- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Ne güzel maşallah... Annemi ozledimmmmBende annemdeyim ohh mis gel keyfimm gellllll
Hedef kilon kaç. Canim17 de yemeği kestim hanımlar. Yemekten önce de Leslie ile 3 mil yaptım. Bir sabah bir aksam pestilim çıktı ama oh olsun bana. Bir daha kaçamak yok
Tebrikler kızlar 10.olmuşuzkilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim sabitleri de gözüme kestirdim veremeyenleri yazdım bir kenara
Benim gibi alanları napcan aprilben birdaha listeye rüyamda girerim bence dagatesi hamile haliyle benden daha zayif
Bilmiyorum tartılmadim tartı yokHadi dökül dökül kac kilo aldın?
aaa kaptan sende sabitsin***1.Takım 446. Etap***
April_2007(68.7///%)kilosu sabit
ispanyol (69.5/69,8/-0,3/%-0,43)
Sevim_mrt (76,3///%)kilosu sabit
sevilay 80 (72.4/73.3/-0.9/%-1.24)
Pptya87 ( 76.8///%)bildirimde bulunmadı
otimoti (69.8/71,3/-1,5/%-2,15)
maviask (48,6/46,5/2,1/%0,31)434.etapta 2hafta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü,yüzdesi 14'e bölündü.Mezun olmak istiyor.
Takım ortalamasi: %-0,501
Hedef 60. Bu hafta 79 geldim.Hedef kilon kaç. Canim
maşallah bişey kalmamış benim 65 balık et seviyrumda balık derken balina oldumHedef 60. Bu hafta 79 geldim.
Ne oldu şimdi mezun oldum mu AprilHemde kaşar uzak durman iyi olmuş
çalışkan öğrenci
İyi olmuş
65 de olsa öpüp başıma taç edecem de bakalım, boyum 1.65 58 olsa çok güzel olacak. Öyle bir maymun istahlilik var yani bendemaşallah bişey kalmamış benim 65 balık et seviyrumda balık derken balina oldum
işte azmin zaferi sende bu hırs olduktan sonra yaparsın benim boyumda 1,65 de 58 bana çok zayıf geliyor nedende 72,5 kiloyum 65 i bi görebilirsem sonrasına bakıcam65 de olsa öpüp başıma taç edecem de bakalım, boyum 1.65 58 olsa çok güzel olacak. Öyle bir maymun istahlilik var yani bende, umarım istediğimiz kiloya geliriz. Subattan bu yana -20 kilo verdim demek. Nerden baksam 30-32 ay sonra gördüm 7 li sayıları, şükürler olsun.
aman darısı başıma ben daha listeye giremedimNe oldu şimdi mezun oldum mu April
aman darısı başıma ben daha listeye giremedim
Nihahahahaaa
Onu da yiyordum. Esim gece isten gelirken getiriyordu bana. Adam
Gıda sektöründe olmayaydi iyiydi. Fastfood yedim gece gece
dagatesi kocacigim inatla alıyor canım o kolayı eve, yapacak birsey yok. Mısır yemedim de kestane 2 tane gece kaçamağı oldu.
Günaydın bu arada
Aman ya yagsiz tuzsuz misir hic biseye benzemezki hic yemem dqha iyi
Normalde regl m pazr veya pzt ye denk gelurdi.bu kez bildirimden 1 gun onceye denk geldi e ilk gunlerde de odem patlamasi yasiyorum ustune geldi iste
Hanimlar bu sabh cok iyiyim sukur bikac haftalik kasveti bosvermisligi attim uzerimden dedimki neden 2016 da 38 beden olmayayim olanlarin benden ne fazlasi var.eski ahsen geri dondu heyyyttttt
Ammn nazr degmesin
Haftaya kendime 1 kilo hedef koydum.cuma gunu benden ins en az 1 kilo gitmis gorceksinz.
Oooo ne guzel salataya asermissn cok guzel istah acici salata tarifleri var tavuklu falan gel arkadadim sen onlara bak birak wafili bak sonra boyle zorlana zorlana kilo vermeye calisiyoruz sonrayi dusun ben pismn oldum dusunmedigim icin
Sen salataya devam et bence kuzum bakma otiiii iştahlı senide yoldan çıkarmasınbelki sen dedinya şimdi o yedi waffle beklerim
Ayyy koptum şekerimsevindim senin adına kafan karışmayacak en azından
Dagatesi çok karşıdır böyle colalara falanbir keresinde ben bir bardak fanta içtim yapmadığını bırakmadı valla bana
Yine alkışş
Evet ya bende yemem daha iyi bide bir dilim ekmeğe eşitmişekmek yerim bari karnım doyar
Hadi bakalım başarılarsöz ver kendine yaparsin.süper bir yıl olsun hepimize
Yaane iştah açıcı tarifi kızcağız kilo almamak için uğraşıyor bizim kızlar salatanın bile bol kalorili tarifini veriyor uyma sen Dagatesim
Bugün yine hiç yerinden kalkaslm yok.haftaya bnm de enaz bi kilo gitmesi lazım İnsallah
Bizde dostmuyuz dusmanmi belli degill ha kiz ne guzel salata asermis nasi yoldan cikaricamizi sasiriyoruz
Aaahh
Kafama bı meteor çarptıııı
Benim gibi alanları napcan aprilben birdaha listeye rüyamda girerim bence dagatesi hamile haliyle benden daha zayif
kızlar nerdesiniz hepiniz akşamdanmı kaldınız
menümü yazayım barisabah 8
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
7 zeytin
yeşillik
ara 10 bitkili çay
öğlen13,00
2 yemek kaşığı mantar sote
1 dilim çavdar ekmeği
salata
ara 1 tane kivi
akşam 18
1 porsyon güveç
1 kasae cacık
2,5 lt su
200 ip atladım
hızlı tempo yürüyüş
şimdide çok soğuk bi bana bi çakiye boyunluk örüyorum
65 de olsa öpüp başıma taç edecem de bakalım, boyum 1.65 58 olsa çok güzel olacak. Öyle bir maymun istahlilik var yani bende, umarım istediğimiz kiloya geliriz. Subattan bu yana -20 kilo verdim demek. Nerden baksam 30-32 ay sonra gördüm 7 li sayıları, şükürler olsun.
