Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

teşekkürler deneyecem :)

Ne güzel maşallah... Annemi ozledimmmm
Senin annen nerede canım?

Ne oldu şimdi mezun oldum mu April
Evet tatlım hayırlı olsunn, daim olsun. Bi dahada alma İnşaAllah editörümüz mezuniyet karneni hazırlayınca haber veririm sevgiler

su an 64.5 im canım. hamile kalmadan önce 60 a kadar düşmüştüm ama ameliyat yattım kalkamadım falan derken hamile kaldıgımı ögrendiğim ay 61.9 dum maalesef beden olarak 36lar oluyor
Ayyy kuzum benim sen daha 2.5 kg mu aldın? Süperr Maşallah dagatesim benim, hep sağlıklı kal
bugünkü menümüde yazayım.
11. 1 tost, 7 zeytin, 2 kupa sekersiz çay
14. bitki çayı, 3 ceviz
16 1 tost, 2 kupa çay
18.30 3 yk. et, salata
21.30 bitki çayı, 1 elma.
4 lt su
3 mile leslie
çok karışık menü olmuş daha yararlı gıdalarla beslenmeni öneririm.

Bise demedik caniiiim
Gerekirse ben senin yerine de kilo alırım bebegiiim

ayy oti ben senin yerinede veririm diycektin dilin surctu demi alirim derken allah korusun kiz sahiden oyar valla aprill

Hee oyle tabi dogru diyong

İştahlı o değişmez işine öyle geliyor almayalım hırslanalım hepberaber demiyorda

Aah aprilim, bende o hırs olaydı su an cok farklı yerde olurdum. Kendini gerceklestiremeyen bir ınsanım ben

Günaydın hanimlar. Dünkü menüm;
Sabah 7lerde bir yeşil elma ve Leslie ile 4 mil.
9.40 2 yumurta,1 büyük parça köy peyniri ve yeşillik
12:00 bir bardak süt
13:30 bir büyük tabak salata ve yoğurt.
15 30 2 si bir arada Nescafe
17.00 bir büyük kase yoğurt ve salata
Evvelki gün çok abarttigim için yemeği biraz kisip fazladan Leslie 3 mil yaptım.
3 litre su
2 fincan yeşil çay
60 squat, 400er mekik dambil

çok güzel sen diyestisyene gidiyordun dimi? Onun listesimi bu?

Diyetisyenime bir listeye bağlı kalamadigimi söyledim. Kalori hesabıyla ve içinde yeteri kadar protein ve Omega yaglari (1-2 avuç ceviz badem gibi) içeren abur cubur şeker gibi gıdaları tuketmemem gereken bir liste saydı. Ayıptır söylemesi, zaten ömür diyetlerle geçtiği için ne yenip yenmemesi gerektiğini biliyorum çoğumuz gibi(yediklerimiz de bile bile zaten) şimdi gencsin metibolizman normalden iyi de çalışıyor.kiloyu veriyorsun, vücudun 3-5 ay içinde topluyor, ama ömür böyle geçmez dedi. Bir liste karalayip uzatmak bana göre değil ama biz kadınlar ne yapmamız gerektiğini bildiğimiz halde ille bir reçete istiyoruz avucumuzun icinde; çok uygulanacakmis gibi. Vs vs
o kadını gidip ayda bir görmek iyi geliyor.hos sohbet. Motive oluyorum. Bir de malum tahliller. Bende B12 eksikligi var ve Akdeniz anemisi taşıyıcısıyim. Rahatsizliklarim azmasin diye diyete baslarken ve diyet yaparken ayda bir tahlile gidiyorum.
bir de günde üç dilim de olsa ekmek ye dedi ama Karatay hoca hakli; o ekmekleri yedikce acikiyorum. O yüzden yerine bir avuç iki avuç findik/ceviz/ badem yiyebilecegimi söyledi. Hepsi bu

çok güzel sen diyestisyene gidiyordun dimi? Onun listesimi bu?

Çok haklısın , doğru analiz. Ama tabii profesyonel yardımlardan da yararlanmak iyi oluyor.

Çok haklısın , doğru analiz. Ama tabii profesyonel yardımlardan da yararlanmak iyi oluyor.
Tabii ki iyi oluyor. Illa diyette şunu yemek istemiyorum diyorsun, alternatif sunuyor. Eski hastalarindan (hasta çünkü şişmanlık hastaliktir) bahsediyor .motive oluyorum. Önümüzdeki ay bekliyorum diyor cikarken; haftaya odevinizi yapıp gelin diyen öğretmen gibi. Sartlandiriyor. Sağ olsun

He heee kesinlikle ama düşünsene diyetisyenin var ve kilolu o zaman bana o hiç korku vermez, çekinmem açıkçası ondan Bir keresinde başıma gelmişti benim diyetisyenim erkekti ve gayet fit ben her gittigimde çok başararak gitmek istiyordum severek diyet yapmıştım resmen.
Fakat aynı hastanede iki tane diyetisyen varmış diğeri bildiğin kilolu bir bayanmis kapıda bekliyoruz onun hastalarına rastladık kızlar 2 aydır geliyoruz ama hiç vermedik diyorlardı çünkü kadın bize yeme diyor bizde içimizden sen yeme diyoruz bırakacağız demişlerdi. Anlayacağın iyi de örnek olmaları gerekiyor bizlere, motivasyon şart

Dunki men um
Sabh 9 k
Tavada 2 yumurta peynir zeytin.biraz reçel
İki dilim ekmk
13 bi elma
15 sütlü hazır kahve.
17 bi kase çorba. Bi porsiyondan az ev yapımı bol kıymalı pide yogrt
21 3 bardak çay
30 dk yuruys 3 litre su

Allah bizi diyetisyenin 3xlarge sinden korusun

[/QUOTE]

Ay ben o tombalak diyetisyene gitsem icimden diyil pat diye disimdan soylerdim bana iyiki denk gelmedi ben lisedeyken bi goz doktoruna gitmistimde bardak alti gozluklaeri vardi bana gozluklerinin ystunden bakma numaran ilerler dedi bende sen cok baktinn heralde demistim sen once kendini duzelt diye bide bu diyetisyen tombik gerci nen hic diyetisyene gitmedim simdiye kadar bi gitsemmiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…