Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

su an 64.5 im canım. hamile kalmadan önce 60 a kadar düşmüştüm ama ameliyat yattım kalkamadım falan derken hamile kaldıgımı ögrendiğim ay 61.9 dum maalesef beden olarak 36lar oluyor

Yattığım yerden dediğine bakmayın. Yattığı yerde ağırlık filan çalışıyordu bu manyak

Yattığım yerden dediğine bakmayın. Yattığı yerde ağırlık filan çalışıyordu bu manyak

Hahaha :)) demi ya. Onlari unutmustum. Ama onun cok faydasini gordum kaslarim erimedi. Mekik fln cekmistim o da iyi gelmisti. Ah ah spor yapmayi ozledim ama su an yasak

dagatesi canım evlendikten sonra ipin ucu kaçtı bende. 75 lerden 80 lere çıktım. O gün bugündür 30 küsür ay oldu. Gebelik emzirme ıvir zivir derken ancak Şubat ayında başladım. Ve nihayetinde 7 leri gördüm

yok ben çok zayıf sevmiyorumki 65 bana yeter yüzüm çöküyo hem öncede 60 kiloyu göremiyodum bile zayıftım şimdide veremiyom

doğumdan sonra yaparsın kuzum üzülme sporunu

Insallah kizlar ya. Gecenlerde sancim oldu. Allah korusun erken dogum olmasin diye o yuzden doktor yasakladi. Oncesinde de dusuk tehlikesi vardi yine yasakti.

bu arada oyle abur cubur bisi yemedim sadece oglen cok yedim. Ama aksama dogruydu aksam yemek yemedim umarim dengelenmistir.

sen hayırlısıyla bebişini sagsalim bi kucağına al gerisi kolay hepsi hallolur kızmı erkekmi

Olursun olursun bende başladım burada maratona şükür arkadaşlarla üç ileri iki geri ite kaka geldik mezuniyet aşamasına kep atacağım inşallah yeni yılın ilk gününde
ilk kaç kiloyla başlamıştın merak ettim. nekadar zamanda 46 oldun

ilk kaç kiloyla başlamıştın merak ettim. nekadar zamanda 46 oldun

İlk aslında kendim 55 56 kiloyla Mayısta başladım Haziran sonu gibi bu gruba girdim. Çok yavaş yavaş gitti çünkü spor yapmadım sadece yemek kalorilere dikkat ettim şimdi 46 kiloyum. 55 56 diyorum da 58 leri de mayısta gördüğüm olmuştu o zaman buna bir dur deme kararı aldım.

boyun kaç

maşallah 8 ay yani çok iyi darısı bana benimde hedefim hazirana 65 i görmek tabii daha erken görsem dahada iyi olur :)

Rabbim hayırlısıyla kucagna almanı nasip etsin inşallah sonrası gelir nasılsa

1.54
maşallah 8 ay yani çok iyi darısı bana benimde hedefim hazirana 65 i görmek tabii daha erken görsem dahada iyi olur :)

Verirsin azimle başarılı olursun. Ben kalori diyeti yaptım azalttım daha çok protein olarak tükettim. Şu an zaten midem kücüldü filan. Gerçi çok dikkat etmiyorum ama gene de gidiyor bu sabahta 46.4 tartıldım 100 er gram gidiyor.

bugünkü menümüde yazayım.
11. 1 tost, 7 zeytin, 2 kupa sekersiz çay
14. bitki çayı, 3 ceviz
16 1 tost, 2 kupa çay
18.30 3 yk. et, salata
21.30 bitki çayı, 1 elma.
4 lt su
3 mile leslie

inşallah yaa bende malesef irade problemi var 1 hafta super gidiyor sonra sıkılıp bırakıyorum ama burda yazılanları okudukça veren arkadaşları gördükçe motive oluyorum :)
boyuna göre tam ideal kiloya gelmişsin dahada gitmesin bence

Ohh oh iyi kaynatmışsınız deadline gittinde ne oldu bide diyooo ki kilo alanlardanım aferin sana hemen müdahaleye başla bakim

O Otimoti keten prenses bişey yakalamadınız zaten ben ilk önce kendimi sorgularım,sabitler de suçlu benim gözümde aynı kalmak için buralarda değiliz kilo vermek için burdayız hihihi

Alanlara bişey demedim ama veremeyenler alanlar aynıı şey tembel tavuklar

Fazlasıyla geldim kıyafetler güzel oluyor mutluyum inan değiyor bunca çabaya emeğe gayrete. O güzel hissi düşün. Bir de sürekli olumlama yap Ben istediğim ... kilomdayım ve kendimi bu kiloda çok mutlu hissediyorum. ... kiloda olmak harika bir duygu istedigim kıyafetler oluyor inceldiğimi ve güzel bir bedene sahip oldugumun farkındayım gibi gibi. Cümleleri söylerken bedenin gerçekten o kilodaymış gibi hisset aynaya bak vücuduna bak. Ben bunu sık yaptım şu an yapıyorum mesela hep 46 kiloyumu şu an diyorum. E zaten o kilodayım ki diyorum mesela şu anda Kendimi duygu his olarak o kadar alıştırmışım ki o zamanki cümleyi söyleyişimle şimdi o kiloya ulaştıgımdakinde hiç fark yok çok şaşırdım cidden beyin ne diyorsan onu emir olarak algılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…