kız merak etme aç maç kalmaz çocuk aksine o aç kalmasın diye yediğin herşey sana kilo olarak geri döner hele emzirirken hiç susmuyolar sen dinleme kimseyi sahi kaç kilosunay oti alemsin senbaya baya yedim kiloyu da aldım diyorsun
canım ya kocanı iyi iyi tembihlealmasın cocuklara da cok zarar. hani ufacık faydası olsa neyse. hoş ben içinde monosodyumglutamat (böyle mi yazıyorduk :) ) olan her ürüne karsıyım. cünkü beyinde bagımlılık yapan noktayı uyarıyor ve tadı ne kadar kötü olsa bile güzelmiş gibi hissettiriyor. benim esim paketli ürün tüketirdi ama ben saglıksız diye diye o da bıraktı. alacaksan o paraya meyve, kuru yemiş almak cok daha saglıklı.
hehehe. belki ödül olarak arada bir yenebilir. masum görünümlü kalori bombası o
olsun canım haftaya dikkat edersen cok güzel bir yüzden olur. birden hoop inivermiş olacaksın
amiin. nazarlara gelmeyelim. inşallah 36 lar 38ler gelsin. fit saglıklı hatunlar olalım.
canım ben pek tavuk yemiyorum malum yetişme sartları ortada :)) arkadaslar üstüne gitmiş ama sanırım iştah acıcı dedin diye :)) bildiğin klasik salata. az zeytinyagı limon tuz havuc fln :) yeni favorim beyaz turp
demiii april demiii. uymayayım ben onlara. bugun resmen psikolojik ac oldum. ortada ne yesem diye dolandım. annemdeydim ona yoruyorum. umarım nazarlara gelmemişimdir
hareket berekettir :) insan hareketsiz kaldıkca hem kilo alıyor hem de psikolojik olarak kötü oluyor. ayrıca sabah kahvaltıyı en gec 9 da yapmak metabolizmanın hızlanması acısından oldukca önemliay biraz kötü olacak ama ben kiloluyken annem hep derdi kavun karpuz da yata yata diye
el birliğiyle bugun beni de sapıttırdınız( hos anneme ve esime göre gayet ölcülüymüşüm, bebek ac mı kalsınmıs )
otiii daha sana ne meteorlar atacakApriL_2007 bence bu hafta cok cetin gececek sana :) (kıh kıh kıh )
hiiiiiiiiiiiii! utanmadan neler diyor. kac kilo aldıgını düşünüyorsun pantolonlar kapanıyordur umarım
bugun ben hep aylaklık ettim başka bişi yapmadım
kolay gelsiiin. böyle örgü dikiş kanavice fln cok hevesliyim ama bir elime alıp yapasım da gelmez malzemeyi versenuzaktan iştahlı iştahlı bakarım ancak
darısı 6 lara inşallah. gecen subattan yana mı 20 kilo verdin ? 30 ay nasıl oldu anlamadım :) neyse masallah diyorum, darısı 6 lara 36 bedenlere :)
işte azmin zaferi sende bu hırs olduktan sonra yaparsın benim boyumda 1,65 de 58 bana çok zayıf geliyor nedende 72,5 kiloyum 65 i bi görebilirsem sonrasına bakıcam
aman darısı başıma ben daha listeye giremedim
Olursun olursun bende başladım burada maratona şükür arkadaşlarla üç ileri iki geri ite kaka geldik mezuniyet aşamasına kep atacağım inşallah yeni yılın ilk gününde
maşallah bişey kalmamış benim 65 balık et seviyrumda balık derken balina oldum
aaa kaptan sende sabitsinşimcik kendinidemi gözüne kestirdin
kız merak etme aç maç kalmaz çocuk aksine o aç kalmasın diye yediğin herşey sana kilo olarak geri döner hele emzirirken hiç susmuyolar sen dinleme kimseyi sahi kaç kilosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?