Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben salataya aseriyorum. Benim asermem de bir garip ha :)) ama hain O Otimoti dedikleri aklimda waffle canlandirdi dunden beri dolaniyorum sayesinde. Hih.
Oooo ne guzel salataya asermissn cok guzel istah acici salata tarifleri var tavuklu falan gel arkadadim sen onlara bak birak wafili bak sonra boyle zorlana zorlana kilo vermeye calisiyoruz sonrayi dusun ben pismn oldum dusunmedigim icin

@dagatesi kocacigim inatla alıyor canım o kolayı eve, yapacak birsey yok. Mısır yemedim de kestane 2 tane gece kaçamağı oldu.
Günaydın bu arada
Gunaydin benim tek kacamagim birazcik cerez cekirdek faln oldu

Günaydın hanımlar, hepimize incecik, sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum
Aminnnnnn

Arkadasim leslie 4 miles videosunu nerde buldun bana da link atarmsn
Bu de 3 fast miles vardi bulamiyorum biliyosan onu da

Ben salataya aseriyorum. Benim asermem de bir garip ha :)) ama hain O Otimoti dedikleri aklimda waffle canlandirdi dunden beri dolaniyorum sayesinde. Hih.
Sen salataya devam et bence kuzum bakma otiiii iştahlı senide yoldan çıkarmasın belki sen dedinya şimdi o yedi waffle beklerim

Oh be neyse 2016ya girdik. Gecen yılı hep 2016 zannediyodum
Ayyy koptum şekerim sevindim senin adına kafan karışmayacak en azından

@dagatesi kocacigim inatla alıyor canım o kolayı eve, yapacak birsey yok. Mısır yemedim de kestane 2 tane gece kaçamağı oldu.
Günaydın bu arada
Dagatesi çok karşıdır böyle colalara falan bir keresinde ben bir bardak fanta içtim yapmadığını bırakmadı valla bana

Yine alkışş

Aman ya yagsiz tuzsuz misir hic biseye benzemezki hic yemem dqha iyi
Evet ya bende yemem daha iyi bide bir dilim ekmeğe eşitmişekmek yerim bari karnım doyar

Hadi bakalım başarılar söz ver kendine yaparsin.süper bir yıl olsun hepimize
Oooo ne guzel salataya asermissn cok guzel istah acici salata tarifleri var tavuklu falan gel arkadadim sen onlara bak birak wafili bak sonra boyle zorlana zorlana kilo vermeye calisiyoruz sonrayi dusun ben pismn oldum dusunmedigim icin
Yaa ne iştah açıcı tarifi kızcağız kilo almamak için uğraşıyor bizim kızlar salatanın bile bol kalorili tarifini veriyor uyma sen Dagatesim

Bende menumu yazayım
Sabah 10 kahvaltı.
Kıyma kavurması ve biraz yufka ekmk
13 meyve.
15 sütlü hazır kahve
17 yemk.bi kase çorba.4 yk noht.2 yk pilav.bi tavk bagt
21 uc bardk çay.bi patates
30 dk yuyrs 3 litre su.bi bardk da bitki cayi

Tatlım teşekkürler , sanada mutlu yıllar tüm dileklerinin gerçekleşeceği bir yıl olması ümidiyle Monicim

1. takımın fıstıkları, mutlu yıllar.. 7.Takımdan sevgilerle
Sanada mutluu yıllar fıstığım, en en güzel yılın olsun

Çokkk teşekkürler Amin. Sanada mutlu muSmutlu yıllar canımcım

2016 hepinize saglik, mutluluk, huzur ve dilediginiz her ne varsa getirir umarim :)
4. takimdan kucak dolusu sevgiler...
İnşaAllah canım sanada getirsin mutluu yıllar sevgiyle kal sağlıcakla kal

(Hepinize sevgilerle 1.Takımdan)

Bizde dostmuyuz dusmanmi belli degill ha kiz ne guzel salata asermis nasi yoldan cikaricamizi sasiriyoruz

Kizlar allah sizi iyilerden etsin emi ben saglikli proteinli salata tariflerini kastetmistm.wafili yok saysin yemesin diye

17 de yemeği kestim hanımlar. Yemekten önce de Leslie ile 3 mil yaptım. Bir sabah bir aksam pestilim çıktı ama oh olsun bana. Bir daha kaçamak yok

Iste bu . bu saat oldu hic kacamagim yok.sabh kahvltida bi parca kasari tam agzima atiyodum napiyosun dedim kendime sonra gerisi geluyo durrrr
Hemde kaşar uzak durman iyi olmuş

17 de yemeği kestim hanımlar. Yemekten önce de Leslie ile 3 mil yaptım. Bir sabah bir aksam pestilim çıktı ama oh olsun bana. Bir daha kaçamak yok
çalışkan öğrenci

Aaahh
Kafama bı meteor çarptıııı
İyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…