Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?
Hedef kilon nedir?

3 yıl oluyor katıldım bayaa kilo verdim sonra hamilelik emzirme derken simdi burdayım cok hosbuldum bu arada :)
hedefim 75 diyelim

3 yıl oluyor katıldım bayaa kilo verdim sonra hamilelik emzirme derken simdi burdayım cok hosbuldum bu arada :)
hedefim 75 diyelim
Tamam tecrübeli olman iyi kolay alışırsın o zamann. Hergün menünü yaz su ve spor miktarını da ekleyerek şimdilik bu kadar. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bolsohbet paylaşım bekliyorum.

Tamam yarın dan itibaren duzenli liste yazarım bugün cikolata börek pasta kactı baya (
Tamam bekliyoruz sakın vazgeçme kilonu ver daha mutlu ol yarından itibaren temiz bir sayfadan merhaba de hayata
Cok sukur yuzup yuzup kuyruguna gelmissin onemli olan zaten zoru badarmak ama sen istedigin herseyi yapabilicek kadar guclu bi kadinsin hissediyorum bunu
çok teşekkürler canım benim. Evet öyleyimdir genelde ve de öyle derler. Darısı hepimizin başına kuzum, çok istemekte başarmanın yarısıdır. .

Amin canim hepimiz basaralim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…