Dayanamadimm yedim
Kullanmadim ama canim sinameki bagirsak florasini disari atar ve omur boyu kabiz olma riskin var ben icinde sinamwki olan hic bi seyi kullanmiyorum bitki caylarimida kendim hazirlarim gerciDünkü menüm;
Bu sabah bir türlü uyanmadim yaa
Dün sabah 7.30 Leslie 3 mil
7 de bir yeşil elma
8:30 yeşil çay
9:00 dört yumurta aki haşlanmış(kocaciim ve oğlum beyazini yemiyor -_- ) bir dilim köy peyniri 10 yeşil zeytin bir salatalık
11.00 bir bardak süt
12.30 4 köfte ve bol yeşillik
14.00 bir fincan 2si bir arada
14.30 Leslie ile 3 mil
17.00 bir büyük kase evde yaptığım yoğurt ve bol cevizli salata
Gece bir fincan yeşil çay.
Bir de dün liptonun Slim plus caylarindan kiraz saplı olandan aldım . Tadı yeşil çaya göre çok daha yumuşak ve çok daha güzel ama içinde sinameki olduğu da yaziyordu.bagirsaklarimi yormasin? ??? Içinde kullanan varsa bilgi verebilir mi??
Ayrı ca 3 litre su
Ve mekik dambil squat
Bu kadar
Sinamekiyi hayatımda iki gün içtim kokusu ve tadı igrencti bıraktım . Ama bu çayı icebildim. Hiç sinameki kokmuyordu. Neyse icmeyim. Bir de sagligim çöksun istemiyorum. Yeşil çaya devamKullanmadim ama canim sinameki bagirsak florasini disari atar ve omur boyu kabiz olma riskin var ben icinde sinamwki olan hic bi seyi kullanmiyorum bitki caylarimida kendim hazirlarim gerci
Bencede icme canim kesin bilip konusuyorum cunki yinede arastirabilirsin tabi ama saglik daha onemliSinamekiyi hayatımda iki gün içtim kokusu ve tadı igrencti bıraktım . Ama bu çayı icebildim. Hiç sinameki kokmuyordu. Neyse icmeyim. Bir de sagligim çöksun istemiyorum. Yeşil çaya devam
Menun guzel bu qrada bende yemem yumurtanin beyazini ha hazir kahve yerine granul kahveyi sutle hazirla daha saglikli kahve beyazlaticilar gereksiz kalori ve yag iceriyo canim Hem sutle daha lezzetli benceDünkü menüm;
7 de bir yeşil elma
9:00 dört yumurta aki haşlanmış(kocaciim ve oğlum beyazini yemiyor -_- ) bir dilim köy peyniri 10 yeşil zeytin bir salatalık
11.00 bir bardak süt
14.30 Leslie ile 3 mil
Bir de dün liptonun Slim plus caylarindan kiraz saplı olandan aldım . Tadı yeşil çaya göre çok daha yumuşak ve çok daha güzel ama içinde sinameki olduğu da yaziyordu.bagirsaklarimi yormasin? ??? Içinde kullanan varsa bilgi verebilir mi??
Ayrı ca 3 litre su
Ve mekik dambil squat
Bu kadar
Evvet canım hemde tam tamına
Tatlım menün çok güzel bende bitki çayı fazla içmem sevmiyorum. Ne güzel 17 den sonra hiç bişey yemiyorsun karnın acıkmıyor mu yatana kadar?Dünkü menüm;
7 de bir yeşil elma
11.00 bir bardak süt
14.30 Leslie ile 3 mil
Ayrı ca 3 litre su
Ve mekik dambil squat
Bu kadar
Ahhhh asıl beyazı yenir bildiğin saf protein oMenun guzel bu qrada bende yemem yumurtanin beyazini ha hazir kahve yerine granul kahveyi sutle hazirla daha saglikli kahve beyazlaticilar gereksiz kalori ve yag iceriyo canim Hem sutle daha lezzetli bence
Sen Eskişehir 'de oturuyorsun dimi? Gel gel bekleriz bakalım top sende kilo almadiysan listedesin tabiHerkese merhaba .Eskişehirden selam getirdim sizlere.Yarından itibaren tekrar aranızdayım. Bakalım bu hafta listeye girebilecek miyim?
Ben aslında Türk Kahvesi içiyorum. Ama bir insan 5-6 gün boyunca her dışarı çıktığında o kahveyi almayi unutabilr mio yüzden evde eskiden kalma 2si bir aradam vardı. Iki gün içtim. Yemeğe saldirmaktan iyidir. Kahveyi kocaciim akşam getirdi nihayet.Menun guzel bu qrada bende yemem yumurtanin beyazini ha hazir kahve yerine granul kahveyi sutle hazirla daha saglikli kahve beyazlaticilar gereksiz kalori ve yag iceriyo canim Hem sutle daha lezzetli bence
Evvet canım hemde tam tamınaçok teşekkür ederim
Tatlım menün çok güzel bende bitki çayı fazla içmem sevmiyorum. Ne güzel 17 den sonra hiç bişey yemiyorsun karnın acıkmıyor mu yatana kadar?
