- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Oo herseyi sormussun uyku tutmadimi bu saatte yoksa otinin kacamagi icinemi dogduHoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?
Hedef kilon nedir?
Ctesi akşamıda erken uyunmaz kiOo herseyi sormussun uyku tutmadimi bu saatte yoksa otinin kacamagi icinemi dogdu
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?
Hedef kilon nedir?
Kafasina koydugunu yapiyo arsiz bide kilo verirken uygulasa listeye baktimda 102 kilodanmi zayifladin yanlismi bakmisimCtesi akşamıda erken uyunmaz kifilm keyfi yapıyorduk eşimle. Ayyy o kaçamağı hatırlamak bile istemiyorum yicem dedi gitti yedi hatun
Kafasina koydugunu yapiyo arsiz bide kilo verirken uygulasa listeye baktimda 102 kilodanmi zayifladin yanlismi bakmisim
Tamam tecrübeli olman iyi kolay alışırsın o zamann. Hergün menünü yaz su ve spor miktarını da ekleyerek şimdilik bu kadar. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bolsohbet paylaşım bekliyorum.3 yıl oluyor katıldım bayaa kilo verdim sonra hamilelik emzirme derken simdi burdayım cok hosbuldum bu arada :)
hedefim 75 diyelim
Tebrik ederim masallah azmin zaferi bu olsa gerekevvet hatta 108 den
Saolasın canım benim kesinlikle zordu ama başardım sayılır hedef 60Tebrik ederim masallah azmin zaferi bu olsa gerek
Cok sukur yuzup yuzup kuyruguna gelmissin onemli olan zaten zoru badarmak ama sen istedigin herseyi yapabilicek kadar guclu bi kadinsin hissediyorum bunuSaolasın canım benim kesinlikle zordu ama başardım sayılır hedef 60azimli olduktan sonra herkes herşeyi yapar
Yarin start alicanya bugunu jubile say kuzumTamam yarın dan itibaren duzenli liste yazarım bugün cikolata börek pasta kactı baya(
Tamam bekliyoruz sakın vazgeçme kilonu ver daha mutlu olTamam yarın dan itibaren duzenli liste yazarım bugün cikolata börek pasta kactı baya(
çok teşekkürler canım benim. Evet öyleyimdir genelde ve de öyle derler. Darısı hepimizin başına kuzum, çok istemekte başarmanın yarısıdır. .Cok sukur yuzup yuzup kuyruguna gelmissin onemli olan zaten zoru badarmak ama sen istedigin herseyi yapabilicek kadar guclu bi kadinsin hissediyorum bunu
Amin canim hepimiz basaralim insallahTamam bekliyoruz sakın vazgeçme kilonu ver daha mutlu olyarından itibaren temiz bir sayfadan merhaba de hayata
çok teşekkürler canım benim. Evet öyleyimdir genelde ve de öyle derler. Darısı hepimizin başına kuzum, çok istemekte başarmanın yarısıdır. .
Nerde yasiyosun cocuk 2 tanemiTamam yarın dan itibaren duzenli liste yazarım bugün cikolata börek pasta kactı baya(
Hg canım aramızaMerhaba arkadaşlar, ben yeniyim tesekkur ederim kabul ettiğiniz için :)
36 yasında yım 90 kusur kilolardayım 2.oglumu sutten kestim yeni, artık diyet zamanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?