Oooo ne guzel salataya asermissn cok guzel istah acici salata tarifleri var tavuklu falan gel arkadadim sen onlara bak birak wafili bak sonra boyle zorlana zorlana kilo vermeye calisiyoruz sonrayi dusun ben pismn oldum dusunmedigim icin
Gunaydin benim tek kacamagim birazcik cerez cekirdek faln oldu@dagatesi kocacigim inatla alıyor canım o kolayı eve, yapacak birsey yok. Mısır yemedim de kestane 2 tane gece kaçamağı oldu.
Günaydın bu arada
AminnnnnnGünaydın hanımlar, hepimize incecik, sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum
Arkadasim leslie 4 miles videosunu nerde buldun bana da link atarmsnDünkü menumu de yazayım;
Sabah 7.30 bir yeşil elma
8-9 arası Leslie Ile 3 mil.
10.00 bir yumurta, bir parça köy peyniri ve bol yeşillik
12.30 üç kurabiye :/
Bir tabak salata
14.30 bir kırmızı elma
17.00 100 gr tavuk göğsü
Patates (ucu kacti)
Gece de iki tane kestane.
Telafisi olsun diye bu sabah Leslie ile 4 mil yaptım. Akşam da 3 mil yapcam. Iki fincan yeşil çay içtim. 2 5 lt su içtim
Mekik ve dambillarimi çalıştım.
Sen salataya devam et bence kuzum bakma otiiii iştahlı senide yoldan çıkarmasın
Ayyy koptum şekerimOh be neyse 2016ya girdik. Gecen yılı hep 2016 zannediyodum
Dagatesi çok karşıdır böyle colalara falan@dagatesi kocacigim inatla alıyor canım o kolayı eve, yapacak birsey yok. Mısır yemedim de kestane 2 tane gece kaçamağı oldu.
Günaydın bu arada
Yine alkışşDünkü menumu de yazayım;
Sabah 7.30 bir yeşil elma
8-9 arası Leslie Ile 3 mil.
10.00 bir yumurta, bir parça köy peyniri ve bol yeşillik
12.30 üç kurabiye :/
Bir tabak salata
14.30 bir kırmızı elma
17.00 100 gr tavuk göğsü
Patates (ucu kacti)
Gece de iki tane kestane.
Telafisi olsun diye bu sabah Leslie ile 4 mil yaptım. Akşam da 3 mil yapcam. Iki fincan yeşil çay içtim. 2 5 lt su içtim
Mekik ve dambillarimi çalıştım.
Evet ya bende yemem daha iyi bide bir dilim ekmeğe eşitmişAman ya yagsiz tuzsuz misir hic biseye benzemezki hic yemem dqha iyi
Hadi bakalım başarılarHanimlar bu sabh cok iyiyim sukur bikac haftalik kasveti bosvermisligi attim uzerimden dedimki neden 2016 da 38 beden olmayayim olanlarin benden ne fazlasi var.eski ahsen geri dondu heyyyttttt
Ammn nazr degmesin
Haftaya kendime 1 kilo hedef koydum.cuma gunu benden ins en az 1 kilo gitmis gorceksinz.
YaaOooo ne guzel salataya asermissn cok guzel istah acici salata tarifleri var tavuklu falan gel arkadadim sen onlara bak birak wafili bak sonra boyle zorlana zorlana kilo vermeye calisiyoruz sonrayi dusun ben pismn oldum dusunmedigim icin
kalk kalk yılın ilk günü ne tembelliği, enerjik başlaBugün yine hiç yerinden kalkaslm yok.haftaya bnm de enaz bi kilo gitmesi lazım İnsallah
haftaya sanmıyorum ama sonraki hafta girebilirsin canımBizde haftaya cumaya listeye girecek mıyız acaba
Tatlım teşekkürler , sanada mutlu yıllarMutlu yıllar
Sanada mutluu yıllar fıstığım, en en güzel yılın olsun1. takımın fıstıkları, mutlu yıllar.. 7.Takımdan sevgilerle
Çokkk teşekkürler
İnşaAllah canım sanada getirsin2016 hepinize saglik, mutluluk, huzur ve dilediginiz her ne varsa getirir umarim :)
4. takimdan kucak dolusu sevgiler...
Bizde dostmuyuz dusmanmi belli degill ha kiz ne guzel salata asermis nasi yoldan cikaricamizi sasiriyoruzOooo ne guzel salataya asermissn cok guzel istah acici salata tarifleri var tavuklu falan gel arkadadim sen onlara bak birak wafili bak sonra boyle zorlana zorlana kilo vermeye calisiyoruz sonrayi dusun ben pismn oldum dusunmedigim icin
Dur bi once ben giriyim sen haftaya gel kuzum listeye girmek ab ye girmekten daha zorBizde haftaya cumaya listeye girecek mıyız acaba
Kizlar allah sizi iyilerden etsin emi ben saglikli proteinli salata tariflerini kastetmistm.wafili yok saysin yemesin diyeSen salataya devam et bence kuzum bakma otiiii iştahlı senide yoldan çıkarmasınbelki sen dedinya şimdi o yedi waffle beklerim
Ayyy koptum şekerimsevindim senin adına kafan karışmayacak en azından
Dagatesi çok karşıdır böyle colalara falanbir keresinde ben bir bardak fanta içtim yapmadığını bırakmadı valla bana
Yine alkışş
Evet ya bende yemem daha iyi bide bir dilim ekmeğe eşitmişekmek yerim bari karnım doyar
Hadi bakalım başarılarsöz ver kendine yaparsin.süper bir yıl olsun hepimize
Yaane iştah açıcı tarifi kızcağız kilo almamak için uğraşıyor bizim kızlar salatanın bile bol kalorili tarifini veriyor uyma sen Dagatesim
Bizde dostmuyuz dusmanmi belli degill ha kiz ne guzel salata asermis nasi yoldan cikaricamizi sasiriyoruz
Hemde kaşar uzak durman iyi olmuşIste bu . bu saat oldu hic kacamagim yok.sabh kahvltida bi parca kasari tam agzima atiyodum napiyosun dedim kendime sonra gerisi geluyo durrrr
çalışkan öğrenci17 de yemeği kestim hanımlar. Yemekten önce de Leslie ile 3 mil yaptım. Bir sabah bir aksam pestilim çıktı ama oh olsun bana. Bir daha kaçamak yok
İyi olmuşAaahh
Kafama bı meteor çarptıııı
Benim gibi alanları napcan aprilTebrikler kızlar 10.olmuşuzkilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim sabitleri de gözüme kestirdim veremeyenleri yazdım bir kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?