Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aaa kaptan sende sabitsin şimcik kendinidemi gözüne kestirdin

menümü yazayım barisabah 8
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
7 zeytin
yeşillik
ara 10 bitkili çay
öğlen13,00
2 yemek kaşığı mantar sote
1 dilim çavdar ekmeği
salata
ara 1 tane kivi
akşam 18
1 porsyon güveç
1 kasae cacık
2,5 lt su
200 ip atladım
hızlı tempo yürüyüş
şimdide çok soğuk bi bana bi çakiye boyunluk örüyorum

maşallah bişey kalmamış benim 65 balık et seviyrumda balık derken balina oldum
65 de olsa öpüp başıma taç edecem de bakalım, boyum 1.65 58 olsa çok güzel olacak. Öyle bir maymun istahlilik var yani bende, umarım istediğimiz kiloya geliriz. Subattan bu yana -20 kilo verdim demek. Nerden baksam 30-32 ay sonra gördüm 7 li sayıları, şükürler olsun.

işte azmin zaferi sende bu hırs olduktan sonra yaparsın benim boyumda 1,65 de 58 bana çok zayıf geliyor nedende 72,5 kiloyum 65 i bi görebilirsem sonrasına bakıcam

Nihahahahaaa
Onu da yiyordum. Esim gece isten gelirken getiriyordu bana. Adam
Gıda sektöründe olmayaydi iyiydi. Fastfood yedim gece gece

ay oti alemsin sen baya baya yedim kiloyu da aldım diyorsun

dagatesi kocacigim inatla alıyor canım o kolayı eve, yapacak birsey yok. Mısır yemedim de kestane 2 tane gece kaçamağı oldu.
Günaydın bu arada

canım ya kocanı iyi iyi tembihle almasın cocuklara da cok zarar. hani ufacık faydası olsa neyse. hoş ben içinde monosodyumglutamat (böyle mi yazıyorduk :) ) olan her ürüne karsıyım. cünkü beyinde bagımlılık yapan noktayı uyarıyor ve tadı ne kadar kötü olsa bile güzelmiş gibi hissettiriyor. benim esim paketli ürün tüketirdi ama ben saglıksız diye diye o da bıraktı. alacaksan o paraya meyve, kuru yemiş almak cok daha saglıklı.

Aman ya yagsiz tuzsuz misir hic biseye benzemezki hic yemem dqha iyi

hehehe. belki ödül olarak arada bir yenebilir. masum görünümlü kalori bombası o

Normalde regl m pazr veya pzt ye denk gelurdi.bu kez bildirimden 1 gun onceye denk geldi e ilk gunlerde de odem patlamasi yasiyorum ustune geldi iste

olsun canım haftaya dikkat edersen cok güzel bir yüzden olur. birden hoop inivermiş olacaksın

amiin. nazarlara gelmeyelim. inşallah 36 lar 38ler gelsin. fit saglıklı hatunlar olalım.

Oooo ne guzel salataya asermissn cok guzel istah acici salata tarifleri var tavuklu falan gel arkadadim sen onlara bak birak wafili bak sonra boyle zorlana zorlana kilo vermeye calisiyoruz sonrayi dusun ben pismn oldum dusunmedigim icin

canım ben pek tavuk yemiyorum malum yetişme sartları ortada :)) arkadaslar üstüne gitmiş ama sanırım iştah acıcı dedin diye :)) bildiğin klasik salata. az zeytinyagı limon tuz havuc fln :) yeni favorim beyaz turp

demiii april demiii. uymayayım ben onlara. bugun resmen psikolojik ac oldum. ortada ne yesem diye dolandım. annemdeydim ona yoruyorum. umarım nazarlara gelmemişimdir

Bugün yine hiç yerinden kalkaslm yok.haftaya bnm de enaz bi kilo gitmesi lazım İnsallah

hareket berekettir :) insan hareketsiz kaldıkca hem kilo alıyor hem de psikolojik olarak kötü oluyor. ayrıca sabah kahvaltıyı en gec 9 da yapmak metabolizmanın hızlanması acısından oldukca önemli ay biraz kötü olacak ama ben kiloluyken annem hep derdi kavun karpuz da yata yata diye

Bizde dostmuyuz dusmanmi belli degill ha kiz ne guzel salata asermis nasi yoldan cikaricamizi sasiriyoruz

el birliğiyle bugun beni de sapıttırdınız ( hos anneme ve esime göre gayet ölcülüymüşüm, bebek ac mı kalsınmıs )

Aaahh
Kafama bı meteor çarptıııı

otiii daha sana ne meteorlar atacak ApriL_2007 bence bu hafta cok cetin gececek sana :) (kıh kıh kıh )

Benim gibi alanları napcan april ben birdaha listeye rüyamda girerim bence dagatesi hamile haliyle benden daha zayif

hiiiiiiiiiiiii! utanmadan neler diyor. kac kilo aldıgını düşünüyorsun pantolonlar kapanıyordur umarım

kızlar nerdesiniz hepiniz akşamdanmı kaldınız

bugun ben hep aylaklık ettim başka bişi yapmadım

kolay gelsiiin. böyle örgü dikiş kanavice fln cok hevesliyim ama bir elime alıp yapasım da gelmez malzemeyi versen uzaktan iştahlı iştahlı bakarım ancak

darısı 6 lara inşallah. gecen subattan yana mı 20 kilo verdin ? 30 ay nasıl oldu anlamadım :) neyse masallah diyorum, darısı 6 lara 36 bedenlere :)

kız merak etme aç maç kalmaz çocuk aksine o aç kalmasın diye yediğin herşey sana kilo olarak geri döner hele emzirirken hiç susmuyolar sen dinleme kimseyi sahi kaç kilosun

işte azmin zaferi sende bu hırs olduktan sonra yaparsın benim boyumda 1,65 de 58 bana çok zayıf geliyor nedende 72,5 kiloyum 65 i bi görebilirsem sonrasına bakıcam

bende 168 im ideal kilom 58 sizde 58 epey zayıf olur ama bence önemli olan fit görünmek. sporla verince daha yüksek bile olsa daha sıkı oluyorsun daha güzel görünüyor.

aman darısı başıma ben daha listeye giremedim

kuzum bak deadline O Otimoti dagatesi listedeler de ne oluyor iki ileri bir geri

Olursun olursun bende başladım burada maratona şükür arkadaşlarla üç ileri iki geri ite kaka geldik mezuniyet aşamasına kep atacağım inşallah yeni yılın ilk gününde

mezuniyetiin hayırlı olsuuun

şu smileyleri aradıgımda bir bulamıyorum bir de dil cıkarıp dönen vardı

maşallah bişey kalmamış benim 65 balık et seviyrumda balık derken balina oldum

Boyunu sorayım diye alintiladiydim fekat öğrendim sonraki mesicdan. Boyumuz ve hedefimiz aynı. 65 altında cok çirkin oluyorum ben. Sen niye 65? Daha inmeyi düşünüyor musun?

aaa kaptan sende sabitsin şimcik kendinidemi gözüne kestirdin

Aaaa şok şok şok!!
Bunu nasil gözden kaçırmışız epril haniiiiiim

kız merak etme aç maç kalmaz çocuk aksine o aç kalmasın diye yediğin herşey sana kilo olarak geri döner hele emzirirken hiç susmuyolar sen dinleme kimseyi sahi kaç kilosun

su an 64.5 im canım. hamile kalmadan önce 60 a kadar düşmüştüm ama ameliyat yattım kalkamadım falan derken hamile kaldıgımı ögrendiğim ay 61.9 dum maalesef beden olarak 36lar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…