- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Yanı hazır granül kahvenin sulu değil sutle hazrlanmisiCanim sutlu hazir kahve ne
Canım menülerinde miktarları daha belirleyici yazarmisin? Kaç kaşık kaç kepçe el kadar gibiDunki men um
Sabh 9 k
Tavada 2 yumurta peynir zeytin.biraz reçel
İki dilim ekmk
13 bi elma
15 sütlü hazır kahve.
17 bi kase çorba. Bi porsiyondan az ev yapımı bol kıymalı pide yogrt
21 3 bardak çay
30 dk yuruys 3 litre su
her kadının hayatta bir kere tecrübesi olmalı git benceAy ben o tombalak diyetisyene gitsem icimden diyil pat diye disimdan soylerdim bana iyiki denk gelmedi ben lisedeyken bi goz doktoruna gitmistimde bardak alti gozluklaeri vardi bana gozluklerinin ystunden bakma numaran ilerler dedi bende sen cok baktinn heralde demistim sen once kendini duzelt diye bide bu diyetisyen tombik gerci nen hic diyetisyene gitmedim simdiye kadar bi gitsemmiki
Ha tamam bende 3 u biarada gibi dusundumdeYanı hazır granül kahvenin sulu değil sutle hazrlanmisi
Cnm biz seni mezun etmedik mi5 gun erken adet oldum hayirlar olsun. Zaten belliydi o kadar cikolata yememden :) Adet bitimi 45 i de gorurum o zaman iyi bari garanti oldu kilo verisim :) En 1 2 kilo gidiyor adet sonunda.
Bende krizler atistirmalar gece oluyo ama yorgunluktan atistrma falan dusuneck halim yokYemeği 17:00 de kestim
Bana da gelmiyorlar değil ama aktardan 100 gr kurt üzümü alıyorum ayda, on-on bes tane yiyorum hem c vitamini deposu sifa niyetine,hem de istahimi kapatıyor bütün gece. Yeni jenerasyon goji Berry diyorBende krizler atistirmalar gece oluyo ama yorgunluktan atistrma falan dusuneck halim yok
Bana da gelmiyorlar değil ama aktardan 100 gr kurt üzümü alıyorum ayda, on-on bes tane yiyorum hem c vitamini deposu sifa niyetine,hem de istahimi kapatıyor bütün gece. Yeni jenerasyon goji Berry diyor
Diyetisyenime sordum meyve zararı yok dedi ama KARARINDA. Iştah kesiyor.ve portakal oranla 500 kat daha fazla c vitamini barındırıyor.gunde üç defa Onar tane yersen şifa ve uç bes saatligine açığını bastırıyor. 10-15 tane yiyorum. Yatan kadar iyi geliyor. Sadece kriz geldiğinde. Ama günlük dediğim miktarda tuketince ekstra enerji veriyor ve meyve. Internette n de almamali. Güvenilir bir aktara gitmeli. 100 gr alıyorum 10 lira bir ay gidiyor yemiş gibiGercekten ise yarıyo mu sence?
Kac gundur duygusal yeme modundayim. Biraz kafam bozuk. Su an oyle yiyesim var kiiii
Diyetisyenime sordum meyve zararı yok dedi ama KARARINDA. Iştah kesiyor.ve portakal oranla 500 kat daha fazla c vitamini barındırıyor.gunde üç defa Onar tane yersen şifa ve uç bes saatligine açığını bastırıyor. 10-15 tane yiyorum. Yatan kadar iyi geliyor. Sadece kriz geldiğinde. Ama günlük dediğim miktarda tuketince ekstra enerji veriyor ve meyve. Internette n de almamali. Güvenilir bir aktara gitmeli. 100 gr alıyorum 10 lira bir ay gidiyor yemiş gibi
Gerginliğe gelHimm alayım ilk fırsatta. Beeelki ise yarar. Regl de olmadım. Niye olmadım?! Uhuhuhuh
Gerginliğe gel
Hemde o saatteDayanamadimm yedim
Merhaba arkadaşlar, ben yeniyim tesekkur ederim kabul ettiğiniz için :)
36 yasında yım 90 kusur kilolardayım 2.oglumu sutten kestim yeni, artık diyet zamanı :)
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?Merhaba arkadaşlar, ben yeniyim tesekkur ederim kabul ettiğiniz için :)
36 yasında yım 90 kusur kilolardayım 2.oglumu sutten kestim yeni, artık diyet zamanı :)
Ne yedin kiz bu saateDayanamadimm yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?