Ahhhh asıl beyazı yenir bildiğin saf protein osarısı yağ
Sen Eskişehir 'de oturuyorsun dimi? Gel gel bekleriz bakalım top sende kilo almadiysan listedesin tabikarar verdin demek yine zayiflamaya sevindim.
Bilitorum canim io yuzden haftada bir yumurta anca yiyorum yaEvvet canım hemde tam tamınaçok teşekkür ederim
Tatlım menün çok güzel bende bitki çayı fazla içmem sevmiyorum. Ne güzel 17 den sonra hiç bişey yemiyorsun karnın acıkmıyor mu yatana kadar?
Ahhhh asıl beyazı yenir bildiğin saf protein osarısı yağ
Sen Eskişehir 'de oturuyorsun dimi? Gel gel bekleriz bakalım top sende kilo almadiysan listedesin tabikarar verdin demek yine zayiflamaya sevindim.
Beyazi sarisindan daha saglikli zaten peotein deposu canim ben sevmiyorum beyazini o yuzden yemiyorum sana kaliyorsa daha ne. Ay ne guzel herseyin dogalini bulabilmek kiskandim vallaBen aslında Türk Kahvesi içiyorum. Ama bir insan 5-6 gün boyunca her dışarı çıktığında o kahveyi almayi unutabilr mio yüzden evde eskiden kalma 2si bir aradam vardı. Iki gün içtim. Yemeğe saldirmaktan iyidir. Kahveyi kocaciim akşam getirdi nihayet.
Bir de bizim yumurtalar köyden geliyor. Tirede oturuyorum. Bekarken izmir bornovadaydik. Herşeye para veriyorduk ama ne şartlarda oluştuğu muammaydi. Kayinbabamlar koyde yaşıyor herseyi kendileri yetiştiriyor mevsim sebzeleri ekmek zeytinyağı dahil. 3 senedir pasta börek dışında hiç ayçiçeği veya mısır yağı kullanmadım. Parayla bulamadığım dogalligi burda bulunca o yumurtaların akina da kiyamiyorumoğlum bbasina bakıp yumurtanin sarisini yiyor, byazlarin ihalesi de bana kalıyor
Ne kadar şanslısın ne güzel herşeyin doğalı ye canım beyazı çok yararlı hatta oğlunda alışsın mahrum etmeyin cocuu vitamin deposundanBen aslında Türk Kahvesi içiyorum. Ama bir insan 5-6 gün boyunca her dışarı çıktığında o kahveyi almayi unutabilr mio yüzden evde eskiden kalma 2si bir aradam vardı. Iki gün içtim. Yemeğe saldirmaktan iyidir. Kahveyi kocaciim akşam getirdi nihayet.
Bir de bizim yumurtalar köyden geliyor. Tirede oturuyorum. Bekarken izmir bornovadaydik. Herşeye para veriyorduk ama ne şartlarda oluştuğu muammaydi. Kayinbabamlar koyde yaşıyor herseyi kendileri yetiştiriyor mevsim sebzeleri ekmek zeytinyağı dahil. 3 senedir pasta börek dışında hiç ayçiçeği veya mısır yağı kullanmadım. Parayla bulamadığım dogalligi burda bulunca o yumurtaların akina da kiyamiyorumoğlum bbasina bakıp yumurtanin sarisini yiyor, byazlarin ihalesi de bana kalıyor
herşeyin organigini bulunca bir de dozunda tüketmek var; yoksa benim gibi 99 kg olabilir insanBeyazi sarisindan daha saglikli zaten peotein deposu canim ben sevmiyorum beyazini o yuzden yemiyorum sana kaliyorsa daha ne. Ay ne guzel herseyin dogalini bulabilmek kiskandim valla
Yemiyor haspam. Baba rol model bizdeNe kadar şanslısın ne güzel herşeyin doğalı ye canım beyazı çok yararlı hatta oğlunda alışsın mahrum etmeyin cocuu vitamin deposundan
o zaman babaya iş düşüyor burada çok dikkatli olması lazımherşeyin organigini bulunca bir de dozunda tüketmek var; yoksa benim gibi 99 kg olabilir insan
Yemiyor haspam. Baba rol model bizde
Evlendigimiz gün dedi ki; hiçbir kuvvet bana süt icirip yumurta akı yediremez. Şımarıko zaman babaya iş düşüyor burada çok dikkatli olması lazımörnek olmalı
Evlendigimiz gün dedi ki; hiçbir kuvvet bana süt icirip yumurta akı yediremez. Şımarıkoğlum daha fazla söz dinliyor
Cnm biz seni mezun etmedik mi
Nasıl bişey demedikMezun oldum benSanırım yani kimse bişey demedi. Ama adet oldum adetten öncede 1 2 kilo alıyorum yani 45 44 e düşerim büyük ihtimal ama hedefim 46 ydı düştüm şükür. Burayı bırakmam ara ara yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?