagatesi bu menuyu begendi :)) canim ya bisey soracagim onsan 10 hamsi yedikten sonra hemen nasil birakir yemeyi ) 10 hamsinazicik geliyor ben daha cok yiyorum sanki.

tam tersi olmalıydı ama

otiii hep boğazsın

kendisi hep zararlılardan gittiği için normal geliyor onabide aşerdirecek

yedin ve karşılığını gördünşimdi sana geçmiş olsun

Ben salataya aseriyorum. Benim asermem de bir garip ha :)) ama hain O Otimoti dedikleri aklimda waffle canlandirdi dunden beri dolaniyorum sayesinde. Hih.

dagatesi kocacigim inatla alıyor canım o kolayı eve, yapacak birsey yok. Mısır yemedim de kestane 2 tane gece kaçamağı oldu.
Günaydın bu arada

Dünkü menumu de yazayım;
Sabah 7.30 bir yeşil elma
8-9 arası Leslie Ile 3 mil.
10.00 bir yumurta, bir parça köy peyniri ve bol yeşillik
12.30 üç kurabiye :/
Bir tabak salata
14.30 bir kırmızı elma
17.00 100 gr tavuk göğsü
Patates (ucu kacti)
Gece de iki tane kestane.
Telafisi olsun diye bu sabah Leslie ile 4 mil yaptım. Akşam da 3 mil yapcam. Iki fincan yeşil çay içtim. 2 5 lt su içtim
Mekik ve dambillarimi çalıştım.

Bende kendimi zor durdurdum valla ama iste ipin ucu kactimi gidiyo canim

Aman ya yagsiz tuzsuz misir hic biseye benzemezki hic yemem dqha iyi

Normalde regl m pazr veya pzt ye denk gelurdi.bu kez bildirimden 1 gun onceye denk geldi e ilk gunlerde de odem patlamasi yasiyorum ustune geldi iste

Hanimlar bu sabh cok iyiyim sukur bikac haftalik kasveti bosvermisligi attim uzerimden dedimki neden 2016 da 38 beden olmayayim olanlarin benden ne fazlasi var.eski ahsen geri dondu heyyyttttt
Ammn nazr degmesin
Haftaya kendime 1 kilo hedef koydum.cuma gunu benden ins en az 1 kilo gitmis gorceksinz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…