evde hadi mısır patlatalım yiyelim hadi birer kahve içelim yanına cıkolata lokum iş yerinde çay kahve su :)
Oy masallah. Hahah Allah kolaylik versin sana3,5 yasinda ablasi seklini diyil caki gunduz oyuncak bebek gece canavqr oluyo benimkide disarda melek evde ne sen sor ne ben soyliyim
Aynen. . Mısır patlattim şimdi de kestane istiyorlar babalı ogulludaha pastası kolasi cerezi de var. Bu gece bitmez
Yaa sormaa simdi gobegim cikiyor ya bir aya giyemem o 36 bedenleri. Zaten bir elbisem vardi boydan icine girsem de fermar kapanmiyor gogus bolgesine gelince. Goguslerim buyumus.İnşallah canım, ben de gitmelerini umut ediyorum
Hakettin tabi. 36 beden hamile seniiii
Selam kizlar menumu bildiriyim
sabah 8
1 kk peynir
7 zeytin
Bol yesillik
2dilim cavdar ekmegi
ara 10 bitkili cay
oglen bi porsyon pirasa
1 tabak yogurt
ogle elma
aksam10 tane hamsi
1 kepce mercimek corbasi
bol salata
2,5 lt su
200ip atlama
tam tersi olmalıydı ama
otiii hep boğazsın
kendisi hep zararlılardan gittiği için normal geliyor onabide aşerdirecek
yedin ve karşılığını gördünşimdi sana geçmiş olsun
Bende kendimi zor durdurdum valla ama iste ipin ucu kactimi gidiyo canimYaa sormaa simdi gobegim cikiyor ya bir aya giyemem o 36 bedenleri. Zaten bir elbisem vardi boydan icine girsem de fermar kapanmiyor gogus bolgesine gelince. Goguslerim buyumus.
Dagatesi bu menuyu begendi :)) canim ya bisey soracagim onsan 10 hamsi yedikten sonra hemen nasil birakir yemeyi) 10 hamsinazicik geliyor ben daha cok yiyorum sanki.
Aman ya yagsiz tuzsuz misir hic biseye benzemezki hic yemem dqha iyiBana ne bana ne kustum isteee.
BendeApriL_2007 gibi dusunuyorum evde olunca daha guzel. Hem ogunleri ayarliyorsun hem de spor icin daha cok vakit oluyor. Ama bunye meselesi tabiki
Oy masallah. Hahah Allah kolaylik versin sana
Oy oy oy. Bir su bardagi yagsiz tuzsuz patlamis misir 1 dilim ekmek yerine gecer. Kestanenin de 4 tanesi bir porsiyon. Umarim cok yememissindirkola fln okudum. Siz hala kola mi aliyorsunuuuuuz!
Normalde regl m pazr veya pzt ye denk gelurdi.bu kez bildirimden 1 gun onceye denk geldi e ilk gunlerde de odem patlamasi yasiyorum ustune geldi istemezuniyetin hayırlı olsuuuuun!
ay cok fena ödem toplamıssın canım ya. cok mu tuzlu yedin yoksa reglerde hep böyle mi oluyor senin ?
ben mutlaka +1 olurdum reglken. sonra bitince pat giderdibünye meselesi. vucut su toplayıp sisiyor.
buraya da kaaar. ankarada dün günes vardı, bugunde masmavi hava. ama ayaz var. kar yagsa ayaz giderdi
canım sen ne iş yapıyorsun. bari resmi tatillere izin verseler
canım insllah birden pat diye gider bu fazlalıklar
mutluu yıllar ispanyol. özlüyoruz seniii daha cok geeel
nasıl oldu senin caki. bu arada caki ne demekyöresel bir kelime mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?