su an 64.5 im canım. hamile kalmadan önce 60 a kadar düşmüştüm ama ameliyat yattım kalkamadım falan derken hamile kaldıgımı ögrendiğim ay 61.9 dum maalesefbeden olarak 36lar oluyor
Yattığım yerden dediğine bakmayın. Yattığı yerde ağırlık filan çalışıyordu bu manyak
InşaAllah olacakişte azmin zaferi sende bu hırs olduktan sonra yaparsın benim boyumda 1,65 de 58 bana çok zayıf geliyor nedende 72,5 kiloyum 65 i bi görebilirsem sonrasına bakıcam
yok ben çok zayıf sevmiyorumki 65 bana yeter yüzüm çöküyo hem öncede 60 kiloyu göremiyodum bile zayıftım şimdide veremiyomBoyunu sorayım diye alintiladiydim fekat öğrendim sonraki mesicdan. Boyumuz ve hedefimiz aynı. 65 altında cok çirkin oluyorum ben. Sen niye 65? Daha inmeyi düşünüyor musun?
Aaaa şok şok şok!!
Bunu nasil gözden kaçırmışız epril haniiiiiim
doğumdan sonra yaparsın kuzum üzülme sporunuHahaha :)) demi ya. Onlari unutmustum. Ama onun cok faydasini gordum kaslarim erimedi. Mekik fln cekmistim o da iyi gelmisti. Ah ah spor yapmayi ozledim ama su an yasak
doğumdan sonra yaparsın kuzum üzülme sporunu
sen hayırlısıyla bebişini sagsalim bi kucağına al gerisi kolay hepsi hallolur kızmı erkekmiInsallah kizlar ya. Gecenlerde sancim oldu. Allah korusun erken dogum olmasin diye o yuzden doktor yasakladi. Oncesinde de dusuk tehlikesi vardi yine yasakti.
bu arada oyle abur cubur bisi yemedim sadece oglen cok yedim. Ama aksama dogruydu aksam yemek yemedim umarim dengelenmistir.
ilk kaç kiloyla başlamıştın merak ettim. nekadar zamanda 46 oldunOlursun olursun bende başladım burada maratona şükür arkadaşlarla üç ileri iki geri ite kaka geldik mezuniyet aşamasına kep atacağım inşallah yeni yılın ilk gününde
ilk kaç kiloyla başlamıştın merak ettim. nekadar zamanda 46 oldun
Erkek canimsen hayırlısıyla bebişini sagsalim bi kucağına al gerisi kolay hepsi hallolur kızmı erkekmi
rabbim hayırlı evlatlar versin canım allah analı babalı büyütsünErkek canim
boyun kaçİlk aslında kendim 55 56 kiloyla Mayısta başladım Haziran sonu gibi bu gruba girdim. Çok yavaş yavaş gitti çünkü spor yapmadım sadece yemek kalorilere dikkat ettim şimdi 46 kiloyum. 55 56 diyorum da 58 leri de mayısta gördüğüm olmuştu o zaman buna bir dur deme kararı aldım.
maşallah 8 ay yani çok iyi darısı bana benimde hedefim hazirana 65 i görmek tabii daha erken görsem dahada iyi olur :)İlk aslında kendim 55 56 kiloyla Mayısta başladım Haziran sonu gibi bu gruba girdim. Çok yavaş yavaş gitti çünkü spor yapmadım sadece yemek kalorilere dikkat ettim şimdi 46 kiloyum. 55 56 diyorum da 58 leri de mayısta gördüğüm olmuştu o zaman buna bir dur deme kararı aldım.
Rabbim hayırlısıyla kucagna almanı nasip etsin inşallah sonrası gelir nasılsaInsallah kizlar ya. Gecenlerde sancim oldu. Allah korusun erken dogum olmasin diye o yuzden doktor yasakladi. Oncesinde de dusuk tehlikesi vardi yine yasakti.
bu arada oyle abur cubur bisi yemedim sadece oglen cok yedim. Ama aksama dogruydu aksam yemek yemedim umarim dengelenmistir.
1.54boyun kaç
maşallah 8 ay yani çok iyi darısı bana benimde hedefim hazirana 65 i görmek tabii daha erken görsem dahada iyi olur :)
inşallah yaa bende malesef irade problemi var 1 hafta super gidiyor sonra sıkılıp bırakıyorum1.54
Verirsin azimle başarılı olursun. Ben kalori diyeti yaptım azalttım daha çok protein olarak tükettim. Şu an zaten midem kücüldü filan. Gerçi çok dikkat etmiyorum ama gene de gidiyor bu sabahta 46.4 tartıldım 100 er gram gidiyor.
Fazlasıyla geldim kıyafetler güzel oluyor mutluyum inan değiyor bunca çabaya emeğe gayrete. O güzel hissi düşün. Bir de sürekli olumlama yap Ben istediğim ... kilomdayım ve kendimi bu kiloda çok mutlu hissediyorum. ... kiloda olmak harika bir duygu istedigim kıyafetler oluyor inceldiğimi ve güzel bir bedene sahip oldugumun farkındayım gibi gibi. Cümleleri söylerken bedenin gerçekten o kilodaymış gibi hisset aynaya bak vücuduna bak. Ben bunu sık yaptım şu an yapıyorum mesela hep 46 kiloyumu şu an diyorum. E zaten o kilodayım ki diyorum mesela şu andainşallah yaa bende malesef irade problemi var 1 hafta super gidiyor sonra sıkılıp bırakıyorumama burda yazılanları okudukça veren arkadaşları gördükçe motive oluyorum :)
boyuna göre tam ideal kiloya gelmişsin dahada gitmesin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?